dr.Bakai Borbála üzente 10 éve

Judy!Ez a szöveg egyszer is sok,

Válasz

juhász nagy sándor üzente 10 éve

Bori ne kérdezd..emlékezz csak Benedek Marcell: Ibolyaszínű bárány novellájára amelyben le vagyon írva,hogy ::
A régi irodalom átszínezésének gondolatával párhuzamosan született a régi festőművészet korszerű átalakításának gondolata.A festők először megdöbbentek,de aztán kapva kaptak a kimeríthetetlen gazdag munkaalkalmon.Átfesteni a Nemzeti Képtár egész hazai és külföldi képanyagát!
Rafael,Rembrandt,Velasguez, Rubens műveit !

Hiszen az ég kék és nem ilyen sárga ! Egy öt esztendős fiúcska hangja volt ...
Mint a történelemből tudjuk,ezen a napon kezdődött az akromai királyság bukása.

Várjuk ,nagyon várjuk mi is ezt a fiúcskát! ő meg csak fesse zöldre az eget ,kékre a rétet.

Válasz

Hódos Judy üzente 10 éve

Óh, óh, óh,.....Hát mindenki látja, tudja, tapasztalta a saját bőrén az elmúlt évek során, hogy mint Gyurcsány, mint Bajnai ÖNMAGUKAT amortalizálták le, demoralizálták. Vagy ilyen gyorsan vagytok képesek felejteni........?

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 10 éve

Katika!Úgy igaz ahogyan írod.Ami a karizmatikus személyt illeti szerintem Gyurcsány lehetne az,csak őt annyira leamortalizálták -nem csak a Fidesz propaganda,hanem az MSZP nagy öregjei akik még ma is kézzel körömmel csak a hatalmukhoz ragaszkodnak-hogy egy összefogás élére nem állhat.Szerintem a DK tájékán kellene kereskedni,úgy látom vidéken nem is állnak rosszul.

Válasz

Jakab Katalin üzente 10 éve

Azt hiszem megfogalmaztad a lényeget: "Miért ne foghatna össze....????" Elismerem, én nagyon pesszimista vagyok, de nem látom azt az erőt vagy karizmatikus személyt, aki képes lenne ezt az összefogást létrehozni, megszervezni. Hogy nagyon őszinte legyek, még az akaratot sem látom, hiszen nem fogják fel a pasasok, hogy a vitákat, ellentéteket a lehető legnagyobb csendben, zárt körben kellene rendezni, minden műbalhé, hatalmi harc csak tovább ront a helyzeten. De hajrá ellenzéki kerekasztal, drukkolok.

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 10 éve

Úgy mégis mi a valódi igazság ha kérdezhetem?

Válasz

Hódos Judy üzente 10 éve

Bocs: trafic= forgalom
Trafic dugó dij = forgalmi dugó dij

Válasz

Hódos Judy üzente 10 éve

"....akik látják ennek az őrületnek a tarthatatlanságát....." csak a vak nem látja, hogy nem magyar tarthatatlanság létezik, hanem nemzetközi, aminek : ki is a FŐ KARMESTERE????
Kik ? / pl. TV hirdetés:" az EU követelményeinek megfelelően....." áll át az ország a digitálisra, - az EU követelményeinek megfelelően fogják / kell/ mégiscsak bevezetni Bp-en a trafic dugó dijat, stb... sorolhatnánk sorjában, - ha valóban " képben" vagytok.
Kérdés: szembe merünk-e, akarunk-e nézni a valódi igazsággal??????

Válasz

Hódos Judy üzente 10 éve

Ismered a történelmet? Úgy látszik, hogy nem ! Akkor viszont el kellene kezdeni tanulmányozni, mielőtt véleményt formálnál, netán le is irod azt nyilvános fórumban.
Jujjjjjjjjjjjjjj, de nagy "égés".....

Válasz

adam marta üzente 10 éve

Szent István nagyot alkotott,csak a papokat kellett volna mellőzni,...dehát ők emelték föl!

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 10 éve

Igazad van Katika!Nincs nálunk normális jobboldali párt,csak vannak normálisan gondolkodó jobboldali beállítottságú emberek akik látják ennek az őrületnek a tarthatatlanságát.Miért is ne foghatna össze minden demokráciában gondolkodó a közös cél érdekében?Olyan elképzelhetetlen egy új ellenzéki kerekasztal?

Válasz

juhász nagy sándor üzente 10 éve

Értenek ők ,csak nem akarnak.Ők is mind mind kapitalista és mást ők sem látnak ha "gyűjteni " akarnak csak adót emelni.Sajnos a hat nagy párt meg a Torgyán csapat bűnös azért,hogy elkótyavetyélték a magyar gazdaságot.Ugye divat volt,hogy a paraszt pénzt kapott csak ne vesse be a földjét,akkor el lehet gondolni mekkora pénzt kaptak,hogy ne termeljenek a gyárak..Ez mind valahol lapul a számlákon...
Semmi beszéd,semmi tett se jobbról se balról,hogy orbanizmusnak véget vetnek,csak hadoválnak,szédítenek pont ugyan úgy mint Gabriella.
Most én is azt mondom ez az ellenzék átveri a népet,ha nem ezt akarná akkor nem lennének ennyire ""nagyon finoman mondva!!GAGYIK.

Válasz

Hedrich Ernö üzente 10 éve

Pedig érthetnének a Weimár-i köztársaság ,bukásának példájából.

Válasz

Jakab Katalin üzente 10 éve

OK Borika, igaz minden szó, amit leírtál! De légyszíves, mondd el, hol van a normális jobb oldal? Ugye, egyetlen pillanagtig sem gondolod, hogy a KDNP normális? Persze, vannak apró csoportocskák, (pl. az LMP alig érte el a belépési küszöböt), de külön-külön erőtlenek és súlytalanok. Az új választási törvény szerint ha 2 párt összefog, együtt indul, már a szavazatok 10 %-a a bekerülési határ. Ki van ez találva, nagyon félek, hogy marad a diktatúra, erősnek hiszi magát, és egyre gátlástalanabb lesz. Reményét sem látom egy normális, számottevő ellenerőnek. Bár ne lenne igazam!

Válasz

juhász nagy sándor üzente 10 éve

Szomorú,hogy képtelenek megérteni a helyzet komolyságát.Ha nem tudnak nyerni bukik mind a kettő akkor most miért nem tudnak dülőre jutni.Ma az országnak egy új miniszter elnök kellene,sem Bajnai sem Mesterházy nem fog miniszter lenni,és inkább mivel ezt tudják akkor a szomszéd lova.
Kár értük,de én változatlanul úgy látom, ezek nem akarnak nyerni,nekik jó a mostani állapot, jó,hogy majd a parlamentbe lesznek...ha lesznek..!!!

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 10 éve

Katika!Azt gondolom,itt ma már sokkal nagyobb a tét,mint az,hogy melyik párt, vagy a baloldal,vagy a normális jobb oldal győz. Itt most az a tét,hogy diktatúra épül tovább,vagy európai,civilizált ország leszünk,mint István király idejében.A fontos az lenne,hogy a demokratikus erők fogjanak össze akkor talán leváltható lenne ez az ország rontó társulat.

Válasz

Jakab Katalin üzente 10 éve

Teljesen egyetértek veled, Borika! Végtelenül szomorú, hogy ez a két pasas még mindig kakaskodik, erőlködik, vitázik. Nem látják be, egyetlen út van, nagyon gyorsan megegyezni, összefogni, minden ellentétet félretéve a röhőgő harmadikkal szemben összefogni. A ma "ellenzéknek" nevezett társaságban öten hatfelé húznak, persze, hogy röhög a FIDESS.

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 10 éve

Nevető harmadik!Ők ketten pedig akik nem értik az idők szavát.Szomorú.

Válasz