Klopfer Csaba üzente 14 éve

Kedves Vera!

Köszönöm, hogy feltetted ezt a kérdést!
A korlátlan díjmentesség azt jelenti, hogy a bemutatóteremben a készüléket napi egyszeri alkalommal korlátlan napon át lehet kipróbálni, ahol egy-egy próba 40 percig tart.
És... mindig vannak olyan szerencsés emberek, akik hazavihetik a Ceragem Master-t, hogy otthoni körülmények között, kényelmesen, családtagokkal együtt használhassák, annyi ideig, amennyi ideig épp jól esik, vagy ahogy az egészségi állapot megkívánja. Kizárólag ezek a szerencsés vendégek "támogatják" a CERAGEM központokat.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ha ingyenes milyen pénzből működik az intézmény????


"100%
megelégedés
Korlátlan díjmentes
PRÓBALEHETŐSÉG"

Ez mit jelent?!?!?

/sajnos magát az emblémát nem tudtam ide rakni/

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Csaba!
Köszönöm az információt. Hát ez az amit én is kifogásoltom, hogy egyesek kétes módon itt is pénzt akarnak az arra rászorulók zsebéböl kihúzni.

Válasz

Klopfer Csaba üzente 14 éve

Magyarországon jelenleg 27 CERAGEM központ van, több, mint Kanadában. :-)
Nézzetek utána a http://ceragem.lap.hu oldalon

A CEREGEM központok világszerte csakis DÍJMENTESEN működhetnek, méghozzá korlátlan számban. Ahol ettől eltérően használják, kínálják, az nem CERAGEM központ, és annak használatát nem is javaslom.

Ahogyan léteznek ilyen, meg olyan autók, vannak trabantok, suzukik, mercedesek és ferrarik, ugyanígy léteznek jádeköves masszázságyak között is különböző típusok. A magyarországi thermo-akupresszúrás masszázságyak között elsőként és máig egyetlenként csak a CERAGEM MASTER-rendelkezik gyógyászati segédeszköz tanúsítvánnyal, ami garancia lehet mindenki számára, hogy ez a készülék káros mellékhatások NÉLKÜL képes javítani egészségi állapotunkat.

Jó próbát és nagyszerű egészséget kívánok!

Üdv, Csaba

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Idöközben megtaláltam máshol.
Ez az, a jade-masszázságyról van szó. Bizony a használat ingyenes. Akkor csak azt nem értem, hogy miért kell ezért egyeseknek fizetniük?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Kedves Vera!

Köszönöm a linket, de sajnos, hiába kattintok rá.
Nem baj, mert szerencsére nincs ilyen kezelésre szükségem, nincsenek fájdalmaim.
Èn hallottam egy u.n. jade-köves masszázságyról, ami szintén horibilis összegért kapható, de a szalonokban ingyenesen igénybe lehet venni itélet napig is, ha az ember akarja. Györben ez legalábbís így van. A hugom volt már vagy 100-szor ott.

Válasz

Györéné Mária üzente 14 éve

Én 58 éves vagyok,tavaly nyáron operáltak kizáródott,és kiszakadt porckorong sérvvel.
A műtöttön kívül még van 3 sérvem,próbálok rá vigyázni hogy ne legyen műtét a vége.
Ilyen állapotra is jó lenne a kezelés?Nem hallottam hogy közelünkben van-e? Én a Pest-megyei Abonyban lakom.Szolíd árat is áldoznák a kezelésre.
Üdv:Maya.

Válasz

Nagy Józsefné Mária üzente 14 éve

Érdekes ez a kérdés! Persze többet kellene törődni az egészségünkkel, de hogyan?Én pl. nagyon messze vagyok Szigetszentmiklóstól! A gyógynövény készitmények egyre drágábban, az állami eü. meg egyenlő a nullával. Most már másfél hónapja nem tudok időpontot szerezni egy vizsgálatra. Tudom nem vagyok egyedül ezzel a problémával. Ha véletlenül bjutunk valahová, akkor ott tölthetjük a napunkat, amit én már nem birok.Akkor mit lehet tenni? Itt volt a gépermen egy cég, aki reumás krémet forgalmaz, ami igazán jó, de én nem tőlük rendeltem, hanem a patikában vettem meg, tehát többet nem küldik a hirlevelet, ami csupa jó tanáccsal volt tele. Irjatok erről véleményt!

Válasz

misicskarolyne marika üzente 14 éve

Lehet hogy nagyon jo de nemhiszem hogy sok rokkantnyugdijas megvenné. Nem olyan sok a nyugdij hogy futná belőle.Pedig biztosan nagyon jo és Pesten ki is probálhatnám de minek? csak hogy fájjon érte a szivem? A Réno udvarban lehet kiprobálni ha jol tudom hétfőnként.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Ez egy reklám,tele van velük a google
Beteszek egy linket Bernadette,majd ebből megtudod mi az.:)

http://www.ceragemerd.hu/
Csodaágy jó pénzért, ha nem veszed meg,általában kezelések 5-1000 Ft.

Biztos van mindegyik nagyobb városban pl Debrecen,Székesfehérvár.

Válasz

Veréb Mihály üzente 14 éve

Kedves Csaba!!! Ez valóban jó lehet és biztosan segit is, nekem csontritkulásos gerincferdülésem, csipőprotézisem és egyéb izületi problémáim vannak, de van egy problémám ezzel kapcsolatban mivel én BAZ.-megyében Szerencsen lakom, sajnos kb 230km-re van tőlem és nem látom lehetőségét hogy igénybe tudjam venni, gondolom sokunknak van még ijen problémájuk, ha esetleg tudomása lenne hozzám közelebbi lehetőségről azt megköszönném. Tisztelettel Veréb Mihály rok-nyugdijas mozgáskorlátozott.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Bocsánat, mi az a ceragem kezelés? S hol van?

Válasz

Sebokné Szeles Ilona Rita üzente 14 éve

Tisztelt Nyugdíjasok és barátaim!

Tavaj 2009-ben márciustól - október végéig jártam
ceragem kezelésekre, összesen 168 alkalommal
használtam az ágyat. Elmondhatom, hogy nekem,
mindenben segített., habár nálunk kezelésenként
350-ot kellett fizetni.
Mindenkinek merem ajánlani, csak nem kell megijedni.
A fájdalom nem fog egyik napról a másikra elmúlni.
Türelmesnek kell lenni.

Sok sikert mindenkinek!

Válasz