Hedrich Ernö üzente 10 éve

Higyjenek csak ne ezeket a baromságokat az úri jobboldal szemétségét,amit több mint 100 éve erőszakkal gyömöszöltek a fejükbe,mert ez taníttatták velük,körmössel,nádpálcával,mert
sokuktól ugyanazt a marhaságot olvasom,hallom mint a90 évet 3 elemivel megéltektől, kiknél
elfogadott dolog az úri svihákság.

Válasz

juhász nagy sándor üzente 10 éve

másképpen fogalmaztam volna...de így is jó.

Válasz

Hedrich Ernö üzente 10 éve

Higyjenek csak ne eze

Válasz

Gyenge András üzente 10 éve

Kikéri Terike ? Kikapta. Igen birka. ( és kis b-vel) Mert csak az megy arra, ÉRDEKEI - vágyai ELLENÉRE, amerre TERELIK ! Csak most a juhásza nem terelőpulival hajtja a "nyírópadra" meg a vágóhídra a nyájat. Bencsikkel, Bajerrel Csizmadiával, meg a többi CÖF-ös ebével...Maga még büszke is rá.....!
Árulja már el ! Ki a lófasz küldözget SMS-eket, hogy menjünk birkamenetelni?! És kinek a számlájára? Hogy mer valaki olyan hülyének nézni-pardon BIRKÁNAK , hogy nem tudom eldönteni a saját fejemtől, hogy mikor mit tegyek ! Nos, ezért neveződik az bizony nyájnak és birkának...mikből a nyáj összeáll...
MAGA küldözgeti? ÉS a sajátjára vagy a A MIÉNKRE ? Vagy miért titkos az a szám ??
Arra felhívom a figyelmét, hogy minden BAL oldali kampánykiadványon SZEREPEL ,-mindegyiken a FELELŐS KIADÓ !! Az jelenti azt, hogy azok azért felelősséget vállalnak !!
Mutasson a jobboldal részéről olyat ! Még ezt az SMS-t se meri bevállalni senki?
Mondhatom, díszes banda !!

Válasz

juhász nagy sándor üzente 10 éve

Hej Terike de sok bélészóllása van most a dolgokba..tegye már meg..egy kicsit izé az egészségügy,egy kicsit ciki a munkanélküli maradt trafikosok, a föld nélküli parasztok...az meg szíve joga,hogy ön menetel -e.Ha igen tegye...én kapálni szoktam a kertbe de nem óbégatom,hogy én megyek kapálni.Teszem a dolgom..oszt annyi, de így olyan fur,hogy kiabálni tetszik,hogy ::megyek menetelni...mintha félne ,hogy nem veszik észre.Észre fogják venni oszt annyi.Ettől nem fog dupla nyugdíja lenni,ha csökken az öné is csökkenni fog cipő kopástól függetlenül..Az 1kg-os kávé önnek is 0,8 kg lesz..
Ebben az országban hála istennek mindenki szabadon él,mindenki azt a pártot szereti amelyiket akarja,és mindenkinek lehet dolgokról véleménye.Bízom benne,hogy a választások után is így lesz.Nekem igen tiszteletre méltók azon emberek akik érdek nélkül,szilárdan , és nem felhangon zúgva állnak ki elveik mellett.Tisztelem ezen embereket akkor is ha Fideszesek LMp -ek de emberek és úgy is viselkednek.

Válasz

juhász nagy sándor üzente 10 éve

Úgy látom elég sokan vannak a hívők...

Válasz

Hedrich Ernö üzente 10 éve

A rendszerváltás hozta magával a jelen állapotokat "Rendszerváltozás alatt sem nőtt a nyugdíjam,"Az 55+25év ugyan emlékszik hogy mikor és hogyan tőrtént,nem hiszem.

Válasz

Jeneiné Terike üzente 10 éve

Kikérem magamnak a "BIRKA " szót. Én nem ócsárolom azokat akik máshová tartoznak. Én ott leszek a békemeneten! És becsülettel dolgoztam a " Kommunista rezsimnek , de beleszólás semmibe sem volt. Akkor voltak az emberek BIRKÁK" Húsz év Rendszerváltozás alatt sem nőtt a nyugdíjam, és ne mondja már senki nekem hogy most négy év alatt ment tönkre az Ország. Remélem emlékeztek arra a kilencvenes évek elején, felszámolták a Ruhaipart, a TSZ. és sok ezer ember került utcára, a kutya nem vergődött vele mit ad a családnak.De vagyonos lett a TSZ- elnök a közel ülők. stb. Mi a fenéről beszéltek az elmúlt négy évről. Helyesen az ELMÚLT HÚSZ ÉVRŐL KELL BESZÉLNI...

Válasz

Hedrich Ernö üzente 10 éve

"van villanyszerelő,van kőmúves,van politikus és melyik a ...a dolgos megbecsült CSALÁDJÁT ELTUDÓ LÁTNI AKI...
NEM IS ÉRTI EZT MÁR SENMKI AMIT LEÍRTAM"_És ugyan vajon te?

Válasz

B. Ági üzente 10 éve

Nem érdekel ki hova tartozik.!
valaki aki nem dolgozott ,külfdön járt -tudott járni egyetemre.-amikor a piros útlevél is ....és apja által....
van villanyszerelő,van kőmúves,van politikus és melyik a ...a dolgos megbecsült CSALÁDJÁT ELTUDÓ LÁTNI AKI...
NEM IS ÉRTI EZT MÁR SENMKI AMIT LEÍRTAM

Válasz

Hedrich Ernö üzente 10 éve

Az ember élete és egzisztenciája és nem ekzixtenciája. Tiborcz dőntse el,mgyar-e

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 10 éve

Bartus!!!!Tudja mit beszél???????????????Kétlem.

Válasz

Gyenge András üzente 10 éve

Kedves Tiborczunk ! Ne kerülgessük már a dolgot, mint macska a forró kását !
Gyakorlatilag MI A TÚRÓT AKARSZ ?
Mit szeretnél ? Melléduma nélkül !

Válasz

Bartus Tiborcz üzente 10 éve

Sajnálattal veszem tudomásul, hogy az én nemzetem csak akkor tart össze, amikor veszélyben forog az átlag ember élete és ekzixtenciája.

Válasz

Hedrich Ernö üzente 10 éve

Én úgy gondolom,ha látod az új vídeót "a jobbik kormányt akít,"és annak tagjait akkor ledöbbensz, és még jó páran.

Válasz

Gyenge András üzente 10 éve

Nincs viszakozási lehetősége. Hazudni rendületlenül.. tovább-tovább és tovább.
És minél nagyképűbben, minél gőgösebben, és kivagyiságát is megvillantva.
Mert azt ugye a birka békemenetre menő nem is tudja, hogy az ipari termelés 85-90 %-át a Suzuki,.az Audi és a Mercedes teszi ki,- meg mellette az pfuj gumigyár, mi ellen tüntetést szerveztek. És ebből egyenlőre GDP nem nagyon képződik, mert egy ideig a beruházók sok minden alól mentességet kaptak a nagy multiellenes harcban ! (de nyertünk ugyebár)..
A baj meg az, hogy a Merci NÉMET minimálbért akart adni a magyar melósoknak, és Kecskemét város derék polgármestere nem engedte, mert hatalmas feszültségeket keltett volna.. és ezért kapnak ott a bejáró melósaink hazai bérszínvonal szerint.
Nem kell ugye kétszer mondani, hogy Kecske város polgármestere vérfideszes !

Válasz