Halmos Gyula üzente 10 éve

Tiborcz!
Az ilyen agyatlan, mániákus, elvakult emberek hiszékenysége teszi tönkre ezt az országot. Pl. azzal, hogy a hozzád hasonló értelmi színvonalú, sajnos nem kis tömeg nem is veszi észre, ő maga a megosztó, gyűlölködő, félelem keltő. Ma az emberek óriási többsége nem meri elmondani a véleményét, mert több besúgó van, mint az átkosban. Munka nuku, óriási a nyomor és mindenki félti a megélhetését. Nagyon alacsony lehetett ott a fevételi követelmény,ahol te 5 köztársasági tisztséget viselhettél.

Válasz

Hedrich Ernö üzente 10 éve

"Nem most jöttem le a falvédőről, és öt köztársasági tisztséget viseltem magyar létemre, de ott félre állították a téglákat és a haza árulókat"Ha Ön öt köztársasági tisztséget viselt valaha
is-nagyon kelletlen emlékei lehetnek lehetnek azoknak azoknak az országoknak ahol tette.a
stupidság nem mentség.gondoljon csak Nagy F.Árpádra az Echelon tanúra és oknyomozóra
aki szellemi zavarodottságában szinte több száz videójával árasztotta el az internet oldalakat.

Válasz

Gyenge András üzente 10 éve

Ki egyszer elárult valamit-valakit, annak másodjára-harmadjára sokkal könnyebben megy,-állítják az okosok..Ebből kiindulva a "régiek" a nekik hazájukat elárulókat mind kivégeztették,- mondván- engem is el fogsz..L. pl.: Nagy Sándor..nem a cár, hanem a Macedón !

Válasz

juhász nagy sándor üzente 10 éve

Vajon ki a tégla és ki a haza áruló.Vajon aki 56 után itthon maradt és igaz magyar maradt....az mind hazaáruló mert nem futott új gazdihoz ??Szívet cseréljen aki hazát cserél..mondta egy népszerű énekes nőnk.könnyen teszi az önhöz hasonló akinek isten áldás az ezer-kétezer dolláros nyugdíjból az itthoni árak mellett lenézni bennünket kis szürke magyarokat.

Válasz

Gyenge András üzente 10 éve

kedves Tiborzcunk !
Hogy ha a mondást igaznak vesszük, akkor azt kell mondanom, aki tudja-csinálja. Aki nem tudja,-oktatja.Vagy épp szervezi-irányítja az oktatási rendszert. Akinek kisegítő pótsegéd fogalma sincsen semmiről, az könyvet ír róla.
Kérlekalásssssssan inkább könyvet szíveskedj írni,-ha lehet...

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 10 éve

Tisztelt Bartus úr!
Nem kívánok vitatkozni,semmi értelme olyan emberrel polémiát folytatni aki nem arról beszél amiről én írtam. Kérdésem lenne csak:írja-"Tisztelt Hendrich úr és Dr.Bakai úr hölgy, lehet,hogy én zagyvaságot irok, de önöknek is tudnia kell, hogy Hazámon kívül éltem, soha sem nézték ki vagyok, honnan jöttem, de meghallgatták amit mondtam. "Honnan kellene ezt tudni?Ha nem itt élt akkor mégis minek alapján ítéli meg,hogy kik mit tettek az országgal?Szerintem az tud valaki véleményéről véleményt formálni aki azt meghallgatta -elolvasta és megértette-vagy nem?
Azt részletesen leírtam korábban,hogy milyen országban szeretnék élni.Az szocializmus lenne?Anarchia lenne?Lehet,hogy ön "öt köztársasági tisztséget viselt" és öt egyetemet végzett de vigyázzon kit nevez téglának és hazaárulónak mert megütheti a bokáját!
Egyébként figyelmébe ajánlom Gogol bölcs mondását:"Ne a tükröt átkozd ha az arcod ferde!"

Válasz

Bartus Tiborcz üzente 10 éve

Sajnálattal veszem tudomásul, hogy a szoc- liberális oldal, nem veszi észre,hogy csak a hatalomra játszanak. Csodálkozom azon, hogy arról regélnek, hogy hazánkban nincs sajtó szabadság. Akkor hogy van az hogy a nyugdíjas oldalon, nyíltan negirozák saját hibáikat, mert ti tettek tönkre az országot. Minden értelmes ember tudhatja, hogy azt az állapotot, amit csinált Medgyesi, Gyurcsányi és Bajnai 15 év alatt sem lehet rendbe tenni.
Tisztelt Hendrich úr és Dr.Bakai úr hölgy, lehet,hogy én zagyvaságot irok, de önöknek is tudnia kell, hogy Hazámon kívül éltem, soha sem nézték ki vagyok, honnan jöttem, de meghallgatták amit mondtam. De ott ahol éltem és dolgoztam, nem volt annyi ellenzék, hogy tönkre tegyék az országot. De tudniuk kell, hogy szocializmus és Anarchia nem lesz magyar országon. Nem most jöttem le a falvédőről, és öt köztársasági tisztséget viseltem magyar létemre, de ott félre állították a téglákat és a haza árulókat.

Válasz

Bartus Tiborcz üzente 10 éve

Vannak köztünk olyanok akik nem a nemezt és a nép érdekeit nézik.
Ez meglátszik a Gyógyszer ipar vezetőségeiben, a jogi igazságtalanságban mert a törvényeink nem az igazságot tükrözik, hanem a jogi diverziót.

Válasz

Hornyák Ervin üzente 10 éve

Ezért kellene az hogy mindenki csak a baloldalra és a liberálisokra szavazzon, mert náluk ilyen nem fordulhatott elő, hiszen sosem alázták porig a saját népüket, sosem figyelték meg saját népüket, illetve nem hajszolták deviza hitelekbe saját népüket. A rebellisek pedig úgyis azt csinálnak amit akarnak, rabszolga sorsukon úgy sem tudnak változtatni, még 2/3-dal sem, mint az elmúlt 4 évben bebizonyosodott.

Válasz

Hedrich Ernö üzente 10 éve

Tiborc, jön március 15-e. Vajon ön is malomkréknyi kokárdával fog felvonulni az akkori liberálisok űnneplésére,akik,ezt a forradalmat elindították? mert annak idején így nevezték a
PIlvax kőr tagjait.Petőfi,Jókai ,Irinyi,s.t.b.

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 10 éve

Tiborcz!Még csak annyit:Ön "édes hazánkat" emleget.Tudja mit tartok efelől:Aki szereti hazáját az szereti annak népét is kirekesztés nélkül,nincs magyar és magyarabb,mindenkit becsül aki helytáll a maga posztján,mert mindenkire szükség van.Ami pedig a félelmet illeti a kegyeltjein kérje számon azt,azoktól akik mást sem tudnak mint gyűlöletet és félelmet szítani-

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 10 éve

Tiborcz!Hogy badarságokat ír nem lep meg.nem az első."Zárjátok ki a társadalmi megosztottságot és a FÉLELMET, AKKOR MINDEN LASSAN A HELYÉRE KERÜL."Ez bizony nagyon is kívánatos lenne csak ahhoz elsősorban az olyan megosztó gondolkodású embereknek kell alapvetően változni amilyen ön.Mindenkinek el kell fogadni,hogy az emberek nagyon sok félék,a világ dolgairól sok féleképen gondolkodnak s azok akik nem osztják az én nézeteimet nem ellenségek csupán ellenfelek.Senkinek sincs joga a hatalom kizárólagos birtoklására,a XXI-ik században régen túlhaladott az a szemlélet,hogy bárki is magát születése jogán kivételezettnek higgye ,úgy vélekedjen,hogy őt több illeti meg mint másokat.Régen letűnt korokba ne akarjon senki visszamenni,a jövőt de a jelent sem lehet a múltban élni.Én azt tudom támogatni ahol mindenki szabadnak születik,hogy mi lesz belőle az kizárólag tehetségétől és személyes ambícióitól függjön.Nincsenek született előjogok,mindenki érdemei szerint boldoguljon.Az állam .:miniszterek a miniszterelnökkel az élen pedig-hogy tisztázzuk,nem uralkodik hanem szolgál-a választópolgárok kegyelméből minden állampolgár és nem csak kivételezettek javára és nem ellene köteles tenni.Nem gyakorol kegyet ha így tesz,ha nem el kell zavarni.
Érdekes ön szerint a kravált az ellenzék okozza.Ugyanakkor a csapból is a kormány siker propagandája folyik aminek semmi reális alapja sincs.A híveket ez nem zavarja csak az ha a valaki tükröt tart.Attól a valóság nem lesz ám más ha nem nézünk szembe vele ha a fejünket a homokba dugjuk.Gondolja attól 20 éves leszek ha mondom magamról és tükörbe nem vagyok hajlandó nézni de más se akarjon erre emlékeztetni.Nem bizony,nem leszek az.
Ami az emberek mentális állapotát illeti-annak minden negatív hatásával- igaza van. Nagyon sok a reményvesztett,kilátástalan helyzetben lévő ember de nem önhibájából.Ami a kormány minősítését illeti :Ilyen gyalázatos kormánya az országnak Rákosi óta nem volt.

Válasz

Gyenge András üzente 10 éve

Tiborczunk kedves!
Sajnálattal konstatálom', hogy a külön megjegyzésed akkora marhaság, hogy csak te nem veszed észre. Az általad felsorolt pártoktól csak azoknak kell félni, akik az elmúlt négy évben kisemmizték a magyar társadalmat. Lenyúlták A Magánnyugdíjat, a Szerencsejátékot, a Magyar földet, a trafikokat, és félelmet gerjesztettek az álcivil, állampénzen szervezett és fizetett birkameneteltetésekkel, és még jobban nyomorba lökték a lakosság nagyjából felét..

Válasz

Bartus Tiborcz üzente 10 éve

Sajnálattal konstatálom, hogy édes hazánkban ,mint más országokban az orvosi karokon felül a gyógyszer ipar uralkodik, meg véve a legmagasabb tisztségeket.
Tapasztalatom alapján, a gyógyszer gyárak- részvénytársaságok profitja 60-70 % csökkenne, ha ezt a Dr.Horvát orvos biológus találmányát szabadalmaznák és elkezdenék gyártani belföldi használatra és Importra. Évente 18 000 embert mentenének meg a haláltól és legalább 30 000 .- beteget a havi 15 000 - 20 000 forint gyógyszer számláktól.
Külön meg kell jegyeznem ez a politikai kavalkád, amelyet a DK, MSZP. LIBERÁLISTÁK ÉS A LMP CSINÁL, AZ FOKOZZA A NÉPESSÉG IDEG ÁLLAPOTÁNAK ROMLÁSÁT, ami hozzá segíti az embereket a betegségekhez. Zárjátok ki a társadalmi megosztottságot és a FÉLELMET, AKKOR MINDEN LASSAN A HELYÉRE KERÜL.

Válasz

Hedrich Ernö üzente 10 éve

Igazán érdekes amit leírt,de a bibliában egy szó sincs a földönkívüli lényekről, tartok attól ezek a lények az őn fantáziájában léteznek.

Válasz

Kemény Ferenc üzente 10 éve

Kedves nyugdijas Barátaim,ilyen volt a 2013-as évem.1968-ban baleset által elvesztettem a jobbkezemfejét,,2008-ban +2012-ben elvesztettem a kétlábamat,cukorbetegség véget,meghalt a feleségem 2012-ben agyvérzésben,igyhát özvegy lettem,a feleségem keresztfia magukhoz vettek hogy náluk könnyeb lesz a sorsom,eladatták a házamat Harkányban 3szobás összkomfortosat 9 500 000ft-ért és a pénzemet ellopták,ingoságommal együtt,a rendörségen tettem feljelentést,és persze nekük hittek,engem beraktak egy fáskamrába és azt igérték hogy csinálnak egyszobakonyhás+fürdöszobás lakást,de a mai napig sem csinálták meg,és én mos eljöttem egy aranyos aszonykához Mendére,aki befogadott,mostmár emberként érzem megint magamat,de még az internetett +gyogyszert+ennivalot is alig kaptam,amig nem adtam oda a teljes nyugdijamat 153 000ft-ott,az ügyvéd is ugy csinálta a papirt hogy ajándék cimen+eltartási szerzödést,most fogok fordulni a birosághoz,pénzemért+ingoságaimért de sajnos nem sok az esélyem,mert nincs aki segitsen,mivel nincs pénzem igazán ügyvédre,Kemény Ferenc Béla 1943 04 30 ,Bp Virág Ilona,ez az egész történet helye 7817 Diosviszlo Petöfi S u 1,laci Ferenc és hazug családja,akik nem dolgoznak,csak a pénzemböl éltek.

Válasz

Perei Jánosné üzente 10 éve

Az, hogy ezt meg merték tenni a biológus orvos-professzorral, ahhoz ezt a gyalázatot magas fórumon kellett elrendelni!!! Egyre inkább elhiszem a mezopotámiai ékírásos agyagtáblákon lévő ÜZENETET az utókornak!
Sok 10.000 évvel ezelőtt a Drákó = Sárkány csillagkép egy bolygójáról Idegen lények, NEM emberek, hanem EREDENDŐEN GONOSZ, vérengző FENEVADAK érkeztek az EUFRÁTESZ mellé! Ezek a szavak benne vannak a bibliában IS!!! Vajon MIÉRT???
Ezek a gyalázatos, sötét vérvonalú, sátánian gonosz lények rendelkeztek az alakváltás képességével. Így könnyen elpusztították az akkori Királyokat, Főpapnőket és Főpapokat, s átvették az irányítást. A nép 12 szálas DNS-ét -- azok régen örökítő sejteknek írták le -- átalakították KETTŐ szálasra, hogy NE tudjanak többé kapcsolatot teremteni a Szeretet Istenének világával. Ettől kezdve indultak pusztulásnak a Szeretet Istene által elrendelt hatalmas Spirituális Kultúrák a Földön. Ahová csak eljutottak, ott megrontották a spirituális Rend már kialakult Isteni Rendjét, mert gyűlölték és -- a mai napig gyűlölik a Szeretet Istenét és az embereket, mert testben élő Örök Életű Isteni lények, azaz Isten Gyermekei!
Zecharia Sitchint és Erich von Dänikent EZEKNEK az Ősi Emlékeknek és Szent Hagyományoknak a nyilvánosságra hozatala után erkölcsileg akarták tönkretenni, elhitelteleníteni az emberek előtt!!! Az emberek Tudatának és Lelkének elsötétítése és egyre mélyebb sötétségben tartása, az Isteni igazságokra bezárása MA is folyik a különféle nyilvános és titkos vallási körök, társaságok által.

Válasz

Perei Jánosné üzente 10 éve

Kedves Sándor! TERMÉSZETES INZULINT TARTALMAZ A KAPOR!!!
a DIÓFALEVÉL tea is BEVÁLT gyógyszer, de a FÜGEFA MEGSZÁRÍTOTT ÉS PORRÁ TÖRT LEVELE. is hatékony gyógyszer!

Válasz

Perei Jánosné üzente 10 éve

Hiába, mert NEM a közgazdászok -- akik ehhez kis pontok -- rendelték el az orvosbiológus-kutatónál az iratok elhurcolását és netalán a megsemmisítését, hanem azok, akiknek - amiknek érdekük volt, vagy szép summát kaptak érte.

Válasz

Hedrich Ernö üzente 10 éve

"nem hiszem,hogy társadalmi cél az életünk meghosszabbítása..csodálkoznék a legfelső szinten."Ugyan ne add fel,mindeki körül van valaki, aki,örül,hogy vele vagy

Válasz

Hedrich Ernö üzente 10 éve

Nálam hasonló gondok nem jelentkeztek.

Válasz

juhász nagy sándor üzente 10 éve

Ernő!Nincs gondod az Aszpirin protektől? én két év után bevéreztem ,,elvették és most kerberánt kaptam.Lefogytam húsz kilót cukrom beállt 6,8 köré,a vérnyomást letornázták 140 körülre,a pert 800 körül..na én jelenlegi dolgot semmi csodaszeré nem adom fel.
Ha majd lesz bizonyítás..talán.de én jelenleg nem hiszem,hogy társadalmi cél az életünk meghosszabbítása..csodálkoznék a legfelső szinten...

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 10 éve

Csordás úr!

Ami a rendőrségi eljárást illeti-bár nincsenek konkrét értesüléseim -a következőket gondolom: :Addig amíg egy szer gyógyhatású anyagként vagy gyógyszerként nem forgalmazható addig kuruzslásnak minősül annak gyógyítási célú felhasználása- ha mindjárt a feltaláló tesz is- mely tevékenységet a törvény büntetni rendel.Először állatkísérletekkel kell igazolni,az emberi kipróbálásra csak önkéntes alapon,kijelölt intézetekben kerülhet sor ahol követni lehet a beteg útját.Lehet ,hogy a professzor úr is türelmetlenebbé vált. Abban szinte biztos vagyok,hogy levédette a találmányát. Általában az az út amin a professzor úr is jár nagyon rögös az elismertetés mindig nehéz volt./Ellen lobbi mindig van és nem alszik./

Válasz

Hedrich Ernö üzente 10 éve

eljes mértékig megszünteti az érelmeszesedést
- ezáltal az agyi katasztrófákat, amit 90% -ban az agyi érelmeszesedés okoz
- helyre állítja a vérnyomást az erek kitisztításával
- újra indítja nagy százalékban hasnyálmirigy által termelt inzulin nevű hormon termelődését
- a szem hajszálereiben szintén megszünteti a meszesedést
- a harmadik szívinfarktuson átesett ember, akinek élete végéig kellene szedni a szív-és vérnyomás csökkentő, valamint a vérhígítókat, elhagyta az összes gyógyszert! (orvosilag igazolt eset!)
És akik abbahagyták a szokásos gyógyszerek szedését,az ajánlott csodaszer hatásában
bízva,élnek még?Mert nekem pl. 220-ról állították be 140-150 közé a véryomásom és szedem az Aszpirin protektet, úgyhogy hess,míg jó kedvem van,míg nem használok alka-
lomnak megfelelőbb szavakat.

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 10 éve

A cikkről a következőket gondolom:professzor úr nagyon jelentős szakmai karriert tud maga mögött, számos igen hasznos felfedezéssel.A kérdéses" injekcióval" kapcsolatban a hivatalos lapján ezt találtam:"A gyógyszerként való felhasználás engedélyezése folyamatban van."Se több se kevesebb.Azt tudni kell,hogy egy anyag gyógyszerként való felhasználás engedélyezésének hosszú és nagyon alapos vizsgálatokkal alátámasztott "tortúrán" kell átesni ami igazolni hívatott,hogy nem csalás,valóban hatásos,nincsenek olyan mellékhatásai melyekkel többet ártanak mint használnak. Ez a világon mindenütt így van.
Azok akik terjesztik ezt az írást egyértelműen politikai tőkét akarnak kovácsolni aljas, rasszista,gyűlöletet keltő elméleteikhez.Nagyon szomorú! Nem szabad felülni!

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 10 éve

Németh István!
Minden normális magyar embert felháborít ahogyan fogalmaz.Mi az ,hogy idegen faj?Minden honfitársunk magyar aki magyarnak vallja magát függetlenül attól ,hogy felmenői között volt-e tót,román,bosnyák,szerb.bunyevác,ruszin,ukrán,orosz,bolgár,német,zsidó vagy ki tudja milyen származású.A Kárpát medence a népek nagy kohója ahol a történelem viharaiban nagy területek néptelenedtek el majd újra benépesedtek spontán vagy inkább betelepítve.Minek alapján lehetne itt bárkinek is azt állítani:ő csak ő a magyar?Eszement dolognak tartom a kérdés ilyen irányú feltevését is.A maguk által "turulmadaras nagy magyarok" közül ha kérhetem sorolja már fel a Nobel díjasokat,híres orvosokat,tudósokat,írókat,költőket,felfedező mérnököket,színészeket stb.-,de szívesen veszem azt is ha az ország múlt századi iparosításában kiemelkedő szerepet játszó maga szerinti "nagy magyarokról " is ír.Megjósolom igen csak bajban lesz.
Hogy kik diktálnak?Sajnos olyanok akik nem hozzáértők,a megfelelő talentum nincs a birtokukban,kisstílűek ,önzők,harácsolók,embertelenek,híjával vannak minden olyan tulajdonságnak ami az embereket valóban EMBERRÉ teszi.A jobbik ebben különösen kiemelkedik nem mintha a Fidesz sokkal különb volna.
AZT GONDOLOM ELŐSZÖR IS MEG KELLENE TANULNI EMBERNEK LENNI!AZ EMBERT EMBERI MIVOLTÁBAN VALÓS ÉRDEMEI ALAPJÁN TISZTELNI!/a gazember gazember,a csaló csaló,a gyilkos gyilkos-ez ilyen egyszerű/

Válasz

Csordás László üzente 10 éve

Nem vagyok már olyan naív és hebehurgya mint ifjú koromban, sőt az utóbbi 24 év alatt annyiféle szélhámosság átviharzott az országon, néhányat kipróbálva még óvatosabbá váltam. A családomban tragédiával végződött magas vérnyomás és annak különböző vadhajtásai miatt szükségét éreztem a tájékozódásnak. Megtettem, döntöttem, igényeltem és megkaptam ezt a lehetőséget. Természetesen a személyes találkozó során az EMBERT is megismertem. Nem maradtak fenntartásaim. Egészséges voltam előtte is, azóta is. Azt mondják, frissebb, gyorsabb vagyok. Ezek eddig is jellemzőim voltak, így magam nem tapasztalom a hatását..
Ami most mégis aggaszt, az a professzor úr elkobzott " mindene " Nem bízom az emberi tisztességben már annyira, hogy ne az jutna eszembe, mi van akkor, ha egy a bürokráciában dolgozó valaki kicsempészi a szakmai leírásokat és ezzel egyszerre csak vége lesz ennek a történetnek.Bele sem akarnék gondolni, milyen beláthatatlan következménnyel járna mindez.
A rendőrségi eljárás önmagában elfogadhatatlan.Egy remény talán maradt. Abban bízhatunk, hogy idejekorán védelem alá helyezték a gyógyszerkészítmény dokumentumait.
Megjegyzem a készítmény átvételekor már sok százan kérték és kapták meg ezt és azóta sok ezren lehetnek olyanok, akik úgy szintén már a gyógyszer védő hatása alatt vannak. Sajnálatos, hogy nálunk ez jellemzője a gyógyszerkutatásnak, törzskönyvezésnek. Ugyanakkor tudjuk, havonta több tucat, esetenként több száz már törzskönyvezett gyógyszerkészítményt vonnak ki a forgalomból veszélyes mellékhatásaik miatt.

Válasz

Németh István Gyula üzente 10 éve

Nem tudjátok véletlenül, hogy ebben az országban kik diktálnak? Ha tudjátok akkor mondjátok a hangosbemondóba! Ugyan is addig amíg nem teszünk rendet a saját portánkon, nem azt tesszük, csináljuk ami a nemzet a magyarság, következésképpen mindannyiunk személyes érdeke, amíg hagyjuk hogy uralkodjanak rajtunk a pénz-oligarchiák és idegen fajok addig nem lesz váltózás!
Meg kellene tanulni magyarnak lenni!

Válasz

Aknai Anna üzente 10 éve

Ha ez valóban igaz,több,mint felháborító és követeljük az oltóanyagot!

Válasz

Gyenge András üzente 10 éve

Ernő, a kurucon csak ilyen, és ehhez hasonló, minimális igazságtartalommal, de annál nagyobb szenzációval és felhajtással készített süketelések vannak. L dr Papp "kiugrott" szívsebész prof eszmefuttatásai ..Valami kering a közbeszédben, és arra gyorsan csinálnak egy szenzációs blöfföt.
Azért próbálok gondolkodásra késztetően figyelemfelhívóan hozzászólni.Bár a kurucos törzsolvasókat talán nem is lehet..

Válasz

Halaska Jenő üzente 10 éve

Csodadoktor :) Csodagyógyszer ! Csupa csoda,mint a mesében .Ha 10 %-át beszedtem volna enyém az örök élet és ifjuság ! Na akkor megyek is a vízcsaphoz és megalkotom a Q át@lak,nevű ÉLETVIZET az örök ifjúság és élet elxírt ! Meghírdetem a facebookon !!! Kezdhetnek zárni agyógyszergyárak és a patikák ! Nagy az Isten állatkertje,alacsony a kerítés.Nyögdíj kiegészítésnek jó lesz

Válasz

Hedrich Ernö üzente 10 éve

Ez nem nagyvárosi összeeskűvés,hanem a kurucinfon csiszolódott agy,produktuma,és akurucinfóra felnőtt okostojások szellemi kapacításához mért szenzáció.

Válasz

Gyenge András üzente 10 éve

Ez a cikk már egy ideje bolyong a kíbertérben. Két éve is olvastam, tavaly is elért... Most is ..
Szerintem jó volna, ha igaz volna... Erős bennem a kételkedés..
Most, mikor lehetőség van magángyárttatásra,,lásd : Béres ... szerintem ekkora profitra már ráugrott volna sok multimilliomos.. Itthoniak IS. Ez volna a világ legjobb üzlete. Akár 100ezerért is lehetne "mérni" adagját... Két adagra már vevő is vagyok, -persze csak ha IGAZ. Mert 30-50-70 ezerért "adják" a rák ellen a csodaport ! Oszt kiderült,- csak ipari szódabikarbóna ! (lejárt használati idejű porraloltókból van ! ) A patikában meg pár száz forint kilója.. Sokbilliárdos üzlet lenne. €-ban.
Aztán a többi meg csak pénzkérdés...
Tartok tőle, hogy ez is a szokásos nagyvárosi összeesküvés elméletek egyike..

Válasz