Hedrich Ernö üzente 10 éve

Ez a tipikus,mondhatni magyaros hozzáállás,jujj csak politikával ne,így lettünk a
fidesz és a jobbik martalékává:ne keresd az okokat,hisz az említettek úgy is elmondják a dolgok menetét,csak kételkedés ne legyen,csak higgyél minden beléd diktált szóban,ne kételkedj a hazafiass állításokban.Az ég,majd megoldja gondjaid,vagy te magad, ha tudod.

Válasz

Gyenge András üzente 10 éve

Tipikus jobbos hozzáállás.
Nincs válasza a feltett kérdésekre. Nincs érve, ismerete, csak a nagy mellénye.
Ő a "messzire szakadt" hazánkfia !

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Teljesen megegyezik a nézetünk . ezennel én is veszem akalapom

Válasz

juhász nagy sándor üzente 10 éve

Nem hiszem,hogy szoktak itt valakit a részvételre kérni.Külön jó akinek semmi gondja-igaz az függ a barikád oldalától is-de hát szíve joga máshol nyilatkozni. Én viszont nem szoktam,meg gondolom más sem, minden engem nem érdeklő fórumról írni,,,csak ha felkérnek rá..

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Mindenkit üdvözlök!Csak bepillantottam a kommentekbe és jaj már összerezdültem!Biztosan erre vágyom??Nem köszönöm inkább másfelé lépkedek ahol értelmes, netán hasznos időtöltésre találok.Mert ez szánalmas..a politika a fő téma.
További jó egymást emésztő időtöltést!!

Válasz

Gyenge András üzente 10 éve

Figyelmeztettek már, hogy idiótákkal, és szélsőjobbosokkal ne próbáljak értelmes párbeszédet kezdeményezni, mert nem alkalmasak, és nem is hajlandóak rá.
íme a bizonyíték, egy aljas szóviccbe takarva.
Mivel a nevet még anno II Andrástól kapta felmenőm ,-... ezt nagyon Elbahta Tiborkám.. Mert magának nem sok köze van a Magyarsághoz, -ráadásul nem is itt él...
Így még a közös ország sem köt össze bennünket...

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Gyenge ez András, de azért deritö.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Kedves Margit,
sajnálom, hogy letegeztem, de abban a hitben leledztem, hogy egy klubban a tagoknak van valami közös nevezöjük. Van valami ami összefüzi öket.
Örülök, hogy különben egyetért velem, de hát Ön a közösség elnöke nem e Önnek kellene jó példával elöljárni?

Válasz

Gyenge András üzente 10 éve

Azért, mert Margitka egyetért, nincs ám igaza kedves Tibor.
Nem kesergések...jajongások.. Aztán meg én hozzászóltam, csak valamiért sokadik Mehetre nem ide rakta a Weboldal..-mint ahogy a négy év alatt már számtalanszor újra regiszráltatni akart.
Azt mondták a viccben is, -első a munka, utána az örömködés, ha ismeri,- régi anyósvicc.
Az idősebb generáció feladata-felelőssége-munkája az utána következő generációk,- a fiatalok' okítása-tanítása-segítése az élet nehezében eligazodni. (Az örömködés meg aztán mikor minden OK,-könnyű.) Pláne a politikában. ami a mindennapok szerves része és formálójas-alakítója már tízezer évek óta.
Aki ezt feledi, az kötelezettségszegő. Aki tagadja az egoista. Nem kicsit.
Legfőképp azért nincs, mert reklamálni a legegyszerűbb.
Nem tudom mióta él életvitelszerűen "itthon",- és nem otthon.. Hol élte le 70 éve aktív korszakát? mennyire ismeri az itthoni viszonylatokat?
Harmadszor azért, mert nem hiszem, hogy sokan kíváncsiak lennének arra, hogy a legapróbb szememfényei a tegnapi óvodai farsangon mit-hogyan-miért tettek, minek és hogyan örültek,-és azt előtte mi mivel.hogyan segítettük.. Magánügy ugye? Engem se szokott érdekelni, ha épp a kórházi folyosón vagyok, hogy kinek milyen a széklete, hogyan vizel, és hol szúr, ha megnyomja.
Ám ha gondolja, akkor reklama helyett ott a gépe, billentyűzete, egere, és lásson neki !
EBBEN teljesen igaza van Margitnak !

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 10 éve

Kedves Tibor

Egyet értek véleményével. Jó volna, ha mindenki megtudná fogadni ezt a tanácsot. Kérem járjon elő jópéldával hátha lesznek követői

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Kedves Margit,

hogy ezkhez az állandó jajongások és keserü kesergésekhez nem szól senki hozzá nem csodálatos. Te magad irod a bevezetésedben
"Ez a közösség a nyugdíjasoké, hogy soha ne legyenek egyedül, és kellemesen töltsék az időt!"
De hát milyen kellemes az olyan idötöltés ahol csak állandó szapulás és kesergés, keserüség és hát igen; acsargás van? Én ilyen környezetben bizony idegenül érzem magam. Az idösebb kornak egy millio szépsége van a nyugdijon kivül. De hát nem is mindenki panaszkodik. Mi lenne ha ezt a közöséget arra használnánk hogy megosszuk egymással örömeinket és bánatainkat és abbahagynánk a politizálást?!

Válasz