dr.Bakai Borbála üzente 10 éve

Imre!
Ha a hátam tollas lenne!

Válasz

Zsótér Imre üzente 10 éve

Olyan befektetés ami nettó havi 2%-ot garantál éves átlagban.És teljesen legális.Akit érdekel beszélhetünk róla.

Válasz

juhász nagy sándor üzente 10 éve

A fehér könyv nem semmi lenne ha felkerülne a netre.Én a 60-as évek végéig sokszor láttam-megvolt,de aztán el kallódott-Hát azok a fotók...na a szöveg az nem érdekelt a fotókat akkor nem lehetett másnak nézni,látni.
Érdekes, ha olyan jót talált akkor miért nem osztja meg sorstársaival..De én úgy gondolom a nyugdíj összege mindent leszabályoz

Válasz

Gyenge András üzente 10 éve

Mit Imre ? Mit ? Nemzeti trafikot ? Földet ?

Válasz

Zsótér Imre üzente 10 éve

Én majdnem 62 évesen jutottam arra,hogy érdemes magunkra is gondolnunk nem, csak a gyerekeinkre.Találtam is megfelelő lehetőséget,sőt nagyon jót!

Válasz

Gyenge András üzente 10 éve

Kedves Humayer Károly úr.
Nem voltam akkor pesti srác szerencsére, de FOTÓKAT LÁTTAM az eseményből(eseményekről). Az "Sajnálatos Események"(Forradalom&Ellenforradalom) után kiadott Fehér Könyvben (megtekinthető a Történeti Intézetben, ha még megvan az Intézet), a fotó a készítő és a megjelenés megnevezésével Ha nem emlékezek rosszul ennyi év után a Neue Zeitung- ban jelent meg, és annak hivatásos fotósa készítette a képet.

Válasz

Hedrich Ernö üzente 10 éve

Igen ,de Nagy Imrét június 6-án végezték ki bár a memóriám olykor téveszt de abeszéd után
modott tömören néhány szót Orbánról,Nagy Imre egykori háza elött,azt is feltöltöttem.

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 10 éve

Ernő kedves !
Itt valami nem stimmel.Gyurcsány miniszterelnök úr 2013 jún 16-án a Nagy Imre háza előtt elmondott beszédére utal?

Válasz

Hedrich Ernö üzente 10 éve

A Gyutyán beszéd 20013 június 6án Nagy imre kivégzésének évfodulójának napján hangzott el,az A:T:V:is felvette, ha szűkséges bemásolom az Atv felvételét az A.T.V.felvételét a hitel kedvéért.

Válasz

juhász nagy sándor üzente 10 éve

Ernő aki nem akarja az el sem hiszi...nem voltam ott tehát nem igaz mondják már mostanság...

Válasz

juhász nagy sándor üzente 10 éve

a lakosság nem takarít meg, hiába látja a problémát.
Hol takarítana meg? Ma Magyarországon egy mozdulattal mindent elvehetnek visszamenőleges hatályal.bankban takarítson meg ? Egy kanyi kamatot sem kap,csak fizet érte hogy dölyfösék elfogadják használatra a pénzét.Amíg ebben az országban az uralkodó elit korrupt és maffia társult semmire nincs remény.

Idéz:
Sokan viszont nem hiszik el, hogy megérné nekik havonta akár
10-15 ezret is félretenni, pedig egy jól megválasztott befektetési formában, hosszú távon akár több millió forint is összegyűjthető.
igen de nem Magyarországon.Az itt jelenlevő biztosítók és bankok ezt az csúnya (finoman mondva) udiktatúrás üzletpolitikát az anya országukban börtön nélkül nem úsznák meg.Nem vagyok ellenük de amíg csak elvesznek, amíg minden betett forintunkra ingyen tartanak igényt a Magyar nem rak be hozzájuk be pénzt.lehet,hogy keletről jöttünk,lehet a puszták népe vagyunk ...de nem annyira hülyék mint ahogyan ők gondolják.

Válasz

Humayer Károly üzente 10 éve

Kedves Ernő! Mikor volt az említett esemény? Mondjon már róla pár mondatot, ha még emlékszik rá!

Válasz

Hedrich Ernö üzente 10 éve

Szelektálni kellene a PÁRT ÉS TAGOKAT IS !!KI MIT- MIKOR ÉS MENNYIT LOPOTT CSALT HAZUDOT- =NÉPÍTÉLET -FŐTÉREN ! UFF !

Nehogy a nagy népitélet közben úgy járjon,mint az ember,aki nem megfelelő
szinű cipőben ment kőrül nézni a Bajcsi Zsilinszki úton,és a felhergelődött tömeg a Hajós
utca sarkánál a népitélő tömeg,a lábánál fogva felakasztotta és közben agyonverte.Mert népítélet közben nem divat,a körültekintő,bizonyított tényállás,és annak alapján hozott ítélet.Én tudom,mert az eseménynek szemtanúja voltam.És tán senki nincs aki tudná,ki volt.

Válasz

Hedrich Ernö üzente 10 éve

A válaszok és kérdések megfelelnek a mai szemléletnek,hisz annak tanulságaihoz kapcsolódnak,de kíváncsi lennék milyen megdöbbenten néznék a nézeteikből eredő eseményeket és tanulságokat,és azok eredményeit.

Válasz

nagy lajos üzente 10 éve

=NYUGDÍJASOK=SZAVAZÓ-GÉP-NEK HASZNÁLJA KI MINDEN PÁRT-ÉS NAGY ÍVBEN ??LESZ@@@RJA,HOGY MEGDÖGLIK E ÉHEN VAGY GYÓGYSZEREI NÉLKŰL ,MERT KIVÁLTANI SEM TUDJA =TÖBBSÉGE !!

Válasz

nagy lajos üzente 10 éve

7 ÉVE A JÓ-BEFEKTETÉSI FORMA MIATT :622.000 FT BETÉT-NÉL VESZTETTEM !!!! 26.000 FT-OT 1 ÉV ALATT !! TAKARÉKBAN!!! mIRŐL IS POFÁZNAK A BAROM-BABK-OSOK -INGYEN-ÉLŐ-PARAZITÁK !!!!!!!!! INGYEN-HITELKÉNT OSZTOGATTÁK A MILLIÓKAT A BOLOBNOK MEG KAPKODTÁK ,MOST MEG SIRATJÁK A TUDATLANSÁGUKAT !!

Válasz

nagy lajos üzente 10 éve

Igen-félre lehet ??tenni 50.ezer ft-ot ha valaki POLITIKUS,MERT =LOPNAK-CSALNAK -ROMBOLNAK ÉS JÓ SOKAT HAZUDNAK -HÜJÍTIK A ??BOLONDOKAT !!! 240.000.000 FT-OT FÉLRE TENNI BECSŰLETES MUNKÁBÓL MEGKERESETT PÉNZ-BŐL ?? MÉG A 3 ELEMIS PARASZT EMBERKE SEM HISZI EL !!!

Válasz

nagy lajos üzente 10 éve

IDIÓTA-BAROM AZ AKI AZT HISZI,HOGY :SEGÉLYBŐL ÉS MINIMÁL BÉR-BŐL 3 GYEREK MELLETT FÉLRE LEHET TENNI =1 FT-OT IS !!!!! ÖRŰLNEK HA ZSÍROS KENYÉRBŐL JÓLLAKHATNAK HÓNAP VÉGÉN!!( ,de a Margalin -nak nevezett ??MŰSZAR,,még drágább és +még Rákot is okozhat a SOKKKK ADALÉK MÉREGTŐL !!

Válasz

Jantsky László üzente 10 éve

Minimálbérből, közmunkás "aprópénzből" félretenni?
Vicc...

Válasz

Ökrös Magdi üzente 10 éve

Az elmélet jó,csak a mostani fizetéseket nézve nagyon sok háztartás hónapról-hónapra él!
Félretenni ? Jó lenne,célszerű lenne,de nincs miből!

Válasz