Bartus Tiborcz üzente 10 éve

A környező országokból, haza települt nyugdíjasok nem vehetek részt ezeken a pályázatokon, mert Romániában, Délvidéken, Szlovákiában ,Ukrajnában dolgozták le munka idejüket, most ott kapják járandóságaikat, át utalás nélkül. Ezek után ki mondhatom, mi nem tartozunk sehová, mintha idegenek lennénk saját hazánkban, Magyar országban.

Válasz

juhász nagy sándor üzente 10 éve

Lajos Gondolkodj először mielőtt az a "barna elönti az agyadat...talán még megtalálod a kultúra biztosítékot, és majd lehet még beszélnünk arról is,hogy te kivételes nyugdíjas leszel e majd a jövő sors csapásaiban.
Ha te is nyertél trafikot akkor visszavonom amit mondtam...akkor értelek..

Válasz

Gyenge András üzente 10 éve

Kedves -bocsánat- nem kedves Séra úr !
Nem emlékezek rá, hogy valaha együtt őriztünk volna disznót, vagy valaha pertut ittunk volna..Ráadásul elvtársak sem voltunk soha, de most se ! Lehet, hogy Mátészalkán másként olvasnak, vagy értenek ? Alantabb ugye idéztem a derék fideszes kitüntettetettek egy részét. (csak egy kis részét!, a "javát a pacalnak")) Mivel a szélsőségesek csapódnak állandóan más szélsőségesekhez, ezek az felsorolt urak eléggé "vonalas" komcsik voltak abban az időben. (lehet ön is?) Sajnálom, de nincsenek köztük, sőt, önök közt "barátaim." A nyelv kérdése meg ha a fideszt és annak híveit említjük, akkor bizony nem kérdés, hogy hol és ki(k) érvényesül(nek) nyalással..
Mocsár az Mátészalka körül rendesen van, azt az ön hozzászólása bizonyítja, mert mi volna, hogyha álságos gyalázkodás helyett volna itt egy csomó felsorolt ÉRVE!!. Adatai, számai, amik azt bizonyítják, hogy önnek igaza van....De nincs... Szövege olyan 12-13 éveseknél-évesektől talán elfogadható...de 61 évestől !?
Míg olyannal nem tetszik tudni előrukkolni, addig észről meg egyebekről ne nagyon szíveskedjen beszélni.... Viszont szívesen megnézném a következő Csizmadi szervezte birkamenetben,- olyan ember mögött, akit még a BM III/II-nek se felelt meg....emberileg ,-és ezért okkal felsorakozhat mögé.

Válasz

Séra Lajos üzente 10 éve

Érdekes az igazi komcsi barátaid közül egy sem kapott kitüntetést .Talán azért mert már akkor is alkalmatlanok voltak? -pedig már akkor is hosszu volt a nyelvük csontig beért.
ui.: minél jobban gyalázod az Orbánt annáj lejjebb sűlyedsz a mocsárban.Ezt jól vésd az eszedbe ha egyáltalán van olyan neked

Válasz

Jakab Katalin üzente 10 éve

Ez így igaz, de Orbánék azt remélték, hogy ezért minden nyugdíjas nagyon hálás lesz. Lám, milyen gondoskodó kormányunk van, még ránk is figyelnek.

Válasz

Révész Árpád Rudolf üzente 10 éve

Betelt, betelt. 2,5 millió nyugdíjasnak, 15 millió Ft adtak ere a célra.

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 10 éve

Ez bizony így igaz Katika.Tudod a remény hal meg utoljára.

Válasz

Jakab Katalin üzente 10 éve

Borika! Én eddig úgy tudtam a gondolkodáshoz működő agy is kell. Miért hiszed, hogy János Gizelláéknál van ilyen? Minden leírt szavuk ékesen bizonyítja az ellenkezőjét.

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 10 éve

János Gizella!
Ezen érdemes lenne elgondolkodni:(Albert Einstein) mondása:" A világot nem a gonosz fogja elpusztítani, hanem azok akik végignézik a gonoszságot ÉS NEM TESZNEK SEMMIT."

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 10 éve

János Gizella!
Nem tudom arra felé hogy mondják felénk így:Az úr szóljon általad!.Mit sem kívánunk jobban mint,hogy Orbán és kormánya helyét általad "komcsi banda"névvel illetettek foglalják el..A legnagyobb szemétség meg az,hogy onnan akartok beleszólni az itteni dolgokba.Jobb lenne ha saját házatok táján söprögetnétek.

Válasz

Gyenge András üzente 10 éve

Megérkezett a Román népi együttes két kitűnő tagja...JaniGizi...
Eddig tartott az többszörösen adott szó.. Pont mint imádottjáéknál.
Úgy látszik ennek a két madárnak piszkosul hiányzik Csauseszku ! Kutyái voltatok ?
Hiszen legjobb Magyar tanítványát imádják, bálványozzák..Orbánt...aki tizedannyi idő alatt legalább úgy lepusztította az országot, mint a Csauseszku család Romániát. Csakhogy azoknak sokkal több idő kellett..
Két szerencsétlen tudatlan! Mit komcsiztok? Ezek közül SENKI nem volt MSZMP tag!
Ezt olvassátok és gondolkozzatok , bár az nagyon nehéz lesz, mert ahhoz ész is kéne!

"Igazi Jó komcsik

Egy kis segítség a gyenge memóriás Fidesznyikeknnek: A Szocialista Magyarországért kitüntetést kapták: Dr. Schmitt Pál elvtárs, a MOB elnöke, több évtizedes szocialista sportvezetői munkájáért és nemzetközi érdeklődést kiváltott tudományos munkásságáért Kövér László elvtárs, az MSZMP Párttörténeti Intézet munkatársa, két évtizedes ideológiai kutatásaiért Tarlós István elvtárs, tanácstag, a III. kerületi tanács városfejlesztési bizottságában kifejtett munkásságáért Bakondy György elvtárs, az Országos Védelmi Bizottság párttitkára A Munka Érdemrend arany fokozatát kapták: Semjén Zsolt elvtárs, az Országos Egyházügyi Hivatal titkára Demján Sándor elvtárs, a Gorsium ÁFÉSZ elnöke Csányi Sándor elvtárs, az OTP V. kerületi fiókjának vezetőhelyettese Áder János elvtárs, Csorna város pártbizottságának másodtitkára A Munka Érdemrend ezüst fokozatát kapták: Széles Gábor elvtárs, az Ikarus üzemi pártbizottságának tagja Orbán Győző elvtárs, a Gánti Ércbányák nyugalmazott párttitkára Pokorni Zoltán elvtárs, a Pedagógusok Szakszervezetének főtitkára Pozsgay Imre elvtárs, a Hazafias Népfront elnöke Rogán Antal elvtárs, a Sárvári Gimnázium KISZ-bizottságának titkára A Munka Érdemrend bronz fokozatát kapták: Hoffmann Rózsa elvtársnő, gimnáziumi tanár Lázár János elvtárs, Hódmezővásárhely város tanácsának tagja Kósa Lajos elvtárs, a Debreceni Városi Tanács előadója Szíjjártó Péter elvtárs, Győr város tanácsa ifjúsági bizottságának tagja Matolcsy György elvtárs, minisztériumi előadó Vona Gábor elvtárs, az ELTE KISZ-alapszervezet titkára Selmeczi Gabriella elvtársnő, a Budaörsi Szocialista Nőszervezet tagja Deutsch Tamás, az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar hallgatója"

Válasz

Jakab Katalin üzente 10 éve

Az OK, hogy a román iskolában nem tanult magyar nyelvtant, de ha olyan nagyon bele akar dumálni ennek az országnak az ügyeibe, akkor legalább azt a fáradtságot vegye, hogy egyetlen mondatban nem csinál 7 helyesírási hibát!
És ez színvonal akar szavazni, dönteni úgy, hogy a következmény őket nem érinti.

Válasz

Hedrich Ernö üzente 10 éve

Még az is meglehet abban az időben,többen juttak fürdő jegyhez,ésbeutalóval, akkor én is jártam fürdőbe orvosi beutalóval,nem kellet pályáznom érte.

Válasz

Benedek János Gizella üzente 10 éve

Nem kell aggodni jőnek a négyes komcsi banda őkk megoldják lesz nektek is fűrdőjegyettek.

Válasz

Jakab Katalin üzente 10 éve

Megint egy kacsa, ami remélem sok nyugdíjastnak nyitja fel a szemét, mekkora kamuk mennek itt. Lehet kb. 1,5 millió jogosult ( a többinek magasabb a nyugdíja, vagy eleve nem akar gyógyfürdőbe járni), erre nagy csinnadrattával 1 azaz egy %-kuknak adnak is lehetőséget!!!
Egyébként az FN 24 szerint Kósa saját felelősségi körében, a debreceni lakosoknak január 31-ig ad lehetőséget, debreceni fürdőbe, hogy ne nagyon égjen a képe.

Válasz

Gyenge András üzente 10 éve

Betelt a keret. Nincs több. De azért tegnap a Mr. 20 % Debrecenben Nyugdíjas Igénylőket Segítő Igénylő Irodát nyitott Debrecenben....
Igaz a hír, Kósa minden pozitív ügyre "rárepül". Csak mindegyikből szar lesz...
Most nyitva az iroda, de nincs keret.

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 10 éve

EZ A LÉNYEG!!!!!!!!!!!!!
+Pontosabban csak pályázhattak, hiszen - mint az a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány közleményéből kiderül - a 15 ezer pályázóra kiírt keret szerdán betelt, így elvileg már nincs értelme pályázni."

Válasz