juhász nagy sándor üzente 10 éve

Engem zavarnak az ordító szónokok.Rossz emléket idéznek fel a múltból.Na meg amint a szocik mondták okt. 23-ról,hogy elégvolt ha a színpaduk előtt egy ember elkezdte ordítani az összefogást..a tömeg pszichózisa alapján már több százan kezdtek ordítani,olyanok is akik talán nem is akartak ordítani.

Válasz

Gyenge András üzente 10 éve

Orbán 56-ban semmit sem kezdett el. Semmit, hiszen még bőven id.Orbán Győzővel járt egy nadrágban,- meg sem fogant. 6-ról fingja sincs. Pontosan úgy nincsen, mint a szabadságról. Mert uralkodása alatt nincs szabadság. Senki más nem nyom el bennünket, csak ő, és iskolatársai-barátai-hívei-hűbéresei.
Hülye dumájában összemosott mindent. és úgy jártunk, mint a gondatlan és trehány háziasszony. Minden foltos lett. Mindenféle folt került mindenre.
Nem véletlen. Célja ezzel a fasisztoid és kardcsörtető, zavaros és zagyva , háborús kardcsörtető beszéddel a hívek további butítása, és figyelem elterelés a mindennapok tetteiről, arról, mit napról napra egymásra halmoznak a lenyúlás, a mutyik, a néprablás területén.
Ezért sokat nem kell foglalkozni vele, de definiálni mindenképpen kell. Ez egy beteges elme zavaros és a nyilvánvaló látott-tapasztalt igazságokat semmibevevő hablatyolása.

Válasz

Szijártó József üzente 10 éve

Nem érdemes szót vesztegetni Orbánra. Ez csak az egyik eset a sok közül, amikor bizonyította alkalmatlanságát - mind emberi, mind diplomáciai, mind pedig kormányfői vonatkozásban.

Válasz

Ari Zoltánné üzente 10 éve

Ki ellen kell hadrendbe állítani csapatainkat? Ennyi hülyeséget már rég hallottam-olvastam.
A tv-székházat megostromló, kifosztó csőcselékből hősök lettek, meghurcolják a rendőröket.
Érdekes, engem nem vertek meg, nem lőttek rám, mert nem voltam ott.
Engem nem nyugtat meg, hogy Orbán körül katonák álltak, ezt csak az jelzi, hogy minden a Fidesz kezében van. Nem független a rendőrség, a katonaság, a bíróságok, mind lefeküdtek a hatalomnak. Halkan jegyzem meg: a hadsereg főparancsnoka az államfő, és nem a kormányfő.

Válasz

juhász nagy sándor üzente 10 éve

ön szerint ...a nép meg istent csinált belőle,és önként fogja nyugdíját felajánlani..

Válasz

Deák Gyuláné Erzsébet üzente 10 éve

Óh, igen igérni azt tud Orbán csak teljesiteni a Nép felé már elfelejt, nem lehet neki hinni, szava hihetetlen egy ember....

Válasz

Győrffy Kálmán üzente 10 éve

Senkinek nem kell izgulni! Annyi "oktatófilm" készül még a választásig, hogy csak nyerni lehet. velük. Ha nem tévedtem, bár nyertes az lesz.

Válasz

juhász nagy sándor üzente 10 éve

Hadrendbe kell állni..micsoda Kossuth szavak..
csak azt nem értem miért nem lett semmi a hús Áfa- csökkentéséből.Ez lett volna az egyetlen és valós dolog amit a népért eddig a párt tett volna és nem lépte meg.Miért? hát csak azért mert ez tényleg csökkentett volna a terhein az alsóbb tündérországi lakosoknak.Ha a FIDESZ aláírást kezdene akarjuk -e a hús Áfa tartalmát csökkenteni ,bizony több millióan írnák alá.A rezsi az ugye a szlovákoknál, cseheknél stb..aláírás nélkül a világpiac hatására csökkent,tehát ha kihasználta volna a kormány vagy nem akkor is csökkent volna.Ami igazából segített volna a kormány bevételén a luxus adó ahhoz meg közelébe sem mert menni,mert bizony ahogyan a pesti ember mondja gyönge lett volna a béke menet.

ma nem puskával vadásznak ránk,hanem a nyakunkba kényszerített bank adókkal amit nem győzünk nyögni mivel a banki fényűzést a bankok által nyújtott párt támogatásokat mi fizetjük meg.

Válasz

Hedrich Ernö üzente 10 éve

„ma ismét közénk lövetnének " "Igaza van! " -Nem értett valamit félre ?Olvassa el amit írt!

Válasz

Hornyák Ervin üzente 10 éve

Igaza van! Mert a bankok érdekeit védi a deviza hitelesekkel szemben! Amit eddig tett a devizahitesek ügyében, az csak a bankoknak jó üzlet. Valószínűleg így lesz ez ezután is, mert azt hiszi elég sokat tett. Szerintem egy jó filozófus kellene az ellenzék élére és akkor minden rendbe jönne, az sem volna baj ha világhírű volna, mert kell a szabadság, hogy letudják törni az emberek a bankok hatalmát.

Válasz

Hódos Judy üzente 10 éve

" A helyzet az, hogy a mai politika embertelen.....A pénz az úr....."
Ez tökéletesen igaz, a mai NEMZETKÖZI politika embertelen, mert ugye az országok, államok NEM függetlenek egymástól. Valójában az EU-nak mi az érdeke?
Hogy minden tagállam eladósodjon, minél jobban, - akkor ugye már jogot szeretnének formálni arra is, hogy bele szóljanak az ügyekbe.
Igy is beleszól, szankciókat alkalmaz stb.
Az Eu gazdagabb államainak van pénze- ezért azok úgy gondolják, hogy a pénz " adagolásával pórázon vezethetik" a többi államokat.
Mindemellett : ide szórják / a szegényebb államokba/ az értéktelen szemét áruikat, amit ők nem fogyasztanának el.
Mi ez ha nem más, mint 21-ik századi gyarmatositás.

Más: félelmet keltett Orbán, mert katonák voltak körülötte.
Nos, ha valakikben a rendőr és a katonák jelenléte félelmet kelt = az magára
vessen.
én amikor és ahol rendőröket v. katonákat látok / akár M.o-on, akár külföldi utazások során / pl. repülő téren, stb/ az csak nyugalmat és biztonságot sugároz: a rend jelképe, biztositék arra, hogy semmi rossz nem történhet, stb.
Reprezentálja a szervezettséget, a rendet, a fegyelmezettséget, a biztonságot.
Bárcsak az utakon is több rendőr lenne rendszeresen = biztosan nem történne annnyi súlyos és halálos baleset.........

Válasz

Hornyák Ervin üzente 10 éve

A helyzet az hogy a mai politika, embertelen. Nem ismeri el az isteneket és hazát! A pénz az úr és természetesen akinek van pénze az nemzetek feletti, ezért büntetlenül megtehet bármit. amikor a hazafiság egyenlő a fasizmussal, akkor azzal kevesen akarnak azonosulni, mert szégyen, mint ahogy szégyen rabszolgának lenni a születésünk helyén is. A szomorú az, hogy a rabszolgahad, érzelmi alapokon szavazhat a választásokon, siratva rokonait, barátait (akik öngyilkosok lettek), és a több tízezer kifosztott családot! Az ilyen fajta embereknek fogalmuk sincs a szabadságról, becsületről és természetesen a pénz és a politikai hatalom összefüggéseiről, ezért sajnos tőlük sok jóra a választásokon sajnos nem számíthatunk.

Válasz

Bakó Istvánné üzente 10 éve

Kedves Juhász Úr!
Nem akarom megbántani, de én azzal nem értek egyet, hogy nem Orbán követeli ki magának a fennsőbbrendűséget. Lehet, hogy nem szóval, de viselkedésével biztos!
A fellépése olyan pökhendi, látszik rajta a kivagyiság. Ő mindíg is hatalmat akart minden áron. Őt csak az önös érdeke érdekli, ami most már sok lett a népnek! Az őt körülvevő baráti kör, pedig segíti, mert Ők sem járnak rosszul. Rosszul egyedül magyar nép jár, akik között egyre több a szegény és a munkanélküli. Milyen hadrendet akar ő felállítani és kik ellen? A saját népe ellen? A hadrend kikből tevődne össze?
Én személyszerint nagyon bízom benne, hogy az ellenzék összefog és eltávolítja Orbánt a "trónjáról". Jó lenne ha az országunknak már egy becsületes és az ország javát akaró kormánya lenne!

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 10 éve

Az uszításhoz Orbán nagyon ért.A hazugság ha sokszor ismétlik sokak szemében valósággá válik.2006-ban sem lövetett senki a békés tüntetők közé ez szemenszedett hazugság.A szélsőséges .utcaköveket felszedő és azokat az oszlatásukra kivezényelt rendőrökre dobáló,,gyújtogató,kukákat borogató,tankot elkötő randalírozó csőcseléket -amelyik hetek óta a Kossuth téren tanyázott nem igazán támogatható módon-oszlatták a Deák és Madách téren a Fidesz Astóriánál tartott nagygyűlése idején.Az,hogy a nagy gyűlés rendezői nem tájékoztatták a résztvevőket megfelelően,hogy merre hagyják el a területet nagy hiba volt máig sem világos,hogy kinek vagy kiknek a hibája.De senki sem vadászott puskával Fideszesekre,miért hazudik ekkorát?
„Nincs okunk kapkodni, de lassan és biztosan be kell indítanunk a gépezetünket, hadrendbe kell állítani csapatainkat, "Mit jelentsen ez?Kik akarnak itt harcolni?Senki.Az,hogy az ellenzék győzni szeretne a választáson nem jelent harcot.Harcolni ellenséggel kell az ellenzék nem ellenség csak annak szemében aki nem valóságában észleli a környező világot.Vagy azt akarja,hogy" Ön fia vágja sebét?"-a gondolattól borsózik a hátam.

Válasz

Kertész Gáborné Mária üzente 10 éve

Nem könnyű helyzetben vagyunk!
Igy semmi sem lehetetlen!

Válasz

juhász nagy sándor üzente 10 éve

Szomorú,hogy volt már egy élő -mivel ateista és kopasz volt-nem isten,akit imádott a nép (1949 Mezőhegyes,)hány ezren tapsoltak neki...aztán bukása nemzeti ünnepünk lett ahol ismételjük úgy látszik önmagunkat.
Mi váltja ki az emberekben ezt a személyi kultusz építése iránti vágyat ? Vajon mi mozgatja őket.Én hiszem,hogy nem Orbán követelte ki magának ezt a titulust,de a lakájai körében már nem vagyok biztos,akik ezen isten gyártást csinálják azok bizony azt is tudják mennyire kétélű ez a fegyver,és hány ember vesztét okozta már a történelem folyamán,hogy istené emelték.Bármelyik nagy emberre rásütötték az isteni jelzőt ezzel azonnal megszaporodott a nem baráti társainak száma.Én ezért látom két élűnek.

Válasz

Gyenge András üzente 10 éve

Az ÉLŐ ISTEN SZÓÉT HÍVEIHEZ.

Válasz