dr.Bakai Borbála üzente 10 éve

Kedves Ernő!
Csak emlékeztetni szeretném ígéretére.Falra kár borsót dobálni.

Válasz

juhász nagy sándor üzente 10 éve

Bori ! Az élet olyan,hogy van aki megérthető.Társadalmi státusz,elkötelezettség ,uralkodó elit holdudvarában hűsölők,párthűség tudod mint az 50 -es években .Én ezeket az embereket tisztelem,valójában ők is olyanok mint a kommunista eszmét valló emberek,elkötelezettek,kitartók,hűségesek..csak más a lobogó színe..és ami náluk nagy gond,hogy ők is ugyanezt látják önmagukról és ezért gyűlölik azt akiket ma utánoznak,akikre hasonlítanak.

Válasz

Hedrich Ernö üzente 10 éve

Ez pedig nem az én véleményem.hanem sokaké akik látták az eseményeket,és érdekes ott voltak és mégsem lettek mártírok,2006-ban "a TV székháznál randalírozókat egy sísapkás egyén küldöncökkel irányította. Így lettek a vízágyút ostromlókból hirtelen békés elengedők , s így álltak meg a székház csarnokában. Abban az egyénben én Bayer Zsolt urat véltem felismerni, a nagy Békemenet szervezőt és Orbán tanácsadót . Minden azon őszi eseményt elemezve csak az állapítható meg, hogy akkor egy Fidesz kormánybuktató puccs kísérlet történt."

Válasz

Hedrich Ernö üzente 10 éve

persze azt sem,hogy az Orbán,Matolcsi féle gazdálkodás sikereként mindenfélét levonnak a folyószámlámról,és a kifizetendő takarék betétemből,amiböl eddig még sohasem kőltöttem,
csak beraktam,de most már kénytelen leszek megszüntetni,mivel Orbánék sikeresen teljesítenek.

Válasz

Hedrich Ernö üzente 10 éve

No igen én 2006 október 23-a "élményeit" nem felejtettem el, a részegen sörös dobozokkal
randalírozó részeg jobbikos társaságot.

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 10 éve

Igen Prohászkáné.A gyönyörű beszéde bennem ilyen gondolatokat ébresztett:Orbán a király!-jobban mondva miniszterelnök csak éppen királyt játszik hozzá és mint István király kegyet oszt, stallumot és pénzt, cserébe hűbéri hűséget vár.Csak István nyugat felé terelte népét,mert ott látta a jövőt,Orbán fordítva teszi-jobban mondva a "pénzüket csak adják ide."és kuss. Ellenségnek állítja be őket mert a bírálatukat a görbe tükrében ellenségeskedésnek látja.Önök remélik,hogy győzni fog a pogány felett mint annak idején István király. .Csak,hogy úgy gondolom István nem örült a pogány feletti győzelmének mert tudta, hogy minden, ami magyart magyar ellen fordít, fájdalmas, felesleges, torz. Ő felismerte, hogy a bomlás, a széthúzás, az ellenségeskedés, a testvérharc csak gyengíti az országot. Ő látta azt, amit Orbánék nem látnak.Orbán csak egy kisszerű, önző, csak a saját hatalmával és gazdagodásával törődő akarnok. Vívott harcában nem valóságos győzelmekről van szó, csak azok képi másáról. Ahogy az elvarázsolt kastély tükrei is a valóság torz képét adják vissza.A média tudatmódosító képeket tár a néző elé. Ha nagyon akarjuk lehet győzni akár visszamenőleg is csak úgy kell beállítani és Orbán a győzelmet nagyon akarja.Ezzel csak az a hiba, hogy képtelenné teszi őt.a valóság valós érzékelésére,annak elfogadására és a hozzá való alkalmazkodásra.Lehet győzelmi fanfárokat harsogtatni,cintányérokat csörgetni,hozsannát zengeni gazdasági erő megteremtése nélkül nem lehet eredményeket elérni,győzelmet aratni.A gazdasági erő megteremtésének a csírája sem sejlik fel.
Az államadósság kérdéséről önnek még csak sejtelme sincs.Az államadósság a kormányváltás óta jelentősen nőtt annak ellenére ,hogy a 3000 milliárd Ft.magánnyugdíj pénztári vagyont elvették jogos tulajdonosaiktól.Az IMF hitelt fizették vissza magasabb kamatozású hitelekből-az államkötvény amit ki kellett ezért bocsájtani az is hitel ám vissza kell fizetni csak az a jó benne ,hogy lehet belőle focistadiont is építeni nem úgy az IMF hitelből amit a hitelező nem enged meg és ne adj Isten pl. az egészségügyet,vagy egyetemet kellene inkább támogatni.KI A KOMCSI? SZÁMOLHAT A FIDESZBEN TALÁL SZÉP SZÁMMAL KÖVÉRREL,ORBÁN FAMÍLIÁVAL,SZŰRÖS,POZSGAY STB AZ ÉLEN.

Válasz

Hódos Judy üzente 10 éve

Mi van, elfelejtettétek Gyurcsány szőrnyűségeit?????
Van-e épeszű ember napjainkban aki ne iszonyodna Gyurcsántól????
Cavintont, de tonnányit azonnal, mielőtt nagyon beletrafáltok.......

A cikk meg igazán nem tudni, miről is szól, mert csak zagyva gyűlölet fröcsögés........

A politikán kivül nincs más értelmes mondandótok?????? / rengeteg másfajta érdemes : értelmes beszélgetésre témák lennének.......
Mit gondoltok?
Inkább a tonnányi cavinton , ginko biloba / vagy hogy nevezik? / vannak ilyen fák, küldhetni leveleket....

Válasz

Prohászka Béláné üzente 10 éve

Remélem Viki jövőre is győz, libás meg böszme a parlament közelébe sem mehet. Börtönben lenne a helyük!!!!!! GYÖNYÖRŰEN BESZÉLT MA VIKTOR, ÉS A FLETÓT ÉS BANDÁJÁT, MEG LIBÁSAT SZIDTA, HANEM A HŐSÖKRŐL, MAGYAROKRÓL BESZÉLT.
Amit elődei 100 ezer millió adósságot felhalmoztak, ők visszafizették! A világ sok-sok politikusaitól, köztük EP-től is gratuláló, elismerő levelet kapott. Sok-sok ezer külföldön élő is reá fog szavazni!!!! ÉJJJJJJJJJEN VIKIT, ÉLJEN, SZABAD MAGYARORSZÁG! AHOGY MONDTA "A komcsiknak még ÍRMAGJÁT IS KI KELL ÍRTANI" ŐK mételyek!!!!!

Válasz

Gyenge András üzente 10 éve

Nincs kizárva a teljes összefogás. Gy.F szerint még a választás napja előtti napon is megléphető.. Ma. És BG. sem zárkózik el az a teljes összefogástól. Én a Gordonnal személyesen is beszéltem erről. Ugye van Stratégia. és van a taktika. A stratégiában egyetértenek. A taktikában vannak még ... különbségek.
De ugye nehezebb három-négy "mozgó célra" lőni, mint egy állóra...
És nem kell időnap előtt kiút, remény nélkül sarokba szorítani a fideszt, mert jobb, ha reménykednek..

Válasz

juhász nagy sándor üzente 10 éve

Az Mszp nem fogad meg semmit.Török Zs. most meséli meghekkelték Mesterházy beszédét, eszébe sem jut,hogy a tömeg mást akar mint ők..

Válasz

Molnár Rozália üzente 10 éve

A DK-t lehet szeretni vagy nem szeretni,de nem lehet figyelmen kivül hagyni!!!!
Az MSZP-sel lehetnek sértődöttek, haragosak a DK-val szemben,de fel kell ismerniük,hogy van és sokasodik a tábora.

Válasz

juhász nagy sándor üzente 10 éve

András !
érdekes volt innen tv-ből nézni az egészet.Az ellenzéki taps az taps volt és oda önként mentek,míg a Hősök terén is volt taps- úgy mint régen !!!-és oda vitték az embereket.
Én emlékszem a múltbeli Május 1-re...ki lettünk jelölve,hogy fel kell vonulni!! és tudod,hogy ez nem vicc,ők adták a fizetést,a lakást stb..stb..próbáltam volna meg nem elmenni.
Az biztos,hogy Mesterházy egyedül bukni fog.Az ellenzék nem biztos,hogy őt akarja csak.Itt vidéken én úgy látom,hogy a Mesterházy nyakasságából a DK. profitál, mivel a vidéki nép úgy látja az MSZP nem akar váltani,csak akkor ha ő nyer,így másfelé kacsingatnak itt.Igaz nem a kongresszusi tagok akik elsöprően szavaztak a pártról,hanem a szimpatizánsok akik bizony sokszor sokkal többen vannak mint az igazolt MSZP tag...és ezzel is számolnia kéne az elnök úrnak mert ezek könnyen szavaznak majd a DK-ra..

Válasz

Gyenge András üzente 10 éve

Úgy tűnik, a nagyobbik része biztosan igaz, Hiszen amiről fénykép van, ...az tutira igaz.
A többi is annak tűnik...

Válasz

juhász nagy sándor üzente 10 éve

http://nepszava.com/2013/10/velemeny/lazar-gyorgy-bekemenet-%E2%80%93-irani-tamogatassal.html
Ha ennek egy milliomod része is igaz akkor baj van..

Válasz