Jantsky László üzente 10 éve

"Don't eat the Troll!"
Nem kell vele foglalkozni, agymosott, megkeseredett vénasszony :P Állítom, a kinin visítva ugrana ki a szájából...

Válasz

Gyenge András üzente 10 éve

Ebben Borika tökéletesen egyetértünk..

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 10 éve

Igen András ez lehet kóros elmeállapot de lehet szándékos félrevezetés is és én inkább erre hajlok.mert az utóbbi pár alkalmat leszámítva elég következetesen csak rosszindulatú ,gyűlölködő megnyilvánulásai voltak.Abban sem vagyok biztos,hogy a név mögött az van akinek kiadja magát.

Válasz

Gyenge András üzente 10 éve

Borika ! Sajnos nővéremnél tapasztaltuk, hogy a szellemi demencia úgy 70-esen kezdődött nála, pont ilyesféle megnyilvánulásai voltak... Aztán jött persze a fizikai is... sajnos mára leépült..
Másra fogta, amit, írt-mondott.. Sőt, azt mondta, hogy ő ilyesmire sose gondolt... És mi meg csak néztünk egymásra... És sorozatban egymásnak ellentmondóakat élt meg, és állított ezerrel..
Természetesen a fia "tisztába tesz dolgait", és nem engedi olyan helyzetbe kerülni, hogy másokat irritáljon.. És ez a jó megoldás.. És senki sem veszi már komolyan egyetlen szavát sem...

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 10 éve

Judy????????????????????????????????????????????????????,,
értelmezni, megérteni????????????????????????????????????????

Válasz

Hódos Judy üzente 10 éve

Dr.Bakainak:
" emlékeztek még a kapcsolatos TV hiradókra, riportokra?
/ ha replikázni akartok, - hát azok irányába tegyétek, akik ilyen dolgokat elkövetnek..........
....tudsz olvasni doktorka?
.......és értelmezni, megérteni...........?

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 10 éve

Íme megint csak a rossz májúság!Azt gondolod,hogy azért mert vannak gazemberek is akkor mindenki aki azonos cipőben jár gazember?

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 10 éve

Kedves Koósné!
Ajánlom figyelmedbe Boros úrnak írottakat.

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 10 éve

Boros úr!
A hatályos jogszabály szerint az 1955 előtt született rokkantak jogosultak öregségi nyugdíjra,ennek megállapítását kérelmezni kell az illetékes kormány hivatalban.Erről
"Rokkantsági ellátás a nyugdíjkorhatár betöltése után" című cikkben amit a hírekhez feltettem részletesen olvashat.

Válasz

Hódos Judy üzente 10 éve

Borosnak válasz: nem én vetettem fel a témát ebben a vonatkozásban, hanem a Koos Józsefné.
De ha már témának vagyunk: megemlitettem néhány létező, működő gyakorlatot, ahogyan azokban az országokban szigorúan tesznek a fennáló témák megszüntetése érdekében: a vissza élések, csalások ellen. /Gondolom, nincs olyan ember m.o-on, aki ne tudná, hogy kik és hányszor szoktak bekopogni az orvoshoz betegállományért, - és azután csinálják a kis maszek melójukat.........
A kocsiba helyezhető rokkant igazolásokkal is vissza éltek sokan: emlékeztek még a kapcsolatos TV hiradókra, riportokra?
/ ha replikázni akartok, - hát azok irányába tegyétek, akik ilyen dolgokat elkövetnek..........

Válasz

Boros istvan üzente 10 éve

kedves HODOS JUDY 1 nem hiszem hogy létezne magyar országon olyan párt aki foglalkozna a rokkantakal vagy a dolgozoval azt mondja jo volt üzletelni a rokk.nyugdijal hát kivánom legyen része benneakkor talán meg érti mijen jó rokkantnak lenni aztán megha csak rokkantnak nyilvánitoták még ugyan ugy kellet dolgozni én is dolgoztam 21 évet fizettem a nyugdij hozzá járulást ez a mostani törvény nem mondja hogy mi lesz a 21 évemmel ? őn talán meg mondja?

Válasz

Hódos Judy üzente 10 éve

" .Emberek hát álljunk olyan párthoz akit látjuk hogy tesznek értünk valamit.Remélem mindenki meg teszi -hiszen már ezek csak azt bizonyitották hogy sok mindent megtudtak szerezni a mi kárositásunkra. "
Aztán mit gondoltok, hogy miből?
Ki teremti majd meg számotokra a pénzt?
Vagy megintcsak segélyeket vegyen fel az ország, hogy az ilyen - olyan ingyen élőket segélyezze, adjon pénzt különféle cimeken?......
Nem kellene ennek már véget vetni???????
Nem párttól függ az, hogy mennyit tudnak a munkából élők megtermelni.
Azután, ha véres verejtékkel a dolgozó emberek megtermelték önmaguk és családjuk számára, akkor miért is adnák azt másoknak oda?
Kevés olyan ország van a világban, ahol annyi "rokkant nyugdijas" van, mint M.o-on......./ annak idején jó üzlet volt, ugye a rokkant nyugdij???....
Külföldön még a betegállományban lévőket is, - ha kell, naponta többször is ellenőrzik rajtaütéssel - és ha nem azt teszi, amit az orvos mond, akkor azonnali hatállyal megvonják tőle a betegállományt, és elbocsátják a munkájából: csalásért !
Esetlegesen még börtön büntetés is járhat a csalásokért.......
Hát ezt kellene tenni e honban is = lenne azonnal munkahelyek és sok-sok ember veszitené el a jogosultságát.
Mindjárt rájönnének a rokkant nyugdijasok nagy része, hogy igazábók ők is tudnak hasznot csinálni önmaguk és a társadalom számára is !!!!!!!!!

Válasz

Boros istvan üzente 10 éve

én azt meg értem hogy nem minösitik át a rokkant nyugdijast rendes nyugdijassá de nem voltam mindig rokkant 21 évet dolgoztam és fizettem a nyugdij hozzá járulást az ilyeneket hova minősitik? meg érteném ha születésem óta rokkant lennék de legtöbb sorstársam dolgozott elötte mielött rokkant lettkérem aki érti a mostani helyzetet irja meg hogy hogyis szol ez a törvény igazábol? én 63 éves rokk.nyugdijas vagyok

Válasz

juhász nagy sándor üzente 10 éve

Valamikor azt mondta a párt,hogy az EU-s árak már be vannak vezetve !!a dolgozó meg harcolja ki az EU-s fizetést. Na kérem amikor a munkás azt mondja a mezgaz kiskirálynak,hogy 500/h alatt nem megyek dolgozni !!erre utána rohannak a vállakozónak hárman,hogy mi 300ft/h ért is megyünk,akkor miről beszélünk.Amikor az alkotmányért tüntettek mindenki lapított othon és bízott benne,hogy ő nem kerül sorra csak az alkotmány.Tévedtek és tévednek.Az uj szociális látszat párt ma szédíti az embert és 100 ft-ért aláíró tagoknál aláír olyan dolgot amiről azt sem tudja mit ír alá.Elvileg a rezsiről való csökkentést írt alá ami a gazdagoknak több tízezer megtakarítást jelent az ő 300 ft,szemben.

Válasz

Koos Jozsefne üzente 10 éve

na és a rokkantaknak nincs segitség .ez a baj az emberek nem mernek vagy meg vannak félemlitve a jogaik ki állása mellett,itt mi 1-2 ember kevés épp ugy mint mikor a magánnyugdijat elvették.Emberek hát álljunk olyan párthoz akit látjuk hogy tesznek értünk valamit.Remélem mindenki meg teszi -hiszen már ezek csak azt bizonyitották hogy sok mindent megtudtak szerezni a mi kárositásunkra.

Válasz

Gyenge András üzente 10 éve

Kedves Kósné !
Simán lenyúlta a Fidesz! És készülnek a focistadionok...

Válasz

juhász nagy sándor üzente 10 éve

ez az amiről annyit beszéltem.Amikor éngem a FIDESz törvénytelen eszközökkel 45 év 254 nap után járadékossá tett/mert nem értem el a 62 évet,hiányzott még négy hónap,/ hát én sem kaptam nyugdíjas jegyet sehová ,a közlekedési eszközökön teljes árat fizettem, hitelt nem kaptam,st,.,,stb,,,embertelen megkülönböztetés ért...akkor bizony a környezetemben levő rokkantak még kajánok is voltak, sajnos nem hallgattak meg,hogy ők is sorra kerülnek, pont úgy mint most is dúl az elvakultság,dúl az az idióta felfogás,hogy én !!védve vagyok.
Hol voltak a rokkantak amikor a nép nem tetszését nyilvánította a visszamenőleges törvénytelen jogfosztásokért ? Vagy hol van az a 600ezer deviza hitele aki a spájzból leste ,vajon az a 200 adós kikaparja neki a gesztenyét.
A Fidesz ezzel a törvénysértésekkel eljátszotta a hitelét,pont úgy mint az 50-es évek pártja,aki szintén mindent elvett..
Sajnos a jövőt sem,látom rózsaszínben.a miniszter mondja nem lesz megszorítás 2014-ben, Orbán megint hallgat,mint 2010-ben és utána csak söpört..Tartok tőle,hogy számunkra ha nyernek a 2015 nem lesz biztató..mivel az alaptörvénybe már leírta :::tartson el benneteket a gyereketek.Talán gondolkodni kéne a lila köd ellenére..

Válasz

Koos Jozsefne üzente 10 éve

Miért is ugy fogalmaztam a megosztásomnál.jo magam sajnos 1977-től vagyok rokkant,1990.től rokkant nyugdijas -mind a mai napig sajnos más a nevünk.ugyan is az öregségi nyugdij számitás más mint a rokkantsági nyugdij.De jogszabály szerint mégsem járt a Különbözet,ugye értik mire gondolok?a rok,ny,mindenkinek a rokkantságának százalékosan volt számolva,ezzel szemben az öregségi nyugdij jövedelem utáni százalék.Elnézést ha nem jol tudom és kérem hogy világositsanak fel hová is lett a 67% os nyugdijam és az öregségi nyugdijam köröti ft.külömbség.Köszönöm.

Válasz