juhász nagy sándor üzente 10 éve

Én nem akarom bántani, nem tisztem.Csak az a bajom vele,hogy mond egy dolgot amiből aztán nincs nem lesz semmi,de jól hangzik és a húsz km-rel arrébb lakó elhiszi.Úgy koönyvelli el,hogy na ezt is elkészítette.Példa erre a deviza hiteles megsegítés,Baja előtt tejes gőzzel harsogták,hogy segítenek, most ,hogy az ellenzék lemosta magát, nem tesznek semmit.Vagy ma ezrével vitték a falvakba városokba a közmunkásokat és harsogja a propaganda ,hogy megvan az új munkahelyek tömege.De a béke menetelőnek eszébe sem jut ezt mi fizetjük meg és többet mint a rezsi csökkentés.Most jönnek a biztosítók emelt baleseti adókkal.Én több ilyen adót fizetek most mint a rezsim csökkenése.Mer nagydolgokat mondani,és elhiszik neki..

Válasz

Gyenge András üzente 10 éve

Lehet, hogy az ambuláns kezelés már kevés..Az Opni meg bezárva.. Intenzív kezelésre javallott : vagy Grác, vagy Vác.

Válasz

Dr. Mayer Zoltán Georgius üzente 10 éve

Több Interneten látható clip is van OV-ról, amelyek láthatóan parkinsonismusa van. Lehet, hogy Parkinson-kórja van, lehet, hogy nincsenek jól beállítva antipsychotikus gyógyszerei.

Válasz

juhász nagy sándor üzente 10 éve

jó a viziója csak a főszereplőt nem biztos,hogy jól határozza meg.Na majd elválik

Válasz

Gyenge András üzente 10 éve

Nagyné! Magánál van? Vagy félrebeszél? Vagy valami tudatmódosítót használ? Jó erőset? Barackot, vagy valami más házifőzésűt?
Nagyon rossz alapállásból próbál butaságot állítani!Ha szétnéz a klubban IS megtalálja azoknak a felsorolását. akik a MUNKA ÉRDEMREND ARANY fokozatát vették át abban a .... rendszerben. Amiről marhaságokat írogat. Olyannyira keveri a Gizikét a gőzekével, hogy alapfogalmi szinten nincs tisztában semmivel.
Egyébként tényleg zagyva a szövege, mintha ittas volna...
Egyébként a MOST visszavásárolt GÁZ üzletágat véletlenül épp az I. Orbán kormány (!!) idejében adták el az E-On akkori "elődjének" ! 2000 06- tól...több (!) részletben !!
Talán ISMERETEIT KÉNE FRISSÍTENI , és kevesebb tudatmódosítót használni...mert középiskolai végzettségéhez képest...hát ez épp analfabéta a szint.felett van picinyt...

Válasz

Nagy Pálné üzente 10 éve

Gyenge András!
Már a neve is gyenge, hág még a hozzáállása!
Gyurcsány és társai mit tettek az országgal mindent eladtak és ezért a rossz tettél most fizetni kell. Bajnai mit tett a múlt hét végén Orbán kifigurázásával, olyan tettet mint az 50 években az ÁVO ezt akarjátok!
Az emberek szemét kiszúrták, félholtra verték, a parasztnak elvitték a terményét másnap kérték tőle a beszolgáltatást, ha nem volt miből lecsukták. Mi volna ha most a Devizások is nem tudnak fizetni és jönne az ÁVO a börtön vízben állni sötétben 2 négyzetméteren, stb. soroljam. Én nem vagyok amerikás.

Válasz

Gyenge András üzente 10 éve

Ernő ! A hölgy nem kérdez. Kijelent. Mert ő tévedhetetlenül tudja!
1,- nem miniszter. Miniszterelnök.
2,- nem "végre, " mert már másodszor rabolja népét ..
3,- NOOOORMÁLIS? szerintem még eddig minden kivizsgáláson megbukott.. Figyeljük szemét, mimikáját-rángásait, csücsörítéseit.... s a kedves hölgy ugyan MONNYON MÁ MÉGEGYET AKI ILYEN !! "Viszonylag normális" piti miniszterelnök nem kezeli per-TE FAU MERKELT... se...mert lehet hogy ez azt a képzetet kelti a híveibe, hogy hú, de jóba vannak ám! PEDIG DEHOGY !
Ez a derék hölgy fölözi Amerikás társát !

Válasz

Hedrich Ernö üzente 10 éve

"Végre van egy normális miniszterünk, miért bántjátok."
Ha ezt leírná,hogy miért normális,Ő ésaz általa vezetett bagázs,akkor még el is szégyellném magam, ha nem tapasztalnám ,hogy hova vezette az ország népét.Ja és kérdő mondat végén "?"

Válasz

juhász nagy sándor üzente 10 éve

Majd amikor gond lesz a nyugdíjával is mint a mai rokkantaknak...jusson sok minden az eszébe.A nyugdíjas ma a legsebezhetőbb és higgye el maga is teher a gazdagok nyakán..

Válasz

Gyenge András üzente 10 éve

Kedves Nagyné!
Figyeli is, vagy csak imádja Orbánt ? Mert nem mindegy.. Aki önre-rám-ránk azt mondja, hogy : "ezek a bunkómagyarok csak kemény szavakból értenek, ... félázsiai népség..., és ne azt figyeljék amit mondok, hanem amit teszek!" És közben nem figyeli a kezét? Mert aki hazudik az lop is ám.
Alyannyira, hogy még a veje is csk olyan lehet, aki megrögzött tolvaj !! Fatolvaj ! A romát egy kéve gallyért beviszi a rendőr. A Tiborc gyerek meg kivágatott egy erdőt szinte tarra, engedély nélkül. És utána azon a trakeszon fényképezkedik az arával, amivel elhordták a MÁS FÁJÁT, ÉS VÁGÁSI ENGEDÉLYE SE VOLT RÁ.. Mivel nem is kapott volna, mert nem az ő tulajdona a terület...
KÍVÁNJÁK MEG LEGKÖZELEBB AZ ÖN TANYÁJÁT !! Oszatkkor rájön, hogy MINDENKI SORRA KERÜL, mert eddig csak azt tapasztalhattuk!
A rokkantaktól a beteg gyerekekig stb...
Most az öregségi nyugdíjasok vannak soron az infláció MESTERSÉGES manipulálásával.
REZSIHÁBORÚ:
Ez az öregségi nyugdíjak ellen folyik !! És a sok buta liba beveszi...(ha kíváncsi rá, hogy hogyan akkor kérdezzen rá! Külön önnek elmagyarázom...)

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 10 éve

Azt gondolom minden embert aki az eszét gondolkodásra használja zavarja ha valaki-s főleg ha ő a miniszterelnök-egymásnak ellentmondó nyilatkozatokat tesz. Valamelyik hazugság vagy nem? Vagy tévedek?A fehér egyúttal fekete is lehet?

Válasz

Nagy Pálné üzente 10 éve

Végre van egy normális miniszterünk, miért bántjátok.

Válasz

juhász nagy sándor üzente 10 éve

Szép dolog a párt kiállás....csak nem kellene elítélni azt akik Kádár mellett is így kiálltak.

Válasz

Hedrich Ernö üzente 10 éve

Apáthy úr"Aljas dolog amit it irkáltok, vagy mindenki közgazdász vagy agykutató itt esetleg pszichiáter "
Őszintén bevallom,nem,csak érettségiig sikerült, de nem gondolja,hogy józan gondolkodású ésszel saját tapasztalataik alapján,az utóbbi évek sikeres eredményeit megélve,annak eredményeit összegezve,és abból következtetéseket levonni, minden politkai szimpátia nélkül,még egy 8 osztályt végzett is képes,ha tisztában van az 1x1-el?Mert a piacon,ha ránéz a kosárra és látja mennyit vehetett a pénzén,és még a patikába is
kell menni,meg otthon várja a befizetni való csekk,és esetleg még a hitel törlesztés,ráadásul otthon két gyerek várja az új cipőt,mert az iskolába kéne,de pénze már
nem jut reá,ugyan mit gondoljon,hogy jobban él mint négy éve?Minden él nélkűl,erről írjon
véleményt.Gondolom magának magasabb végzettsége van az itt nyilatkozónál.

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 10 éve

Apáthy László úr!
Én azt tartom az az aljas ember aki embertársait hülyének tartja .Nem kell sem közgazdásznak,agykutatónak,pszichiáternek lenni ahhoz,hogy valaki aki figyel a cselekedetekre,a megnyilatkozásokra észrevegye a hazugságokat,hamisságokat,ellentmondásokat. Szomorú ha ezt nem látja,akkor azt kérdezem:Mit lát?Sajnos ,hogy az itt megszólalóknak ön kivételével igaza van,és ez azért sajnos,mert ennek az ország és népe látja kárát.Nem igaz,hogy ön nem látja és tapasztalja mekkora a szegénység,mi történt az oktatással,hová tart az egészségügy,nem látja a mutyikat stb. Sajnos a negatív példák sora végtelen.Orbán országa olyan,mint az a parádés kocsi ahol a bakon magasan ül a hajtó,mögötte sorakozik a mulatozó "derék had"-inkább ingyenélő sereg- csak az igavonók lerobbant gebék.Nem gondolja,hogy az igavonókkal is törődni kellene,mert így a kocsi nem jut messzire?

Válasz

Gyenge András üzente 10 éve

Kedves István ! vagy Gyula ! Nem kell semmit sem sajnálni. Nehogy már egy kulturáltan fogalmazott vélemény miatt kérjen valaki elnézést !!
Ezen a kijelentésen kívül egyetértek írásoddal !
Apáthy úr azt hisz, amit akar. Magánügy. De ilyen zagyva mondanivalóval egyből minősíteni is másokat, -bármennyi "thy van is nevében, -és bármennyire jobboldali zsigerileg, bizony nem az ő, és párttársai műveltségét dicséri.
EZ akkor sem kultúremberhez méltó. Cáfolja meg. Érveljen!
A baja az lehet, hogy nem tudja védeni a védhetetlent. De ilyen "beleköpéssel" nem hat meg senkit sem ...

Válasz

Németh István Gyula üzente 10 éve

Nagyon sajnálom, hogy írtam, nem kívántam senkiben sem semmiféle rossz érzést kelteni, azt meg nagyon nem szeretném, ha egymás szavaiban vájkálva esetleg félre is értve, mindenféle csúnyaságot, sértéseket vágjunk egymás fejéhez!
Úgy ítélem egy ember megváltózott álláspontjáról volt/van szó, és nem hiszem, hogy valaki is azért lenne aljas, mert a véleményét elmondja. Ezzel mintegy a saját véleményünket alakíthatjuk, formálhatjuk, ha akarjuk! Ha nem akarjuk, nem kell a másokba belerúgni, lealjasozni!

Válasz

Jantsky László üzente 10 éve

Ha már a szégyennél tartunk: minden böngészőben van beépített helyesírás-ellenőrző.
Kapcsolja már be, ha szabad kérnem...
A másik az: mindenkinek lehet véleménye, és azt hangoztathatja is. Török Zsolt miért ne tehetné meg? Fáj az igazság? Nehéz vele szembenézni, egyszerűbb csukott szemmel hinni?

Válasz

Gyenge András üzente 10 éve

Apáthy Úr.
A dolog egyszerű. NEM minősíteni kell, és bizonyíték nélkül vádaskodni, hanem szépen, tételesen cáfolni.
Nem kell kétségbeesnie, a korrekt és tényszerű valódi bizonyítékok NEM "komenista" furfangnak minősülnek, bár sok jobber annak tartja...
Tehát: tételes, racionális, számokkal adatokkal alátámasztott és megtámogatott ÉRVEKKEL SZÍVESKEDJEN , és ne beböffentett 2-3 mondattal ! Ha szépen kérhetném.

Mert tudja uram ez olyan, mintha a kocsmában, vendéglőben beszélgetők közé "csak úgy" odaköpne az asztal közepére....

Válasz

Apáthy László üzente 10 éve

Aljas dolog amit it irkáltok vagy mindenki közgazdász vagy agykutató itt esetleg pszichiáter bedőltök egy Török Zsoltnak aki azt hazudta van értségije aztán nincs is. Szégyen

Válasz

Csordás László üzente 10 éve

A történelemben már több hasonló eset fordúlt elő. Ha egy ország jelentős támogatottsággal bíró politikusa mint orvosi eset kerül szóba, az mindig egy egész országra, a társadalom valamennyi rétegére nézve lealacsonyító, megalázó. Ilyenkor két dologra gondolhatunk. Az egyik, hogy nem akarják észrevenni, tudomásul venni, illendően és diszkréten intézkedni, míg a másik hogy a megfelelő érdekkörök hagyják szabadon " uralkodni " időnként megvezetik, ilyenkor írja alá a nevezett stratégiai és egyéb nagy horderejű szerződéseket, máskor pedig úgy irányítják a " nemzeti " ügyek felé, hogy az érzelmi világa kielégülést nyerjen. Én utóbbi " irányítás, megvezetést súlyosabb problémának érzem. Az Mszp. szóvivője diagnózisával kapcsolatosan nem kívánnék reagálni. Egyszer Deutsch Gyurcsány Ferencre is hasonlókat mondott. Ez méltatlan, alantas, szerintem nem alkalmas arra hogy így, az egészségi állapot kikezdésével likvidáljunk bárkit is. Soha nem a személyiséggel, hanem az elkövetett, vagy megtenni elmulasztott ügyekkel kell foglalkozni. Ha ezekkel foglalkozunk, előbb vagy utóbb kialakulhat az emberi alkalmasságról is egy kép.Természetesen inkább előbb, sőt mielőbb.

Válasz

Németh István Gyula üzente 10 éve

Kedves Nyugdíjas és az ezen oldalt olvasó polgártársaim! Azért így kezdem a rövidke mondandómat, mert lassan szegénysorú társaimként foglak Benneteket megszólítani! A Viktor valóban forradalomról beszélt, forradalmi áttörésről a baloldalon aratott elsöprő 2/3-os győzelem okán! Az tény, hogy nagyon akartuk már a Meggyesi-Gyurcsány -Bajnai társulatot leváltani, az is tény, hogy nagyon sok módosításra szükség volt, mit mondjak akár forradalmi váltóztatásokra! DE bizony nem arra ami lett, és főképpen nem ebben a formában! A Viktorunk ismét azt bizonyította be, amit a korábbi regnálása idején már bizonyított! Azt csinál amit akar, ahogy Ő látja, szabályosan uralkodik, az abszolúte nem zavarja, hogy ez országot irányítania kéne, s nem uralkodnia rajta! Akkor talán érvényesülnének azok az országépítő javaslatok, a polgárok életvitelét könnyítő, az ország gazdasági vertikumát fellendítő javaslatok - amelyek szép számmal voltak vannak! Csak maradjunk a devizahitelesek dolgainál, a többször módosított alaptörvénynél, a törvények folyamatos farigcsálásáról, a mutyikról, amelyek nagyon sokunkban nem keltettek és serkentettek öröm-ujjongást! A feledékenysége érdekes, valószínű, hogy most készül majd az igazi forradalomra, és ezért halványítja el a korábbi babérok fényét! Vagy orosi eset! Üdvözletem!

Válasz

Perei Jánosné üzente 10 éve

Egy bécs orvosprofesszor szerint többszörös személyisége van, ez öröklött.

Válasz