dr.Bakai Borbála üzente 10 éve

Nos Judy!Természetesen mindenkinek joga és lehetősége elmondani amit akar,ha ezt a megfelelő helyen teszi.Ha hírt akar a klub tudomására hozni tegye fel a hírekhez.Ha cikkhez akar hozzászólni akkor maradjon az adott témánál.Ha új témáról akar beszélni indítson fórum témát.Aminek nincs helye a klubban :az a rasszista megnyilvánulás és a személyes mocskolódás.Azt gondolom az összevisszaság senkinek sem jó.

Válasz

Hódos Judy üzente 10 éve

"kedves" Jakab Katalin, te müveltebb vagy a többieknél / diplomád alapján/, akkor azt is tudod, - mint vegyész végzettségű-: van reakció és ellenreakció. Nos, akik csak azt veszik észre, amit akarnak, ami nekik a baloldali beállitottságuknál fogva kényelmes, és képtelenek tudomást venni az országban a valós történésekről: Ózd és Szilvásvárad-Balassagyarmat: nos hát talán mégis jó, ha valaki tükör elé áll, és nem " hivatalos radir"-t játszik..........mert mindenkinek joga van ide erre a nyilt fórumra leirni azokat a véleményeket is, amik csak történnek az országban, akkor is, ma "Dr"-nak nem tettszik.........
Nemde?.......

Válasz

Hódos Judy üzente 10 éve

Aki csak azt meri kiirni, hogy hány éves, az önmagának se osztott lapot, önmagát se becsüli meg. Hát persze, hogy képtelen más véleményt elfogadni, - mégha a dolgok valójában itt ez országban történnek is, - csakm az ex "elvtársak" nótáját képes fújni, - azt is hamiskásan...........szegény..........

Válasz

juhász nagy sándor üzente 10 éve

A hölgy ???vagy Úr? ki tudja ...már egyszer elköszönt..

Válasz

Jakab Katalin üzente 10 éve

Két hete írtad az alábbiakat:
"Hát it nagyon baloldali szelek érződnek, én pedig semmiféle irányultságú vitákban, eszmecserékben nem kivánok résztvenni,....stb."
Természetesen mindenkinek joga fórumozni, csak fel kellene hagyni a felelőtlen ígérgetésekkel. Az a politikusok szokása! Elég rövid ideig bírtad magadban tartani a sok kiokítást és egyebet.

Válasz

Jakab Katalin üzente 10 éve

Ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó. Kiváncsi vagyok, kibírod-e legalább egy hétig, hogy ne írj valami nagy-nagy bölcsességet, ennek a sok, szegény, visszamaradott baloldalinak az épülésére, kiokítására.

Válasz

juhász nagy sándor üzente 10 éve

Köszönjük,hogy itt volt.De nekünk nincs olyan szerencsénk,hogy ön itt hagyjon bennünket.Amennyiben az ön saját gondolatait írja majd itt le ,örömmel fogom olvasni,az eddig írt dolgai olyanok mint a párt új tézisei ...ha érti..
A bolsevik párt is írt anno ilyen téziseket..mondjuk áprilisban...

Válasz

Gyenge András üzente 10 éve

Ámen!

Válasz

Hódos Judy üzente 10 éve

Hát it nagyon baloldali szelek érződnek, én pedig semmiféle irányultságú vitákban, eszmecserékben nem kivánok résztvenni, - ugyanis sem a baloldallal, sem a jobbikosokkal sem egyébb "futnak még" szervezkedésekkel nem szimpatizálok.
Kellemes szórakozást kivánok mindenkinek.

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 10 éve

Judy!A rasszista megnyilvánulásoknak semmi helye a klubban,töröltem.

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 10 éve

Kedves Mária!
A megállapítás igen magvasra sikeredett,csak az a bökkenő a lényed nem derül ki melyikünk az ostoba és tájékozatlan és ez milyen tényeken alapul.Nem gondolja,hogy saját szegénységi bizonyítványát állította ki?Csak azok fogalmaznak így akik észérvet soha nem tudnak felhozni,az agykérgüket nem gondolkodásra használják csak hisznek rendületlenül.Hinni pedig csak a templomban kell,az életben valami valódiságáról pedig meg kellene győződni.

Válasz

Hódos Judy üzente 10 éve

"Yudy drága akkora marhaságot ír,hogy az agyér elmeszesedése szinte hangosan ropog a távozás szándékától már az sem bírja,pedig szellemi nívójának az az okozója! "
Nem hiszek el akkora korlátoltságot, értetlenséget senkiről se, hogy ne tudná pontosan azokat a tényeket / országos tényeket /, amiről irtam.
Ha pedig valaki nem ismeri a tényeket, - akkor igyekezzhetne előbb széleskörű, valós adatok alapján tájékozódni: mielőtt nekiáll szitkozódni / és azáltal persze
JÓCSKÁN, ALAPOSAN LEJÁRATNI ÖNMAGÁT a MOCSKOLÓDÁSAIVAL !!!!!!!
/ a nevemet J betüvel kezdem/.
Ugyanis a mocskolódás NEM pótolja a tényeket, a valóságot.

Válasz

Hedrich Ernö üzente 10 éve

Ostoba,tájékozatlan, nyugdíjasok;megkérjük tájékoztasson minket-ne múljunk ki tudatlanúl

Válasz

Hedrich Ernö üzente 10 éve

Yudy drága akkora marhaságot ír,hogy az agyér elmeszesedése szinte hangosan ropog a távozás szándékától már az sem bírja,pedig szellemi nívójának az az okozója!

Válasz

Nagy Mária üzente 10 éve

ostoba , tajekozatlan nyugdijasok!!!!!

Válasz

Gyenge András üzente 10 éve

A kormány eddigi három és fél éve nem más, mint a lakosság nagyobbik részének átverése. No meg rétegenkénti-csoportonkénti szembeállítása egymással. Ugye "Táppénzcsalók "...."Rokkantsági csalók".... "Nyugdíjcsalók"-(korkedvezményes nyugdíjasok) ... "Áfacsalók".... "Segélycsalók""Munkanélküli járadékcsalók"...... és egyéb munkakerülő csoportokra lett tagolva a lakosság nagyobbik része. Viszont az IGAZI CSALÓK az a cirka 15 % az nem csalt, nem lopott nem járt jobban a 80-85 % rovására...(ebben nyilván most nem mondtam igazat!) ---> MERT NEKIK AZ JÁR. Hiszen "mindenki annyit ér, amennyit összelopott"..<----
Nagyjából 3500-4000 forintos HAVI megtakarításról beszélt arrogáns módon a Frakcióvezető "úr" . Ezt az ÁTLAGOS családoknál mondotta ő. (én nem vagyok átlagos család tagja, mert nálunk eddig a 10 % 1300 körül volt, most lesz 2600...mert minden ENERGEIATAKARÉKOS A HÁZBAN !)
Ha a kormányzati intézkedések ÁRFELHAJTÓ hatását nézzük, akkor ennél jóval több (!) az az összeg, amit HETENTE többletkén kivesznek a családok zsebéből. Van kinél csak dupláját, van kiknél még többet.
Nemrég láttam egy a számítást amin kimutatták, hogy a kormányváltás évében 10 000 forintért vásárolt élelmiszert most 16 500 forintért lehet cirka megvásárolni. De mivel ez a számítás fél hónapos, , már lehet, hogy 15 5-al többe kerül mint 16 500...
Akkor nagyjából egy Matolcsy által aláírt 20 000 forintos körülbelül 2010-es áron csak 7300 FORINT KÖRÜLI ÖSSZEGET ÉR...
ÉS MI VAN AZZAL A KÖZEL MILLIÓ CSALÁDDAL, AHOL MÁR NINCS KÖZÜZEMI REZSI ?
Mert már kikapcsoltak náluk gázt-villanyt, a vízből is csak "szűkítetten a napi 40 liter /24 óra (!) folik a csapból ? Vagy nem is folik, mert a lik még annál is szűkebb...Viszont gazdagénál a majdani 20 %-os csökkentés LEGALÁBB ANNYI EZER FORINTOT JELENT !
Hiszen Lázár János ugye saját bevallása szerint havi 120-150 ezer forintos közüzemi számlát fizet ki! ( havi 24-30 ezer PLUSZ az amúgy se alacsony jövedelméhez...
Neki akkor a 20 % sokszorosa az "átlag" családénak, VISZONT Ő SE BÍR MEGENNI reggelire 5 zsemlénél többet. Sőt, mivel napi energiaszükséglete nem közelíti meg a 2500 kkal.-át nem is bírja megenni. Az nehéz fizikai munkát végző, akinek eléri, vagy meghaladja energiaszükséglete , az a MINIMÁLBÉRÉBŐL ugyanannyi ÁFÁT fizet az élelmiszerek után mint Lázár. 27 %.-ot.
Követni kéne a szomszédokat. És elég lenne az alapvető élelmiszerekre az 5 % -os ÁFA.
Persze a kaviárra tehetnének luxusáfát is...
No kérem ez itt az ÁTVERÉS !!
Csakhogy ezt Bankó úr, meg Bözse mama, Julcsi néne NEM érti meg....oszt mennek békamenetelni a saját kárukért !

Válasz