Jantsky László üzente 10 éve

Szerintem kórusban fogunk sírni, ha többé ide sem ír...
De erősek leszünk, és kibírjuk!

Válasz

Hedrich Ernö üzente 10 éve

Benedek János Gizella --------"Én megtudom fejni,de neked, ajánlom,szopd meg a bakkecskét"
Magasröptű igazán intelligens hozzászólás az ön részéről.Hol sikerült szert tennie rá?
Nyelvezete kifogástalan,hasonlít a magyarhoz,csak a helyesírása darabos.Így hát kicsinyt
javítottam rajta,hogy legközelebb le is tudja írni rendesen.Békés,vidám,hőbörgést.

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 10 éve

Benedek János Gizella ordenáré megnyilvánulásai önt minősítik,Reméltem betartja szavát miszerint ide nem ír többet.Aki ennyire szavatartó az olyan jellem is. Nem nagyon lehet rá büszke.

Válasz

Benedek János Gizella üzente 10 éve

Én megtudom fejni de neked ajánlom szopd meg a bakecskét ,mivel csak ehez értesz.

Válasz

juhász nagy sándor üzente 10 éve

Sajnálattal vesszük tudomásul,hogy el hagyja fórumunkat,Értem az ön döntését, hiszen az ön vélemény nyilvánítási stílusának megfelelő,több más elkötelezettségű fórumok állnak rendelkezésére.
Itt nincsenek komcsik,de gárdisták sem, fájdalom,sem sósavat öntögető nyugdíjasok, csak nyugdíjasok akiknek van véleményük az őket ért atrocitásokról És bizony amikor ilyen atrocitások vannak-nyugdíj státusz elvétele amely egzisztenciális gondot okozott, rokkantaktól való trafik elvétel, és boltok íly módon történő bezárása,vagy síma állattenyésztő aki tönkrement mert csókós kapta meg a földet - a nyugdíjasba feltámad a félelem.Nem bántjuk a nyugdíjast,de a buszon már fizetsz, nyugdíjad értékét veszti SZÁNDÉKOS INTÉZKEDÉSSEL.

Válasz

Jakab Katalin üzente 10 éve

Csak tartsa is be az ígéretét Benedek úr! Hozzászólásai nélkül jelentősen emelkedik a fórum színvonala.

Válasz

Gyenge András üzente 10 éve

JánoskaGizike nem kapott a Szörnyella de frász nénitől kecskét, mert ők Románia KELLŐS KÖZEPÉN ÉLNEK !!
Nekik van "alanyi jogon". És alanyi jogon írják hülyeségeiket is, csakhogy RETTENETESEN VISSZAÉLNEK VELE, mint Viktor a "csinyát" kétharmaddal...
Már többször fenyegettek ezzel, de sajnos nem tartják be. Úgy hazudnak, mint példaképük.
Hogy az élő klasszikus Cöfös bunkó, a Nőegyleti vezető szavaival éljek: Maguk kérem arra is méltatlanok, hogy vigyék dr. Bakai Borbála esernyőjét! "...Mert az a 12 osztályos színvonal, amit képviselnek, ragályos ! 6 az elsőbe, és a másik hat a második elemibe...Ilyen van itt az országon belül is sok sajnos... Belőlük áll a békamenet magja...Tehát jobb, ha a Románokat ""okosítják"" tovább...
Viszont a Tisztelt Székelységhez semmi közük nincs, nem is volt és nem is lesz...ők nagyon "elcsángáltak" mindentől...

Válasz

Hedrich Ernö üzente 10 éve

"Tőbbet nem irok ide mert nincs miért"-helyes Gizike,helyette fejd az ajándékba kapott kecskét.

Válasz

Benedek János Gizella üzente 10 éve

Tőbbet nem irok ide mert nincs miért ez az oldal csakk a komcsik és a zsidok oldala, szégyen folt a Magyarhazának .Bakai Borbála náladnál nagyobb bolondal én még nem találkoztam dr.semmi.

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 10 éve

Kedves Benedek János Gizella!
Van egy jó magyar közmondás:"Bolond lyukból bolond szél fúj!"

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 10 éve

Tisztelt Bankó Úr!
Ha nem tévedek a blog nem a szocializmus koráról szól,hanem a ma történéseiről.Ha hamis amit ott talált nem gondolja az lenne az ildomos,ha azt cáfolná.Ja,hogy nem tudja cáfolni és úgy gondolja hogy egy odavetett blöffel jól odamond,Képzelje emlékszem .Aztán azt tudja -e vajon miért lett az ország sorsa az ami lett?Ha nem tudná emlékeztetem:a II.világháborúban betöltött szerepünk miatt amibe a ma dicsőített jobboldal sodorta az országot.Vagy talán nem?Hallotta már?"Jaj a legyőzöttnek!"Bizony ez várt ránk és ennek ellenére a "legvidámabb barakk" jelzőt érdemeltük ki. Vagy nem így volt?Az előttem szólók bőven írtak erről nem akarok ismétlésekbe bocsátkozni.Ami igazán zavar az ön és önhöz hasonlóan gondolkodókban,hogy állandóan visszamutogatnak mintha a múlton lehetne változtatni és nem hajlandók a jelent reálisan értékelve a jövőért lépni.A hiba hiba bárki is követi el,a múlt hibái a jelen vétkeseit nem mentik fel,vagy igen?Azt gondolom mindenkit érdemei szerint kell értékelni,a tettei minősítik .

Válasz

juhász nagy sándor üzente 10 éve

Sokszor sok embernek ajánlottam már,hogy üres falvaink házaiban kezdheti új életét.Nem jött még egyik sem.Közvetlen rokonaim sem akarnak ideköltözni,mondván nekik ott van a hazájuk.Van egy emberi tulajdonság a gonoszság ami dominál egyes embereknél,hogy cseszünk ki az otthoniakkal.Nekem nem volna bőr a képemen Szerbiában az ott élő Magyaroknak vagy Szerb vér szerinti rokonoknak elnököt ,pártot válasszak.Egy biztos,hogy a nagy lenyúlások legjobb álcája a nemzetiségi kérdések fölpiszkálása.

Válasz

Gyenge András üzente 10 éve

Sokat gondolkodtam azon, hogy vajon milyen emberfajta lehet az, aki Románia közepéről, min Benedekék, vagy Kaliforniából, vagy épp máshonnan akarja meghatározni azt, hogy ITT én, családom., és még közel 10 millió ember HOGYAN ÉS MIKÉNT ÉLJEN ? ! Azt, hogy MI ITT mit akarjunk ?!!?
MILYEN EMBERFAJTA EZ? Egyáltalán gondolkodó-érző-művelt emberek ?
Mikor szóltam bele én, családom, vagy még közel tíz millióan abba, hogy Ő, ŐK HOGYAN ÉS MIKÉNT ÉLJENEK ?! Tudtommal eddig még soha. És ezután sem! akarunk, és nem is fogunk !
Nehéz szívvel, de ki kell mondani, hogy eredendően aljas, és minimális empátiával sem rendelkező emberek lehetnek ezek. . Nem kicsit, nagyon.
Ám itt a nagy lehetőség! Költözzenek ide! És éljék ugyanazt az életet, ugyanannak az uralkodása alatt, kit a "messze távolból" annyira imádnak !!
Viszont mint kibic., mélyen szálljanak magukba, és kapcsolják be a billentyűzárat.Főleg ki(k) mint félanalfabéta(ák) mindenféle marhaságokat beirkál(nak).

Válasz

juhász nagy sándor üzente 10 éve

Emlékszem én is,és csak arra,hogy Rákosi után addig jól éltünk amíg a mostani urak nem kaptak kedvet ismét átvedleni elvtársból úrrá.Valós,hogy a hatalom az önöké nem 2/3 hanem a szavazatok 2/3 akárhogy is ferdítik a mateket ilyen korban.
Jó volna ha emlékezne ebben a narancs ködben,hogy csak a menő elvtársak gyermekei jutottak be az egyetemre...ha érti mit mondok...különben a FIDESZ már elkövette azt a hibákat amit a kommunisták elkövettek 48-ban -trafikostól a megélhetés elvétele, visszamenőleges tulajdon fosztás,jogszerű nyugdíjasok ellátottá tevése stb..stb...Én megértem,hogy vannak olyan fiatalok akik új szelekbe eresztik a vitorlájukat,de hogy egy nyugdíjas,hogyan ereszkedik annyira le,hogy szembeszáll a megélhetésért politizáló munkás néppel.Mi dolgunk nekünk a politikával? Semmi !! csak eszközök vagyunk. elkövetett

Válasz

Benedek János Gizella üzente 10 éve

Talan Orban ur nem a nepeert tesz es harcol az Unioval szenben ,komcsik elarultak a hazajukat Goncz Kingaek es amit most Bajnai csinal szinten arulas hitvany xar banda.

Válasz

Hedrich Ernö üzente 10 éve

Hogyne emlékeznék,de azt is tudom magyar ország sohasem volt egy tejjel,mézzel folyó kánaán.az első világháború után sem sikerült talpra állítani az országot,csak 1941 után csökkent némileg a nyomor,az is csak a zsidó vagyonok elrablásából,olvassa el a Szálasi féle
plakátokata az http://nyugdijas.network.hu/video/hedrich_erno_videoi/ideologiai_hasonlosagok.

Válasz

Gyenge András üzente 10 éve

T. Bankó úr!
Tudja e ki mondta : "Egy ország akkor gazdag, ha állampolgárainak nagy, lehetőleg minél nagyobb része anyagi biztonságban, és jólétben él." Nos? JOBBOLDALI neves közgazdász! Járgyon' utána. Legalább a békameneteseknél magasabb tudásra tesz szert..
Ahol a 80 % szegény, vagy szegényedik és csak 10 % az aki jól, extrajól él, az az ország szegény. Úgy is nevezik: Banánköztársaság,- még akkor is ha banán nem terem az országban, és köztársaság sincs.
És mindig a JOBB oldal volt az, ki "rárontott népére", és háborúba és nyomorba vitte...
gen .
Emlékszem én is. Sőt arra is, amit csendőrtiszthelyettes apósom mondott, és amit egy 56-os elítélt szabadságharcos alig pár hete erősített meg:
""Ennek a szerencsétlen NÉPNEk végre volt a történelme folyamán 15-20 olyan jó éve, amikor mindeki boldogulhatott""- ezt mondta apósom, ki még 1949-ben is kormányőr volt, pedig előtte csendőr tiszthelyettes ,örsparancsnok , zászlósi rangban volt.
Az 56-os elítélt, Maróczky Géza pedig ezt mondta : " Három évet ültem, de én mindíg is Kádár párti voltam, mert sokszáz év óta ő volt az egyetlen, aki a NÉPÉNEK, kivétel nélkül mindegyik Magyarnak jót akart és tett a geopolitikai helyzet lehetőségein belül, sőt azon is túl."
Apósom sajnos 92évesen elhunyt. De a Maróczky úr még él. Ha Baján jár segítek, hogy beszélhessen vele...
Cáfolata ?

I

Válasz

Bankó Mihály üzente 10 éve

Emlékezik még a szocializmus idejére? A szocialistáknak köszönhettük. Európa szegény országává váltunk akkor!

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 10 éve

Helyesen:3000 milliárdos nyugdíjvagyon eltőzsdézése.

Válasz