Háló Lénárdné üzente 10 éve

Egyetértek !! Ez az igazi beszéd...!!! Anno is így kellett volna..!!! "..így is fog maradni 10-20 évig " ???? NEM NEM - S O H A !!!!! - ..... főleg a jövő nemzedéke érdekében ...!

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 10 éve

Kocsi úr!Így gondolja?
"Orwell:A hazugság korában igazat mondani:forradalmi tett!"

Válasz

Gyenge András üzente 10 éve

Kocsis úr!
Épp csak idézek egy "még élő h9lgytől", de már röhejesen klasszikussá vált idézetet"...""és kéremszépen vegye tudomásul, hogy maga még csak az esernyőjét sem vihetné..."" És itt behelyettesítem az ideillő nevet : Tölgyes Péternek. Csupáncsak azért, mert nagy valószínűséggel alkalmatlan erre a feladatra,-és ráadásul már többször előfordult, hogy "elegánsan" avagy bunkó módon (a mód még választható) nem válaszolt soha az önnek feltett kérdésekre. Én már kezdem röstelleni, hogy ismét fel kell vetnem, -mert a kultúra arra kötelez, ha kérdeznek, válaszoljak. És ha én kérdezek, választ várok! Keresse meg, értelmezze, és várom válaszát. Vagy a szolnoki fidesz-jobbikos összefogás ezt tiltja ?

Válasz

Hedrich Ernö üzente 10 éve

"A hit csodákra képes. A vakhit meg bármire…"-Még a holtak is képesek aláírást adni.

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 10 éve

István!
A hit csodákra képes. A vakhit meg bármire…

Válasz

juhász nagy sándor üzente 10 éve

Igen a temetőből visszatérő szellemek....rezsi csökkentéseket támogató gyűjtő íveket írnak alá??
Hogyan lehet ez a baki, milyen lista alapján???

Válasz

Perei Jánosné üzente 10 éve

Kedves Borbála!
Ha leírnám mi a fő ok - nem férne el ide, - mert meghatározott számú karaktereket lehet csak beírni válaszként. Ha viszont érdekel, akkor kérlek - ha akarsz - írj a <perei.janosne@gmail.com> e-mail címemre. Megköszönöm, és tiszteletben tartom döntésedet. Üdvözlettel Babi.

Válasz

Hedrich Ernö üzente 10 éve

"a jelenlegi hatalom, a 2/3-át, a választók akaratából évezi !!!! És így is fog maradni 10-20 évig....",és magyar ország népe nagy szarban van.

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 10 éve

"Reszkess, hazugság, reszkessetek, hazugok!"

Válasz

Kovács István üzente 10 éve

Tőlgyes!-nagyon úgy hat a szöveged, hogy Böszme-talpnyaló vagy!, de nagyon. Böszme, bedrogozott benyomását keltve üvöltözött, trágár módra, összefüggéstelenül. Balról jelenleg ő a legnegatívabb cenk! Mellesleg, a jelenlegi hatalom, a 2/3-át, a választók akaratából évezi !!!! És így is fog maradni 10-20 évig....

Válasz

Monyók Lászlóné Mária üzente 10 éve

Olvastam szánalmas levelét.
Ezek szerint más országban élünk.
Ilyen aggresszív kormánya, még még nem volt az országnak.
Gyalázatosan visszaélnek a 2/3-al!
Nem sírom vissza Gyurcsányt, de ha ez az ország hadja ezt a hatalmával minden
eszközzel visszaélő kormányt, megakadályozva a fejlődést, csak a gőg és a hatalom bebetonozása vezérli - ha erre szavazunk MEGÉRDEMELJÜK A SORSUNKAT!!!

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 10 éve

Wolfi Joe hozzászólását valamint Hedrich Ernő és Gyenge András erre adott válaszát töröltem mert semmi köze a fenti témához.Wolfy Joe személyes pocskondiázását pedig tartsa meg magának .

Válasz

juhász nagy sándor üzente 10 éve

Szép beszéd...jó beszéd...csak átlag ember nyugdíjas miért tart ilyen beszédet.Nem tudom az értelmét látni vélni,hogy mi vezérelv,hogy megutáltassuk magunkat még jobban.És az a szomorú,hogy nem vagyunk hajlandók tudomásul venni:::eszközök vagyunk a hatalom kezében ....a mostaninak is.

Válasz

Bartus Tiborcz üzente 10 éve

Nem tudom meg érteni a saját nemzetem kisebbségi politikusait, akik elvesztették a hatalmukat a magyar nép többségnek bizalmát. Most tovább kisértenek , mint a temetőből vissza- vissza járó szellemek, félelmet terjesztve , mert tudják,hogy a meg félemlített néppel azt lehet csinálni, amit csináltak 67 éven keresztül. Egy normális nemzeti társadalomban ők még tagjai sem lehetnének, ha a mostani politikai elit bizonyos része
nem volna tégla. A magyar nemzetnek meg kell értenie,hogy az anyagi világnézet csak is az emberiség pusztulásához vezethet, mert a szocialisták és a liberalisták, annyira be épültek a bunkók világába, hogy nem hajlandóak a BÉKE és a Szeretet világát .
megvalósítani. Szégyen a nemzetre nézve, hogy mind ezt el tűri, minden felelősségre vonás nélkül. Ludmilának és a Fecónak a helye , nem ebben az országban van, hanem
Brüsszelben, hogy azokat boldogítsa, akik fizetik.
,

Válasz

Gyenge András üzente 10 éve

Lajos! Kedves Vargha úr! Lehetne egy picinykét bővebbenis ? Megindokolva? Mi-miért ? És talán nem ártana kilenc szó helyett tényeket-érveket is leírni mondandója nyomatékosításául? Mert ez így csak egy bugyuta beköpés....
Nagy kíváncsisággal várunk érveket és tényeket, logikus és bizonyított gondolatokat, és a CÁFOLATÁT A FENTI ÁLLÍTÁSOKNAK, ha vannak..
Vagy épp meg is hallgathatja füleivel a beszédet, -vágatlanul, -nem úgy mint az öszödit,-mert megtalálja itt a klub videói közt.
Ha csak ENNYI az annyi, akkor részvétem...

Válasz

Vargha Lajos üzente 10 éve

Már csak ez hiányzana!!!!!! Meg egy púp a hátunkra...

Válasz

Hedrich Ernö üzente 10 éve

Verni kell a vasat,a fél ország bele döglik a marhaságaikba,de ezt még a saját céljaikra akarják kihasználni,hisz ezzel tudták meghülyíteni a választóikat.

Válasz