Hedrich Ernö üzente 10 éve

"Nem lenne-e sokkalta rosszabb a gazdasági helyzet, ha az Orbán kormány is vett volna fel hiteleket, - amiket azután még az ük-ükunokák is fizethetnének vissza?
Hm........."
Igazság szerint,ha nem foglalkoznék fontosabb dolgokkal,hogy azország csaknem 50%-t
ki terelte mostanra a mélyszegénység szintjére akkor most felraknám az erről szóló videómat,de most nincs értelme,szellemi szegényekkel vitatkozni.Ám meglehet,még szakítok rá időt.

Válasz

Hedrich Ernö üzente 10 éve

"http://www.youtube.com/watch?v=1XI4CI5M4-c"----és még akad aki hisz az ilyen mély szinvonalú sajtó szenynek?Az meg is érdemli!

Válasz

Jantsky László üzente 10 éve

Igaza van, kedves Judy, Orbán nem vett fel hitelt (pedig megérte volna pénzügyileg), ellenben lenyúlta - ha úgy érthetőbb: ELLOPTA - a magánnyugdíj pénztárakban kamatozó betéteket. Mennyivel erkölcsösebb, nem?
Piha...

Válasz

Gyenge András üzente 10 éve

Kedves Fehérné!
Nem igaz amit állít. Van ilyen cikk. Olyan viszont tényleg nincs amire a Kurucok hivatkoznak
Ott fönn van olyan kék színű sok szó, rögtön aa címet követően . Rákattint a "politikusok népszerűsége" szavakra, és ott megint rákattint a címre, és csodák csodája, ott a cikk.
Viszont a kurucok csak hivatkoznak, de nincs cikk!! CSAK az hogy az FN nyomán. AMI NEM IGAZ !!! (boldogok a lelki szegények, mert övék a menyek országa.)
Viszont aki csak ott tájékozódik, az meg is érdemli !

Válasz

juhász nagy sándor üzente 10 éve

Van élet az infón kívül is.

Válasz

fehér jánosné üzente 10 éve

http://kuruc.info/r/2/79590/
A magyarok 36 százaléka szerint Orbán Viktor volt az ország szempontjából legjobb miniszterelnök az elmúlt húsz évben; a politikai emlékezetben Antall József került a második (13 százalék), Bajnai Gordon és Horn Gyula megosztva a harmadik helyre (10-10 százalék).
Medgyessy Péter és Gyurcsány Ferenc 4, illetve 3 százalékkal a lista sereghajtói.
Orbán európai érdekérvényesítésével több mint kétszer annyian elégedettek (58 százalék), mint ahányan negatívan értékelik azt (27 százalék) - közölte a Nézőpont.


További részletek: http://kuruc.info/r/2/79590/#ixzz2VLD6xuHN
Nincs ilyen cikk, ami fent a cikkben szerepel.

Válasz

Gyenge András üzente 10 éve

Kedves Judy "
Beletrafált a közepébe alaposan ! Mondja, vajon miért emelkedett az államadósság ismét, miért van csúcson megint a kormányé ugye az a Kezelő központ, nem a szociké.Emelkedett bizony. Csupán cirka 6 milliárd forinttal. Pedig ugye a harc az ellen van. Meg az új 34 adónem....
Akkor ön mi a fészkes fenének definiálja az államkötvény kibocsátást? Azzal a "felárral"? Ugye amikor a világban tőkekínálati piac van, és 0,1-3 % között fizetnek kamatot, akkor az a 6 % +-os kibocsátás miért nem kel el pillanatok alatt ?? És miért 5-15 évre ?
No erre szíveskedjen válaszolni ! JAAAA! (Az maga szerint nem hitel ? Tudja e, hogy a 6 %-os kamatos kamat az 10 év alatt megduplázza a tőkét ?)
Vagy éppen gombot varrni rá......És a stadionokon kívül MILYEN TERMELŐ BERUHÁZÁSOKRÓL REGÉL A PÁRTSAJTÓ ? MERT A MERCÉDESZ IS ""ELFELÉ" VISZI A FEJLESZTÉSÉT !
A Tárki kérdőszóra meg a Google precíz és pontos választ ad. Legalább olyat várok el kegyedtől !!
A többi stimmel. Unokáink is !!

Válasz

farkas margit üzente 10 éve

no comment it is

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 10 éve

Kedves Judy!
Most aztán fején találta a szöget amennyiben saját magára és a hasonszőrűekre gondolt.

Válasz

juhász nagy sándor üzente 10 éve

no komment

Válasz

Hódos Judy üzente 10 éve

Na, ki az a Tárki és valójában milyen körben végezte az ő közvélemény kutatását???
Nem lenne-e sokkalta rosszabb a gazdasági helyzet, ha az Orbán kormány is vett volna fel hiteleket, - amiket azután még az ük-ükunokák is fizethetnének vissza?
Hm.........
De jó lenne, ha az emberek VÉGRE szélesebb körből és megbizhatóbb autentikus forrásokból szereznék valós információikat, - nem pedig azokból a TV csatornák, az újságok, bulvársajtók , a különböző pártok " behangolt" informátoraiktól.

Válasz

juhász nagy sándor üzente 10 éve

Egyszerű nyugdíjas csak a M1-et nézi legtöbbször és ott ezt nem írják.Én nem foglalkozom ezzel mert nincs értelme.Láttam a diákok tüntetésén a lincselésre kész öregembereket,akik között volt olyan aki még sósavazni is hajlandók lett volna. Sajnos gyermekeink unokáink már utálnak bennünket..Bármi is fog történni akkor is mindenért az a pipogya ellenzék lesz a bűnös.

Válasz

Bakó Istvánné üzente 10 éve

Nem értem. Ha a Kedves Orbán a legrosszabb miniszterelnök, akkor miért kormányoz
még mindíg Ő. Hogyan lehet, hogy a magyar népnek így is tetszik/bár már lassan nyomorban él/ a legjobban focizó miniszterelnök és azt csinál amit akar. Senki nem mondja állj és ne tovább! Neki senki nem kiabálja, hogy "Orbán takarodj", mint ahogy Gyurcsánynak kiabálták. Pedig Gyurcsány bevallotta, hogy nem csináltak semmit. Hazudtak éjjel és nappal. Orbán még durvábban csinálja és mindenki hallgat.
Úgy látszik ez a nép ilyen miniszterelnököt érdemel. Mindenesetre nekem már nagyon elegem van mindenből. A magyar a magyarnak ellensége és ezt is Orbánnak köszönhetjuk.

Válasz

Gyenge András üzente 10 éve

Rosszul tetszenek nézni a sorrendet.
Ez fideszül úgy van, hogy a mindenkori legjobb miniszterelnök az Orbán V.
És vannak még utána mások is....
Tündérország igazmondó csillagszemű juhásza nem lehet az utolsó, sőt, nem lehet elsőnél rosszabb, mert a haza nem lehet rossz,-és ő a haza megjelenítője maga a Magyar haza, és föld.... mondták a hálaadó szentmisén is !
Bár nem értem, hiszen még él. És csak halottért szoktak ugye... ?
Vagy jövőbe látók a szerelmetes vénasszonyai ?

Válasz

Hedrich Ernö üzente 10 éve

Végül is volt ideje 2x-i miniszter elnöki periódusa alatt bizonyítani,hogy ő Horti legjobb tanítványa.

Válasz

juhász nagy sándor üzente 10 éve

tündérország vezetője ennyire lent van? A tárki is gondolkodhatna......

Válasz