Gyenge András üzente 11 éve

Kedves Boros Úr ! aA kommentár OTT van . Nem itt, ahol ÉPPEN A SZERECSENYMOZSDATÁS FOLYIK, hanem ott, amikor az FRISS hír volt. Ott az "igazi".
Itt hiába mosdik a csóka, úgyse lesz fehér a tolla. Ez egyértelmű !
Novákné dícsérete meg nem szapulás. Ténymegállapítás, és vélemény...

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 11 éve

Kedves Boros úr!
Ehhez a cikkhez nem kell kommentár,magáért beszél az értő olvasónak.Aki csak hinni akar az úgyis azt olvassa ki belőle amiben hisz lehetnek bármilyen súlyosak az elhangzott mondatok..Azt is hozzátenném :senki nem vív háborút csak a Fidesz hívek ,én megelégszem a véleménycserével.Vagy már a vélemény sem szabad,ha kritikát fogalmaz meg?
A helyreigazítás szerintem nem szapulás, úgy vélem a megnyilatkozótól elemi ismeret elvárható ha már úgy gondolja,hogy igazát hangoztatnia kell.
Megjegyzem annyi tisztelet azért lehetne önben ,hogy akihez szól azt megszólítja és legalább a nevét tisztességgel leírja.

Válasz

Boros istvan üzente 11 éve

olyan szépen el szapulják itt ezeket a tudatlan embereket kedves Gyenge uram ,kedves botkainé .De nem ismerek magukra! hol marad az igazi koment a Bogár cikről?

Válasz

Jantsky László üzente 11 éve

" T.Jantsky László! Az úr lemaradt ,szándékosan.Előbb talán olvassa el a Heti válaszban közzétett cikket,aztán kattintson a You Tuebe oldalra,ahol tömegével nézhet,hasonló hangnemű videókat sőt saját magától,Bokor Lászlótól, Bayer Zsolttol,Drábik Jánostól,és más hozzá hasonló szellemi roggyanttól,azonos szózuhatagot,és érdekes,mind Jobboldali.Akkor minden jobbokos,a gyógyszerét keresgeti?
Azért teszek egy szívességet magának.Felteszem magának a Fidesz fővezérének szavait csak hogy legyen ismerete a jobboldal nyilvánosan elmondott szavait,egy kis körítéssel,mikor ép Hitlertől idéz önhöz címezve,igaz többedszer,mert ismétlés a tudás atyja. "
Erre csak azt tudom válaszolni: esetleg ön is a lemaradásra ítéltek közé tartozik?
O.V. nekem ne címezzen semmit, a levelei is jól megérdemelt helyükre kerültek. Szellemi atyjától meg főleg ne idézzen!

Válasz

Gyenge András üzente 11 éve

Édes drága Novákné kincsünk ! Ez csúcs! Amint látom, írni még valahogy csak-csak tud, igaz, hogy ezért a HARMADIK ELEMIBEN MEG KELLETT VOLNA BUKNIA ÍRÁSBÓL.
Azt viszont, hogy olvasni NEM TUD, azt saját maga bizonyítja! Mert ugye a Heti Válasz című újság az nem egyenlő a Heti Hetes szatirikus tévéműsorral. Bocs. A szatíra az egyfajta röhögni való valami, mondjuk HUMOR. Ugye hallott már róla? mert kegyednek nincs, az tuti. (tudja drága kicsi szívem, Karinthy Frigyes írta még a 20as években, : "Akinek humora van, az mindent tud, akinek meg nincs, az mindenre képes!")
ÉRTELMEZNI SEM TUDJA AMIT OLVAS, de az nem baj. Mi a Fideszeseket így szeretjük.
Azaz ÍQ NUKU. Nem olvas, nem ért, nem gondolkodik, csak hisz. De csak a legegyszerűbb primitív hülyeségeket, mert a bonyolultat már nem érti.
HAJRÁ MAGYARORSZÁG !

Válasz

Hedrich Ernö üzente 11 éve

T.Novák Gézáné!A Heti Hetes t.v. műsor,így csak 1 hangszórót nyert.

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 11 éve

Kedves Novákné!
Ezt azért egy Fidesz pártinak illene tudni.ez nem a "Heti Hetes"
A Heti Válasz egy jobb oldali hetilap,melynek tulajdonosa Strumf István és Nyerges Zsolt.Ha nem tudja kik ők ugyan már nézzen utána.Magyarul nagyon is Fidesz kebelbeli,s mint olyan nem igazán hiszem,hogy a főszerkesztő csak úgy saját szakállára másította volna meg Bogár úr mondókáját.

Válasz

Novák Gézáné üzente 11 éve

Igen!bogár úr még nem ismerte a heti hetest!?Senki nem veszi őket komolyan!!!

Válasz

Csabay Péter üzente 11 éve

ezt a "hetiválasz" -t imádom. Ráadásúl a pénzem is benne van, mert olvasom, h a fityeszes kerületi önkormányzatunk 17 milliárddal támogatta őket az elmúlt 5 évben. Érdekes, amikor minden évben emelik a lakásadómat, akkor azt írják, hogy a működésre, meg útfelújításra kell a több pénz.
Közben fityeszék azt mondogatják, hogy megóvtak bennünket a lakásadót követelő IMF-től.
Persze, nem lakásadónak hívják, azaz teljesen hülyének néznek minket.

Válasz

Hedrich Ernö üzente 11 éve

T.Halmy Péter nem hallott még az időskorúak demens állapotáról?Tudja gyakori emlékezet kieséssel,és a valóság figyelmen kivűl hagyásával jár,és olykor úgy tűnik mintha hazudna.Pedig csak a mát keveri a tegnappal.

Válasz

halmy Péter üzente 11 éve

Bayer Zsolt véleményem szerint köpönyegforgató és rasszista.

Bogár László viszont nemcsak professzionális közgazdász,hanem őszintén szókimondó is.

Akkor beszélt pl. nyíltan a privatizáció káros hatásairól,amikor még Magyarország e téren még "bezzegország" volt.

Üdv

Péter

Válasz

Hedrich Ernö üzente 11 éve

T.Jantsky László! Az úr lemaradt ,szándékosan.Előbb talán olvassa el a Heti válaszban közzétett cikket,aztán kattintson a You Tuebe oldalra,ahol tömegével nézhet,hasonló hangnemű videókat sőt saját magától,Bokor Lászlótól, Bayer Zsolttol,Drábik Jánostól,és más hozzá hasonló szellemi roggyanttól,azonos szózuhatagot,és érdekes,mind Jobboldali.Akkor minden jobbokos,a gyógyszerét keresgeti?
Azért teszek egy szívességet magának.Felteszem magának a Fidesz fővezérének szavait csak hogy legyen ismerete a jobboldal nyilvánosan elmondott szavait,egy kis körítéssel,mikor ép Hitlertől idéz önhöz címezve,igaz többedszer,mert ismétlés a tudás atyja.

Válasz

Gyenge András üzente 11 éve

LEMARADT A KÉRDŐJELEK TÖMEGE ???????????????
és azért űr, mert úr csak ember lehet. Ember meg ilyeneket nem mond, nem nyilatkozik, csak akinek valami baj van a hidroglóbuszában.....És akkor nem beszéltünk még a református egyetemi tanárságáról, ahol őneki IS a keresztény elvek szerint kellene gondolkodnia és tanítania !
De pont annyira ismeri és tartja be a keresztényi elveket, mint a tömjénzsolti.
Letagadom, hogy reformátusnak kereszteltek ...!

Válasz

Gyenge András üzente 11 éve

Az "űr" Mszmps volt a végsőkig. Eléggé vonalas'. És attól kezdve VÉGIGJÁRTA A POLITIKAI PALETTÁN TALÁLHATÓ ÖSSZES PÁRTOT. Most egy vaslládi egxetemen "professzor" !?
Most MEGTALÁLTA A HATALMON LÉVŐ PÁRTBAN AZ A SZÉLSŐSÉGET, AMIT "SZOLGÁLNI" tud és szeret.
"Kebelen belüli " újságnál adott interjút, és ""elengedte"" magát! Most azt a taktikát alkalmazza, ami már Orbánnál bevált. MINDENT RÁFOGNI AZ ELLENSÉGRE. Nagy hangon, erőteljes fogalmazással, és támadó szellemben.
DE talán a vakhíveknél bejön. Már a többi, 80-asnál magasabb ÍQ-júaknál ez csak RÖHEJES !!
Ha lesüllyednék az ő szintjére, akkor minden további nélkül leírnám, hogy a "bogarak családjának" melyik reprezentáns képviselője lehetne... ami szinte "kiirthatatlan, olyan min a Jobbosoknál a zsigeri fajgyűlölet...
A baj csak az, hogy bajer barátja által kiirtásra rendelt népcsoport a legjobb esetben sem éri el a milliót. És akkor még a maradék KÉT ÉS FÉL

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 11 éve

Ime a Heti Válaszban leközölt interjú /online/



Az interjú szövege:
Megszorítjuk magunkat

I. L. L.
- itthon@hetivalasz.hu
Utolsó módosítás:
2013.01.18. - 12:07
Létrehozás:
2013.01.15. - 08:17



A magyar népességnek legalább a harmadát végképp elveszítettük, mert már nem rendelkeznek azokkal a képességekkel, tulajdonságokkal, melyek segítségével beilleszkedhetnének egy normálisan működő társadalomba - állítja a Heti Válasznak adott interjújában Bogár László. A közgazdász szerint jelenleg a magyar költségvetés egyensúlyát elsősorban a magyarok önmegszorítása biztosítja.
hirdetés

Fotó: Sebestyén László

A devizaadósság szempontjából annak köszönhető az ország jelenlegi finanszírozhatósága, és az adja a fizetési mérleg régen nem tapasztalt aktívumát, hogy lényegében leállt a belföldi, különösen az importból beszerezhető javakra irányuló fogyasztás - állítja Bogár László közgazdász a heti Válasznak adott interjúban.

A Károli Gáspár Református Egyetem tanára szerint a Magyarországon termelő multik erősen exportálnak, s így az import és az export között növekvő szakadék teszi finanszírozhatóvá az országot. Baj az, hogy ennek a magyar társadalom tömeges elszegényedése az ára - állítja Bogár, majd hozzáteszi -, a magyar társadalom annyira megégette magát a devizahitelezéssel, hogy most átesett a ló másik oldalára, vagyis nincs szükség túl szigorú állami visszavágásokra, mert a társadalom spontán megszorítja önmagát.

Akik végképp elvesznek

A közgazdász a Heti Válasznak adott interjújában arról is beszél, hogy még legalább tizenöt évig végzetes csapdában vergődik az ország és a kormányfőnek ezt a „csapda létet" kell üzemeltetnie. És ehhez Orbán Viktor igazán ért - teszi hozzá. Ugyanakkor szerinte a kormányfő nyilván azt is tudja, hogy a magyar társadalomnak legalább harmada végképp elveszett, már semmiféle eszközzel nem lehet visszahozni őket a végső nyomorúságból. Nincs meg az elemi szintű tudásuk sem, ami a leghalványabb esélyt adná a felemelkedéshez. És ezen azzal sem lehetne változtatni, ha az állam talicskával tolná a pénzt a felzárkóztató programokba - mondja Bogár László. Ez a társadalom azon rétege, akik mögött már nem áll megtartó emberi közösség; a gyermekek úgy cseperednek fel, hogy fogalmuk nincsen arról, hogyan kell beilleszkedni egy működő társadalomba; hiányoznak az elemi szintű viselkedési normáik, vagyis - teszi hozzá Bogár - társadalmi szinten gyakorlatilag leírhatjuk őket. Nem akarnak dolgozni, de a munkaerő piac sem kér belőlük, vagyis marad az élősdi lét, mert élni kell - állítja a közgazdász.

Nem bírunk a gazdagokkal

És ezeknek a társadalom középosztályától leszakadó embereknek is mondani kell valamit. Orbán Viktor látja ezt a csapdát, csak nem beszélhet őszintén a valóságról - mondja a közgazdász. Nem derülhet ki, hogy ezeket az embereket igenis ott kell hagyni az út szélén, mert ha nem így teszünk, akkor a többiek soha nem fognak célba érni. Bogár László szerint ugyanígy nem érdemes foglalkozni a felső tíz százalékkal sem, mert velük úgysem bírunk, nem fizetnek adót, elmennek offshore-ba, ugyanakkor az is tény - állítja -, hogy az Uniós csatlakozás szinte egyetlen pozitív hozadékénak tekinthető kohézió források túlnyomó részét éppen ez a szűk társadalmi szegmens fölözi le, vagyis a leszakadó tömegeknek lényegében nincs hasznuk az európai közösségből.

Az interjú teljes terjedelmében a január 10-én megjelent Heti Válaszban olvasható. A lap aznaptól digitális formában megvásárolható a Digitalstandon keresztül is.

Válasz

Jantsky László üzente 11 éve

Ennek elgurult a gyógyszere... Egy jobbos újság főszerkesztője egy jobboldali közgazdász által adott interjút "csak úgy" nem költ át, ráadásul így nem.
Mert ha "véletlenül" belekerült volna a cikkbe az "elmúltnyolcév", a "Gyurcsány és ballibsi bandája", az nem lepett volna meg már senkit, és az érintett sem tiltakozna ilyen hevesen.
Szívesen belehallgatnék én abba az interjúba...;)

Válasz