Hedrich Ernö üzente 11 éve

Bartus Tiborcz "ISTEN ÁLDD MEG A MAGYART" elénekelheti százszor ezerszer,attól még továbbra is nyomorult,marad."Az Aranyborjú imádói és kvázi liberálisták, akik nem mások mint Anarchisták."Ne keverje a fogalmakat,mert "a végén össze mossa a kakit a pisivel."s a végén szemet mos vele,hogy tisztán láson.

Válasz

Bartus Tiborcz üzente 11 éve

Még soha sem volt eredményes, amikor valaki egy fenékkel két nyeregben szeretne lovagolni. Toth úr , elkezdett valamit,de nem fejezte be és a végén össze mosta kakit a pisivel. Nem lehet összekeverni a kommunista-szocialista rablási periódust a mostani jobb oldali kormány politikájával, mely társadalmi változás meg kezdődött az új Alkotmány elfogadásával, melynek a bekezdésében "ISTEN ÁLDD MEG A MAGYART" Himnusz sora található. Majd ez után még több mint 400 sarkalatos törvényt hoztak, nem beszélve a növekvő nyugdíjakról, a 310 000 új munka hely megnyitásáról. A magyar földnek a részbeni megmentéséről. De mind ez nem jó, a mult kormány garnitúrának és bunkóinak. Erővel vissza akarnak kerülni a hatalomba, hogy tovább tudjanak fosztogatni, Lúdmillával az élükön. Nem tudom megérteni ,hogy a honfi társaim 46 % , még most sem lát az orránál tovább. Nem megy a fejembe,hogy lehetett elfelejteni , hogy 67 év alatt , akik mindent államosítottak, elvették a földjeinket, kiseperték a padlásainkat, azok vagy a gyerekeik, lettek a vörös bárók, igazgatókés behajtók. Nem kiemelve,hogy ezek El akarják adni az országot , az Európai rabló kapitalistáknak- akik az Aranyborjú imádói és kvázi liberálisták, akik nem mások mint Anarchisták.
EZEKRE AKARJÁTOK BÍZNI HAZÁNKAT MAGYAR TESTVÉREINKET ,
Mert a mostani kormány nem tudta rendbe tenni az országot három év alatt, amit az elvtársak tönkre tettek, elloptak és el adtak , faecesé , a nyugati rablóknak.

Válasz

Szömöreiné Huszár Erzsébet üzente 11 éve

Kedves Bandi !
Köszönöm és én is bizakodom hogy megoldódik a helyzetük!
Nem értem miért kell rángatni az embereket ide, oda az ország területén?
Lakást nem bír venni mindenütt, albérlet meg elviszi a kereset nagy részét!
Na jó nem szeretek panaszkodni, azzal nem oldódik meg semmi.
Mindenkinek derűs reggelt, meleg szobát békés hétvégét kívánok.

Válasz

Gyenge András üzente 11 éve

Kedves Zsóka !
Nyilván a rosszabbik oldalán vagyunk a csecsnek... Látod ez az ország a MÁSIK oldalon ""TÜNDÉRMESE" meg "SIKERTÖRTÉNET", meg elrugaszkodás, és győzelem...
Ugye az életről senki sem mondta még, hogy igazságos. Meg hogy olyan, mint a fáklyásmenet, fényes és hosszú. Ezt a Horti rendszerben a cselédsoron úgy mondták, hogy :"olyan, mint a kisgyerek rokolyája, rövid és szaros."
EGY BIZTOS. NEM LEHET TARTÓSAN A LAKOSSÁG 80 %-ÁT EGYRE LEJJEBB TASZÍTANI A LEJTŐN AZÉRT, HOGY A MARADÉK 20 %a MEG soha nem látott jólétbe, -magasságba emelkedjen.Ennek semmiféle társadalmi támogatottsága nem lehet sokáig, CSAK IDEIG-ÓRÁIG, AMÍG A BECSAPOTTAK RÁ NEM JÖNNEK, HOGY BIZONY ALAPOSAN MEGSZÍVTUK. És a rossz végét...
Egyébként az idősebbik fiam is rákényszerült a "távolsági munkára", és CSALÁDJA IS ráment arra, hogy a család Baján, ő meg Kecskeméten ...mert az ingázás most lehetetlen, nem úgy mint az átkosban, mert most a havi négy útja elvitte volna a keresete felét.. meg az albérlet, meg azért néha enni is kéne annak aki dolgozik. Viszont sajnos az én két gyerekem IS startra készen áll, -amint megfelelő ajánlat érkezik nekik arról a "HALDOKLÓ NYUGATRÓL".
Remélem a tieid ezt legalább megússzák, hogy a család is rámegy... !

Válasz

Szömöreiné Huszár Erzsébet üzente 11 éve

Az biztos hogy kész káosz van mindenhol Munka bérek csökkenek, 12 órás munka / nap
és 54-60 ezret kap. Munka helyek szűnnek meg nem is kevés ( Nokia is ). Kisfiam innen
oda ment 5 éve, ott vettek lakást ( kp + hitel ) amit még nem bírtak teljesen kifűzetni. A Nokiánál jól kereset ( minőség átvevő volt ) de Március óta nincs munkája. Elvégzett
cnc esztergályos tanfolyamot közben még. Sok helyre be adta az önéletrajzát és csak
December közepe táján kapott ajánlatot itt Békés megyében és 80 ezret ajánlottak
neki az egyik a másik helyen ő kért 100 -at de sokallták. Tatabányán a lakás ők meg
itt! Jó kis patt helyzet! Tanult, iskolázott és állítólag most nagyon keresik a cnc esztergályosokat. Persze csak gyakorlati év bízónyitásával és sokan csodálkoznak hogy
tanult fiatalok kimennek külföldre! Még ő marad, de őt is hívják mert oda kéne így is. De meddig bírja így? Mert párja még ennyi esélyt sem kapott idáig!

Válasz

nagy lajos üzente 11 éve

EGYIK KUTYA A MÁSIK EB ???

Válasz

Gyenge András üzente 11 éve

János! Ezzel ugye nem azt akarod mondani, hogy hagyjunk fel minden reménnyel, -térdre imához, -mert itt más nincs más , csak a Vona féle fasizmus ?
Amit ugye a már egyszer csúfos véget , és a rengeteg szenvedést hozó "elődök" a H.M H. hármas olyan "remekül " prezentált ?

Válasz

Gyenge András üzente 11 éve

Zsófi ! Ez csúcs !
Palotai János EGYIK bejegyzését ÜTKÖZTETI a másik bejegyzésével !
Ilyet még nem pipáltam!
Nehezen, de sikerült kibarkochbáznom, hogy kire és mire hivatkozik!
Mivel MÁS János NEM ÍRT semmit ehhez a cikkhez, , viszont nem volt annyira korrekt, hogy a VÁLASZ ablakra kattintva közölné, hogy melyik az a hozzászólás, amire reagál, így viszonylag könnyű volt kitalálni !
Gratulálok! Ebben a két mondatban sikerül saját magának IS ellentmondani.

Válasz

csapo ferencné zsofi üzente 11 éve

Kedves János! Kérem olvassa el a Palotai János üzenetét! Igaza van és ne irjon sok Butaságot ha nem ért hozzá!

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 11 éve

Kedves János!
Erre az elméletre amit itt elővezetett a Jobbikosok között talál vevőt,de azok akik valamit is sejtenek a gazdaságpolitikából nevetségesnek tartják.Nem óhajtom cáfolni,nézzen utána maga kicsit jobban a tényeknek,pl.
1./Magyarországon a nemzeti jövedelmet milyen arányban termelik a multik,a kis és közepes vállalkozások,a mezőgazdaság.
2./Mennyi az átlagjövedelem az egyes foglalkoztatóknál.
3./Milyen arányú a munkanélküliség a képzetlen,a középfokú és a felsőfokú végzettségűek között és hogyan alakulnak ennek megfelelően a bérek.
Melyik réteg hogyan járul hozzá a közteherviseléshez.
4./Mit jelent a piacgazdaság?Az árakat mi szabja meg?Ennyi elég is egyenlőre.

Egyébként egyszerűbb lenne ha azt javasolná menjünk vissza legalább 200 évet hanem többet.Jól beeteti magukat a Vona.

Válasz

Palotai János üzente 11 éve

Ez a kormányzat és a meglévő bukott és előző pártok soha a büdös életben nem fognak soha semmit rendbe hozni. Hazudni azt fognak annyit a hatalom szerzés érdekében(és véletlenül sem a jobb létünk végett) hogy az égen nincs annyi csillag. Egészség ügy ,Oktatás, Munkahelyteremtés? Ellehet felejteni.Mind csak szemfényvesztő hazugság, hülyítés.A mi vezetőink az eddigi összes csak egy szaros Marionett bábuk, eszközök, akik még azt sem tudják magukról. hogy fogyó eszközök.

Válasz

Palotai János üzente 11 éve

A Magyar gazdaságot majd helyre lehet hozni a termelő eszközök vissza adásával. A termelés meg indításával. És akkor majd , piac is ahol a saját árunkat mi adjuk el saját boldogulásunkra, és nem mások szabják meg azt, hogy az általuk kegyelemként adott euróval mit és hogyan termeljünk. Meg ette a fene az olyan oktatást és képzést ahol a gyakorlati oktatásnak még esélye sincs, mert gazdaságtalan, nem kifizetődő és a fene tudja még, hogy mi nem.Nehogy azt állítsa már valaki, hogy majd a hankok,az opel, vagy a merci, vagy bármelyik befektető szíve meghasad, hogy nálunk netán emberek, családok éheznek. Szarik rá az egész bankszter banda, legyen az nyugati vagy hazai.A hazai trógerektől aztán éhen lehet dögleni. Ebben az országban saját magán kívül nem számíthat senkire a társadalom zöme, még az úgynevezett értelmiségre sem. Inkább külföldre megy az ingyen szerzett diplomával, akár poharat mosogatni is.

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 11 éve

Kedves Csepregi úr!
Amit leírt hozzászólása első részében azzal maximálisan egyetértek.Amit a külföldi tőkéről mond azzal nem értek egyet és pedig azért,mert a rendszerváltáshoz Magyarország úgy érkezett,hogy nem voltak tőkései,hazai tőke nem állt rendelkezésre és a mai napig nincs elegendő ahhoz,hogy abból a magyar gazdaságot helyre lehessen hozni.Mai napig az "eredeti tőkefelhalmozás" folyik és 2010-ben a korábbiaknál sokkal éhesebb gárda ragadta magához a hatalmat.Ami igazán nehézzé teszi a helyzetet szerintem az,hogy csak az éhességük hatalmas tudásuk a béka feneke alatti amivel a gazdaság helyrebillenthető lenne.AMÍG AZ ÉRTÉKTEREMTŐ MUNKAHELYEK HELYETT A FOCIVAL FOGLALKOZNAK,EZZEL EGY IDŐBEN HAZAVÁGJÁK A KÖZOKTATÁST,FELSŐOKTATÁST, EGÉSZSÉGÜGYET ,A NYUGDÍJASOKAT MEG A 13. HAVI NYUGDÍJJAL ETETIK ELŐBBRE NEM FOGUNK JUTNI.
Szerintem a külföldi tőke nem ördögtől való csak ügyesen kellene hozzá viszonyulni.A tőke természete az,hogy profitot akar legyen külföldi vagy hazai akár.Ha nem lennének itt a Mercédesz,az Audi,Suzuki,Nokia,Hankok,kereskedelmi láncok stb.lenne még nagyobb bajban az ország.

Válasz

Madarász Lajosné Éva üzente 11 éve

Nem vagyok egy politizáló tipus, de annyira jó lenne abbahagyni ezt az egymásra mutogatást.
Gyurcsány és Bajnai és a nyugdijasok hármast békénhagyni??????
Az egykulcsos adóval ki is járt piszkosul jól????????
Talán nem Kabriótető gyártásával kellene megalapozni a gazdaság fejlődését, hány is kell havonta belőle??????????
Mindenki ugy tudna a vezetésben intézkedni,hogy haladjunk,és ne szaladjunk a szakadék fele , és ne a hatalom megszerzése lenne a cél talán változna a helyzet.

Válasz

csepreghy pál üzente 11 éve

Tisztelt Uraim. Úgy látszik az elmult 22 év alatt senkibe nem tudatosodott, hogy mi is az oka
a gazdasági problémáknak. Sajnos tény , hogy akár a baloldalrol , akár jobb oldalról pofozák a szart az csak szar marad. Tudomásul kellene venni, hogy a rendszerváltás után az országra rá kényszeritett privatzáció mellé a sok maszlagolás teljesen tönkretette az országot. Nincs érték teremtő munka. Hiányzik az ipar minden formája. kérdem mitöl lenne a foglalkoztatás biztositva. Árokprti takaritással nem lehet egy ország gazdaságát helyre állitani, de azzal sem, hogy a külföldi töke majd a maygar gazdaságot fogja helyre tenni. Majd ha megindul a hazai beruházás értéket teremtö vállalatok létre hozására akkor nem probléma sem a munka nélküliség sem pedig a gazdaság.

Válasz