juhász nagy sándor üzente 11 éve

Ha végig olvasod...látod én a mostani korról írok,egy olyan korról amit most már állítólag egyedül- miután hazazavarta az oroszokat, -leváltott a FIDESZ.És erre fejtettem én ki,hogy ugyan azt csinálják.Tehát amíg a volt pártagok felelősségre vonását hajkurásszák ugyan úgy ,ugyan olyan párt vehemenciával küzdenek mint a 70-es évek szuper tagjai...sőt sokan közülük át álltak.

Válasz

Strommer Magdi üzente 11 éve

Nyolc évig cirkuszoltak, most kiderült,
hogy semmihez nem értenek.

Válasz

Sebestyén Miklósné üzente 11 éve

Ez az! Undorító ez az örökös hátramutogatás, miközben múlik az idő és ők semmi pozitívumot nem tesznek. Ha olyan sok rossz történt miért nem akarják helyre hozni? Idióták.

Válasz

Sebestyén Miklósné üzente 11 éve

A Kádár korszakra vagy jót, vagy semmit.Velem együtt sokan visszasírjuk, amikor az embert embernek néztek!

Válasz

juhász nagy sándor üzente 11 éve

A lila köd az az agyat úgy önti el mint a Kádár korszakban.aki párt imádó annak mindegy milyen párt..mindegy mit tesz vele..csak várja,hogy hűségéért meg veregessék buksiját.
A jelenlegi párt katonák pont olyan beállítottságúak mint a komcsik voltak...valakik legyenek..

Sajnos ez a kormány sem törődött a nép nem rokon részével.

Válasz

Kerék Tibor üzente 11 éve

Na mi ahelyzet szájtépő elmúlt nyólcévezők?
Még nem kaptam választ a kérdésemre. Egy hét nem volt elég, hogy legalább egy a kisemberek számára kedvező kormánydöntést találjatok? Ezek szerint be lehet fejezni a mocskolódást és a visszamutogatást. KORMÁNYOZNI KELLENE, de nem saját zsebre.

Válasz

Kerék Tibor üzente 11 éve

Két éve kérem, (hasztalan) hogy a jelenlegi kormánynak legalább egy olyan intézkedését írják meg amelyik a kisemberek és a nyugdíjasok érdekében történt. A sok szájtépő elmult nyócévező még egyet sem tudott leírni, nagyvonalúan továbbsiklottak és mondták a demagóg elvakult szövegüket. Ezűton kérem a Bankó Mihály féléket, hogy szíveskedjenek legalább egy ilyen kormányintézkedést leírni. Amennyiben nem tudnak fejezzék be az elmult nyócévezést.

Válasz

Hedrich Ernö üzente 11 éve

Legyen szíves felsorolni a 2010 áprilisa óta újból regnáló, jobbikkal suba alatt együtt működő Fidesz,gazdasági sikereit.Segítségűl:2010 óta,addig 20- 30 ezer forintot tudtam félretenni a nyugdíjamból,két év alatt sikerült elérni,hogy ma hó végére az utólsó forintom is elfogy,mire mindent kifizetek,és megvásárolom a szükséges élelmiszereket.Képzelje 1960-tól,egy érdi telek árán,és a szakmunkásbéremen,1971 júniusára tudtam vásárolni egy öröklakást készpénzért,pedig akkoriban nem volt divatban a lakásvásárlási kölcsön.És az is igaz,hogy kölcsönt sem vettem fel azóta sem.

Válasz

Gyenge András üzente 11 éve

Bankó úr! Látszatra, profilképe alapján értelmes embernek látszik. Írása alapján megcáfolja a látszatot.
Mi a fészkes fekete fenének kellene nekünk ÁLLANDÓAN azt a GUMICSONTOT rágni, hogy mi is volt ezelőtt ?
Állandóan újra és újra átírni a történelmet? Szükséges ez ? MIN VÁLTOZTAT? Olcsóbb lesz tőle a kenyér, vagy a benzin?
Én CSAK boldogult apósom szavai nyomán próbálom a MAI (!) dolgokat értékelni. APÓSOM, HORTI MIKLÓS CSENDŐRE, TISZTHELYETTES, ÉS ÖRSPARANCSNOK VOLT FELSŐSZENTIVÁNON. ( egyébként Csurgón élt.) 92 évet élt meg és remélem, hogy őt nem tartja kommunistának? Mikor a Kádár rendszer hibáit, és a gondokat emlegettem fel, ő azt mondta: "Fiam, ennek a népnek, mióta a világ világ, ilyen sora sosem volt, és nem is lesz, ha megváltoztatják a rendszert". És még : "Azt figyeld, hogy mikor van a nagyobb résznek jó dolga. Mert az elenyésző kisebbiknek nagyon jó volt a Horti érában, de a többség, aki ezt megteremtette, nyomorgott!"( ő közel 35 évet élt a Horti alatt)
Ennek ellenére nem az érdekel, hogy MI VOLT ANNO, hanem az, MI VAN MOST !!
Viszont a vizsgálódás szempontjaiban követem apósom módszerét....
Ön meg benyalja a jobboldal bugyuta , triviális módszereit, és állandóan azzal foglalkozik AMIN MÁR NEM LEHET VÁLTOZTATNI ! Mondjuk ezzel az erővel a tatárjárást is belekeverhetnénk...
Ahelyett talán azzal kellene foglalkozni,amin változtatni lehetne! Vagy nem?
Mintha értelme ennek lenne!
És kérem, hogy akkor segítsen ön Nováknénak, és bugyuta MÚLTIDÉZÉS helyett a közelmúlt TANULSÁGAIRÓL KÉNE ÍRNIA.
Megtenné, hogy akkor ön sorolja fel az orbáni vezetés helyes cselekedeteit? És megindokolná, hogy miért jobb a 10,5 %-os Államkötvény kibocsátás, mint a 2,5-2,7 %- most már 3,25-ös IMF, az ország elszart hitelességét VISSZAÁLLÍTÓ (!) kölcsönfelvétel?
Nos miért is ?
Türelmetlenül várom, hogy felokosítson ezekről a dolgokról....megtenné?

Válasz

Bankó Mihály üzente 11 éve

Amint olvasom sorait egyre inkább látom magam előtt az 1989 előtti éveket és az 1948 óta hatalmin lévő baloldali MDP, MKP MSZMP, MSZP pártok tagságát alkotó, ma már idős emberek egyre inkább gyengülő emlékezetét az akkori időkről. Legyen kedves visszagondolni azokra az időkre amikor csak egyetlen párt létezhetett és az diktálta amit az emberek gondolhattak, szólhattak, érezhettek. Akkor minden jó volt? Kik is intézték a hazai gazdasági életet, hogy ide jutott az ország a II. világháború után. Hozzáértő politikusaink voltak 1948-89 között?
Vajon az 1989 óta kormányra kerülő baloldali pártokból származó vezetők jól tették dolgukat? Akkor miért is tartunk ott, hogy országunk az egyik legeladósitott ország Európában. Az a vérlázító, ahogy Ön és az Önhöz hasonló emberek gondolkodnak azután, hogy átélték azoat a borzalmas időket. Igaz akkor fiatalabbak voltak de ez nem szépíti az akkori politikai időket.

Válasz

Hedrich Ernö üzente 11 éve

"PLD:Sukoro!" Rossz példa,a Sukoró ügy aminek nagy feneket kerítettek,mivel meg sem valósúlt,egy fillér kárt nem okozott az országban.A külföldre vitt pénzek zöme a Fidesz lépviselőinek tulajdonában vannak,így például az árfolyamrögzítéssel kifizetett,lakás kölcsön
törlesztések révén,mert jóformán csak ők tudták kifizetni,mert nekik volt megtakarításuk,a fizetésükből,és ennek révén keletkezett tetemes hiány az állam háztartásban.Ja és a Lázár féle,tőzsdézés miatt,a Hódmezővásárhelyi önkormányzat Lázár vezetése alatt felvett
valuta alapú kölcsönökből.Ez csak egy eset a hasonló sok közül.

Válasz

Gyenge András üzente 11 éve

Kedves Novákné !Nos, ha ön szerint a Fidesz jól csinálja, .- akkor lenne oly kedved, és felvilágosítani minketm akik nem azt látják?
Ennek a módja EGYSZERŰ! Nem kell önnek mást tennie, CSAK IDE EGYMÁS UTÁN FELSORAKOZTATNI MINDAZOKAT , szépen sorban, DE LEGALÁBB HÁRMAT (!)amit az Orbán kormány 2,5 éve alatt történt, olyat, ami nem EGYESEKNEK, hanem az országnak, és a NÉP nagyobbik részének JÓ !
Nem vette észre, de a következő mondataiban MEGCÁFOLJA SAJÁT MAGÁT !
Idézem:beillesztés " És mindenki követeli a jussát!És ezek a gazdagok,mert nekik semmi nem elég! Mégsem fordul a fejükbe,hanem lennének akik a soron dolgoznak joguktól megfosztva,azok akik tűrnek és várnak!csak egyszer betelik a pohár" . ( Ugyanis az Orbán kormány AMIT ELVETT A "SORON DOLGOZÓKTÓL" AZT ODAADTA A GAZDAGOKNAK !)
Aztán megint nyilvánosság elé tárja tájékozatlanságát, és butaságait.Ha önnek pénzre van szüksége, akkor ugye megnézi, honnan veheti fel olcsóbban, kisebb hitelkamatra ? NEM? Orbánéknak NEM kellett 2,5-2,75 %-on, hanem felvettek több milliárd dollárt, 8,5-10,5 % -os kamatos kamatozású, 10-12 éves futamidejű HITELT a PIACOKRÓL, míg egyáltalán EL TUDTÁK ADNI az Államkincstárkötvényeket .
Azt tudnia kell, hogy 6 %-os hitel AZ 10 ÉV ALATT MEGDUPLÁZÓDIK! ( a TŐKE dupláját kell AKKOR visszafizetni !)
Most akkor KI IS vett fel, VESZI FEL "ÉSZ NÉLKÜL" A HITELEKET ?
Roppant jó volna, hogyha mindezeket lenne oly kedves, és megmagyarázná !
Vagy legalább végiggondolná, és nem hallomás, hanem tények alapján lenne kedves nyilatkozni.
Ez vonatkozik arra a mondataira is, amiben azt állítja, hogy Gy.F. nem adományozta jótékony célra oda a mindenkori fizetését, és a Bajnai viszont rendbe tette az ország dolgait EGY forintért !
Tudja, ez így, ahogy leírta ,- nagy nyilvánosság előtti rágalmazásnak minősül, - amiért JOGI FELELŐSSÉGGEL TARTOZIK!

Válasz

Novák Gézáné üzente 11 éve

Persze én is szenvedek a hiányosságok miatt!De szerintem a Fidesz jól csinálja,és próbálkozik jót tenni!Csak 8év hibáit nem lehet 1-2év alatt rendbe is tenni,meg a kifizetni valókat ki fizetni,meg a jó létett is megteremteni!És mindenki követeli a jussát!És ezek a gazdagok,mert nekik semmi nem elég! Mégsem fordul a fejükbe,hanem lennének akik a soron dolgoznak joguktól megfosztva,azok akik tűrnek és várnak!csak egyszer betelik a pohár!Ha háborút akartok akkor utána még szegényebbek leszünk,és akkor várhattok fizetés emeléseket! Ától is félek,hogy akár melyik új kormány lesz mindegyik ész nélkül veszi fel a kölcsönt,és az adoság miatt veszítjük el az országot!

Válasz

Novák Gézáné üzente 11 éve

És hogy képzeled el a tenni akarást?

Válasz

Novák Gézáné üzente 11 éve

Legalább ők nem hazudják,hogy fizetésüket Jótékonykodásra adják
Mert a fizetése kevesebb volt az ország kincstáránál!
Vajon hova tűnt az a sok pénz!No meg amiket állítólag el adtak,PLD:Sukoro!
Ő a Pártját lejáratta a hazugságaival,trükkökkel....!
Na és mi van az álitolagos diplomájába!Miért bűn a S.P...-é és miért nem bűn a GY F-é!mert ő ügyesebb volt a hazugság és a másolásban !?

Válasz

SIMON LÁSZLÓ üzente 11 éve

Persze,hogy vérlázitó ilyen fizetés és benzin pénz a közösből.Egyik rendszer kutya a másik eb,mindent megcsinálnak a szregény emberek kárára,hogy fenntartsák a hatalmukat.Mennyi hülyeség van az IBM-élkötendő szerződés kötés mögött is,már 2 miniszter volt kinevezve. Az a Varga MIhály aki mást nem szajkozott 2010 előtt ,hogy nagy a munkanélküliség és az üzemanyagok njövedéki adóját le kell vinni.Na mi van ,épp forditva minden.De nekünk nincs szavunk közel 40 év szolgálattal és egyetemi végzettséggel(7 év KCN-el való dolgozás) 101 ezer Ft nyugdij.Jobb ha nem is mondunk semmit.

Válasz

Gyenge András üzente 11 éve

Az adóhivatal nekem 6-azaz-HAT (!) forint "hátralékért" csekket és ajánlott levet küldött,
Hogy hogyan jött ki az a 6 Ft. nem tudom,de ők sem, mert a hivatal számította (!) ki hogy a földeladásakor mennyit kell fizetnem. Befizettem.Csekken ! Majd 2 (!) év múlva közölték, hogy haladéktalanul fizessek be 6 -azaz- HAT forintot, mert adóhátralékom van, és ellenkező esetben "végrehajtják"!.
A levél és a csekk postázása 376 (!) forintba került... Természetesen befizettem. Hogy biztos legyen, 20 Ft.-ot...mert ugye kerekítve 5-öt kellett volna, de tartottam tőle, hogy a maradék 1 Ftot ismét kiküldik, kamatos kamattal, vagy "árvereztetik" !
Ugyanakkor meg lehet nézni, hogy sokan sok százmilliós, sőt milliárdos összeggel tartoznak, de azokat valahogy, valamiért nem cseszegetik..ÁFA befizetés és jövedlemadóval. ( az össz adósság lassan államadósságszintre emelkedik !)
A Fidesz MINDEN IDŐK LEGOLCSÓBB KORMÁNYÁT ÍGÉRTE, abban a 36 pontos halmazban,-amit OV. a kormányváltáskor felsorolt,- amiből CSAK A PÁLINKAFŐZÉS ! valósult meg.
Viszont mostanra megvalósították a minden idők legdrágább kormányát, és erre még ráfejelnek a lázárjani vezetése alattiak jövedelmének a jövő évi KTSvetésben már szereplő 250 millió Ftos emelésével...
MERT ŐK MEGÉRDEMLIK ?

Válasz

Gyenge András üzente 11 éve

A miniszter elnökünknek tv felvételeit nézve, mindenki megállapíthatja, hogy mikor nem mond igazat.
- Egyszerűen.
Már az I. uralkodása alatt megfigyeltem, hogy valahányszor megrándul a BAL KEZE, MINDANNYISZOR NEM AZ IGAZSÁGOT MONDJA....Azonkívül SAJÁT MAGA, A SAJÁT SZAVAIVAL MODOTTA VALA...a saját hangján, és NEM manipulált videófelvételen!
Saját maga bizonyít..és bizonyította...
Ehhez csak figyelni, és gondolkodni kell. Sajnos sokaknak nem megy.
Igaz,-"GONDOLKODNI NEHÉZ" ! Hinni a legkönnyebb .

Válasz

Gyenge András üzente 11 éve

Kedves Tiborczom! Sajnos látszik, hogy állapota nemhogy javulna, bizony romlik.
Tudok önnek javasolni egy Atv interjút, amit Torgyán Józseffel készített tegnap este Kálmán Olga. ( megtalálja az Atv honlapján!)
És tudom javasolni Torgyán József könyvét is, olvassa el. Remélem a dr.Torgyánt nem tartja komcsinak ?
Viszont To.Jo. " szabadította " a nép nyakába Orbán Viktort. Ha ő 2008-ban nem csinál belőle, -idézem TJ urat,- "KIRÁLYT", akkor már rég eltűnt volna a politikai palettáról.
És EGY DOLOG a KORMÁNY ALAKÍTÓ KÉPESSÉG, meg a 2/3, és más dolog a A KORMÁNYZÓKÉPESSÉG !! KORMÁNYZÓKÉPESSÉG !! Ez utóbbi hiányzik a mostani kabinetből, de főleg a miniszerelnökből.
Egyébként bugyutaságait valamivel csak-csak alá kéne támasztania... Viszont megszoktuk már, hogy SOSE teszi.

Válasz

Sebő Géza Zoltán üzente 11 éve

Hogy lehet egy seggel ennyi lovon ülni???? Igaz ha sehol sem csinál semmit akkor bírja a "strapát"! Benzinpénza KÉT szolgálati autó mellé??? Az egyik kocsi hivatalba a másik magán célra jár! hova költheti a benzinpénzét???? Az adóhivatal ezt nem látja??? Akkor Mi minek adózzunk, ha Ők kibújnak belőle???

Válasz

Hedrich Ernö üzente 11 éve

"Úgyan akkor minden volt politikus és barátai, hozzátartózóinak a külföldön befektetett lopott pénzeket haza kell hozatni."A gond csak az,hogy a választások során,jobboldali politikusok is kiesetek a pixisből.Nekik ki mondja meg!

Válasz

Hedrich Ernö üzente 11 éve

"Ha valaki aztmondja a miniszter elnök úrnak, hogy hazudik, annak bíróság előtt kell bizonyítani a tényeket és a hazugság alapját . " Nos miért is kéne bizonyítani,mikor a Magyar állam jelenlegi valósága bizonyítja.Azt hiszi,hogy Orbán és bandája nem tud arról amit mondanak róluk?Az internet hemzseg a hozzájuk és róluk,írt hasonló véleményekkel,jobbról és balról.És tud ön hasonló írásokkal kapcsolatos rágalmazási perekről?Igaz hogy is tudhatna mikor az olvasással is gondjai vannak.

Válasz

Bartus Tiborcz üzente 11 éve

Egynapon meg kellene határozni,hogy magyar országon mekkora legyen a legkisebb havi fizetés és mennyi legyen a legnagyobb. Bele értve a képviselők, a ház elnök, miniszterelnök és a köztársasági elnök összjövedelme. Ebből nem volna szabad ki hagyni az igazgatókat sem ,de a MNB elnökét sem ! A prémiumok elosztása, csak a teljesítmény szerinti jövedelem osztás alapján történhet, amikor az összes dolgozó termelési értéke- norma szerint mennyivel növekedett !
Úgyan akkor minden volt politikus és barátai, hozzátartózóinak a külföldön befektetett lopott pénzeket haza kell hozatni, a BTK szerint. Nem lehet elfogadni,hogy a szocialisták, liberálisok és a többi 142 000 milliárd dollárt vittek ki az országból ,törvénytelenül, mely a magyar munka vállalókat illeti meg. Ezen a pénzen a magyar AGRÁRT és a feldolgozó ipart, valamint a kis műszaki és feldolgozó vállalkozásokat növelni lehetne 5 év alatt legalább 1 400 000 - munka hellyel. Ugyan úgy meg kell határozni, hogy a nyugdíjak csak a munka utáni járulékok alapján értékelhetők és a többi többit el kell venni, akárkiről van szó. Ami a Fidesz parlamenti munkáját illeti, meglehetünk elégedve a munka tempóval, mert ezt már a z előző kormányoknak meg kellett volna csinálni. Az MSZP ÉS AZ LMP olyan hangnemben és trágár , hazudtoló kifejezéseket alkalmaznak, hogy mindnek bilincsben kellene ki vitetni. Ha valaki aztmondja a miniszter elnök úrnak, hogy hazudik, annak bíróság előtt kell bizonyítani a tényeket és a hazugság alapját . Ezt csak ebben az országban lehet a komcsi oldalról.

Válasz

Venczel István üzente 11 éve

És ha hozzátesszük, hogy a közt. elnök, a miniszterelnök, a házelnök és az ALKOTMÁNYbírőság elnöke ezt élete végéig megkapja (ha jól emlékszem:)), akkor így még szebb:( a képlet!! És foggal-körömmel ragaszkodnak a hatalomhoz!!

Válasz

Benyik Györgyné üzente 11 éve

Szégyen és gyalázat amit ezek az országra zúditanak, míg ők pofátlanul dőzsölnek.
Nagy hangon követelik a régi aggastyán vezetők felelősségre vonását - én nem védem őket,
mert ha bűnösek bűnhődjenek- de nem kell nagyon messzire menni a múltban, mert
ma is láthatjuk, minden napra jut egy-két haláleset. Az emberek elkeseredésükben öngyilkosok lesznek, magukra gyújtják a házat, kiírtják a családot, mert kilátástalan a
helyzetük. És ezekért ez a kormány felel, akkor őket is bíróság elé kellene állítani.Jó lenne már felébredni emberek és tenni ezért valamit amig nem késő

Válasz

Balázs Ilonka üzente 11 éve

Ezért tart itt az ország fele, hogy ők jól éljenek!!!!Meddig lehet ezt tűrni???????A sok éhező család-gyermek, kevés fizetésből-nyugdíjból élők, akik nem tudják kifizetni a számlájukat sem.Családok mennek szét, nincstelenségtől!!Én úgy látom Magyarországon fordítva működik minden, mi vagyunk a politikusokért!

Válasz

Balla Katalin üzente 11 éve

Kedves Balog Imre!
Ez így nincs jól, sajnos ezen nem tudok nevetni viszont remélem megpróbálunk ellene tenni. Mert igenis lehet tenni ellene!!!!

Válasz

balog imre üzente 11 éve

Ez így van jól, nevess mert ellene úgy sem tehetsz semmit

Válasz

juhász nagy sándor üzente 11 éve

Az őszi áremelés az áll szabadságharc melléktermése.Köztudott,hogy 2014 jan.01-re nálunk bizony EU-áraknak kell lenni.Azaz 1kb marha felsál 10,6€/ kg.erről szó sem volt az eltelt időkben.A dohány jelenleg Bécsben 7,9€. Jobb ha a dohányosok beletörődnek mert ez is elfogja érni, ugyanis az EU így védi,hogy ne nálunk vásároljanak olcsón,hanem mindegy legyen.Amikor ezt a kormány elfogadta arra készült,hogy a Fél Ázsiai származékok számára európai életmódot ,eu jövedelmet biztosít ...ennyi év után...de ebből nem lett semmi Orbán ,hogy a felső tízezer gazdagodjék,ahhoz vissza fogta az alsóbb másod osztályú népcsoport fogyasztását a minimálisra.Igaza van a családok így tudnak felső tízezer szintet élni.Szemrebbenés nélkül végzi a jobbágyosításunkat.

Válasz

Gyenge András üzente 11 éve

Lassan, az őszi élelmiszer árrobbanás után nagyjából 4 millió ember fog potenciálisa, vagy ténylegesen éhezni,.
Ugyanakkor a "legegyenlőbbek" meg a "pofátlansági" 2 millió havi felett még havi EZER LITER !! benzinre elegendő plusz pénzt kapnak, a két hivatali autóhasználat mellé !! ( a családnak is jár egy ?)
Ugyanakkor ismét levelezgetést, meg PV.-i kötelezést, (nyilván nem elég a Kubatov lista!).Úgy néz ki, hogy nincsenek tudatába annak, hogy a népet nem lehet leváltani, csak nehezíteni sorsát, életkörülményeit, mozgásterét...
Ha negyedennyit (!) merészelt volna megtenni az előző kormányzatok közül bármelyik, már rég lerombolták volna fél Pestet !
De ha FELÉBRED, A NÉP, AKKOR LESZ NEKIK NEMULASS !!

Válasz