Balla Katalin üzente 11 éve

Én bizonyos tekintetben örülök is, hogy a magyar csapat kikapott. Egy esetleges győzelem esetén Viktorunk bebizonyítottnak látná, hogy M.országon a fulball a legfontosabb és lakások helyett stadionok tömegét építtetné.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Fogyatékos elmebeteg a triójával együtt (Lázár,Szijjártó,,Matolcsy)a vagyont bebetonozták egy (fideszes ) mesélte a club rádióban ,le kell takaritani ezt a népirtó mocskos bandát!

Válasz

Parola Judit üzente 11 éve

Nem az elvesztett meccs miatt kellene neki rossz kedvűnek lenni, ha nem a több millió magyar honfitársa miatt de azokat magasról sz..ja le sajnos!

Válasz

Deák Gyuláné Erzsébet üzente 11 éve

Nehogy a szivem essen meg Orbánon ,mikor a mi pénzünkből jut neki oda menni a mecsre, itthol meg az emberek a mélyszegénységben azt sem tudják hogy éljenek máról -hónapra! Na nekem az Orbán sorsa legyen a legkevesebb bajom az életben!!! Őt talán a Magyar emberek élete és sorsa érdekli? ha igen nem ezt tenné!!! Ha rajtam múlna leváltanám, és helyére egy emberibb embert űltetnék! Már igy is teljesen tönkre tette az országot és a lakosságot, az egész fidesz! Itt nem több párt rendszer működik, csak egy az Orbán a fideszes csapatával tehát 1-kormányzás van ,mint régen!!! a Kádár kormányban, csak nem olyan szegénységbe,mert akkor legalább mindenkinek dolgoznia kellett ha enni akart! Most meg aki dolgozik az rosszabbúl él,mint aki nem dolgozik,mert most aki nem dolgozik az szinte úri ember,mert az állam elveszi ,a dolgozó embertől és ad nekik!!! és igy nem kell dolgozniuk! és nem csoda,hogy mind munkanélküli akar lenni Magyarországon!!! Ez az Orbán hibája és a fideszé!!!!!

Válasz

Gyenge András üzente 11 éve

Kedves Ilona ! A vígasztalói közt ott voltak a válogatott játékosainak nagyobbik része, Egervári S. Szöv. kapitány, meg a kísérete. Ezt tudtam találni a neten.Sajnos a szövegről nem tudok semmit, mert nem voltam ott. Gondolom, ígérgettek, hogy majd legközelebb,- vagy 20 év múlva, vagy akármi is elképzelhető. Vag épp mondták neki, : "Ne bánkódj miniszterelnők úr, kedves Viktorunk, a LÉNYEG AZ, HOGY A TELKEDEN ÉPÜL A STADIONOD !
De mindenek előtt az a fontos, hogy a rokkantnyugdíjasok , a tartós munkanélküliek, a lehetetlen helyzetbe hozott, kilakoltatott, vagy kilakoltatás előtt álló CHF hitelesek, az egészségügy meg az éhező gyerekek és azok szüleinek helyzete EGYÁLTALÁN NEM SZOMORÍTJA EL ORBÁN VIKTOR ! Azon nem szomorkodik....

Válasz

gulán irén üzente 11 éve

ki a fenét érdekli az ő baja mikor emberek milliói elmennek vagy itthon éheznek,szégyelje magát hogy neki csak ennyi baja van az idiótaságán kivülÉN UTÁLOM STÁBJÁVAL EGYÜTT MERT HAZUDOZIK A KI EMBER HA LEHET EMBERNEK NEVEZNI!!!!

Válasz

pszotka ilona üzente 11 éve

és hogyan vigasztalták????? mit mondtak neki 20 percen keresztül, és kik voltak a vigasztalók ?????? ez a szöveg érdekelne. lehet.hogy tanulságos lenne,sok szempontból??????

Válasz

Kovács Rozália üzente 11 éve

Ez az ember eszméletlenül idióta,azt hiszi minden úgy jó ahogy azt ő elképzeli.Nem értem azokat akik még mindig őt imádják,ők nem élnek rosszabbul ?mint eddig?Lehet ,hogy valami folytán rokonok és a húsosfazék mellett vannak?mert egy normális gondolkozású ember tud különbséget tenni a jó és rossz között.Jelen helyzetben a lehető legrosszabb van,amit remélem nem kell sokáig elviselnünk.Bízom a jövőben és a normális gondolkozású emberekben.

Válasz

Faragoné Mária üzente 11 éve

Jó neki, hogy 20 perc múlva azért valahogy csak megvígasztalódott! Mi meg már VÍGASZTALHATATLANOK vagyunk, és ennek csupán csak egy ember az oka, és nem tizeznegy!!!

Válasz

Gyenge András üzente 11 éve

Ha valamiért SZOMORKODNIA KELLENE, AKKOR AZÉRT IGAZÁN SZOMORKODHATNA, hogy lassan 4 millió polgára az országnak, gyerekek-felnőttek, öregek, fiatalok nem csak potenciális, hanem tényleges éhező lesz az őszi élelmiszer árrobbanás után....
AZT IS a VIP páholyból NÉZI !

Válasz

Gyenge András üzente 11 éve

Ha igazából értene a focihoz, akkor dühösnek kellett volna lennie, nem szomorúnak. Pont úgy ért hozzá, mint a politikai gazdaságtanhoz.Sehogy...Viszont sokak szerint az összeállítást és a taktikát ő "sugallta" a kapitánynak.....Hm. Ezt bizony el tudom képzelni...

Válasz