Hedrich Ernö üzente 11 éve

"Amerika mondta, tagadta, tehát igaz! Mint az idézeteim is mutatják."Mint a másolt idézetei mutatják,bíz a idétlenek is tudnak okoskodni.Lázár,lézer pajtással egy a mértékegységük,azt hiszik,hogy Amerikával egyenlőek.Pedig annó maguk hallgatták a "szabad Európa rádiót,és akkor nem tiltakoztak , ha Amerika bírálta Magyarországot és azzal beavatkozott a Magyar belügyekbe!

Válasz

Hedrich Ernö üzente 11 éve

A gumicsizmát nem kell keresni!Azt nemrég vetették le,ott van a szerszámos kamrába dobva!

Válasz

Hedrich Ernö üzente 11 éve

"olyan magával társalogni, mint lóval kártyázni !!"ám annak esze van legalább arra,hogy nem áll seggel a jászolhoz.

Válasz

Hedrich Ernö üzente 11 éve

"mert a fidesz tagjai " Kondásnak még elmennének,csak a számolással lenne gondjuk.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Igaza ?abban hogy a népet le disznózzák,félázsiai terméknek nevezik,akinek nincs semmilye az nem ember? Ha nem lett volna Orbán nyalóka akkor soha be sem kerül a parlamentben mert a fidesz tagjai haver,barát,rokon ,tudatlan parasztok politikából élő milliómosok.

Válasz

Gyenge András üzente 11 éve

Rarragh ! Nem az én ízlésem a fenti téma ! Mivel immár sokadszor másol be (!) olyasmiket a cikkekhez, aminek SEMMI KÖZE A TÉMÁHOZ, akkor NEHOGY MÉG MAGA LEGYEN MEGSÉRTŐDVE!
A hiszékenység viszont NEM az én tulajdonságom, se a rosszindulat, és a "kisebbségi érzés, amiből kifolyólag az "újnemességbe" emeli saját magát ! !
És nem saját tetteimből indulok ki, mikor mást kell megítélni, még akkor sem, ha az egy akármelyik nép, vagy állam.,- magával ellentétben. Azért mert maga többször hazudik, az nem azt jelenti, hogy MINDENKI hazudik !
És másodszorra kérem meg, és most már nyomatékosan, hogy az általam indított trémákhoz (!!!!!) tartozó véleményére vagyunk kíváncsiak, ezért maradjon a témánál ! Szíveskedjen talán vitapartnerként viselkedni, ha ellenvéleménye van, mert mint már írtam, olyan magával társalogni, mint lóval kártyázni !!
És kevesebb smittelést, ha lehet, .....

Válasz

Parragh Imre üzente 11 éve

Óh! Milyen kifínomult ízlésű, kultúrált ember! Mily szépen műveli az anyanyelvét! Már ha ez a nyelv az! Egy szellemi toprongy.
Mily hiszékeny!
Amerika mondta, tagadta, tehát igaz! Mint az idézeteim is mutatják.

Válasz

Gyenge András üzente 11 éve

Parragh úr !
Elárulná, ha szépen megkérem, hogy ennek, amit ide beírt UGYAN MI A FÉSZKES FEKETE FENE KÖZE VAN A FENTI CIKKHEZ ?
Vagy önnek teljesen mindegy, hogy mi a téma, miről szól a nóta, maga csak fújja a maga nótáját, mint a tajtrészeg, vagy eszement-zakkant zenész ?
Szeretném figyelmeztetni, hogy NORMÁLIS (!) emberek közt az a szokás, hogy a TÉMÁHOZ (!) teszik meg a hozzászólásukat! ( Képzelje, még a royalistákról (!) is ezt feltételezzük !)
Ez már nem az a "termelési tanácskozás", amikor a tervteljesítésről volt szó, akkor ön arról regéljen, hogy valaki valamikor valamelyik vc kagyló ülőkéjét leszarta, és nem húzta le, és ráadásul nem használt papírt se !
Az ilyet általában TÖRÖLNI illene, de meghagyom elrettentő példának !!

Válasz

Parragh Imre üzente 11 éve

Rumsfeld dönthetett az iraki kínzásokról
[origo] Nagyvilág 2004.05.16 VASÁRNAP11:02
Az amerikai védelmi miniszter titkos döntése hatalmazta fel az Irakot megszálló amerikai katonákat a börtönben alkalmazott kínzásokra - állítja egy amerikai hetilap. A Pentagon tagadja a vádakat. Eközben egy brit újság arról értesült, hogy a guantánamói börtön foglyainak brutális kínzásáról készült videofelvételek tucatjait őrzi az amerikai hadsereg. Ausztrália washingtoni főkonzulja ugyanakkor nem talált bizonyítékot arra, hogy a Guantánamón fogva tartott ausztrál állampolgárokkal rosszul bántak amerikai őreik.


John Bellinger, az amerikai külügyminiszter jogi tanácsadója állítja, csak nagyon kevés effajta szállításra került sor Európában. Az Európai Parlament vizsgálóbizottsága ezzel szemben a napokban legalább ezer titkos CIA-járatot emlegetett, amelyeken az Európában vagy máshol lefogottakat európai repülőterek érintésével olyan országokba vittek, ahol embertelenül bántak velük. Washington tagadja a vádakat.

Válasz

Gyenge András üzente 11 éve

BANKÓ ÚR !
Ön vagy NEM TUD OLVASNI, vagy egyáltalán NEM ÉRTI, NEM FOGJA FEL,MIT OLVAS !!
A cikkből idemásolom, hogy mégegyszer elolvashassa !
A cikkben vastagbetűvel van, talán azért nem érti !

A Bankó mesternek ismétlésként :Az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége csütörtökön közleményben válaszolt Lázár vádjára. Eszerint: „Mint azt sok alkalommal közöltük: nem avatkozunk bele a (magyar) belügyekbe.” „Téves azt sugallni, hogy az Egyesült Államok kormánya olyan kéréssel fordult a magyar hatóságokhoz, hogy lépjenek fel vagy ne lépjenek fel ebben az ügyben.” „Amit több ízben hangsúlyoztunk, az a jogállamiság és a bírói függetlenség fontossága.”
HA A SZÖVEG KÖZT MEGBÚVÓ KÉK SZAVAKRA KATTINT, AKKOR ELOLVASHATJA A KÖZLEMÉNYT IS...
De látom, ÖN MÉG A SAJÁT SZEMÉNEK SEM HISZ, CSAK A FIDESZNYIKEKNEK...
Orvosnál járt már ?

Válasz

Bankó Mihály üzente 11 éve

Lázár János Úrnak igaza van. Sajnos egyre több alkalommal szólnak bele nemzetközi szinten országunk belügyeibe (az amerikai külügyminiszter asszony körébe tartozó alapítvány nyílt pénzügyi támogatása Bajnai Gordon volt miniszterelnök számára. Ideje lenne végre saját utunkat járni. Bankó Mihály

Válasz

Gyenge András üzente 11 éve

A stílus,-MAGA AZ EMBER !
Lázárjani itt talán saját magukról beszél ?Az intézményesített és a korlátlan korrupció megismeréséhez van egy ajánlatom mindenkinek. Főleg Fideszeseknek !
Javaslom :. Ferenczi Krisztina könyvét:
http://webshop.animare.hu/szuret_az_orban_vagyonok_nyomaban+115865.html

Válasz