Alvic Judit üzente 11 éve

Ez nagyon ötletes! Nekem tetszik. Ugyan a (Kádár)rendszerváltás óta még egyetlen kormány sem váltotta valóra ígéreteit, de ilyen szöges ellentétben saját ígéretével csak Viktor királyunk ment. Viszont baromi következetesen tette mindezt.
Üdv.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

És arról sem szól a fáma hogy ami visszament mi volt ráirva!?Speciál mi nagyon szépeket rajzoltunk a boritékra.

Válasz

Kerék Tibor üzente 11 éve

Kedves Novákné! Jómagam az elsőkonzultáslevél borítékjába a fidesz és smidlipali igéretét tettem be fénymásolv, amelyben a nyugdíjak és a magánnyugdíjak garanciáját igérték. Sajnos az egészből csak annyi jött le, hogy hányan küldték be egyetértő válaszukat. Tanulság, hogy semmit nem kell visszaküldeni, mert ha 8 millió levélből csak 700 ezer megy vissza az égés. Ráadásul azt sem kommunikálják, hogy abból a 700 ezerből mennyi az elmarasztaló. A MH kommunikációja szerint ennyien támogatjáj OV-t. Pedig ez is csak annyit ér mint tutajon a vészfék.

Válasz

Hedrich Ernö üzente 11 éve

"ha egyáltalán oda kerül a Miniszter elnök úr kezébe akkor Szégyellje magát," kedves Novákné oda kerül az biztos,de azért másolja át vékonyabb papírra."Szükség állapotban" biztos kézbe veszi,csak ne leselkedjen senki,mert Vikiként irtó szégyenlős, és még elpirulna használata közben.

Válasz

Gyenge András üzente 11 éve

Kedves Novákné !
A miniszterelnöki kézbe CSAK fotózás kedvéért kerül a válaszlevelekből, ha kerül esetleg.
Nem is érdekelte, illetve érdekli ezt a vezető gárdát senki más véleménye.
Ha érdekelné, akkor nem okafogyott, idejétmúlt, és rég eldöntött kérdésekről "konzultálgatna."
Az egész CSAK cirkusz, és porhintés.
AZ egész társaság KIMONDOTT, DEKLARÁLT CÉLJA VOLT MÁR az I. kormányzásuk alatt is a SAJÁT MEGGAZDAGODÁSUK UTÁN a szűk támogatói rétegük gazdagítása. Ez pedig egy romló, hanyatló gazdaságban csak úgy megy, hogy MÁSTÓL, MÁSOKTÓL VESZIK EL.
Egyébként minden visszaküldött levél, -tartalmazzon az bármit,- CSAK A KORMÁNYPROPAGANDÁT ERŐSÍTI.
- Tehát minden cselekedetünk előtt előtt először is gondolkodni kell(ene)...mert a politika nem más, mint a CSALÁS ÉS HAZUGSÁG MŰVÉSZETE....A JOBBOLDALI "sosem hazudozó és , örökké igazat mondó" MEG KÜLÖNÖSEN AZ, hisz a jobbos politikai elvek alapja a mindenáron való, és mindennél hatékonyabb kizsákmányolás, és gazdasági elnyomás.
Mint azt TAPASZTALHATJA. (ezért furcsállom a kizsákmányoltak jobboldali, Fideszes "elkötelezettségét".)

Válasz

sipos zoltán üzente 11 éve

Orbánt és pártját el kell távolitani a közélet porondjárol.Semmi sem érdekli jobban öt csak a hatalom és a pénz éhsége.A kis emberekel mi történik csak dolgozon és adozon.
Nagyobb komunista mint Sztálin volt mert meg valosototta a törvényes nép irtást.Kezdte a melosokal új munka törvénykönyvével folytata az Alkotmány átirását a saját izlése szerint,jöttek a rokkant emberek akiktöl meg vonja a támogatást azzal a cimszoval menjenek vissza dolgozni mert 62 év alat senkinek sem jár nyugdij.
Most majd a nyugdijasok következnek mert jövöre nem lesz emelés és csökentés is tervbe vette.
Ilyen jó miniszterün nem volt még remélem 2014 ben újra választják 4 évre és meg valosthatja igéretét 1 millió munkahejet fog teremteni,Recsken közhasznu munkásokal újra épiti a munka tábort ahol 1 milió ember fog követ törni a Közgépnek autopálya épitéshez.Hajrá FIDESZ FIgyelj DE SZa.... lesztek.

Válasz

Novák Gézáné üzente 11 éve

Én válaszoltam,nem azért mert jól mennek a dolgaim!Ha el is döntötték már,akkor is vegyék észre ,hányan nem értettek valamivel egyet.mindegy,hogy mit mondanak később,de jó ember ismerő vagyok és azt mondom,ha egyáltalán oda kerül a Miniszter elnök úr kezébe akkor Szégyellje magát,mert mindig rólunk húzza a bőrt szegényekről! és nem azért van a sok munka nélküli,mert nem akarnak dolgozni! A döntéseik éppen nem a szegények mellett szól!

Válasz

Kerék Tibor üzente 11 éve

Valószínű, hogy a miniszterelnök ifjúkorában nem élte ki levelezési szenvedélyét és ezt most a mi pénzünkön igyekszik pótolni. Hamár minden áron ki akarja élne ezen hbbyját várok egy olyan levelet tőle amiben megkérdezi:
1. ÖN egyet ért az egységes 16%-adókulccsal?
2. ÖN egyet ért a magánnyugdíjak államosításával?
3. ÖN egyet ért a munkanélküliek támogatásának általunk kidolgozott rendszerével?
4. ÖN egyet ért a rokkantsági nyugdíjak járadékká változatásával(csökkentésével)?
5. ÖN egyetért az adók megadóztatásával (sárgacsekk adó)?
6. ÖN egyet ért a visszamenőleges törvénykezéssel?
7. ÖN egyet ért a korkedvezményes nyugdíjak eltörlésével?
8. ÖN egyet ért azzal, hogy csak hozzám közelálló személyek nyerhetnek földbérleti
pályázatot?
9. ÖN egyet ért azzal, hogy csak a KÖZGÉP nyerhet el minden zsíros közbeszerzést?
10. ÖN elégedett a kormány munkahelyteremtési tevékenységével?
11. ÖN elégedett a kormány és Matolcsy gazdaságpolitikájával?
12 ÖN elégedett a kormány kisemberek és nyugdíjasok életének megkönnyebbítése
terén tett intézkedéseivel?
És folytathatnám a kérdéseket. Na majd amikor ilyen és ehhez hasonló levelet kapok kevésbé tisztelt miniszterelnökünktől. majd akkor válaszolok, bár ha nem hozzák nyilvánosságra a válaszokat teljesen mindegy mit írok.
Aki azt hiszi hogy ilyen levelt kapok(unk), az 2014-ben is szavazzon rájuk, viszont aki tudja, hogy ilyen soha nem lesz az nyugodtan szavazzon másra.

Válasz

Csabay Péter üzente 11 éve

Reméljük, egyszer vki behajtja rajtuk azt a sok kidobott pénzt, amelyet ilyesmire herdálnak el. Mennyi más helye lenne ezeknek a millióknak !!

Válasz

Deák Gyuláné Erzsébet üzente 11 éve

Hát az embereket ami dolog már elvan döntve és nem az emberekért tesznek, akkor miért vagyék ezt a levelet komolyan? de ki kéri ezeket a leveleket?/ ja hogy az emberekért úgy csinálnak,mintha érdekelnék, akkor kenyeret keell adni,nem alamizsnát!/ nem igéretekre van a Magyar embereknek szükségük, hanem kenyérre, inkább egy fél kg kenyért lehet a boriték és a bélyeg árán venni, no az Orbán kormány azt is elveszi az emberektől főleg a nyugdijastól! és hozzá járúlás nélkül el veszi,mert ez már el döntött tény! akkor miért érdekli az emberek véleménye??? Nem utólag , hanem előtte kellett volna ezt meg tenni! Csak azt nem tudom hol van a 10 millió ember válasza ilyenkor? Ennek ilyenkor már nincs hatása, de egy kenyérnek igen egy napra .Miért kell ilyen mondvacsinált véleményt kérni az emberektől? Tudhatná a kormány az emberek az igéreteikbe már bele fáradtak, nem erre van szükségük, hanem biztos munkahelyre amiből a családot és a lakás rezsit és mindent tudnának ki fizetni, és nem segélyadományra, ami napi szintre elég , de egy hónapig megélni viszont NEM!!!! A kormány tagja ezt nem érzi át az emberek mélyszegénységét!!! Na ezen segitsenek a kormány tagjai,és komnolyan!!!!

Válasz

fehér jánosné üzente 11 éve

Hát Én attól független szerettem volna viszaküldeni, mert több lehetőség volt, láttam egyet. De sajnos nem kaptam meg itt többen. Az nem kétséges, hogy eldöntött tény, de azért lehet, hogy a véleményre - ha zárt körön belül is - kíváncsiak.
Ugy, hogy lehet számolni, ha a fele embertömeg nem kapta meg a levelet, ez sem volt szép az ellenzéktől, mert másra ráfogni nem lehet, ha szerintetek ennyit kiküldtek.

Válasz

Gyenge András üzente 11 éve

Az embereket az izgatja, hogy a hónap második felére marad e annyi pénzük, hogy kihúzzák a következő fizetésig....Az is, hogy jön a tél, és mi lesz, marad e elég jövedelmük a fűtésszámla kifizetése után arra, hogy a gyerek bérletét, és a napközit befizessék....
Az is izgatja őket, hogy a gyerek kinőtte,elnyűtte, kilukadt a talpa, és miből vegyen másikat...
Úgy látszik, CSAK annak a közel hétszázezer embernek megy JOBBAN, ÉL JOBBAN, JÁRT JOBBAN, aki visszaküldte a levelet, és gondolja úgy, hogy figyelmembe is veszik a véleményét.
Habár, aki gondosan elolvasta a levelet, és figyelte is a társadalmi történéseket, annak bizony TUDNI ILLETT VOLNA, hogy olyan kérdésekről kérik ki véleményét, ami már rég eldöntöttek, meg tettek, és részben el is felejtettek derék kormányzó pártjaink.....
És a büdös életben soha, senki nem fogja megtudni, hogy TÉNYLEGESEN milyen válaszok mentek vissza !
Pont úgy, mint eddig mindig. MONDANAK MAJD VALAMIT, HOGY GYŐZTÜNK! AZTÁN SÜRGŐSSÉGGEL ELTÜZELIK! (nem újrahasznosítják, mert akkor sok ember bele tudna olvasgatni)

Válasz