Juhász-Vedres Zoltánné üzente 11 éve

Így állnak Ők és így állunk Mi,... ahogyan állunk !!!

Válasz

Kerék Tibor üzente 11 éve

Kedes Annamária!
Egyről beszélünk és egy konfliktus helyzetet ilyen elegánsan rendez el egy kultúrember(asszony). A bunkó az lezáratja az egész környéket és fél.

Válasz

Hedrich Ernö üzente 11 éve

A szituációban elég lett volna,egy halkan elsuttogott kérés is,hogy légy szíves állj a jobb oldalamra.És nem lett volna szükség így demonstrálni.
Mellesleg:-helyesen! így írják -komoly emberek,önök,eldiskurálnak-hogy ne játtszon rá a
a tudatlan por nép kifejezésre.Ugye nem szándékos volt.

Válasz

Boros istvan üzente 11 éve

repes a szivem hogy ilyen komojemberek mint őnők milyen jol el diskurálnak a protokolrol gratulálok a tudatlan por nép nevében

Válasz

Kontra Annamaria üzente 11 éve

2014-ben ha összefog az ellenzék akkor vége lehet, ebben bízom, de sajnos az LMP szerintem nem tudja, vagy nem akarja tudni mi a helyes lépés, valószínű abban bíznak lehetséges az egyeduralmuk, én ezt nem hiszem, mert nincs megfelelő háttér bázisuk, sokaknak okozott csalódást egyáltalán nem hűek a saját nevükhez, vagy úgy gondolták a
Lehet Más a Politika felépítését, hogy egyeduralomra pályáznak, ez nem jött be nekik, mert
csak budapesti bázisuk van a vidékkel nem igazán foglalkoznak, pedig ott is emberek élnek akik szeretnének más politikát, de szövetségesek nélkül ez nem hiszem, hogy sikerülni fog, hacsak nem pártolnak át a kormánypárthoz, erre még gondolni sem merek!
Szerintem a jobbik már be van olvadva a kormánypártba, de még titkolják.... szeretem, ha
igazam van, azonban e két esetben nagyon nagyon szeretném, ha tévednék!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

A hatalom és a meleg az agyukra ment.Sajnos már két éve,és még hol a vége???????????!!!!!!!!!!!!!

Válasz

Kontra Annamaria üzente 11 éve

Kedves Tibor!
Szeretném kiegészíteni hozzászólásod, ha emlékezetem nem csal láttam egy filmet a Yutubon amely az ominózus esetről szól, miután Klára asszony kijött a látogatókhoz megkérdezte mi okból keresik Őket és bár nem várt vendégeket fáradjanak be és megkérdezte mivel kínálhatja meg Őket.... a "kedves vendégek elköszöntek és eloldalogtak.
pontosan nem jegyeztem meg a dátumot mikor láttam, arra viszont emlékszem nagyon
frappánsnak találtam Klára asszony reagálását.

Válasz

Kontra Annamaria üzente 11 éve

Kedves Marika, elnézésed kérem a becsületes nevem Kontra Annamária és 61 éves múltam, nem mintha az életkor számítana, de a becsületes nevem igen..... semmi probléma
viszont szépen kérlek legközelebb a nevemen szólíts!
Köszönöm: Kontra Annamária (Palik Annamária)

Válasz

Kontra Annamaria üzente 11 éve

Kedves Mari!
Sejtve Vikátorunk erős egóját azon túl mert Ő a pártelnök tévesen azt hiszi neki előjogai vannak a legnagyobb közjogi méltósággal szemben.... pedig amennyiben szigorúan vesszük az etikettet a párt-miniszterelnök alárendeltje kell, hogy legyen a köztársasági elnök-
nek .... egyébként nem tudom és nem is azt mondtam, hogy tudom, hanem, hogy van olyan személy a kormányban akinek az a dolga, hogy a közös megjelenésekkor hogyan kell viselkedni mindkettőjüknek.... ha tévedek akkor azt gondolom a képek alapján a világsajtó ezen is népünkön szórakozik, ezeknél a magyaroknál miféle viselkedési zavarok vannak, ilyenkor eszembe jut az is, hogy volt már arra is példa hogy állami elismerés átadásakor - gondolom azért mert a kitüntetett más elveket vallott - nem fogott
kezet a díjazottal igaz azt az akkori házelnök tette, de olyan is volt e díjazottak között aki az akkor regnáló miniszter elnöktől nem fogadta el a parolát..... tekintve, hogy ezekre nem volt kellő és elfogadható magyarázat a gondolkodó ember azt hiheti nem kaptak kellő felvilágosítást arról, hogyan kell viselkedniük!
Legalább is nekem ez jut ilyenkor eszembe, persze tévedhetetlen nem vagyok, saját kútfőmből erre a következtetésre jutottam!
Szeretném, ha a válaszomban nem találsz több kifogást, amit köszönök

Válasz

juhász nagy sándor üzente 11 éve

Orbán úrtól ez finom mód volt. Ahogy a nyugdíjasokat kisemmizte...

Válasz

Gyenge András üzente 11 éve

Tiborczunk !
Ez csak egy "legenda". És amit HÁROM HÓNAP alatt megtanítanak, az ANNYIT IS ÉR !
( mint a 4 középiskola, meg az 5 egyetem......)

Válasz

Kné Mari üzente 11 éve

Kedves Andrea!

Miből gondolod, hogy Áder János nem lett kioktatva az etikettről, az ilyen a helyzetekben. Gondolom egyszerűen felfelejtette, nem is gondolt rá, hogy máshová kéne állnia. Hú de utálom, mikor a "nagy" ember nem is lehet vétkes egy szituációban, csak a kisember, akinek szerinted tán oda kellett volna mennie, a helyére rángatnia Áder urat, ha már nem tartotta be az általa tanultakat.

Válasz

Bartus Tiborcz üzente 11 éve

1944 .- ig Minden Ország gyűlési képviselőnek, kormány tagnak , Minisztériumi osztály vezetőnek, Diplomatának , három hónapos tanfolyamon kellett részt vennie.
1. Diplomáciai etika,
2. Protokól ismeretetek,
3. Illemtan ,
4. Nemzeti történelem.
Kommentár: Mindig a rang idős tisztség viselő áll a jobb oldalon.

Válasz

Kontra Annamaria üzente 11 éve

Nem szimpatizálok egyikükkel sem még akkor sem, ha Ők hazánk két legnagyobb közjogi méltósága, azonban igazságszerető ember lévén nem okolható a történtekért egyikük sem,
a politikában is van etikett, ergo az a hibás aki nem gondoskodott arról, hogy egy közös megjelenésükkor miként kell helyesen állni egymás mellett, az a hibás akinek ez lenne a
munkaköre, hogy gondoskodjon a diplomácia szabályai szerinti ünneplések zavartalan lebonyolítására!

(ugyanakkor el lehetett volna intézni a helycserét udvariasabban is intézni! Ha jól belegondolok a Köztársasági Elnök magasabb tisztség mint a miniszterelnöki)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Haver .barár,rokon mit gondolsz miért kaptad Áder ezt a zsiros állást,én vagyok a király!

Válasz

Bőzsöny Zoltán üzente 11 éve

Ez a hir zseniális.

Válasz

Hedrich Ernö üzente 11 éve

Én nem bántom Tiborcunkat,mert minek is,neki ilyen a "világlátása" alapjáraton.Neki szőrnyű modortalanság,ha valaki észre veszi a bakit, és ha dokumentálja is, az tiszteletlenség a nagyúrral szemben,a helyett hogy szégyellné magát,hogy észrevette.

Válasz

Kerék Tibor üzente 11 éve

Olimpián birkózásban a mögékerülésért pont jár.

Válasz

Kerék Tibor üzente 11 éve

Tiborc megint bebüfögött a saját hülye stíusába. Tiborckám mikor zárták le Gyurcsányék utcáját a tüntetők elöl? Emlékezzél csak, hogy Szíjártó és a Répási fakukat behúzva kullogtak el a sikertelen sajtótájékoztató helytt amikor Dobrev Klára kijött és megkérdezte mit akarnak és ha van mondanivalójuk most mondják el. Ez a karonüllő napóleon pedig még a kőrnyéket is lezáratta a TEK-el úgy be van szarva. Ott az emelvényen, meg a testőrök gyűrűjében nagyon bátor, de közel van az az idő amikor a vidi meccsre is csak TEK kisérettel jár majd. Az etikáról meg etikettről a jelenlegi vezetést illene oktatni, illetve aki nem ismeri az ne oktasson másokat. Természetesen a fotós a bunkó mert lefényképezte, nem az aki odébblöki a másikat. Tiborc nyalj tovább még nem vagy a célnál, még nem elég meleg.

Válasz

Deák Gyuláné Erzsébet üzente 11 éve

Szokták mondani, minden viccnek a fele igaz! Le kell ezeket is hozni,hisz Magyarországon szólás szabadság van, ez bele tartozk,nics hiba ez a valóság és ennyi????

Válasz

Bartus Tiborcz üzente 11 éve

Tisztelt polgár társaim, keressük kákán a csomót. Ilyen képet, az akreditált sajtó képviselőinek sem lett volna szabad le hozni,ha csak nem valamelyik vicc lapnak a tudósítói. Minden Akreditált politikus, minisztériumi előadónak tudnia kell, mi illik és mi nem illik. De mi ebben anagy büdös DEMOKRÁCIÁBAN , minde hülyeségre jogot formálunk, csak le kicsinyelhetjék a médium tagjait. De bezzeg a Gyurcsány, Medgyesi, Kádár korszakban - nem beszélünk a letiltásokról. Meg ne felejjük el a felelőségünket, mert akkor kvazi korlátlan demokrácia volt. Aszt hiszem, nagyon sok olyan diplomata és államaparátus tagja van kis hazánknak, aki még azt se tudja, hogy illene etikai Diplomata vizsgát tenni. Hogy tudja mit illik és mit nem illik- mit szabad és mit nem szabad. !

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Ne felejtsd el én vagyok a fönök te a beosztott!

Válasz

Jakab Katalin üzente 11 éve

Kis magyar tragikomédia!!! (bocsi Eszterházy Péter!)

Válasz