Hedrich Ernö üzente 11 éve

No hát ismét,s aztán magam részéről lezárom a vitát,mert nem érdemel többet.-----" Én bocsánatot kértem, most már a sor magán van, amiért engem lefasisztázott, a katolikus világnézetemet becsmérelte, és mindenfélének elmondott, ami büntetendő rágalmazás!!! "-----Jelzem szívesen látnám önt velem szemben,ha polgári peres úton,vagy büntető eljárás útján akarná bizonygatni a rágalmazás tényét írásom alapján.Tartok attól,hogy a saját mondanivalójába kavarodna bele,s az eredmény hangos kacagásra ingerelné a bíróságon lévőket.Ha csak nem hozná magával elvbarátait régies szóval;elvtársait.Hogy ez megvalósulhasson,az ön külön kérésére még megadom a címemet is.A nevem ha meg fejből le tudja írni még mindég az amit hozzászólásaim tetején narancssárga színnel van írva.Nos hát hajrá "keresztény"magyar honfitársam.

Válasz

Gyenge András üzente 11 éve

Bajnóczi uram! Nagy figyelemmel olvastam el újhazaffyass és szuperkatolikuss Nagyméltósága által leírt minden szót, minden mondatot, BETŰNKÉNT, mert én még nem a szóképes olvasást tanultam.
Katolikusságára való hivatkozása sajnos SÚLYOSBÍTJA A HELYZETET, mert bár én reformátusnak kereszteltettem de azért nagy vonalakban ismerem a katolikus tanokat is, nem beszélve arról, hogy a TÍZPARANCSOLAT az mintha tökegyforma mondatokat és ELVEKET tartalmaza.
Ön mint állítólagos "hithű" régi katolikus gondolja már végig Első megnyilvánulásától kezdve minden szavát!
HA NEM ISMERI a R.K. Egyház és a vallás történetét-történelmét, ami tele van mindennel, ami a terror, a kínzás, a gyilkolászás minden rafinált és minél nagyobb kínokat elrettentésül elidéző módszerrel véghezvitt,- és csak az én írásomból értesült róla,- akkor meg kell állapítanom hogy ezirányú ismeretei nagyon nagy hiányosságokkal küzdenek!
Azonfelül sehol nem találok olyasmit, ami az alábbi idézetet igazolná: "Én bocsánatot kértem, most már a sor magán van, amiért engem lefasisztázott, a katolikus világnézetemet becsmérelte, és mindenfélének elmondott,..." Ugye én csak a katolicizmus mint terrorszervezet bűneire célozgattam. Mert teljeskörű ismeretek adására nem lenne elég egy egész könyvtárnyi írás se.
Egyetlen mondatom se állítja, hogy ön "fasiszta",- EZT A BIZONYÍTVÁNYT SAJNOS ÖN ÁLLÍTOTTA KI SAJÁT MAGÁRÓL. ÚGYHOGY NE AKARJON KISÓVODÁS MÓDJÁRA A SAJÁT GATYÁJA MIATT RÁM MUTOGATNI ! Sajnos amit ön kent be, azt nem nekem kell kimosni...
Nem én kentem össze !
EGYETLEN EGY szót SEM írt le, amiben esetleg CSAK annyit is írt volna, hogy pardon, vagy sorry, vagy sajnálom, hogy elragadtattam magam....TEHÁT ELNÉZÉST SEM KÉRT!
Egyáltalán melyik mondata tartalmazza az elnézés kérést ? A "Pardon bazmeg !!" ?? lenne az ? ( egyébként egy d betű hiányzik belőle.)
Az a zagyva magyarázkodás, ahol a megpróbálja a feketét hipózni? ÉRTELMEZNI KELL...ÍRJA. Értelem csak a szavakból alkotott ÉRTELMES MONDATOKBÓL következtethető, illetve következik.
Amit sokadszori próbálkozások után sem tudok magyarról-magyarra úgy fordítani-ferdíteni hogy kiolvassam belőle azt amit ön állít....a "Pardon bazmeg" kezdettel..
Próbáltam ezt úgy értékelni, mintha ez volna az elnézéskérés...De sajnos nem megy, mert valahogy sem R.K. egyházi neveltetés-szokás, sem a "szocialista" kultúra nem így határozza meg az elnézés, a bocsánat kérését.
- Ez egy keceli zugitalmérés szintű kiszólás, amiért az éppen érvényes alkoholszint miatti eljárás várható. Esetleg füles, vagy koki, vagy épp bicska, vagy épp 0,85 felett "zvikipuszi." Sajnos én nem iszom.. És most is csak kávét fogyasztottam. A tudatmódosító szert nem is ITT készítik nagy múlttal...nem itt van az "aranyháromszög" és a Kakas ...
DE nem csak én vagyok így. Voltak nálam a nejem rokonai, kiknek megmutattam és kértem a segítségüket, mivel feltételeztem, hogy én vagyok a hibás, mert nem értem a "stílusát"....Kor és nem is vegyes volt. 24-63 közt.
Hagy ne írjam le, amit mondottak, és ahogyan minősítettek önnel kapcsolatban, mert az már nem az én stílusom....és a Klub stílusa sem bírná el.
Tehát VÁROK, HOGY MINT ŐSKERESZTÉNY- (őskatolikus) CSALÁD SARJA MIKOR LESZ SZÍVES A KERESZTÉNYI TANÍTÁSOK MÉRCÉJE ÉS ESZMÉI SZERINT ÍRNI, ÉS VÉLEMÉNYEKET ALKOTNI !!
Azt viszont nagyon sajnálom, ha az értelmezése az írott szavaknak önnél nehézségekbe ütközik.....másé Is, de a sajátjáé IS. Próbálja meg tagoltan és hangsúlyozva hangosan olvasni, és közben HALLGASSA IS... (úgy hallottam, hogy ezt nevezik funkcionális analfabétizmusnak.De az szívós tanulással leküzdhető, A most adott módszer alapján...)

Válasz

Hedrich Ernö üzente 11 éve

"Na, megint egy uszítás! Valamikor valaki a fennálló rendszer, a fennálló kormány ellen uszított, azt az embert kiemelték, megdádázták, kikapcsolták! Mért nem lehet ezt ma is megtenni? Tudom, azért, mert a demokráciának a szabadelvűség a legfőbb ismérve.
De ha ez a fennálló rendszer ellensége akkor miért nem lehet kiirtani?"
"Pardon bazmeg!!"-----Őrömmel olvastam idézett sorait:Végre egy Európer,Katolikus világnézettel megáldott és világnézetéért harcosan kiálló,a a világpusztító liberális nézeteket alapjaiban megvető,és azokat eleve kiirtandónak ítélő,hordozóikkal együtt,mely bizonyára lobogó katolikus hitének,és emberi mivoltának dicsőségére válna.Én ugyan önnel kapcsolatosan,egy szóval sem írtam le a fasiszta jelzőt.Én az idézett soraival kapcsolatosan azt írtam;--pontosan idézve".De ezek a harsogó jobbikos fanatikusok,vallási túlbuzgók azt követelik,hogy aki nem illik bele eszmerendszerükbe,mert túlságosan emberi fazonuk van és nem csaholnak együtt "világ megváltó hordájukkal" azok vessék le bőrüket,mert különben ők nyúzzák meg,vagy pusztítják el."és ön ezeket a sorokat olvasva nagyon helyesen,fasisztának minősítő jelzőként értelmezte,mivel azok is.
Tudja a fasizmust,és az azzal a maga módján azonosuló hungarizmust nem a horogkereszt,és a nyilaskereszt jelképezi,hanem a gondolatok,amelyeknek az amúgy ártalmatlan jelképeket cipelő,zászlaikon únos untalan fennen hordozó emberek hirdetnek,habzó szájjal, dagadó tüdővel ordítozva.Azt híve,minél hangosabban ordítják világmegváltó eszméiket,azok annál inkább meggyőzőbbé válnak.
Azután pedig írt valamiféle bocsánatkérésről--"Én bocsánatot kértem, most már a sor magán van,"--Amire én már előzőleg megírva nem tartok igényt.Mert amit ön írt,azt vagy valós meggyőződésből,vagy nem tiszta fejjel írta.Ha az előbbiből,akkor az az ön meggyőződése,-arról leírtam véleményemet,ha az utóbbiból, akkor pedig értékén ítélve nincs mit beszélni róla.Mert zavaros fejű,hebehurgya emberrel nincs mit vitatkozni.Azt meg feltételezem:képes arra,hogy eszme világát a maga valóságán képes értékelni,és én is.Ha meg nem tiszta fejjel írta amit írt akkor be tudom azt annak.

Válasz

Bajnóczi Jenő üzente 11 éve

Mister Gyenge ( Hedrichnek is szólhat) hozzászóló!
Pardon bazmeg!! Én bocsánatot kértem, most már a sor magán van, amiért engem lefasisztázott, a katolikus világnézetemet becsmérelte, és mindenfélének elmondott, ami büntetendő rágalmazás!!! Én már láttam ilyen embereket, mint ÖN, (önök) de ők nem európai emberek voltak! Lehet, hogy ön is(önök) közéjük tartozik??

Válasz

Hedrich Ernö üzente 11 éve

Az igazság az,hogy a Bajnócziak eszme világát ugyan annyiba tekintem,mint a szélsőségesen balosok eszme világát,amiről Sztalin és Rákosi megmutatta a terror milyenségét,de még az is adott lehetőséget,ha nem is igazán tisztességeset, kibújni annak következményei alól.Otthagyni a kuláklistás létet,elmenni bányába vagy Sztalin városba dolgozni,megtagadni őseit,és nagy hangon csatlakozni az akkori eszme rendszerhez,vagy ha társadalmilag nem volt oly feltűnö személyiség,akkor száját befogva
csendesen megbújni a tömeg semleges masszájában.De ezek a harsogó jobbikos fanatikusok,vallási túlbuzgók azt követelik,hogy aki nem illik bele eszmerendszerükbe,mert túlságosan emberi fazonuk van és nem csaholnak együtt "világ megváltó hordájukkal" azok vessék le bőrüket,mert különben ők nyúzzák meg,vagy pusztítják el.Igaza van az egyházzal kapcsolatosan,amely az elégetett Evangéliumokkal melyek nem illettek bele dogmatikájukba majd utána,az ellenlábas vallást követők üldözésével jutott a hatalomra,majd utána tűzzel,vassal szilárdította meg azt.És hogy máglyára jusson bárki is,elegendő volt,hogy akár vakbuzgóságból,vagy rosszindulatból feljelentse a szomszédja.A bizonyítékot pedig a kínzókamrák biztosították.Igaz az ilyen feljelentőket biztatták azzal is,hogy a feljelentett vagyonának 1/4 részét ígérték a feljelentőnek.Nos a vallás emberségéről ennyit.

Válasz

Gyenge András üzente 11 éve

Kedves Ernő. Azt látom a Bajnóczi úr, és elvtársai alkalmankint zavarosan megfogalmazott írásaiban, hogy jól látják ők, vagy legalább is érzik a társadalompolitikai irányt, amit az orbánizmus kijelölt.
Becsatlakoznak szorosan a Jobbik( egyébként Rosszabbik.) mellé, és mivel azok szorosra akarják fonni az ISZLAMISTA-FUNDAMENTALISTA irányba indulókkal a kapcsolatot,addig A FIDESZ MEGPRÓBÁL A MÁSIK SZÉLSŐSÉGES VALLÁSI KÖZÖSSÉG A Római Katolikus Egyház irányvonalához csatlakozni.
Mert ugyan a történelem folyamán Ki-mi is volt az, Aki-ami a másféle gondolatokat (!) akarta kiirtani ? Ugye nem más, mint a katolicizmus, és a Domini Canis nevű szélsőségeseire alapozott INKVIZÍCIÓ. Ebben nagyjából úgy 1500 éves elmélete-gyakorlata és történelme van a R.K. Egyháznak,- és ebből kifolyólag a Kdnp-nek nevezett fábólvaskarika pártnak is. Mert ugye épp most írtam le, hogy az INKVIZÍCIÓ mint az Egyház szerves része (az akkori TEK ?) erőteljesen-hatásosan fellépett a velük egyet nem értők,- az akkori"demokrácia" csíráival szemben is,- így NEM LEHET DEMOKRATA egy R.K. egyházi alapokon szerveződött párt. Már elnevezni is így hazugság.
ELLENBEN az általuk kidolgozott NAT, és az ezt követő változások HOSSZÚ TÁVON CÉLOZZÁK MEG a "MÁSFAJTA"- MÁSFÉLE"" GONDOLATVILÁG MEGFOGALMAZHATÓSÁGÁT....Az oktatási államtitkárság KIVÁLASZT EGY TAKÖNYSORT,- a létrehozandó TAKERÜLETI vezetők, és ELLENŐRÖK ellenőrzik, és megkövetelik annak szó szerint betartatását. (..."-elég, ha annyi eszük van-lesz, hogy ha esik az eső nem állnak az ereszet alá 4"- idézet Hortitól...)
A "NEMTANDÍJ", hanem csak "TÉRÍTÉSKÖTELES" felső szintre meg csak a leghűbb, és leggazdagabb felső 1/10, vagy még kevesebb tud bejutni. A 9/10-re meg a legkeményebb gazdasági elnyomás nehezedvén, nem lesz sem idejük, sem kedvük, sem erejük, sem lehetőségük másféle gondolatok NYILVÁNOSSÁGRA HOZÁSÁRA.
Annál is inkább, mert már most holnaptól erősen korlátozva van, nagyjából ellehetetlenítve van az "eltérővélemény-gondolat-szándék" kinyilvánításának legtöbb tömeges lehetősége.
-És akkor ha ez sikerül,- akkor ki lehet irtani "csak" a gondolatokat... De mint a történelem már NEM EGYSZER BEBIZONYÍTOTTA,- EDDIG MINDÍG CSAK IDEIGLENESEN SIKERÜLT. Még akkor is, ha mellette a gondolkodókat is irtották, a dominukánusok, a fasiszták....Hortisták-Hungaristák-Nyilaskeresztesek...
Ezeket a törekvéseket siettetné a Bajnóczi uram... és közben úgy tesz, mintha neki kéne "rettegnie".... Pedig ha minden igaz, ő is olyan munkakörben dolgozott, honnan öregségi korhatár alatt lehetett nyugdíjba vonulni.
Ez Kecelen és környékén csak valamelyik fegyveres testülettől volt lehetséges.
Akkor felmerül a kérdés, vajon ő is rajta volt-van a Kakas becenevű úr fizetési listáján, mint "életerős" korkedvezményes nyugdíjas ?
Magyarul teszi a ......

Válasz

Hedrich Ernö üzente 11 éve

Javítás:-Végül is Gyenge úrtól kapott egy választ amiben megemlíti a bocsánatkérés lehetőségét,amire speciel én nem tartok öntől és az önnel egy véleményen lévőktől igényt,az általam említett okok miatt,és ha figyelmesen elolvasnák a maga fajták,akkor tán még meg is értenék.

Válasz

Hedrich Ernö üzente 11 éve

"Na, megint egy uszítás! Valamikor valaki a fennálló rendszer, a fennálló kormány ellen uszított, azt az embert kiemelték, megdádázták, kikapcsolták! Mért nem lehet ezt ma is megtenni? Tudom, azért, mert a demokráciának a szabadelvűség a legfőbb ismérve.
De ha ez a fennálló rendszer ellensége akkor miért nem lehet kiirtani?"
Bajnóczi úr.Hogy lássa,ha figyel,idemásoltam a teljes szöveget,hogy világosan láthassa mire is kapta az általam írt választ.
"De ha ez a fennálló rendszer ellensége akkor miért nem lehet kiirtani?"
Talán azért,mert Bajnóczi urat sem irtották ki,pedig szavai alapján ön is is volt legalább egy megélt rendszer ellensége,és mégsem irtották ki.Most már érti?!
Végül is Gyenge úrtól kapott egy választ amiben megemlíti a bocsánatkérés lehetőségét,amire speciel én tartok öntől és az önnel egy véleményen lévőktől igényt,az általam említett okok miatt,és ha figyelmesen elolvasnák a maga fajták,akkor tán még meg is értenék.Megértés helyett viszont ahogy maga fajták feltételezik hogy Gyenge András úr által írott sorokra,mint az elvakult párbaj tőrözők azonnali riposzttal kíván válaszolni.Ahelyett,hogy legalább,rákattintott volna az előzmény kék színű gombjára,akitől megtudhatta volna kitől is kapta a választ.Az én általam írtakban sem emlegetek akasztófát,mint azt önök teszik,hirtelen elvakult indulatukban.Így most nem értem miként akar ki írtani gondolatokat.Mert mint tudja,ha tudja,hogy a gondolatok csak akkor irthatók ki,ha azokkal azokat is kiirtja akiknek a fejében megfogalmazódott.Nos innen ered a véleményem Önről és önhöz hasonlókról,hogy hebehurgyán olvasnak,semmit sem értenek és nem is akarnak érteni.Egyébként önhöz hasonló véleménnyel megáldott egyednek írtam egy válaszban,aki azt írta;hogy kilép az oldalról mert a velünk hasonló véleményeket írók le süllyesztik az oldal színvonalát.Hogy tegye minél előbb,mert így több ideje marad a "kurucinfó.hu" magas színvonalú írásait és más hasonlóakét.Tudom ezt önnek is tanácsolni.

Válasz

Gyenge András üzente 11 éve

Bajnóczi úr ! Nem megy önnek az a kettősbeszéd, amit megpróbált.
Hiába próbálja elsummantani a "véletlenül" kicsúszott véleményét. Idemásolom :"De ha ez a fennálló rendszer ellensége akkor miért nem lehet kiirtani?" (mármint a liberalizmus, a demokrácia, a bírálat, a kritika, és mindazok, akik azt MERÉSZELIK ! Előző mondatai erre vonatkoznak. )
Ezt nem tudja kimagyarázni.
Semmiképp sem. És nem én értem félre.Ez annyira egyértelmű, hogy nem szorul magyarázatra.Legalább is bővebbre, mint amennyit már magyaráztam.
Az sem menti, hogy megpróbál az előző mondatokra hivatkozni. Azok IS egyértelműek.
Csak amit ön NEM ÉRT, az az uszítás fogalma.
AZT az ön IDÉZETT MONDATA TELJES MÉRTÉKBEN KIMERÍTI.
Ha nem érti, akkor keressen rá a szóra,- van BTK-beli determinálása is. EZ, amit ön írt KIMERÍTI A gyűlöletre uszít [Btk. 13. §, 269. § (1) bek.].
VALAMINT ÉRDEMES MEGFONTOLNI, HOGY MENNYIBEN ÉRINTI A: "Btk. 269. § Aki nagy nyilvánosság előtt a) a magyar nemzet, b) valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoport vagy A LAKOSSÁG EGYES CSOPORTJAI ELLEN gyűlöletre uszít, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő." törvénycikki tényállást.
Attól nem kell tartania, hogy mint írja:" Már láttam az akasztófát amire felfognak húzni! "
Tudniillik SENKI MÁS, CSAK ÖN FOGALMAZTA MEG AZ ELLENVÉLENÉNYEN LÉVŐK KIIRTÁSÁNAK GONDOLATÁT.! De azt viszont KONKRÉTAN megfogalmazta, és a"bevezetőben még "precedensre" IS hivatkozott.!
Nem mindegy, hogy valaki objektív és tényekkel érvekkel alátámasztott "sajátvéleményt" fogalmaz meg, és hoz nyilvánosságra, vagy úgy csinál, mint ön, homályos visszafelé célozgatással kerek perec rákérdez arra, hogy aki nem ért egyet a fennálló hatalommal, azt "miért nem lehet kiirtani ?
Vagy a "kiirtani" szó jelentése nem tiszta önnél, vagy megpróbálja a feketét fehérre mosni.
Bocsánat, de a hunyó NEM ÉN VAGYOK.
Tehát ? Hogyan tovább ? Bevállalja nyíltan a Jobbik (pardon, a Rosszabbik) jobboldali párthoz való tartozását, vagy tovább próbálkozik a szerecsenmozsdatással ?
Idézzen itt másvalakitől "USZTÍTÁST" . Vagy annak fogalmát kimerítő mondatokat !
Mi az, ami ebben NEM EGYÉRTELMŰ ?

Válasz

Bajnóczi Jenő üzente 11 éve

Tisztelt Gyenge András Úr!
Mikor elolvastam a bejegyzését, azt se tudtam mi történt, hogy ennyire fel dühítette a bejegyzésem! Már láttam az akasztófát amire felfognak húzni!
Nem szoktam a mondandómat sosem megmagyarázni, de most kivételt kell tennem, mert az írást nem elég elolvasni, értelmezni is kell!
Az utolsó két mondatot kell értelmesen elolvasni, és rögtön rájövünk mit is jelent az?!
Így mindjárt megkérdezhető, hogy kinek kell bocsánatot kérni???
Az utolsó előtti mondat a szabadelvűségről szól, egy elméletről, és személyekről szó sincs! Az utolsó mondat erre utal, és itt sincs szó személyekről! Így kezdődik -De ha ez-,és nem-De ha aki- tehát, csupán félre magyarázta a mondandóm értelmét!
Javaslom, az elkövetkező időben, mielőtt nagyon felhúzná magát, értelmezze amit elolvas,és ne kezdjen rögtön másokat sértegetni, ki nem mondott, le nem írt dolgok miatt!
Most lehet tisztázni, hogy kinek is kell, kitől bocsánatot kérni!

Válasz

Hedrich Ernö üzente 11 éve

Én speciel nem igénylem Bajnóczi ur bocsánat kérését.Én ha szándékosan olyat írok amivel
megsértek bárkit,akkor az történt ami az átgondolt írásom szövege alapján történt.Mer írni csak úgy érdemes.Ha a sértés véletlenül történik,az csak azt jelenti,hogy a sértő írás megfontolatlan és át nem gondolt írás alapján történt.És hebehurgya gondolkodásra lusta,vagy képtelen emberekkel nem foglalkozom.

Válasz

Gyenge András üzente 11 éve

Bajnóczi úr !
Ki uszít? A cikkíró,-Vázsonyi Dániel közíró? Vagy valaki a véleményezők közül?
VAGY ESETLEG ÖN?
Ön szerint mi az uszítás: Az elkövetett hibák feltárása-megírása-bírálata? Nyilvánosságra hozása ?
Vagy a KIIRTÁSRA FELHÍVÁS ???
MERT KIIRTÁSRÓL CSAKIS AZ ÖN ÍRÁSÁBAN LEHET OLVASNI.
Máshol sehol. ÉRDEKES , NEM ?
Érzi egyáltalán, hogy amit írt,- MEKKORA BAKI? Ugye a Héjjas-Prónai féle "ügyintézés" jutott eszébe, amit épp az ön lakóhelyén és környékén IS végeztek?
Ugye ön sem tud, vagy nem hajlandó (!) az eddigi történelmünkből tanulni ??
Jó, nem baki ALJASSÁG ! MOCSKOS ÉS FASISZTA SZÁNDÉK FELSZÍNRE BUKKANÁSA ..
Szeretné? Aki önnel nem ért egyet,-azt KIIRTANI ! UGYE MILYEN EGYSZERŰ LENNE AZ ÉLET ? - Mindaddig míg netán ön nem kerülne sorra...
A következő lépésben nem csak azt kiirtani, hanem a jó katolikus vallás tanításai alapján HATODIZIGLEN !!! Mert ugye logikusan ez e KÖVETKEZŐ LÉPÉS. Vagy nem ?
És ha netán ÖN ÉS CSALÁDJA KÖVETKEZNE, akkor az hogyan tetszene ?
A LEGKEVESEBB, AMIT EZEK UTÁN TEHET, illetve tennie kell, HOGY SÜRGŐSEN ÉS ALÁZATOSAN BOCSÁNATOT KÉR MINDENKITŐL, AKIT KI SZERETNE IRTANI-IRTATNI ÉS AZONNALI HATÁLLYAL KILÉP A KLUBBÓL !!
(mielőtt valaki a kizárását javasolja...)

Válasz

Hedrich Ernö üzente 11 éve

"De ha ez a fennálló rendszer ellensége akkor miért nem lehet kiirtani?"
Talán azért,mert Bajnóczi urat sem irtották ki,pedig szavai alapján ön is is volt legalább egy megélt rendszer ellensége,és mégsem irtották ki.Most már érti?!

Válasz

Gyenge András üzente 11 éve

JÓZSA. Legalább picinykét erőltesse meg magát és próbáljon meg gondolkodni,-mert legközelebb azt állítja majd, hogy az egész világ hülye, és csak maga normális....
Mert magán kívül minden ember tudja, hogy mit jelent, ez a két szó a politikában.
De magát jó pénzért megtanítom a szó,- a politikai hovatartozást jelentő szó,- eredetére és kialakulására és jelentésére.
Ingyen már annyit próbálkoztam magával, de sajnos eddig úgy látszik -nem megy....
Ha jól fizet, csak akkor----és csak magát, és csak most.....

Válasz

Gyenge András üzente 11 éve

Józsa úr ! Esze mint a tanácsnak régebben,-de sajnos olyan is....(
Sajnos a kor egyik legnagyobb MEGHURCOLT, ÉS KEVÉSSÉ ELISMERT genetikusa ,-még szerencsére él.
Nemrég több alkalommal is elmondotta, hogy az egész emberiség génjében OLY KICSI A KÜLÖNBSÉG A RASSZOK SZERINT IS, hogy az elhanyagolható.
Az a helyzet, hogy az állattenyésztők IS jól tudják, hogy a "genetika" ÁTUGRIK MINDEN ESETBEN egy generációt,- és azért van, hogy az apák sok-sok esetben a gyerekükben a SAJÁT APJUK ( azaz a NAGYAPA !) TULAJDONSÁGAIT, VISELKEDÉSÉT, MAGATARTÁSÁT ISMERIK FEL....
(Persze, csak akkor, ha nő, vagy öregember a postás...)

Válasz

Hedrich Ernö üzente 11 éve

Tényleg azt híresztelik,de csak olyanoknak mint ön.Másoknak még nem mondták.Tényleg,nem maga Szegedi Csanád,és most próbálja magát kaserolnihogy az unoka, már csak alig örökli nagyapja génjeit.

Válasz

Yosa Miklós üzente 11 éve

Állítólag, azt híresztelik, hogy az unoka, már csak alig örökli nagyapja génjeit, ezért valójában nincs is nemzet, csak ember. Nos ezt miért nem mondták el a románoknak akkor, amikor elvették jogtalanul Erdélyt, azon a címen, hogy ott sok oláh feji a kecskét.Na és akkor meg máris az övék lett Erdéyl, még Szlovákia is, na még Újvidék is, na még Kárpátalja, folytassam???, de olyankor hol van az az nagy embert magasztaló elmélet, Hol?

Válasz

Hedrich Ernö üzente 11 éve

"Konzervatív lopás és ellenlopás, erről mikor ír valaki,"-Ha figyelmesen olvasgatna akkor erről is olvashatna,mert nap mint nap,hírekben,híradókban,ide bemásolt cikkekben,a neten
villog ,harsog a szemébe,fülébe.
A jobboldal pedig ilyen;SzegediCsanád a barikad.hu-nak Zsidó felmenőiről azt mondta, hogy nem tudott róluk, "de a Kárpát-medencében soha nem a származás számított, hanem az, hogy ki hogyan viszonyul a magyarság ügyéhez. "A magyarság mindig vállalást jelentett. A jobbik elmélete szerint ,a magyarságot nem lehet vállalni,
mert a gének megakadályozzák,hogy valaki vállalásból legyen magyar,mert zsidóbol nem lesz szalonna!
Azok akiktől az utóbbi szavakat olvassa,hallja,azok a jobbikosok.

Válasz

Yosa Miklós üzente 11 éve

M indig jönnek, hogy a jobb és baloldal, de kik ezek, talán a a vezető réteg? Mindenfelé kereng a neten és mindenhol megírták már, hogy nincs magyar származású ember a vezetők között, akkor meg ki ez a jobb és baloldal?
Pontosan hány tagja van a jobb és hány tagja a baloldalnak? Vagy már a szimpatizáns is baloldali, meg jobboldali? Valójában humbug az egész, szerintem, véleményem szerint hazudik aki itt jobb és baloldalt lát.

Válasz

Yosa Miklós üzente 11 éve

Konzervatív lopás és ellenlopás, erről mikor ír valaki, mert nem hülye ám a magyar jól tudja mekkora lopások, pénzeltüntetések folytak, fpolynak mind a mai napig Na, erről mikor???

Válasz

Gyenge András üzente 11 éve

Mivel a Jobboldal minden alkalommal, mikor rárontott nemzetére, az hatalmas áldozatokkal, vérrel pusztulással, és terrorral járt, - a mostani sem lesz sokkal másabb, jobb, szebb, könnyebb,- ha csak időben és erővel meg nem tudjuk őket ebben akadályozni.
Nem sok nép, nemzet van, amelyik nem hajlandó tapasztalatokat gyűjteni és tanulni a saját történelméből, de A MAGYAR AZ KIZÁRÓLAGOS JOGOT SZERZETT ERRE. Sem feldolgozni nem képes a történéseket, sem értelmezni az ok-okozati összefüggéseket, és a megfelelő következtetések levonása után LEZÁRNI ÉS VÉGET VETNI MINDANNAK, AMI AZ ÚJRATÖRTÉNÉST LEHETŐVÉ TESZI !
Sajnos EGYET KELL ÉRTENEM a cikkben leírtakkal, és írójával VÁZSONYI DÁNIELLEL.
Mert a dologhoz még hozzátartozik az is, hogy a magyar nép ha megvadul, sajnos veszett kutyaként képes viselkedni. Ezt azok, kik 56-ban járták Budapest utcáit és emlékeiket nem tudják kitörölni a hülye politikusi szózatok, -azok igazolhatják.
Jó volna, ha a JOBBOLDALIAK minél többen elolvasnák, és elgondolkoznának ezen cikken...és nem utasítanák el zsigeri indulatból az érveit.

Válasz