Jakab Katalin üzente 11 éve

Kedves Marggitka!
Köszönöm a gyors, és kedves válaszodat. Ez az agyamant hőség engem megbénít, július közepétől meg jön a várva várt nyaralás. Amint eljutok egy kezelésre, mindenképpen küldök visszajelzést.

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 11 éve

Kedves Katalin. Nem kel külön bejelentkezni. Viszont magdadal vinni kell: pamut ruházatot, két lepedőt és 1 sb zokni. 7,40+ 15 órái lehet menni. e-maié_ infp@nugabest.hu. Telefon: 4140610. Kérlek hivatkozzál rál. Ha eljutottál kérlek ird meg számomra a véleményed.

Válasz

Jakab Katalin üzente 11 éve

Kedves Margitka!
Ez biztos nagyon OK, de a cikkből néhány ingormáció hiányzik.
1, Előre be kell jelentkezni és időpontot kérni, vagy csak oda lehet puffanni?
2. Telefonszámot lehet tudni?
3. Speciális ruházatot kell viselni, ez miből áll?
A segítséget előre is köszönöm

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 11 éve

1976-óta allergiában szenvedek, 3-szor volt lumbágóm. 25 éve sinkumát szedek. 2010. március végén voltam szemvizsgálaton és kiderült, hogy mind a két szemem kezdődő szürke hályog van. Nuga Best berendezés használata után a hátgerincemben nagyon erős nyilalló fájások jöttek. Nyilalló fájások csökkentek, megkezdődött a kiégetési folyamat. Sokat segített a térdfájdalmon az "ízület doktor" is. Lépcsőkön bátrabban tudok lemenni. A nagy turmánium szőnyeg, ötgolyós kezelő, a 9 golyós kezelőnél még nagyobb gyógyulási folyamatot éreztem. Minden alkalomra az 5 golyós vetítőt a májra 20 percig és utána 40 foknál a szemre rakom a szürke hályog miatt. Bízom a Jó Isten segítségével az allergiám sem jön vissza és a sinkuma tabletta szedése is csökkenni fog az orvosi felügyelet mellett. Hálás vagyok Szergejnek és Lénának, hogy ezeket a csodálatos berendezéseket behozták Magyarországra. Nagy köszönettel tartozok az előadóknak, hogy mindent megtesznek, hogy minél előbb egészségem helyre álljon.

Beke János
2010-05-04

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 11 éve

1991. januárban volt először mélyvénás trombózisom, majd ezt követően 1993-ban és 1995-ben. Vérhígító gyógyszer szedése miatt gyomorvérzésem lett. Évenként pihentetett a háziorvosom 2-3 alkalommal több héten keresztül, mert vénagyulladásom és visszérgyulladásom volt. Visszereim elinjekciózták, de helyettük vastagabb visszerek lettek a lábamon. Bókáim körül rengeteg hajszálér keletkezett, ami sötétlilák. Mindig hideg volt a lábfejem, zokniban aludtam. 2009. október 28-án jöttem először a Nuga Best szalonba, hetente egy alkalommal használhattuk a "második szívet". Mióta mindennap alkalmunk van 12 percet használni sokat javult a lábam. A vastag visszereim vékonyodtak, nem gyulladtak be. Kevésbé fáj a lábam. Lábgörcseim is ritkában vannak. Hajszálereim is sokkal világosabbak. A legfontosabb, hogy az első trombózisomkor a combom belső részén kukoricaszem nagyságú kemény, sötét vérrög maradt, ami sokat szúrt-fájt. Párnapja fürdéskor vettem észre, hogy eltűnt, aminek nagyon örülök. Sokat köszönhetek a Nuga Best tulajdonosainak és kedves dolgozóinak.

Lengyelné Nagy Veronika
2010-03-03

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 11 éve

Amikor fele ennyi idős voltam, már megismertem a derék és a térdfájást. Voltam vele orvosnál, kaptam rá gyógyszert, jártam kezelésekre, gyógyfürdőkbe. Azért a térdem tovább fájt, már azt hittem, hogy amíg élek csak sántítva fogok járni. Idővel még több bajom lett. A kezemet, a lábamat görcs húzta, ilyenkor nagy kínban voltam, pláne, amikor úgy fájt a vállam és a nyakam, hogy villanykapcsolót nem tudtam elérni. Szereztem egy formás görbe botot a járásom könnyítésére. De egyszer csak itt találtam magam a Nuga Bestben. Julika az én szerető párom el csalt magával. Nem nagyon hittem, hogy én is részt akarok venni a kezeléseken. Az első alkalommal csak néző és hallgató voltam. Azután csoda történt. Ez tavaly májusban volt. Azóta ide járok, járunk. Nem kell a görbebot, ráadásul jó lett a kedvem, ma is itt van velem Julika meg a húgom is. És nem járok már meggörbülve, mert még tavaly bizony megesett ez velem. Teljes javulást tapasztaltam ez idáig. És hiszem, hogy jó a "második szív", van is belőle otthon.

Kiss János
2010-02-04

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 11 éve

Bal karom és vállam nagyon fájt. Bal lábam bokáig el volt zsibbadva és a jobb lábam talpa is. Cukorszintem és koleszterinem is magas volt. 2009. július utolsó hetében látogattam el a Nuga Best-be. A második kezelés után a bal karomba és vállamba nagymértékben lecsökkent a fájdalom és minden nap könnyebb lett. 2010. január második hetében rosszabbodás állt be, de négy kezelés után megszűnt. Sokat segített az "ízület doktor" ebben. A "második szív" rendszeres használatának köszönhetően a cukorszintem és a koleszterin szintem is nagyon szépen javul. A lábaim is szépen javulnak. Van olyan nap, hogy nem is érzem a zsibbadást.

Józsefné Anna
2010-02-22

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 11 éve

Családi állapotomban bekövetkezett tragédiák miatt az őrült küszöbére kerültem. Két infarktust lábon hordtam ki. Az immunrendszerem leépült, vírusfertőzések tömkelegét estem át. Az agyam leblokkolt, sokat minden kiesett, elfelejtettem, nem emlékszem dolgokra. A 4-ik emeletre alig tudtam feljutni, nem volt erőm, fájt a lábam, fulladtam, 120 pulzus, magas vérnyomás, majd kiugrott a szívem. Vírusfertőzések miatt 3-szor műtötték a fülem, a nyomás miatt kilukadt mindig a dobhártyám, rossz a hallásom. Szemem 1-ről 3,5-re romlott. Koleszterinem 8,6 volt mérgező!

A "második szív" használata eleinte nagyon kellemetlen érzés volt. A berendezésen a gerincem fájt a masszírozástól. Most már egy jobb érzés vált ki belőlem, szívesen használom mind a kettőt. A rosszidegrendszerem miatt is fájhatott szerintem, de más nem fájt.

24 alkalommal használtam eddig a "második szívet" és a berendezést folyamatosan. A szív használata után 6-7-ik alkalomnál már éreztem hatását. Egyre több vért kapott az agyam, kicsit szédültem. A bütykös lábam sem ég úgy mint azelőtt, nincs izomlázam a combomban, lábszáramban. A szememet, fülemet, immunrendszeremet, idegeimet az ötpontossal kezelem. A berendezésen általában a váll programot kérem, hogy az agyamban tudjon a vér akadály nélkül áramolni, ami jó a fülnek és a szemnek is. "Van kedvem élni" , igénylem a társaságot.

Nem szedek gyógyszert vérnyomásra, tudok magamon uralkodni, 6,2 a koleszterinem. Hosszú évek óta ez az első telem, hogy egyáltalán nem voltam beteg. Hála a Nuga Bestnek, Köszönöm szépen.

Józsa Károlyné Borika
2010-03-04

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 11 éve

A jobb lábam sarkán egy fél szilva nagyságú sarkantyú nőtt 2-3 évvel ezelőtt.

A "Második szív"-nek köszönhetően, amikor használni, de különösen 2010-ben, amikor már naponta alkalmaztam a "második szívet", kezdődött a szerelem. Ez eleinte fájdalmasan alakult, de, amikor az előadók pontosan meghatározták, hogyan növelhetem a hatást, erősen ráállni a sarkammal a hegyekre és mozgatni a sarkam, egyre jobban tapasztalom, hogy sarkantyu már alig látszik. Így a szerelem a "második szív" iránt örökre megmarad. Remélem az anyagi helyzetem tovább javul és megvehetem a berendezést, hogy az egyébb egészségi gondjaimat is megoldhassam.

Gyebroszki Ica
2010-04-04

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 11 éve

Az állapotom a Nuga Best használatáig:

Sok egészségügyi problémával jöttem a Nuga Best-be. Fájt a térdem, nehezen mozogtam, fáradékony, rossz kedvű, levert voltam.

Rosszabbodási reakciók:

A kezdés igen fájdalmas volt, kevéssé hittem, hogy valaha is javít a bajaimon.

Az állapotom a Nuga Best használata után:

Az első javulás a lábam 3-ik hét után jelentősen javult, könnyen járok, emeletre simán felmegyek, többet sétálok, mozgok, nem érzek fájdalmat és fáradtságot. A sarkantyúm már alig észrevehető, nem fáj, hála a "második szívnek", amit naponta 2-3szor használok. Az életkedvem pozitívan változott. A miostimulátor öv használatával a súlyom is szépen csökken. A napi előadások mindig adnak valami újat, amit újra kipróbálhatok. Most például a fülzúgást kezelem, hol az öt, hol a 9 pontos kezelővel. Már kezd csökkenni a zúgás.

Hálásan köszönöm a Nuga Best tulajdonosoknak, akik létrehozták a szalont és köszönet az asszisztenseknek, akik folyamatosan figyelnek ránk és segítenek a berendezés helyes használatában.

Egy éve járok naponta és ez olyan egészségi változást hozott, hogy a vérnyomásra, 1/4 tablettát, a koleszterinre semmit nem veszek be. A nagy rutin vérvizsgálat igazolta, hogy a vércukrom a koleszterin határértéken belül van. Vizet naponta már 2 litert is meg tudok inni.

Gyebroszki Andrásné
2010-04-22

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 11 éve

2009. január 21-én voltam először feleségemmel együtt a Nuga Best szalonban. A barátságos családi légkör azonnal lenyűgözött. Egy évig balesetből kifolyólag vállfájással küszködtem. Magas vérnyomásra gyógyszert szedek. Az egyik vesémben 2-3 mm nagyságú kört mutattak ki két évvel ezelőtt és prosztata problémáim is vannak. 2009. február 25-énvásároltunk egy kis turmánium szőnyeget, amit azóta minden nap használok, számítógép előtt rajta ülök is, reggelente is gyógyítom magam. Valószínű a berendezésnek és a "második szívnek" is köszönhetem, hogy a 2009. április 1-jén ultrahangos vizsgálaton nem találták a vízkövemet, aminek nagyon-nagyon örültem. A prosztatanagyobbodással még mindig gondjaim vannak, de remélem juniusig abban is bekövetkezik a javulás. Csak szorgalmasan kell járni minden nap és sok-sok vizet inni, ami már könnyebb mint régen.

Gyalókai Csaba
2009-04-06

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 11 éve

2009 szeptemberéig nagyon sokat szenvedtem. Hosszú évek alatt sikerült temérdek nyavalyát összeszednem. Nem volt olyan testrészem, amelyben nem éreztem volna kínzó fájdalmat. A vállam, a hátam, a derekam, a lábam mindig sajogtak a fájdalomtól. Hiába szedtem a gyógyszereket, az állapotom egyre rosszabb lett. A legnagyobb problémám pedig a nagyothallás.

Volt csak fülhallgatóval hallottam a dolgokat. Sok szenvedés után szeptemberben ide találtam a Nuga Best szalonba. Ma van a 45. napom. Örömmel számolok be az elért eredményeimről. A fájdalmaim sokat enyhültek, de nagyobb eredményeket a hallásom javulásában értem el. Az elmúlt napokban nagy-nagy döbbenésemre, amikor a hallókészülékem javítás alatt volt, azt tapasztaltam, hogy készülék nélkül is jól hallok. Ez nagy örömmel töltött el.

Szeretnék köszönetet mondani a Szergejnek és a feleségének illetve a kedves dolgozóinak a gyógyulási lehetőségért.

Elek Mihályné
2009-11-27

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 11 éve

2008. Juliusában kerültem a Nuga Besthez 13 betegséggel, többször írtam bizonyságot javulásról, de 13 betegséget 9 hónap alatt nem lehet teljesen kikezelni. A leglátványosabb javulás a gerincemnél kezdődött. Megszűnt a gerincsérvem miatti fájdalmam, el tudtam hagyni a havonta 5000 Ft-ba kerülő gyógyszert. A pajzsmirigyem teljesen rendbe jött, a cukrom 10-ről 6.6-ra csökkent, koleszterinem 5,6-ról 4,2-re ment le, a HDL koleszterin 1,20-ról 1,11-re, az LDL koleszterin 3,50-ről 2,50-re, a Triglicerid 1,97-ről 1,25-re csökkent. Ez azért is komoly eredménynek számít, mert a bal nyaki fő eret 80%-al egyszer, az agyi fő eret pedig 90%-al 3 hónap különbséggel 2-szer tágították.

Szürke hályogom és súlyos szemfenék meszesedésem van, ami állítólag vaksághoz vezet. Triplán láttam, ami most dupla látásra csökkent és hiszem, hogy ezen is fog segíteni az ötpontos kezelő. Az "ízületek doktornak" köszönhetően megszűntek az ízületi fájdalmaim is. Bízom abban, hogy lassan a többi betegségtől is meg fogok szabadulni, hittel, türelemmel és kitartással, mert egyszerre csak 1 betegséget lehet kezelni.

Köszönet Szergejeknek, akik ingyen kezelést biztosítanak a gyógyulásra vágyó idős betegeknek és nem utolsó sorban a minket segítő dolgozóknak.

Éberlen Ottóné
2009-04-06

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 11 éve

Tényállásom: 2001.09.11-én szívritmus zavarral 10 napig kórházban kezeltek, megállapították a hipertóniát "kezdő" 160/95. Elektromos beütést is kaptam és gyógyszereket. A felmerülő aortám 5 cm-re ki van tágulva, futni, lépcsőzni nem tudok, az üldögélésnek hízás a vége!

Tanulságaim: 2009.09. hótól a Nuga Best szalonba járok minden nap, ami ingyenes. Azóta a vérnyomásom 127/80. Sokkal jobban érzem magam. Igaz az első 2-3 nap nagyon fájdalmas volt, mert egy ideggyulladásom volt a bal nyakamtól a lábam újjáig, ami sokat javult. Ma két és fél hónapja járok Nuga Best ágyra és a személyzet nagyon kedvesek és szolgálatkészek, ezzel is hozzájárulnak a gyógyulásunkhoz.

Szeretném megköszönni a Nuga Best vezetőségének és segítőkészségének, hogy ezt a gyógyulást lehetővé tettek nekem.

Sok szeretettel köszönöm

Somodiné Ilona
2009-11-10

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 11 éve

Az állapotom a Nuga Best használatáig:

Gerincsérv a lumbális részen (10 éve)
Sarokcsont kinövés, időszakosan előjön, besugárzás hatására, jelenleg rendben.
Ízületi problémák.
Gyomorbántalmak, emésztési gondok.
Álmatlanság, stressz.

Rosszabbodási reakciók:

A berendezés használata után az 1-2 alkalommal szédülés, verejtékezés jelentkezett, de ez hamar elmúlt. 50. alkalom körül hasmenés jött és kb. 2 hétig tartott, időnként még lábzsibbadás és gerincfájdalom is jelentkezett.

Az állapotom a Nuga Best használata után:

Jobb lett a közérzetem, általánosan jobb teherbíró képesség, nyugodtabb a lelki állapotom, megszűnt az álmatlanság, csökkentek a gerincfájdalmaim, megszűnt a lábzsibbadás masszázságy hatására. Az 5 pontos kezelő + turmánium gyöngyöcske hatására megszűnt a fogínygyulladás, tenyeremben elmúlt egy csontkinövés. Szintén az ötpontos hatására gyomorbántalmaim és stressz is megszűnt. Az allergiám sajnos még nem változott, bízom benne, hogy majd fog. Toleráns, kitartó használattal jobb életminőségben élhetek. Örülök, hogy a sors ide vezérelt.

Dankó Zsuzsa
2010-04-22

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 11 éve

17 év ülőmunka után 17 év állómunka következett. Igen nehezeket cipeltem. Gerincem és lábam megérezték a nagy terhelést. Súlyom is folyamatosan gyarapodott a helytelen táplálkozás miatt. Családom ajánlására felkerestem a Nuga Bestet.

Az első igénybevételem alkalmával elővett a sírás. Nagy fájdalmakat éreztem a hátam és a vállam mentén. A térdem az ízületdoktor használatával jobbulást hozott. A derekam továbbra is fájt, a forgóimon is éreztem a fájdalmat.

2010. januártól veszem és látogatom a Nuga Best szalonját. 1-1,5 hónapos látogatás után a tünetek csökkentek. Lépcsőzés és a sétálás már jobb élményt nyújtott. A "második szív" segítségével, amelyet naponta 2szer használok, a közérzetem és a leleteim is jobbak lettek (koleszterin, cukor, stb.).

Energiám sokat javult, közérzetem is sokkal jobb lett.

Ez a masszázságy egy csoda!

A vezető házaspár és az előadó hölgyek, urak kedvessége, szeretete átsugározza a jobbulást ránk, gyógyulni vágyókra!

Köszönjük!

Csernyikné Éva
2009-11-09

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 11 éve

2009. november 3-án a nászasszonyom agitálására jöttem a Nuga Best szalonba. Azért jöttem, mert csontritkulás miatt a hátam már hajlott volt. Mindkét lábszáram gyakran begörcsölt. Éjszaka zokniban aludtam, mert hidegek voltak a lábaim. Vizelettartási problémáim voltak. Nem mindig értettem, amit mondtak, mert károsodott a hallásom.

A kezelések alatt 1 hónapig nagyon erős fájdalmaim voltak. Olyan is előfordult, hogy a fájdalom miatt sírva fakadtam. Lányom már annyira sajnált, hogy mondta, hagyjam abba a kezelést. A kedves előadók biztattak, hogy megszűnnek majd a fájdalmak.

A fájdalom ellenére kitartóan minden nap jöttem a kezelésre. A berendezés a "második szív" használatával ritkábban görcsölnek a lábaim. Már zokni nélkül alszom. A hajlott hátam is kezd kiegyenesedni. Az ötpontos kezelő hatására a hallásom is kezd javulni. Az ötpontos által a vizelettartásom is javult. A kilencpontossal az ízületi panaszokat gyógyítom. A nagy turmánium szőnyeg az egész testemre gyógyító hatással van. Miostimulátor öv nagyon jó fájdalom csillapítására is.

Boti Istvánné Erzsébet
2010-05-02

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 11 éve

2009. február 11-én jöttem a Nuga Best szalonba. Nagyon betegen, görbült gerincen, derék, medence, láb fájdalommal és máj kötőszövet gyulladásból lábadozva, de még nem gyógyultan. Gamma GF 679 koleszterin 6.3, cukor 7.1 vérnyomás 150-170 változó. 1995-től kezdtem szedtem a cukorra és a koleszterinre gyógyszert. Nem csökkent, hanem emelkedett a gyógyszer szám.

2009. április 1-én korházi felülvizsgálaton voltam és örömmel vettem tudomásul, hogy meggyógyultam. A Gamma GT 491. koleszterin 4.4, vércukor 6.4, a vérnyomás 135-140-re állt be, amit a berendezésnek köszönhetem. A gerincem kiegyenesedett a medence fájdalmam nagyon-nagyon lecsökkent. Szívesen és boldogan járok ide. Jó a társaság és a négy hölgy kedvessége, segítsége maximális.

Köszönöm a gyors javulást, ígérem, hogy továbbra is ide járok és igyekszem új embereket is hozni.

Régi és új leleteket a szalonban lehet megnézni.

Vadászné Gézáné
2009-04-03

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 11 éve

Még 10 éves koromban ólommérgezés miatt fél évig kórházban voltam, amit már szinte el is felejtettem. A bioszőnyeg tízszeri használata után újra előjöttek a régi tünetek. Úgy éreztem, hogy megfulladok és a pajzsmirigy táján erős nyomás jelentkezett. Ezután az ötpontos kezelőt a pajzsmirigyre tettem a második húsz percben. A következő héten feketére változott a székletem a kiürülő ólomtól. Azóta a fulladás és nyomásérzésem is megszűnt, amikor a bioszőnyegen állok. 2009. októberében részt vettem a NU SKIN cég bemutatóján. Ahol egy úr biofotonikus szkennerrel megmérték az antioxidáns szintemet. Ami ijesztően alacsony 10000 alatti volt. A cég táplálék kiegészítőt ajánlott. Majd 3 hónap múlva ismételt kontrollvizsgálatot. Ebben az időben ismertem meg a Nuga Bestet és november 11 óta járok ide a több tízezer forintos havi adagú táplálék kiegészítő helyett ingyen. 2010. januárjában elmentem a NU SKIN kontrollvizsgálatára, ahol is az antioxidáns szintem 26000 volt. Ami egy igen szép javulás. Kifaggattak mit szedtem? Nagyon meglepődtek, mikor megmondtam semmit sem szedtem. A javulás a Nuga Best (NM-5000) ágy használatának eredménye. Amit ezúton is köszönök a szalon vezetőinek és dolgozóinak.

Szabó Ilona
2010-02-01

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 11 éve

Fájt a lábam, hátam, derekam, nyakam. Depressziós, ideges voltam, hamar felkaptam a vizet, visszereim voltak. Kalapács ujjam van.

Amióta a Nuga Bestre járok lábam nem dagadt, hátam nem fáj és a derekam is jó lett. Javul a közérzetem, vidámabb vagyok, depresszióm enyhült és csak fél gyógyszert szedek, kalapács ujjam lassan megy vissza a helyére. A nyakamat is tudom forgatni jobbra-balra és nem ugrik ki. Szeretek ide járni a nagycsaládhoz, mert minden rosszat elfelejtek, mert itt csak jó kedv és nevetés van. Ezt az előadók értünk teszik és köszönöm nekik és főnökségnek.

Rajk Mihályné
2010-03-05

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 11 éve

2009 május óta járok a Nuga Best-be az Erzsike jóvoltából. Előtte CT, MR gerincvizsgálatokon vetem részt, mivel a csípőmben már elviselhetetlen fájdalom volt. Megállapították, hogy csípőprotézist kell rövidesen beépíteni. Csontsűrűség vizsgálaton is voltam, melyre gyógyszert kaptam. A gyógyszertől kialakult a reflux betegség. A lábaimban erős visszértágulás volt és éjszakánként nagyon fázott a lábam.

Mióta ide járok már nyugodtan elmondhatom a csípőfájdalmam minimálisra csökkent. A refluxom teljesen megszűnt. A visszereim lesimultak a hajszálértágulás teljesen megszűnt a "második szív" használata óta. Éjszaka már nem fázik a lábam.

Mindezt a sok szép javulást a Nuga Best berendezésnek és a kitűnő társaságnak köszönhetem.

Péter Mihályné
2010-02-19

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 11 éve

010. január 29-én jöttem első alkalommal a Nuga Bestbe, sógornőm Katika ajánlotta ezt a gyógyító módszert. Többféle panasszal jöttem, már 10 éve magas vérnyomástól szenvedek, enyhült, de állandó gyógyszerezés mellett. Egy éve viszont igen nagy lábfájdalmaim vannak, valamint fülzúgás és alvászavaraim is vannak.

2010. március közepe táján láb fájdalmaim erősödtek. 10-15 alkalommal ötpontos kezelővel gyógyítottam. A mai napig 38 kezelésen voltam.

Most április első hete óta megtapasztaltam, jobb a közérzetem, esténként már nem kell azzal törődnöm, hogy hogyan alszom el a fülzúgás miatt, mert észrevétlenül elmúlt. A vérnyomásom változó, de 150-re soha nem megy fel!!! A lábfájdalmaim jelenleg elmúltak, legalább is nem fáj. Mindezt köszönöm a Nuga Best tulajdonosainak és kedves munkatársainak.

Köszönöm. Köszönöm.

Papp Gyuláné Erzsi
2010-04-20

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 11 éve

Az állapotom a Nuga Best használatáig.

Két kifejezett problémával jöttem a Nuga Best szalonba.

Hátgerinc probléma, a derék résznél 4.5. csigolya. Zsibbad mindkét lábfejem. A nyakrész csigolyák merevsége, ami a nyak mozgását nehézkessé és néha fájdalmassá teszi.
Prosztata megnagyobbodása és benne rosszindulatú daganattal, ami vizelési nehézségeket idéz elő. Mind ez egy rossz pszichikai közérzetet teremt.

Az állapotom a Nuga Best használata után:

Túl rövid ideje járok a terápiára, hogy igazán pozitív hatást érezzek. Már e kis idő után is vizeletem kezd normalizálódni (nem okoz fájdalmat) valamint a nyakcsigolyáim nem oly meredek. Hála a szalonban uralkodó kellemes hangulatnak, mit a kedves előadóknak köszönhetünk pszichikai közérzetem javul. Hiszem, hogy sok kitartással felépülök és minőséges életet élhetek.

Orcsik Gábor
2009-11-11

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 11 éve

1989-ben pajzsmiriggyel operálták és annyira kiszedték, hogy azóta 3 havonta ellenőrzésre járok, még a félhangszálam is lebénult. 2002-ben kórházba kerültem magas vérnyomással, az agy bevérzett, de szerencsére megállt 1 évre rá a lakásban elestem a vállam kificamodott egy idegszál elszakadt és a vérkeringésem is leállt, 50% alapították meg az orvosi bizottságon. Ennek 7 éve és azóta is zsibbad a jobb kezem és remeg, a kézfejemben az ízületek összezsugorodtak. Présgépen dolgoztam 23 évig a derekam az ízületeim kivannak, porckorong kopásom van. Egyszóval lábtól fejig minden rossz. Sok mindent kipróbáltam, a gyógyteákat, étrend kiegészítőket, többféle krémmel fájdalomcsillapításra, de nem segítettek. Eljöttem a Nuga Best szalonba már 50 kezelést kaptam. Eleinte fájdalmaim voltak, hányinger, szédülés, de az előadásokon hallottam, hogy ezek a tünetek jók, mert a szervezet elindul a gyógyulás felé. A masszázságy eleinte fájdalmat okozott, a görgők nyomták a hátamat, de most már kellemes rajta feküdni, mert nem fáj a derekam, a hátam, sőt az ötpontos kezelő sokat segített a kezem ízületeiben, ilyen sokat most tudtam először írni a beteg kezemmel. A "második szívnek" köszönhetően a vérnyomásom rendeződött a lábamban a visszér alig látszik, jobban tudok menni, ebben az "ízület doktor" is besegített. A térdeim igaz kicsit ropognak, de nem fájnak. Továbbra is járok ide ha másért nem a karbantartás véget. Nagyon köszönöm a feltalálónak az egészségmegőrzésre hasznos kiegészítőket még sokáig tudja munkáját folytatni és köszönöm mind azoknak, akik fáradozásukkal, szeretetükkel hozzájárulnak úgy nekem, mint embertársaim gyógyulásához, ezer köszönet.

Németh Gyuláné
2010-02-21

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 11 éve

A nuga Bestre áprilistól járok. Parkinson betegségem van. Sávtúltengéssel is elég sokat szenvedtem, a jobb kezem mutató úján keletkezett egy dudor hiába szedtem rá gyógyszert, nem ért semmit. Amióta ide járok, javult az állapotom, a fejem már nem remeg annyira, a kezem is javult. Ha poharat fogtam a kezembe a balkézzel is meg kellett fogni, hogy ne ömöljön belőle ki a folyadék. A savtúltengésem teljesen elmúlt. Az újamról a dudor is kezd elmúlni, már nem fáj és szinte alig látszik. Gyógyszert nem szedek. Köszönet Lénának és Szergejnek, hogy ide hozta nekünk a berendezést. Az előadók nagyon kedvesek és sokat lehet tőlük tanulni. Munkájukhoz jó egészséget kívánok.

Nagy Lászlóné
2009-11-13

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 11 éve

Gyerekkorom óta kezeltek vegetatív ideggel és magas vérnyomással, plusz az élet során jött problémák: cukor, koleszterin, stressz, pánik betegség, csontritkulás, kéz-és lábzsibbadás. 2008-óta kezelek nyelőcső és gyomorfekéllyel (reflux), erre gyógyszert szedtem. Májamon 3 db cysta van, 2 db 7 mm, 1 db 9 mm. Vesémen meszesedés látható, nőgyógyászatilag cysta 4 féle gyógyszert szedek plusz erős nyugtatókat. Októberben volt három napos sírási rohamom, de szépen rendbe jött a lányok segítségével, köszönöm. 2009. április közepe óta járok a Nuga Bestre. Már májustól nem szedtem nyugtatókat, két hét kihagyás után újra nyugtatót szedtem egy hétig. Jelenleg minden nap járok és elhagyom a nyugtatót. Csontritkulásom rendben van, koleszterinem folyamatosan csökken a cukorral együtt, refluxom megszűnt. Nőgyógyászatilag rendbe jöttem.

Mayer Károlyné
2010-04-19

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 11 éve

Tisztelt Nuga Best!
Tiszta szívből szeretlek! Csípő-kötőszövet, ideggyulladással féloldali bénulással kezdtem és nagy reménnyel a Nuga Bestbe járni. Egyidejűleg elhagytam a gyógyszerszedést, fokozatosan minden fájdalmam elmúlt, órákat gyalogolok jó a kedélyem stb.
100 kezelés után elvégezték a kontroll és labor vizsgálatot a kezelőorvosom gratulált, velem örült a gyógyulásomnak. Ajánlotta, hogy így tovább, semmi gyógyszer. Ő javaslatára kezdtem el az Alternatív kezelést.
Sokat segített a stimulátor öv is, 5 kg-t lefogytam plusz ugyanannyi zsiradékot is elégetett. Hurrá!!! Kötelező májméregtelenítés után a jobb térd hajlatban használtam az ötpontos lámpát, szinte eltűntek a söprű erek ezt is bizonyítani tudom a bal hajlattal.
A kiérdemelt gyöngyöcskék csodát varázsoltak a szoba növényeimmel, 24 órát vannak vízben utána öntözöm, nem hullnak a levelek, frissen ragyognak a föld felszínén üt ki a klór.

Egyszóval a Nuga Best egy CSODA!!! SZUPER!!!

Martin Sándorné
2008-05-06

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 11 éve

66 éves vagyok. Fiatal koromban birkóztam. Kemény sportot űztem, de nem ért semmi baleset. Korházban sem voltam. Egészségemmel nem volt soha baj. 2009.12.20-án lecsúsztam egy lépcsőn. Ráestem a jobb térdemre. Ebből kifolyólag kaptam egy porcleválást. Fájt, de nem sokat törődtem vele. 2010.01.04-én alig vártam, hogy elkezdjem a Nuga Bestre járni. Péntekig jártam, szombat vasárnapra úgy feldagadt, hogy bottal kellett járni.
Elmentem az orvoshoz. 2010.02.04-én megműtöttek. Alig vártam, hogy lejöjjek a Nuga Bestre a 8 nappal a műtét után. Gizike mondta, hogy járjak nyugottan, rátesszük az ötpontost. Azóta rá egy hétre elhagytam az egyik mankót, már csak kicsit fáj. Érzem a Nuga Best egyre jobban gyógyít.
Köszönet az összes előadónak és tulajdonosoknak.

Majoros Géza
2010-02-25

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 11 éve

1992-ben műtöttek porckorong sérvvel (4-5 csigolya). Műtét után jobb lett, de azóta szinte visszafejlődött. Zsibbad a jobb lábam, nagyon fáj a derekam, hiába jártam fizikoterápiára, gyógytornára, fürdőbe, de csak ideig- óráig hatott. Nyaki gerincsérvem is van, zsibbad a jobb kezem. Súlyos depresszió gyerekkórom óta, sok családtagjaim elveszítettem fiatalon. Így lett egy nagyfokú gyomor idegem. Reggel mindig úgy ébredtem, hogy halálfélelmem volt. Napi 5 szem nyugtatót szedtem, orvosilag ellenőrizve. Vizet nem tudtam inni, mert nem esett jól. Egyszerűen nem szerettem. Teát, tejet hidegen, üdítőt, ezeket ittam napi 3 l folyadék meg volt, csak nem víz. 2009. dec. 4-óta járok a Nuga Bestbe, de volt megszakítás is. Mert akkor nem tudtam jönni. ÍGY 37 szer voltam még. Az első nap jó volt, a második naptól hányinger, szédülés a szám olyan keserű volt mint az epe. Csak kínoztam magam. Az első öt nap után eldöntöttem, hogy én nem kínzom magam. Nem jövök tovább. A hatodik nap könnyezett a szemem és homokszemcsét töröltem ki. Ekkor elhatároztam, hogy nem adom fel és jövök. 10 nap után a fejbőrömön sok apró hajat vettem észre, pedig nekem volt hajam addig is bőven. Az ujjamon a körmöm is beteg, vékony, puha és töredezett volt. És az is megvastagodott, kemény és nő az új körmöm, de nekem ezek csak kis problémák a legjobb az egészben, hogy megszűnt a gyomor idegem, már nem ébredek úgy, hogy halálfélelmem van. És még nyugtatót sem szedek. A lábaim könnyebbek, nem feszül, mint azelőtt míg nem jártam a Nuga Bestre. Sokkal könnyebb a járásom, derekam sem fáj úgy. Csökkent a fájás és a lábfejemen piros-kék színeződés volt és a "második szív" használattal már az is halványodott. Ezt mind köszönöm tulajdonosoknak és dolgozóinak. És valamint Simon Andrásnénak Erzsikének, mert ő mondta el ezt a sok jó tulajdonságot a fürdőben.

Májer Lászlóné
2010-03-01

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 11 éve

Egyik nap találkoztam az egyik ismerosömmel és örömmel meséli, hogy nyílt egy új szalon a Tölgyfa utca sarkán, ez pedig a Nuga Best. Aznap már át is jöttem kezelésre, aminek nagyon örültem, mert az itt dolgozó kis fiatal hölgyek, nagyon kedvesen és mosolygósan fogadják a vendégeket. Ez nagyon sokat számít. Ez már fél gyógyulásnak számít. A kezelések eloször fájdalmakat okoznak, de ki lehet bírni és csak pár napig tart. Az állapotom nagyon sokat javult, visszakaptam az önbizalmam, köszönheto a Nuga Bestnek. Elmúltak az ízületi fájdalmaim és a görcsös hasi fájdalmak is, amit a turmánium szonyegnek köszönhetek. A Nuga Best szalonba csodálatos érzés járni, ahol ingyen gyógyulhat az ember a mai világban. Köszönet a feltalálónak, a szalon fenntartójának és a kedves dolgozóknak!

Bakó Emdei Irénke
2010-11-29

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 11 éve

Negyven éve tartó egyre nehezebben elviselheto gerincbántalmak, gyakori fürdő-és fizikoterápiás kezelések után jutottam el 2008 novemberében az operációig. 2 gerinccsigolyám, az L 4-5-ös elorecsúszott majdnem másfél cm-t, ami elviselhetetlen fájdalmat okozott. Mento vitt a kórházba. Operáció után másfél évvel, az elozo operáció fölött, az L3-as csigolyámnál keletkezett gerincsérv. Vártam az új operációra. Ekkor egy barátnom elhozott a Nuga Best szalonba, ahol szept. 6-án 2010-ben megkezdtem, a kezeléseket egy újabb operáció helyett. 6-7 kezelés után abba akartam hagyni, mondván, hogy ez nekem jobban fáj, és nem segít rajtam. Hála a kedves konzulenseknek, meggyoztek, hogy folytatni kell, mert fájdalom által gyógyulunk. És igazuk lett. A 20.-dik kezelés után történt a változás, már nem volt fájdalmam, sot jól esett, a görgok masszírozása a hátamon. Megvásároltam a kis turmánium szonyeget, amivel odahaza kiegészítem a kezelést, naponta 2-3 alkalommal. Nagyon boldog vagyok, hogy elkerülhettem az újabb mutétet, ezért hálával gondolok a Nuga Best megalkotójára, a szalon üzemeltetoire és a kedves konzulensekre, akik sok türelemmel és kedvességgel foglalkoznak velünk.
Nuga Best ad egészséget. Köszönjük meg Cho Sing Hen-nek!
Műtét után félévenként kellett kontrollvizsgálatra jelentkeznem. Elmeséltem az orvosomnak, milyen jó hatással van rám az itteni kezelés. Az volt a véleménye, hogy folytassam csak tovább és 1 év múlva akar látni.

Zsák Margit
2010-11-25

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 11 éve

Állandó gyógyszerezés ellenére különbözo problémákkal küszködve, így nyak és vállfájással, csigolyameszesedéssel, kézzsibbadással, állandó fejfájással, álmatlansággal és az ezzel járó levertséggel. Idegi- és fizikai fáradtsággal, mindezeket tetézte a gyógyszerek szedése melletti magas vércukorszint. A NUGA BEST szalonban eltöltött elso két nap után jelentosen nem romlott az állapotom, talán csak annyi, hogy a felsoroltak mellett a derékfájásom is kiújult. Bíztam a konzulensek által kapott részletes tájékoztatóban, a berendezésekben, a féléves kezelések hatására hiszem és vallom a kezdeti megtorpanás után a teljes javulást, így a csigolya okozta nyak és vállfájás, a karzsibbadás, az alvászavar megszunt, a vércukor szint 5,8-ra csökkent, emellett jelentosen javult a közérzetem, fizikai, szellemi aktivitásom. Kimeríthetetlen forrása van a gyógyulásra ezen berendezések által, úgy a NUGA BEST, mint az otthoni használatban. A jelenleg bemutatott és kipróbált csodaövnek a jótékony hatását a belso szervek tisztulási folyamatában érzem pl. a vizelet tisztább, gyakorisága nott. Alakformáló hatásának köszönhetoen 1 hét alatt 1 cm csökkent a derékboségem, a felesleges zsírpárnák is fogynak. Kijelentheto, hogy a különbözo berendezések, valamint a tartozékok összessége ad lehetoséget a betegségek megelozésére, a meglévo problémák feloldására és nem utolsó sorban, a folyamatos kezelések hatására a gyógyulásra.

Szili Lászlóné Jutka
2011-05-03

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 11 éve

Toldi Imrénének hívnak. Rövid leszek, rendkívül elégedett és boldog vagyok, hogy eljöttem a NUGA BEST szalonba. Hálás vagyok a kellemes és meleg légkörnek, amit a konzulenseknek és a "Legjobb doktornak" köszönhetek. Két hete a vesém tájékán kibírhatatlan fájdalmat éreztem, hányingerem volt. A fájdalom miatt az ügyeletes orvost kerestem fel. Megvizsgált és természetesen a szakrendelésre küldött. Az ultrahang és a röntgen vizsgálat megállapította, hogy gyufafej nagyságú vesekövem van. Én az egészséges életmódot vallom, ezért továbbra is a NUGA BEST gyógymódot választottam - orvosi beleegyezéssel. Pár nap múlva ismételt röntgen vizsgálaton vettem részt. A ko eltávozott, a vesék útjai és a vesék tisztává, átjárhatókká váltak. A fájdalmak megszuntek, nagyon jól érzem magam. Nem tudom leírni, mit éreztem, amikor 2 nap kezelés után a csoda megtörtént. Az ilyen boldogságot szavakkal nem lehet elmondani. Még azt is szeretném elmondani, hogy az én régóta osz hajamban sötét hajszálak jelentek meg! Mondják a fiatalság nem tér vissza. Ezt akkor minek mondják? Kitartóan járok a szalonba és várom az újabb kellemes meglepetéseket.

Toldi Imréné
2011-04-13

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 11 éve

Toldi Imréné Editnek hívnak. Egy hónapja - kolléganom: Szili Lászlóné Jutka - ajánlására kerestem fel és látogatom a NUGA BEST- et. Nagyon kedves munkatársak fogadnak minden alkalommal, már az ajtóban érdeklodnek egészségi állapotomról. Napi eloadásainkban énekkel, zenével, tornával, és egyéb szemlélteto eszközökkel magyarázzák el a NUGA BEST ágy szervezetünkre gyakorolt hatásait. Elsosorban a gerinc melletti idegvégzodések és azok kihatásait ismertetik velünk. De (nagyon) kedvezo a gyomor, bél stb. szerveinkre is. Én a stressz, álmatlanság, váll ízületeim letapadása miatti fájdalomba szenvedtem. Pozitív változásról számolhatok be. Amióta ide járok, a váll ízületi fájdalmam teljesen megszunt. alváshoz az altatót szinte nemsokára elfelejthetem. Már csak 1-2 tablettát veszek be. Ha nem tudok eljönni, már szinte hiányzik. A munkatársak kedvessége, figyelmessége miatt második otthonomnak érzem. A jókedv mind- mind hozzájárult gyógyulásomhoz. Szeretném megköszönni CSO-SING HEN- nek az ágy alkotójának és a szalon dolgozóinak - gyógyszer nélküli - lehetoséget a gyógyuláshoz.

Toldi Imréné
2011-02-21

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 11 éve

2010. november óta folyamatosan minden nap járok a Nuga Best Szalonba. 2011. február 7-én a szalon igazgatója javasolta, tuzzünk ki célt, hogy milyen javulást érhetünk el, ha konkrét betegségtol akarunk eredményt elérni. Elso héten az ágyhasználat közben a miostimulátor övet is használtuk, amelynek eredményeképpen nem csak a has kerülete, de az emésztést is serkentette, megszüntette a gyomor fájdalmamat. Az ötpontos kezelot 40 percig a nyakamon tartva a rekedtségemet szüntette meg, mivel a savtúltengés miatt gyakori a rekedtségem. Második héten szabadon választott programban volt részünk, én a nyaki, hasi programot vettem igénybe az ötpontos kezelot, máj, gyomor tájékra tettem, mivel minden nap oda kell figyeljek a reflux betegségemre. Elmondhatom, jól érzem magam. Jó lenne, ha ezek a jótékony programok hetente változnának, mivel az élelmiszerek, amelyeket megeszünk, a fertozött levego naponta mérgeznek bennünket, egyre nehezebb egészségesen étkezni és egészségesnek maradni. 2010 decemberében hazavittem a Turmánium kerámia szonyeget. Használata során: megszüntette: hajhullásomat, alvásproblémáim, az éjszakai lábfájdalmat. Ez az elso tél, hogy nem fázom, nem viselek téli kabátot. Minden télen legalább kétszer szenvedtem náthától, influenzától, hála a Nuga Bestnek ez is elkerült. Mindez a jó vérkeringésnek, az immunrendszerem megerosödésének tudható be, melyet a berendezések használatának köszönhetek. A második szív használata során az elso három alkalommal fájdalmat éreztem végig fájt a lábam széle, de ez is megszunt, könnyunek érzem a lábam, fájdalom nélküli. Köszönöm ezt a sok jót a Nuga Bestnek, elsosorban a feltalálónak, Szergejnek, Lénának a szalon tulajdonosainak, akik megnyitották számunkra a lehetoséget, hozzájuttattak, elhozták hozzánk az egészséget, hogy minoségi életet tudjunk élni. Köszönet és hála ezért és köszönet a Konzulenseknek!
2007-ben megállapították nálam a csontritkulást. Azóta szedtem gyógyszert, amit hetente kellett szedni. 2008 óta járok a Nuga Bestbe, kisebb-nagyobb kihagyásokkal. Azért otthon minden nap kezelem magam, mert megvettem a kis turmánium szonyeget és a második szívet. A legutóbbi leletemet megnézte az orvos és azt mondta, hogy olyan szépen javultam, hogy elhagyhatom a gyógyszert. Mióta használom a második szívet, nem kell altatót szedni. A vérképem is rendben van. Fizikailag rendben vagyok, tavaly végigcsináltam egy költözködést. Van 4 unokám, akikre sokszor vigyázok. A kertet is egyedül gondozom.
Köszönöm a Nuga Best dolgozóinak odaadó gondoskodását és a lehetoséget a gyógyulásra!

Takács Gézáné Klári
2011-02-09

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 11 éve

Magas vérnyomásom, cukorbetegség, a jobb térdemben és a forgóban porckopás, a látásom gyenge és a jobb szememben sötét pontok mozogtak, valamint csontritkulás volt tapasztalható. Általában székrekedésre hajlamos voltam. Mind a két lábam 200-250 m után nagyon nehézzé vált, nehézzé vált a légzés és meg kellett állnom. A lábaimban a vérkeringés nem kielégíto. A kezelések 3 és 4 napja után hasmenést tapasztaltam. Ezek a tünetek elmúltak. Három hét óta járok a NUGA BEST szalonba. Azóta a magas vérnyomásom normálissá vált. A cukorbetegségem 4,6-ssá vált. A térdemben és a forgóban a porckopásos fájdalom csökkent, a lábaimban a vérkeringés javult.

Kapitány Mihály
2011-02-20

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 11 éve

28 éves korom óta gerincproblémák gyötörnek. Állandóan kezelésekre, fürdo-és fizikoterápiákra jártam. 1998-ban jobb csípoprotézist kaptam. Azóta is rendszeresen kezelnek. 2010-ben a CT vizsgálatok olyan súlyos gerincelváltozást és csontritkulást mutatott ki, hogy azt mondták: "örüljek, hogy nem vagyok tolószékben". Fájdalmam éjszakánként fokozódott, rosszul aludtam, így állandóan fáradt voltam. A NUGA BEST használata után, az állandó nyaki, derék és hátfájdalmaim csökkentek. Botomat elhagyva stabilan járok. Kedélyállapotom ilyen kedvezo javulás következtében teljesen megváltozott pozitív irányban. Derékméretem 4 cm-el lett kevesebb, súlyom 2 kg-mal csökkent. Március 25-én stabilizációs gerinc mutétet javasoltak, valamint a csípoprotézisem cseréjét. Erre valószínuleg nem lesz szükség!

Köszönet a NUGA BEST tulajdonosainak!

Várbíróné Németh Klára
2011-05-12

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 11 éve

Nagy a világ, vagy mégsem? 2010. november elején jöttem a NUGA BEST szalonba érdeklodni, hogy tudnak-e segíteni a problémáimon. Azóta ide járok. Érdeklodésemre elmondták, hogy a készüléket Dél Koreában gyártják. Koreáról jutott eszembe egy kedves kapcsolatom. 1952-ot írtunk. Egy fovárosi kórház belgyógyászatán kezeltek gyomorpanasz miatt. Koreában ekkor dúlt a háború. Nemzetközi egyezmény alapján a mi országunk is fogadott háborúban sérült betegeket. Így került a mi kórtermünkbe egy 18 éves koreai gerincsérült leány. Én 19 éves voltam. Arankának neveztük, mert a keresztneve magyarra fordítva aranyat jelentett. Aranka nagyon lelki beteg volt, távol a családjától, idegen országban. Mi barátok lettünk, segítettem neki mozgásában, tisztálkodásában, mosásban, tisztálkodásban és foleg a magyar nyelvben. Belgyógyászati vizsgálatai után egy fovárosi sebészetre került, ahol megoperálták. Én közben munkaképes lettem, de hetente 2-szer meglátogattam, süteményt vittem neki, azt nagyon szerette. Mindig nagyon örült nekem. Pár hét után kaptam tole egy levelet, amiben közölte, hogy szanatóriumba viszik vidékre, de nem tudta megírni, hogy hova. Nagyon szomorú volt, hogy többet nem találkozhatunk. Én érdeklodtem a sebészeten, hogy hová, melyik szanatóriumba vitték, de azt a választ kaptam, hogy külföldi állampolgárságú beteg címét nem adhatják meg. Soha többet nem hallottam róla. Így ért véget a mi találkozásunk. Remélem meggyógyult és hazatérhetett a családjához. Visszaidézve az emlékeimet a SORS kezét érzem abban, hogy most 78 évesen én a Dél-Koreában kifejlesztett készülékekkel gyógyíttathatom magam, szintén gerinc problémám miatt. Talán nem véletlen. Ez az én Koreával kapcsolatos kedves emlékem. Remélem Aranka meggyógyult és él. Köszönöm, hogy készülékei által javíthatom az egészségemet és kellemesebbé tehetem időskoromat.

Fakó Imréné Marika
2011-02-09

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 11 éve

Néhány éve idojárási frontok hatására "belobban" az L 4-5 csigolyarész és keresztcsont. Nagyon kellemetlen, égeto, nyugtalanító (se ülni, se állni nem jó!) érzés sugárzik a forgók felé és mindkét lábamba és semmivel sem mulasztható el. Szeptember közepe óta nagyon felerosödtek a deréktáji fájdalmaim, sot ez felhúzódott a hátam közepéig és körbesugározta a testemet (évtizedek óta nem volt ilyen problémám). Fájdalomcsillapítóval éltem. Az orvos szerint a medencém elcsavarodott és egy rossz mozdulatkor valami kiugrik a helyérol. Ilyenkor fáj a forgóm és lesugárzik a lábamba stb. Február óta változó intenzitással - nyári szünetet tartva - fáj a jobb térdem. Van, amikor a kezelés után 1-2 óráig rosszabb, de én inkább a javulást élem meg. Csak a térdem fáj jobban. November 10-11-én elért az a bizonyos front, és azt tapasztaltam, hogy a Nuga Best használata után 1-2 órával fokozatosan egyre gyengébb lett a kellemetlen érzés. Ez igen bíztató jel! Amióta a szalonba járok nem kellett fájdalomcsillapítót szednem. Nagymértékben csökkentek a fájdalmaim és nagy örömmel tapasztalom, hogy energikus vagyok és visszanyertem a korábbi gyorsabb tempómat. A kizökkent "valami" a masszírozás közben a helyére került. Hazafelé már fájdalom nélkül mentem.

Torma Károlyné
2010-11-11

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 11 éve

23 évvel ezelott gerincmutétem volt. 2010 márciusától hirtelen romlott az állapotom, nehezebb lett a mozgásom és fájdalmaim voltak. Olyannyira, hogy nem tudtam magamat ellátni. A bal lábam már nem éreztem, s közben iszonyatos fájdalmaim voltak. A 4.-5-ös csigolyák instabillá váltak. 30 db injekciót kaptam, s ettol javultam nyár végére. November elején szereztem tudomást a NUGA BEST szalonról, ahova az óta is rendszeresen járok. Nem bántam meg! Az elso gyógyító program alatt hányingerem volt, minden érzékeny csigolyámnál külön-külön fájdalmat éreztem, viszont kezelés után mégis lazábbnak éreztem magam. Ezek a tünetek 5 nap alatt elmúltak. 5 nap után találkoztam a családommal, akik nem hitték el, hogy pár nap alatt ilyen látványos javulást értem el. Szemembol a nagy fájdalom látszata eltunt, járásom, mozgásom "simább" lett, botra nem volt szükségem. A szakorvosi rendelo foorvosa meglepodött a gyors javulásomon, szerinte feltétlenül kell, hogy használjam a szalon szolgáltatásait. Sokkal jobban vagyok, amióta ide járok. Köszönet a Tulajdonosoknak, hogy lehetoségem van az egészségi állapotomat javítani, ill. karbantartani. Köszönet a Konzulenseknek, akik tanácsaikkal, figyelmességükkel, hangulatukkal hozzájárulnak nap a nyugodt és kellemes közérzetemhez ezen kicsinyke "BÉKE SZIGETEN". Így is lehet. Köszönet mindenkinek!

Fakó Imréné, Marika
2011-02-09

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 11 éve

Harmadik hete járok a Nuga Best Kocsis utcai szalonjába. Jelenleg magas vérnyomással, cukorbetegséggel (2-es) és magas koleszterinnel kezelnek. A jobb vesém folyamatosan fáj, gyulladt. A gerincem alsó része rendkívül fájt, a bokám nagyon dagadt és az emésztésem sem volt rendben. Már túl vagyok a 14.-dik kezelési napon, minden nap használom a masszázságyat és a miostimulátor övet. Az elso 3 kezelés nagyon fájt az ágyon. Kisebb szédülést tapasztaltam felkelés után. A 3.-dik nap után a gerincem és vesém fájdalma fokozatosan csökkent. Az öv használata után kezdett rendbe jönni az emésztésem és szinte minden olyan tünetem elmúlt, ami azelott mindennapos volt. Vélhetoen a szervezetemben tisztulás indulhatott meg, mert a kezelés második hetében az arcomon pattanások jelentek meg, melyek aztán elmúltak. A hasamat feszesebbnek érzem (még nem fogytam) és gyorsabban tudok járni, mint a kezelés elott. Köszönöm a lehetoséget a szalon használatára és a munkatársak kedves, udvarias viselkedését.

Bernáth Gyöngyvér
2011-05-19

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 11 éve

Hubay Ildikó vagyok. Ülo munkát végzek és az elmerevedett nyakam és vállam karbantartása céljából kezdtem el a Nuga Best-be járni, és immár 4 hete kezdem itt a napomat. A rossz, állandó merev tartás miatt gyakran zsibbadt éjszakánként a bal karom, aminek oka egy meszes csomó volt a lapockám alatt. Mellesleg gyakran fájt a gyomrom a stresszes életmód miatt, és évente 1-2 alkalommal a derekam is berobban a helytelen üléstol. A fehérvári úti szalon közel van hozzám, ezért oda rendszeresen tudok járni. Az elso hét még kellemes volt de, de a 7.-8. alkalom után sajogni kezdett a derekam, a csípoízületem, nehezen mozogtam, és csak a lányok bíztatására tartottam ki. Érdekes volt, hogy maga a masszázs továbbra is jól esett, csak késobb, a mozgás hozta elo a fájdalmakat, amik azért más jelleguek voltak az eddigi ízületi fájdalmaknál. Ez az állapot kb. egy hete tart, egyre enyhülo formában, és egyre kellemesebb érzetet okoz a reggeli masszázs. Kifejezetten érzem, ahogy a forró görgok szinte kiégetik a fájó pontokat és úgy érzem, mintha kivasalnák a hátamat és a derekamat. Ilyen hatást éreztem régebben a Gellért fürdoi szaunázás után. Mellékhatásként a gyomorfájásom is enyhült, bár az igazsághoz tartozik, hogy én esténként a nuga övet használom, aminek a hatása jobb, mint a legerosebb görcsoldóé. Amióta használom Nuga Bestet a gyógy masszoröm egyre kisebbnek találja a csomót a lapocka táján és ennek következménye, hogy a karzsibbadásom sem jelentkezett már egy hete. Remélem, ez a tendencia kitart addig, míg teljesen tünetmentessé nem válok, és így nem csak egy kellemes órát és a reggeli frissességemet köszönhetem majd a Nugának (ami önmagában is csodálatos dolog), hanem a teljes gyógyulást. Ebben nagy érdeme van a szalon kedves és abszolút segítokész csapatának, akik átsegítenek a nehéz perióduson, és nem engedik, hogy az ember elveszítse a kitartását. Köszönet érte mindannyiuknak.

Hubay Ildikó
2010-11-12

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 11 éve

66 éves vagyok, sok betegségem van. 2010.02.25-től járok a Nuga Best-be. 202-szer voltam itt. Nagyon sokat köszönhetek a szalonnak, már két bizonyságot írtam a javulásomról, a falon kint van. Folyamatosan kell járni nem szabad kihagyni egy kezelést sem. Megvettem a Nuga Best könyvet, sokat tanultam belőle, és az előadásokból is. A kezem állandóan zsibbadt éjjelente erre ébredtem fel, nagyon rossz volt az alvásom, óránként fel kellett kelnem WC-re. Fél órával előbb jövök, hogy „T” betűt kapjak, mindent kihasználok a szalonban. Megszűnt a kézzsibbadásom. Az előadáson hallottam, hogy hogyan kell feküdni, ez igazi alvás. 2010.12.15-én megvettem a Turmánium nyaki korrekciós eszközt. Azóta éjjel ezen alszom. Most már 22-től reggel 5:30-ig tudok aludni. Köszönöm Cho Sing Hen tervezőnek és a masszázs ágynak. Ezt mind köszönöm a Nuga Best - nek, a bemutató teremnek és az itt dolgozóknak. Sok türelem kell és kitartás a gyógyuláshoz.

Balázs Béláné Marika
2011-02-24

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 11 éve

Két éve elcsúsztam és eltört a jobb bokám, alácsúszott a lábfejem és zúzódás is ért, ezért az ízület is megsérült és az izmok is letapadtak. Az orvosi kezelés után a lábfejemnél olyan érzés volt, mintha bilincsben lenne és enyhén fájt, foleg este, mikor megpihent a lábam. Gyógytornászhoz jártam, ami sokat javított a lábamon, de o sem tudta teljesen megszüntetni a problémámat. Ismerostol hallottam a Nuga Best Szalonról és sok jót mondott róla. Én is felkerestem a Nuga Best Szalont, ami 2010. október 28-án nyitott újonnan a Fehérvári úton. Mikor elkezdtem használni a Nuga Bestet, a masszázs alkalmával a derék-és hátizomnál hozott ki fájdalmat. Ezek a részek elotte sosem fájtak. Nagy szeretettel fogadtak, mint elso új vendéget. Megkérdezték milyen problémával jöttem. Meghallgattam az eloadást, amikor is sok jó tanácsot és tapasztalatot kaptam az eloadóktól. A Turmánium kerámia szonyegre, és utána a masszázságyra feküdtem. A ketto együttes használata hatott és segített a teljes ellazulásban. Másnap is elmentem, akkor már a lábfejemre helyezték az ötgolyós vetítot. Már a második alkalom után észrevettem a lábam javulását. Az eloadásokra minden nap kitartóan mentem. A Nuga Best kilencedik használata után elmondhatom, hogy a lábamban a szorító érzés és a fájdalom megszunt, és sokkal könnyebben megy a mozgás, jól érzem magam! Köszönöm a szalonnak és az ott dolgozóknak és nagyon sok kitartást kívánok!

Schulder Józsefné
2010-10-28

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 11 éve

1984. évben megállapított cukorbetegségemre gyógyszert szedek. Ez a baj sajnos sok betegséget a felszínre hozott. Félévente orvosi ellenőrzésre járok, labor eredményem 2010. márc.-ban sok csillagot eredményezett. Betegségeim: vérsejtsülly. magas:45, cukor: 11 mmol, vesefunkció az egyetlen balvesénél nagyon rossz: 1 negyed rész funkciónál, a köszvénynél. Van ezeken felül: kezdődő érszűkület, öregkori szürke hályogom, szülésektől aranyér, jobb kezem csuklótól kiindulva zsibbad, két éve gyomorfekélyem volt, nem sorolom tovább. Fájdalomküszöböm igen-igen magas. A vérnyomás még sajnos magas 150-160. A nyak, gerinc érzékeny. 2010. máj. 17-én kezdtem e Nuga Best szalonba járni. Az ismételt laboreredmény (2010.szept.-i) meglepte az orvosom: a vérsüllyedésnél eltűnt a csillag, megszűnt az ízületi gyulladásom. A veseműködés javult. Köszvény javult. Cukrom javult. A turmánium nagy szőnyeget otthonomban használom, ez rendbe hozta a bal lábszáramon lévő visszeret és a jobb lábamon eltűnt a dió nagyságú zsírcsomó. Köszönetet mondok Cso-Szing Úrnak, Lénának, Szergejnek, hogy elhozták Budapestre és térítés nélkül gyógyulhatok a berendezésen. Köszönetem fejezem ki a Nuga Best szalon nagy szívvel megáldott dolgozóinak, akik sok gyógyulni vágyót nagy szeretettel segítik és családtagként fogadják.

Berecki Lajosné Ibolya
2011-02-07

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 11 éve

2009. szeptember 1-től kezdtem eljárni a Nuga Best- be, a testvérem és a sógorom javaslatára. A legfőbb panaszaim: vizelettartás, medencecsont, derék, ill. a lábaim. A vizeletemet nem tudtam tartani 10-15 percnél tovább (volt, mikor be is csorgott). Nem tudtam lemenni a közértbe vagy az orvoshoz, mert pár méter megtétele után le kellett ülnöm, mert egyszerűen megmerevedtek a lábaim és nem tudtam tovább menni. A derekam meg majd szétszakadt. A Nuga Best használata után a vizeletemet 1-1,5 óráig tudom tartani, és még el sem csöpög. Persze betétet a „biztonság „kedvéért még használok. Ez részemre már jó eredmény. A lábaimmal kapcsolatosan, szerintem nagyon nagy változás történt. Már nem 1,5-2 óra alatt teszem meg az utat a lakásomtól a Nuga Best-ig. Kezdetben nagyon keservesen, bottal, kísérettel és természetesen a kísérőre támaszkodva, mindig meg - meg állva. Két busz és egy villamossal, alig bírtak ketten feltámogatni. De a Nuga Best berendezésnek, illetve a turmánium szőnyegnek, na és természetesen „Lénáéknak, Katinak, Imolának és Gizikének” az odaadó gondoskodásuknak köszönhetően, ma már bot nélkül kis segítséggel kicsit több, mint 1 óra alatt teszem meg a gyógyulásba vezető utat. 50 alkalom után sokat javult az állapotom, amiért nagyon - nagyon hálás vagyok.

Szakács Lászlóné Ica
2009-11-12

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 11 éve

Súlyos gerincferdülésből eredő problémával, kézzsibbadással és II-es típusú diabétesszel - melyre gyógyszert szedek - töltöttem a mindennapjaimat. Fájdalmas volt a menés, lépcsőmászás, a cipekedés és különösen hajolás. Csak térdelve tudtam az alacsonyabban végezhető fizikai munkákat végezni. A fizikoterápiás kezelések csak időközi fájdalmakat enyhítették. Az orvosok csak lokális kezeléseket írtak elő, de az ok okozati összefüggéseket nem vizsgálták ki. Az első alkalommal nagyon rosszul voltam, ahogyan a masszázságyról le kellett szállnom. Nem kaptam levegőt, azt hittem megfulladok, szúrást éreztem mindkét oldalamban. Az első 5 kezelésig a hátfájdalmam nem enyhült, sőt 2. alkalommal éjjel fájdalomcsillapítót kellett bevennem, mivel a fordulásnál nagy fájdalommal ébredtem. A konzulensek szemléltető előadása alapján megértettem, hogy minden hátfájdalmam oka a gerincből fakad. Fantasztikus érzés a turmánium kerámián feküdni. Az 5. kezelés után éreztem, hogy enyhül a fájdalmam, és oldódik a feszültségem, megkönnyebbülve, erővel feltöltődve hosszabb távon tudok gyalogolni. A bal oldali hátfájdalmam a 10. alkalommal olyan mértékben enyhült, hogy lassan le tudtam hajolni. A jobb kézzsibbadásom megszűnt. A hátam jobb oldalán - nyilván a letapadás okából eredően - még nehéz a felkelés, de bízom, hogy ez is el fog múlni. Augusztus 17-től mindennap eljöttem, ahol szeretettel várnak a konzulensek, hogy az egészségem javulásában segítsenek. "Az egészség jó, ha van, mert nagy kincs, és nagyon rossz, ha egyáltalán nincs. Ha van, akkor észre sem vesszük, de a hiányát nagyon megszenvedjük!" Ebben segít a Nuga Best, hogy az egészség hiányát visszaszerezzük. A testünk egy poggyász, amit egy életen keresztül cipelni kell. Minél több a felesleg, annál rövidebb az út, ezt kell meghosszabbítanunk. Köszönet Cso Szing Hen Urnak, aki a berendezéseket elhozta hazánkba a tudás és a szeretet jegyében. Továbbá köszönet illeti meg a konzulensek figyelmességét, buzdító kedvességüket, a jó hangulatot!

Kappel Istvánné
2011-09-22

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 11 éve

Az édesanyám és én Keszei Zsókának hívnak, nem vagyok író és talán szegényesnek tűnnek ezek a szavak, de sokkal jobb lett az életünk, mióta a Nuga Best is része. Kétlaki lettem, hétfőtől csütörtökig Pesten, péntektől vasárnapig Nagykanizsán élek. Édesanyám, akit ti Margitkaként ismertek, már 82 éve "hordja a gerincét". Szeretem őt, mi ketten nagyon összetartunk, megosztjuk egymás közt a jó dolgokat. A Nuga Bestbe először én kezdtem el járni ez év májusától. Komoly gondom volt a gerincemmel, a 4.-5. ágyéki csigolyámnál porckorongsérvem van, ami az ülőideget nyomja. De az egész gerincoszlopom meszesedik, tele vagyok deformitásokkal, annyira, hogy még az orvosok is csodálkoznak, hogy, hogy nem ülök tolószékben. Hát úgy, hogy küzdő típus vagyok, pozitívan gondolkodom és hiszek. Ezen kívül rátaláltam a Nuga Best infravörös akupresszúrás masszírozó ágyra és most ez dolgozik a problémás területeimen. Fájdalmam megszűnt, frissnek és legalább öt évvel fiatalabbnak érzem magam. Az ötpontos kezelőnek és a többi Nuga Best terméknek köszönhetően 6,8-ról 5,2-re csökkent a koleszterin szintem. A májfunkcióm vizsgálatánál a Gamma AT 151-es értéke 88-ra a GPT 75-ös értéke 31-re változott. Nyolc hónapja még 12 csillag volt a labor leletemen, júniusban már csak 4! Azért akartam, hogy az én anyukám is hallja, mennyit javultam. Lelkesen meséltem neki azokról is, akik már régóta a Nuga Bestbe járnak gyógyulni, akik szintén szép eredményeket értek el. Javult a járásuk, hallásuk, vérnyomásuk, nincsenek fájdalmaik, eldobták botjukat és fürgén szaladnak a villamos után. Hát úgy egy hónap múlva azt hallottam: " Na lányom, ma én is veled megyek!" Azóta hetente négyszer jövünk. Neki is könnyebb lett a menése, beállt a vérnyomása. Szívesen mozdul ki a lakásból, tud gyalogolni és nem csoszog! Hangulata is sokat változott, jókat nevetünk, bár ő örökké mosolygós volt. Vannak olyan emberek, akik a világot jobbá szeretnék tenni, de Cso Szing Hen nemcsak jobbá, de egészségesebbé is.. Köszönünk mindent a berendezés megalkotójának, a szalon tulajdonosának és nem utolsó sorban a konzulenseknek, akiknek van érzékük az emberekhez, el tudják érni, hogy bízzanak bennük. Tiszta szívvel osztják meg velünk az egészséges életmód örömeit. a Nuga Best képlet- összekapcsolása a tudásnak és a szeretetnek. Jöjjön hát mindenki, egy család vagyunk. Gyógyuljunk közösen, mert ma van rá lehetőségünk és szerencsére holnap is egy ma lesz.

Zsóka, Margitka
2011-09-06

Válasz

Gyenge András üzente 11 éve

Jó-jó. Én elhiszem, hogy egy-két-sok kezelés ingyen van. Habár nincs, mert nem csak az elektromos energia, az alkalmazottak bérköltségei, az általános költségek, és a masszázságyak amortizációja stb-stb. terheli a kezelést. És ki fizeti a révészt?
Valakinek fizetni kell ezeket,- sőt a fejlesztésről még nem is beszéltünk.
Nálam még hozzájárulna 3,5 óra Bp.-re, a helyi közlekedés, és ugyan ez vissza-azaz,- nyolc-kilenc óra közlekedés ebben a sajnos egyre romló közlekedési állapotokban.
Ez szerintem rosszabb lenne, mintha EL SEM MEGYEK....pedig a három gerincműtét utáni állapotra nagyon ráférne minden évben egy hévízi beutaló, és több hasonló...ami sajnos ma már REMÉNYTELEN...

Válasz

Dienes Miklós üzente 11 éve

Érdekes ez az "ingyenes" masszázs ágyról szóló cikk. Csak azt nem tudom elhinni kedves Margit, hogy a kezeléssel "megúsztad" a csípőprotézis műtétet! Ha így lenne, akkor téves
volt a diagnosis, mert a tönkrement ízületet gyógyszerrel, masszázzsal, alternatív gyógymóddal nem lehet javítani, a vele járó állandó fájdalom, mozgáskorlátozottság nem
szüntethető meg, csak protézissel! Olyan ez, mint mikor egy csapágy elakad, összetörik benne egy golyó, ki kell cserélni! Amúgy a masszázs jó dolog, sokat segít, panaszmentessé is válhat a beteg egy ideig, ezt tapasztalatból is tudom, mert nekem is sokat segít. Miklós.

Válasz

Dr.Horváth András üzente 11 éve

Nem hiszem el az ingyenersséget!Mi ebben a pláne?Nyilván az ágyakat kívánják eladni és ennek édekében egyszer nyújtanak egy ingyenes masszázst.Ez természetesen érthető lenne.De hogy egy szalon működése ingyenességen alapulna - még Magyarországon is -elképzelhetetlen.

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 11 éve

Én már pár éve kapcsolatban vagyok velük. S mivel majdnem minden nap jártam ezért egy csip protézis műtétet úsztam meg. Javaslom menj el és próbáld ki. S kérlek, mond, hogy én küldtelek. S a falom olvasd el azt a sok tanúságtételt amit a betegek írtak az idők folyamán.

Válasz

Kémenes Julianna Erzsébet üzente 11 éve

10 éves a Nugat Bezt.- cikkhez - : - De jó is lenne elhinni,de már megtanultam a saját börömön ,hogy " ingyen ebéd " nincs. Tehát ??? mi az ára .Hol vannak a kis betük? Amit el kéne olvasni?? hogy tudjuk mi a teendönk.. Mert ez csak fél hír szerintem... BÁR NE LEGYEN IGAZAM.... utána nézek,ha idöm engedi De köszönnénk a jó hírt.... Tisztelettel JKRENDI.. 2012 JUNIUS 26

Válasz