hildebrand katalin üzente 11 éve

Ernő! Terjeszteni fogom !!!!

Válasz

Gyenge András üzente 11 éve

Fehérné nagysasszony nem gondolkodott, csak írt.
Már több helyen kértem, hogy írja meg a véleményét. Ott nyilván csak gondolkodott, de NEM ÍRT EGY BETŰT SE !!
És mire tetszik a nagysasszonynak alapoznia azt a véleményét, hogy uszítás ? Ha elolvasta a cikket, és FELFOGTA, meg értelmezte is azzal , amije van, akkor olvashatta a bizonyított tényeket !!
Mert hogy NEM fizettek és nem fizetnek semmi után adót és ÁFÁT,- az tuti. Még a fizetett alkalmazottak se vallanak be szerintem csak valami minimálisat...A nyakát merném levágni a nagysasszonynak, annyira biztos. És ha a nagysasszonyt Isten teremtette, és nem anya szülte,.akkor IS. És ha csöndbe maradt volna, akkor nem csinált volna magából hülyét... Meg Jobbikost.... Igaz ami igaz, hogy a Fidesz egy az egyben a Jobbik gazdasági programját valósítja meg, és a társadalmi terveiket is elorozta...mivel nekik csak hatalomvágyuk és gazdagodási vágyuk van...Nem mintha a Jobbiknak nem volna....

Válasz

Hedrich Ernö üzente 11 éve

"Isten, az emberiséget azért teremtette, hogy gondolkodjon, "s csak aztán írjon.

Válasz

fehér jánosné üzente 11 éve

És még azt mondjuk, mondják itt, ezen az oldalon is, hogy nincs véleményszabadság! De ez a cikk, már nem vélemény, hanem uszítás! Nem mindegy, Na de szíve, lelke rajta. Ha Ő nem nyugodt, ne legyen senki, ezért akar tenni róla. De az Isten, az emberiséget azért teremtette, hogy gondolkodjon, és úgy cselekedjen.

Válasz

juhász nagy sándor üzente 11 éve

Így születnek a legendák. Nos a viccet félre téve a mai kormányzó egy párt nem valami határozottan tiltakozik ellene, nekem úgy tűnik mint ez az oldal lenne a Fidesz valamilyen biztonsági szelepe.Valójában a jobbon elhelyezkedő hívek megnyugtatása a cél,a túl középen levőknek meg a félemlítése.

Válasz

Gyenge András üzente 11 éve

NEKEM TETSZETT. Jót derültem rajta, mert tudom, hogy te is, meg a Sándor is tudja....

Válasz

Hedrich Ernö üzente 11 éve

Ezt sajnos én is konkrétan tudom.-"Az Usa területén van a szerver valahol...és a "kisgöbbelsz" a főmufti."Ám -juhász nagy sándor -kérdésére- csak ezt válaszolhattam.

Válasz

Gyenge András üzente 11 éve

Ernő ! Qva jó! Ez csúcs ! Még a végén valaki elhiszi ! Az Usa területén van a szerver valahol...és a "kisgöbbelsz" a főmufti....Innen. Kishazánkból töltik fel rá a mocskot.

Válasz

Hedrich Ernö üzente 11 éve

Igen!A kurucinfo.hu domainjai mind a Jordánon túli szervereken vannak bejegyezve,s azokat mohamedán vallású zsidó ügynökök üzemeltetik,arab álruhába öltözve.A domain gazdák pedig sékelben fizetik a szerverek kezelőit.S az egész az iráni gárda kezében van,legfőbb irányítója Machmud Ahmedizsedán.

Válasz

juhász nagy sándor üzente 11 éve

A hírek szerint a Jordánon túliak üzemeltetik?? Tud valaki pontosabbat erről ??

Válasz

Boros istvan üzente 11 éve

kedves borbala! csodalkozom hogy csodalkozik hisz itt olyan gyenge a buntetes es a hatosag hogy az lenne csoda ha a kormukre neznenek de miert is buntetnek akkor a fidesz nem tudna aktivalni oket amikor szukseguk lenne rajuk lassa a teve ostromat

Válasz

Gyenge András üzente 11 éve

Nem ez az első, és nem is az utolsó eset, hogy elvakult emberek sajátos eszméinek árnyékában kevésbé becsületes és rendes emberek az éppen regnáló (mindegy milyen színű) hatalmat átverve, becsapva, illegális és ellenőrizhetetlen jövedelmekre tesznek szert. Zsebelnek be a hazaffyság, meg a SZITTYA VIRTUS örve alatt hatalmas pénzeket,- és ehhez még a az Ország Házában is hangulatot teremtenek, teremtetnek, hogy a látogatottságot növeljék, és a hívek szaporodásával még nagyobb politikai tőkére, és azzal gazdasági hatalomra tegyenek szert. A "kisgöbbelsz" (Novák) a partizánakcióival, kitiltattatásával, és a beugratott "Bukóczy" barmok meg a vérvádazással. Igen. Ez a Jobbik nevű csapat mind tiszta tekintetű, jóarcú és tisztességes , becsületes, törvénytisztelő, törvénykövető "HAZZAFFFY." Csakhogy ilyenekkel vannak tele azok a panziók, miknek ablakán rács van, egyenruhás személyzet nyitja-csukja előttük-utánuk az ajtót, és a népnek meg naponta 8760 Forint költségbe kerülnek fejenként, zuzammen.
Lehet, hogy a Fidesz éppen ezért hagyja, és nézi, tűri, ösztönzi a csapatot, hogy csak így tovább fijjúk ?

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 11 éve

Mind "becsületes,makulátlan hazafi" akik nem merik vállalni saját arcukat.Ismerősek ebből a klubból is.Igazán sunyi,jellemtelen ,alávaló emberek.Kenyerük az uszítás s mind ez jó pénzért.Hol a hatóság?

Válasz