Gyenge András üzente 12 éve

Judy asszony ! Gyerekkora óta ismerem a Bajnai Gordon Györgyöt. Még ma is azt képviseli, amit felnőtté válásakor, úgy 18 éves korában. Épp érettségire készült, mikor utoljára talalálkoztam vele személyesen és beszéltünk is....
Ellenben ismerek olyan "politikust" aki Kisz-től a mérsékelt baloldal-Jobbközép- jobboldal, és immár "nincs tőle jobbra senki", a saját szavai szerinti utat járta be...
Akkor ki is a szélforgó?
Állításom bizonyításául ideteszek egy linket
http://nyugdijas.network.hu/kepek/szarka_sigazsag_torten/mik_ki_nem_derulnek_2-001
De talán látta is.....
Viszont önnek sem ártana valamit bizonyítania is... mert eddig még semmit sem bizonyított, csak beírt....

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 12 éve

Kedves Judy!
Az igazsághoz az nem tartozik hozzá,hogy:egy év állt rendelkezésére,s ha emlékezetem nem csal a szekeret ennyi idő alatt is sikerült jó irányba fordítania?Szélforgó lenne?Mikor merre forgott ha kérdezhetem?

Válasz

Hódos Judy üzente 12 éve

Egyszer már lett volna lehetőség mindezen okosságok megvalósitására! Mit is tudhat egy szélforgó megvalósitani? Igazuk lehet azoknak, akik nem " kiforditott", kabátot akarnak.
Talán?

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 12 éve

Kedves András!
Én meg pont arra gondoltam,aki addig elolvassa amennyit feltettél az ha ott van végig is olvassa,mert érdekes,ha meg már kattintani kell ?Bajnai úr szerintem nagyon közérthetően,logikusan ,következetesen ír,akinek van esze az értésre érti is.A Tholáról azt tartom azért ír minden oda nem illőt,hogy elterelje a figyelmet a valós mondani valókról,de arra már nem futja,hogy cáfoljon, gondolja ennyi is elég .

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Borika! Hosszan hezitáltam én is, csak azt az érvet találtam erősebbnek, hogy ha hosszú a cikk, akkor pont azok nem olvassák végig, vagy ha végigolvassák, akkor a végére már a közepét elfelejtik, - akiknek a legnagyobb szükségük volna rá. Először arra gondoltam én foglalom össze, -de aztán győzött a kényelmesség. Megtaláltam a rövidítést, és azt tettem fel. ( gondoltam, hogy ha elkezdenek netán érdeklődni a Thola félék, akkor átmennek a linkre.
A Thola Antal féle bemásolás,- majd a rövid magyar szólás-mondás bemásolása ezt mintha rossz példaként igazolná.
Beleolvasott,- nem értette. Vagy csak annyira idegen tőle a stílus és mondanivaló, hogy inkább nem olvasta végig.
Pedig nem használ a Bajnai idegen meghatározásokat, és bonyolult társadalmi kifejezéseket. Minden szó a magyar köznyelvben régóta benne lévő kifejezés.
Úgy látszik mégsem értette-érti. Talált valamit vele kapcsolatba, gyorsan feltette.Egyébként is roppant termékeny a Thola úr, ámde MÁS TOLLÁVAL, KAMERÁJÁVAL ÉKESKEDIK, mint a dr. államelnök. Saját, konkrét, indokolt vélemény nélküli ember. Mintha ez lenne a PÁRTFELADATA .
Olvasni kéne ezt a Bőzsöny, Bajnóczi, Humayer, és mr. Fender és még sok más uraknak-hölgyeknek is,-a nyilas oldalak mellett.
MÉG AKKOR IS, HA HOSSZÚNAK TARTJÁK, és messzebb van a bulvártól, mint a hungarista írások.
Köszi, hogy kicserélted.

Válasz

T. Antal üzente 12 éve

"Ismétlés a tudás anyja."

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 12 éve

Thola úr!
Az előzőhöz még annyit!Ha közlésre érdemesnek tartott írást akar a klubtagok tudomására hozni szíveskedjen önálló blogként írni,hogy kommentálni lehessen.Ezentúl a hozzászólásoknál szereplő cikkeket rendre ki fogom törölni,azoknak nem ott van a helye.

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 12 éve

Kedves Thola úr!
Mi lenne ha egyszer saját gondolatát mondaná el hozzászólásában és nem pedig innen onnan idézett,nem aktuális írásokat másolna be.Vagy magának nincs önálló gondolata?El sem olvassa amihez cikket told?Ha nem vette volna észre ez az írás merőben másról értekezik,mint a január 9-ei,amiről mellesleg annak idején itt is lehetett olvasni.
Akinek nincs önálló gondolata ne szóljon a témához!!!!!!!!!!!!!!Vagy ha idéz,oda klappolót ,frappánsat idézzen!!!!!!!!!!!!!!!

Válasz

T. Antal üzente 12 éve

"Az eddigi találgatásokkal szemben nem egy formálódó ellenzéki-civil összefogás, hanem egy maga alapította politikai szervezet élén térhet vissza a magyar közéletbe Bajnai Gordon korábbi miniszterelnök - értesült az Origo.

A volt kormányfő január 9-én, a Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány blogján megjelent terjedelmes írásban elemezte a gazdasági és politikai helyzetet. Azt írásban Bajnai azt fejtegette, a haza és a haladás ügye iránt elkötelezettek reménye a mielőbbi kormányváltásban van, ez viszont csak akkor lehetséges, ha választható alternatíva szerveződik a Fidesz ellen.

Egy nappal később az ATV-ben arról is beszélt, hogy volt miniszterelnökként felelősséget érez az országért, és szeretne segíteni a jelenlegi rendszer megváltoztatásában. Azt azonban, azt mondta, nem tudja, miként járulhatna ehhez hozzá, és még arról sem döntött, vállalna-e miniszterelnök-jelöltséget a következő választáson.

Az exminiszterelnökhöz közel álló forrás az Origonak azt mondta: Bajnai mostanában többször utalt rá, hogy bár visszatéréséről még nem döntött végleg, "egy új szervezet alapítása van a fejében". A lap forrása szerint Bajnai csak a legszűkebb környezetével osztotta meg ezt az információt, de azt mindig hozzáteszi, hogy "a zászlóbontásnak még nincs itt az ideje". A volt kormányfő egyébként a közeljövőben is csak annyira lesz aktív, hogy "forogjon a neve", és miniszterelnök-jelölti alternatívaként a továbbiakban is szóba jöhessen.

Bajnai politikába történő visszatéréséről munkatársa azt mondta, azért sem akarja ezt elsietni, mert "a kormányváltásnak csak akkor van értelme, ha az új kormány képes a jó kormányzásra", és komoly szakmai és anyagi háttérre is szüksége lenne egy új szervezetnek.

Az új politikai formáció Bajnai elképzelései szerint elsősorban a politikától elforduló elégedetlenekre számítana, és arra, hogy elszívhatja bizonyos pártoktól az őket most csak jobb híján választó értelmiségieket is. Egy másik, Bajnai Gordonhoz közel álló forrás a volt miniszterelnök esetleges visszatérésének időzítéséről az Origonak azt mondta, az legkorábban fél, de inkább egy év múlva lehet esedékes."

hirszerzo.hu

2012.01.17.

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 12 éve

Kedves András!
Utólagosan elnézésed kérem,de a blogodat átszerkesztve feltettem a teljes cikket,mert úgy ítéltem meg így igazán kerek egész,nagyon fontos kérdések fogalmazódtak meg benne s kár lenne,ha a folytatást nem olvasnák el.
Bajnai úr tanulmányát mindenkinek csak ajánlani tudom még azoknak is akik a józan megfontolásokat nem tekintik alapértéknek.Sok így gondolkodó politikusra lenne szüksége az országnak.

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Humánum. Gondolati tartalom. Más alapállásból. Érthetően. Higgadtan. Emberségesen.
"Egy híres történészt idézve nem azok csinálják a forradalmakat, akik szegények, hanem akik csalódtak." Lásd: mint vala a dicsőséges fülkekétharmados forradalom...ami még nagyobb (!!) csalódáshoz vezetett !! Amit most még csak fokoznak az orbánista politikával...

Válasz