Gyenge András üzente 12 éve

Boros uram ! Látom írásán, hogy az égvilágon semmit nem ért abból, amit olvas. Leírtam, hogy már 25 (!) évvel ezelőtt is (!) -mikor még unokám SE volt, mert csak 21 éves a hét közül a legidősebbik,- már akkor azt az álláspontot képviseltem amit most !!
Viszont ha nem érti, akkor keressen valakit a környezetében, aki ELMAGYARÁZZA ÖNNEK !!
Egyedül csak a nevem tanulta meg majdnem helyesen leírni egy hónap alatt.... remek....de azt már az elemi iskola ELSŐ osztályában meg kellett volna tanulnia, hogy a személyneveket NAGYBETŰVEL KEZDJÜK ...Vagy már akkor is hiányzott az órákról ?

Válasz

Boros istvan üzente 12 éve

kar gyenge uram hogy csak most jut eszebe az unokaja az elso ilyen megszorita mar meg volt akkor kellet volna felteni az unokajat

Válasz

juhász nagy sándor üzente 12 éve

Nos ezek a feltételek Orbánt nem idegesítik.Az övéké minden,ha itt minden összeomlik, mindnyájan földön futók leszünk de ők majd szépen jól élnek.Van aranyuk,földjük,bányájuk ,szőlőjük..tartalékjuk..

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Károly Károly !
Nem ártana ám HA SZÖVEGELÉS HELYETT NETALÁN CÁFOLNA,- DE ÉRVEKKEL ÉS ADATOKKAL...
Ebben eddig még nem jeleskedett.....Mert ugyan van egy véleménye, de azt alá is kellen támasztani valamivel,- mert csak úgy kijelent valamit bele a levegőbe.....azt önnél sokkal butábbak is tudnak.

Válasz

Humayer Károly üzente 12 éve

András-András, már megint szoknyába gabalyodott!
Juditkának tökéletesen igaza van.
A lelki társával csak uszítanak, csaholnak! Nem unják már??

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Kedves Bogárné Molnár Judit ! Judit nagyi ! Ön jó példát mutat?
Megsértődni, vagy sértődöttséget mutatni ahelyett, hogy a feltett kérdésre választ adna,- az a legkönnyebb. Kamasz szokás.. Csakhogy már nem kamaszkorú.
Sajnos elég rossz gyakorlat, amit ön is csinál.
Ön érv nélkül és sértődős stílusban válaszol, de nem is arra, amit kérdeztem öntől, hanem egy véleményre...a kérdést meg elegánsan nem veszi észre ! Bravó. Valódi mai gerinctelen politikusi megoldás...

Válasz

Bognárné Molnár Judith üzente 12 éve

Ez stílus! Jó példa unokáknak gyerekeknek.Csak így tovább."pénzed az ilyen megnyilvánulás után biztos gyarapodni fog"Ha ilyen ez a közösség nem kérek belőle.Szeretek békében szeretetben élni,gyerekeimmel, unokáimmal, állataimmal,barátaimmal ,gondozni kiskertemet szerény anyagi körülményeim mellet.

Válasz

Kántor Aranka üzente 12 éve

Hát ez biz szép dolog!!Kedves Judit, van gyereke??? Dolgozik???????? Itthon??? avagy külhonba????????? Csak kézdezem, mert iszonyú kíváncsi vagyok!!!!! Nos nézzen a tükörbe , és köpje magát szembe!!!!! vagy netán magácska csókolt kezet???????????mert az egész ország látta!!! Andrásnak teljesen igaza van, azt hiszem ehhez nem is kell komment!!! Ja és mi nagyik nem politizálunk, hiszen azt teszik a politikusok (vagy nem) mi csak véleményt alkotunk, ki így, ki úgy!!! Én őszintén szólva nem is tudok, én csak a megélhetésünk miatt aggódom, mert mint mindíg, a kisember "szívja" meg!!!! Vagy ebben is tévednék????? Én biz szívom rendesen, mert nagyon kevés a pénzem a megélhetésért, de tudom , rajtam kívűl vannak még néhányan rosszabb körülmények között! Nos csak ezért bírálom a kormányt, hogy semmit sem tesz!!! Ja és még azt sem szeretem, amikor hülyének néznek, igaz sok mindent megéltem már, de ez mindenen túl tesz!!

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Judit Nagyi ! Talán lenne kedves meghatározni, hogy ön szerint mi érv nélküli,- és mi uszító stílusú?
Mert így a saját mondatát kritizálja.
Egyébként meg PONT AZÉRT, MERT VANNAK A NAGYIKNAK, MEG A PAPIKNAK IS UNOKÁK ! És nem szeretnék, ha az unokáiknak is azt a nagyon kemény és nehéz utat kéne bejárni amit őnekik. Mert az idősebb generáció FELELŐSSÉGGEL TARTOZIK AZ UTÓDAIK FELÉ , FŐLEG A TAPASZTALATAIK OKÁN IS. Gondolom én.
De talán ön majd kiokosít, hogy helyesen gondolom e ?

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 12 éve

Kedves Judit!
Ha saját magára gondol tökéletesen igaza van.

Válasz

Bognárné Molnár Judith üzente 12 éve

Minek nagyiknak politizálni,főleg ilyen kritikán aluli uszító érv nélküli stílusban.

Válasz

csepreghy pál üzente 12 éve

Szerintem jól szorakoznak az Úrak a Magyar elit közremüködésével. Nos talán már aktuális a slogen "" Hajrá Magyarok " ez az igazi szabadságharc, de kiért és minek.

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Szerintem a Fijjúk ezt nagyon jól ismerik, tudják, - de lehet, hogy még várnak hozzá ....Számítanak még a Média Tv. az "Alap Tv:" egyes sarkalatos témaköreiben hasonló demarsra. És ez bizonnyal nagyon nem tetszik Orbán Viktornak.
A többi sem fog...
Ha szép csendben "kijavítanák" a hülyeségeiket, nem cirkuszolnának, akkor talán még jól is kijöhettek volna az egész katyvaszból....
De így csak a dágványt dagasztják, a hazudozásaikkal, a kettősbeszéddel csak büdösítik és mélyítik a katyvaszt.
A Jó (!) politikus az úgy javítja a hibáját, hogy észre sem veszik, csak a nagyon értők és figyelők! (Pl: möszjő Sarközi !)
A ROSSZ politikusok meg így !!!
Hogy az egész világ rajtuk, meg rajtunk röhög,- hogy hogyan lehettünk olyan balfékek, hogy ezeknek adtunk szinte korlátlan hatalmat !
A tandíjat meg kell fizetni. No de ennyiszer ??? És ennyire?

Válasz