Ratinland Ibolya üzente 12 éve

Felháboritó hogy megint törpék döntenek az óriások sorsáról.Valóban borzasztó.

Válasz

Nákics Mária üzente 12 éve

Fel vagyok háborodva a Művésznővel szemben tanusitott eljárás miatt. /Tudom ez senkit nem érdekel/

Válasz

Sámson Istvánnné Erzsi - Bözse - Csöre - Csyri üzente 12 éve

Istenem!
Ilyen nagy művészt csak úgy kirúgni, ez borzasztó!
Minek nézünk még elébe!

Válasz

Kerék Tibor üzente 12 éve

Valóban a politika mindent tönkre tesz ebben az országban. És ezek mernek pálcát törni Actél (Apfel) György felett? Ő ministráns gyerek volt hozzájuk képest, pedig igen csak belebeszélt a kultúrába, de ezek nem csak bele beszélnek, de rombolnak és fasizálnak (Újszínhház)! Pártkatonákból csinálnak szinház igazgatókat, elkergetve a szakemberek sorát és tesznek tönkre évtizedek óta működő virágzó szintársulatokat és tesznek földönfutóvá szinészeket, rendezőket, szinházi dolgozókat (József Attila Szinház)!!!!!

Válasz

Hedrich Ernö üzente 12 éve

"VAN-E OLYAN....... AMI NEM ESIK A POLITIKA ÁLDOZATÁUL"------hogyne lenne p.l Schmitt
Pál akinek még Orbán se meri a fülébe súgni:komám ne idétlenkedj,mondj mán le mégis,mielőtt
szénné égünk mindketten.

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 12 éve

Kedves Medve úr!
Való igaz,hogy sok embernek a "dicsőség" elveszi az eszét,csak ,hogy ez nem a művésznőre vonatkozik hanem arra a közepes tehetségű felfuvalkodott hólyagra akit a politikai széljárás érdemtelenül magas pozícióba emelt és most elérkezettnek látja az időt,hogy üssön azon akinek még a kis ujjáig sem ér fel.A fidesznyikek sorát lehetne felsorolni akik most úgy gondolják nekik megadatott a lehetőség,hogy piti bosszút álljanak olyan embereken akiknek a nyomába sem léphetnek.Mindig is a félművelt,alapjaiban tehetségtelen emberek voltak a legveszélyesebbek,ha egy kis hatalomhoz jutottak.Ami nem adatott meg a fejükbe azt hatalmi arroganciával próbálják pótolni."Reszkessetek egerek!" vélik.Ideig óráig megy is a megfélemlítés de egyet nem szabadna elfelejteniük:
A bárányok végül griffmadarak lesznek és "héja népen igaz törvényt vesznek!"

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Kedves Medve uram. A Tokody Ilonának éppen elvehette volna. NEKI VOLNA MIRE BEKÉPZELTNEK LENNIE ! Ő VILÁGHÍRŰ MŰVÉSZ ! De nem az övét vette el.
Viszont ki a f... az a Héja Domokos? Ki hallotta a nevét? Ki ismeri a határainkon túl ?
Mit tett ő a Magyar kultúráért?
Vagy csak valami kis Fidesznyik pátappartcsik ?
Tokody művésznő lemezeit még 100 év múlva is meghallgathatja akárki.
De hol lesz már akkor ez a Héja? Még a sírköve se marad fenn....

Válasz

Medve István üzente 12 éve

Sok embernek a dcsőség evesszi az eszét,senki nem potolhatatlan,majdlegközelebb a müvésznő is meg gondolja,hogy mit beszél.

Válasz

Dr. Szenes Júlia üzente 12 éve

Édesjóistenem, mi van ebben a k. országban? Ki meri magának venni azt a pimasz bátorságot, hogy egy olyan művészt, mint Tokody Ilona így megsértsen???? Művésznő, ne hagyja magát, menjen el a végsőkig, bízom benne, hogy a megalázói valamilyen fórumon meg fognak bűnhődni. Sok erőt és kitartást kívánok, hiszen majdnem egykorúak vagyunk, velem is így bánt el a volt cégem, noha messze nem az opera világából rúgtak ki. Nekem Ön sok élményt adott a fellépéseivel, remélem, hogy ezután sem lesz másként. Szeretném Önt még sok gyönyörű operában látni, nagy rajongója vagyok, vigyázzon magára, minden jót kívánok!

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 12 éve

Tokody Ilona (Szeged, 1953. április 27.) Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar operaénekes (szoprán), A Magyar Köztársaság Érdemes Művésze és Kiváló Művésze, Príma Primissia díjas,Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.19 évesen nyerte meg a Kodály énekversenyt,majd további énekversenyek sorát.1976 óta az Állami Operaház magánénekese.A világ szinte összes opera színpadán énekelt az opera irodalom szinte összes szoprán szerepe a repertoárjában megtalálható:Magyarország hírnevét öregbítette.
Akik csak hírhedté tudják tenni csak az országot ezt nem tűrhetik.
TEGYENEK BÁRMIT Ő A HALHATATLANOK TÁRSULATÁNAK TAGJA MARAD NEM ÚGY MINT MEGALÁZÓI akik eltűnnek a történelem sűlyesztőjében

Válasz

juhász nagy sándor üzente 12 éve

Hajrá Magyarország...nyugdíjasok ébresztő 65 év alatt nincs már ingyé utazás, nincs má olcsó fürdő... megy a megosztás..

Válasz

Farkas Márton-István üzente 12 éve

Ami ebben az országban történik,az napról-napra elviselhetetlen és az emberek megalázása olyan mértékben történik ami a rabszolgatartó korszakhoz vezet vissza.Még Orbán úr beszél a demokráciáról amikor olyan lekezelöen bánnak az emberekkel mintha Ö egy kiskirály lenne,de lehet,hogy az is mert Mi tettük azzá a kétharmados többséggel és most azt csinál amit éppen akar.Szégyen és gyalázat,hogy ennyire sülyedt ez az ország.

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 12 éve

VAN-E OLYAN TERÜLET AMI NEM ESIK A POLITIKA ÁLDOZATÁUL?Lassan szavakat se lehet találni mi minden esik meg ebben az országban.

Válasz