nagy lajos üzente 11 éve

Igen annyira megnövekedett a gazdaság,hogy már brutálisan túl-jól élűnk ??? (mondhatja az a hazug--csaló--rabló banda melyek így élnek a szegény-dolgozók zsírján,mert éppen Ők nem adóznak !

Válasz

Hedrich Ernö üzente 11 éve

"A milyen országban élünk cikkhez,hozzászólva"
"Miközben a kormány és a jobbik is a családi gazdaságok fontosságáról papol, ugyanakkor az erre a munkára szerződött államtitkárt minden módon gátolják a munkájában. Kiderül, hogy rejtélyes módon szerveződő oligarchák kezében van az oly sokszor hivatkozott szent magyar föld. És nem indulnak el a gazdák a traktorjaikkal a nagyhírtelen átépítendő Kossuth térre. Amely, csak úgy mellékesen az 1944-es arculatát készül visszakapni.
Az igazság okán valljuk be őszintén a jobbik: az önellátó családi gazdaságok fontosságáról papol, és ezt plagizálta a Fidesz a saját programjába.És végül is a jobbik is tiltakozik a földbérleti szerződések miatt.Csak az a bibi,hogy a jobbik szellemiségébe nem fér bele a tömeges tiltakozás,mivel ha nem is tiszta módon jutottak az oligarchák a földhöz,a szent magyar földhöz "de nem is kevés tiltakozó hozzászólásban olvastam,hogy de legalább nem a "mocskosliberálbolsevikzsidópatkányok" kezére jutott a szent magyar anyaföld,mintha az bármit is változtatna a jelenlegi helyzeten. A tiszteségtelenűl megszerzett földek nincsenek hitbizományban,azokat akik így tiszteségtelenűl gyarapodtak mi akadályozza meg abban,hogy későbbi haszonszerzés okán ne adják tovább más idegen országbeli haszonbérlőknek , tán az eddig megismert makulátlan tiszteségük?Az bizony nagyon kevés!Mint azt az eddig megismert,holland,német,osztrák zseb szerződések,amivel eddig már több ezer hektár szent anyaföldet is átjátszottak már,amelyek közül sok parlagon,gazosan fekszik a hasznosításukra kedvezőbb politikai időkre várva.És ugyan ki biztosítja a jobbikot és a jobbik idétlen dumáiban hívőket,hogy az említett földek zsebszerződését megkötők között nincsenek olyanok akik ellen a jobbikosok tiltakoznak.Tán a földeken végzet kukiellenőrzés?

Válasz

sipos zoltán üzente 11 éve

Tisztel Nagy úr !
Maga vagy Adó csaló vagy nem mond igazat,128 600 Ft ból maga meg spórol 20 25 ezer Ft .
Az én nyugdíjam 133 745 Ft és ép elegendő a következő hónapig.
Látom ön a Fidesz politikájával egyet ért és magáénak valja. Szíve joga de elő kéne venni néha azt a Történelem könyvet és olvasni kéne mert látom ön is ugy végezte el az iskoláit mint Smith Pali.
Most mi zajlik Magyar országon le épiteték a demokráciát meg szüntették a fügentlen Birósságokat. A közép osztály lécsúszót a szegények közé és 4 millió ember él a lét minimum alatt ami 84 000 Ft.
Önnek kívánom hogy további négy évig legyen az ön és nem a Magyarok minisztere Viktor.
Mindenki csak azt a munkát végezze el amihez ért,orvos gyógyítson tanár meg tanítson a Viktor meg jogász akkor azt csinálja, és ne a rombolást.
Ha ön a munka helyét biztos állásnak nevezi akkor ön olyan mint Matolcsi mert mese világban él,ma Magyar országon csak egy biztos állás van még pedig a sír ásó,mert bele döglünk a Viktor szabadság harcába.

Válasz

Hedrich Ernö üzente 11 éve

"Én jobban élek, pedig csak gyári munkás vagyok! Azelőtt 5x voltam munkanélküli, most pedig már majdnem 3 éve dolgozom ugyanott, és eddig a legjobban élek életemben. Az állásom elég stabil, inkább túl sok is a munka, mint hogy ne lenne. (autóipar) Operátorként bruttó 128.600 ft a havi alapbérem. Csak 8 általánosom van, igazán nem panaszkodhatok ugye? Havonta 20-25 ezer ft megtakarításom van, annyi mindig bent marad a számlámon."
Nagy Zoltán




Én elhiszem neked a tőled idézett sorokat.Persze csak ha megtanítasz a "takarékoskodásod fortélyára"Had tanuljak.Hisz a hóltig tanulás az előre haladás módja!
Én magam nyugdíjas vagyok.Igaz nyugdíjam töredelmesen bevallom,több nettóban az általad említett bruttó 128.600 ft "operátori"fizetésnél,és az asszony is dolgozik még, főiskolai végzettséggel,és a fizetése is jó ha eléri a 110 000ft-ot,és az a bruttó.Ja és kamasz funk még a középiskolát végzi.Jelen pillanatban az a gondunk,hogy kettönk jövedelméből kifizetve a lakás rezsiköltségét:közösköltség,villany,közművek,távfűtés,telefon.Hitel nincs a lakáson,mert 43 éve vettem,és akkor még nem is adtak.Már az is nagy kaland ha lemegyek a piacra vásárolni.Pedig étrendünkben egyre gyakrabban fordúl elő a csirke far hát,a körömpörkölt,és hasonló nem luxuscikknek nevezhető "élvezeti" cikk.Megtakarításról két év óta szó sem lehet.Pedig hát két évvel ezelőtt még gond nélkül
arra is volt módunk.
Így hát szőrnyen kiváncsi lennék a te megtakarítási technikádra.De a "valót,ne csak az "igazat" mond!" Már ha érted ennek a mondatnak értelmét!

Válasz

Csete Imrene Marika üzente 11 éve

Kedves Nagy Úr!!! Az amit Ön ír hazugság!Egyetértek a Gyenge Úrral, amiket ő írt azokat önnek ki kellene fizetni kisfiam!! magának egy k...a vasa nem lenne amit félretesz. kopogja le nagyon ezt a nagyon jó keresetet amiből így ficánkodik operátor Úr.Mi is az az operátor magyarul??? Mit dolgozik??, Isten ments hogy a végzettsége miatt lenézzem!! de nagyon becsülje meg a munkahelyét!! az én környezetemben nemhogy 8 ált. iskolai végzettséggel, de diplomával sem tudnak elhelyezkedni???Ön egy csodagyerek!Hülye elvekkel! De ön 36 éves ha jól számolom( és biztosan jól számolom) Ön már nem csecsemő volt akkor sem amikor a FIDESZ előző kormányzása volt! Akkor miért is nem dolgozott??Miből élt eddig??, Anyuciék tartották el???Nekem van egy Öntől fiatalabb unokám aki kicsit kevesebb fizetésből tud ennyit félretenni amennyit Ön ír( csak a napközbeni étkezése, egy-két ruhadarab és kevéske kis szórakozás fér bele, természetesen a szüleinél él.nem iszik és nem dohányzik!!!) Azt meg várjuk meg hogy ki hová fog szavazni!!!!

Válasz

Gyenge András üzente 11 éve

Nagy Zoltán "úr" !
Valami zavart engem a beírásában. Nagyon, Hiába no. Kiestem a rutinból, mert ezelőtt 30 évvel "röptében észrevettem a hazugságot. Szükség volt rá, mert akkoriban volt a beosztottak közt sok ilyen "nagyzoltáni" ""igazmondó"".
Most, hogy újraolvastam, tudom már, hogy mi. HAZUDOTT, ÉS SZEMÉRMETLENÜL.
NEM ÉRTEM MIÉRT HAZUDOTT. A politikus a hatalomért. De egy "operátornak "becézett" anyagmozgató? Azn Orbán hatalmáért ?
Bruttó 128 ooo-ből megkap olyan 94720 Forintot kézhez. Legyen 95 ezer !
Ebből kellene a lakást a rezsit az egyéb lakhatási költségeket, és helyi adókat, (ESETLEG ALBÉRLETET)szemétdijat, vízdíjat, szennyvízdíjat kábeltévé-internet-telefon, stb. fizetni. Ha ezt levonjuk, akkor az kb havi 70 000 amit csak ezekre ki kell adni.. És akkor tényleg marad 25 ezer. DE AKKOR MÉG NEM EVETT EGY KIFLIT SE. ÉS NEM VETT EGY ZOKNIT SE, ÉS GATYÁT SE. Nem marad étkezésre-ruhára-szórakozásra-könyvre-mozira-újságra-tisztálkodó-mosó-mosogató anyagokra eszközökre mindösszesen még NAPI EGYEZER FORINTJA SEM !!
Akkor persze, ha az ÖREGEKNÉL ÉL,-semmilyen személyes kiadása nincsen , ÉS LAKIK-ÉTKEZIK-MOSAT-VASALTAT-HASZNÁLJA A MELEG VIZET, MEG NEM KELL FŰTENIE SEM,esetleg ad "anyunak" egy 20-30 ezret nagyritkán,- és csak a közlekedésére, szórakozására, meg a napközi étkezésére költ, - mert a szülők más mindent állnak, -akkor talán marad 25 ezer. DE NEM HISZEM....
Tehát, mint operátor, - rossz manipulátor, mert a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát...

Válasz

Gyenge András üzente 11 éve

Kedves Fiatal barátunk !
Örülök, hogy jól él. Csak egy a baj. Nem néz szét a két szemével, és nem gondolkodik , nem kérdez, és nem kérdez vissza többször is, mint a pici gyerek, aki nem elégszik meg az első odavetett válasszal.
Lehet, hogy igazat ír. Elfogadom. De az igazság relatív.éS KÉPZETLEN-TUDATLAN GYEREK MÓDJÁRA GONDOLKODIK. (Nekem ! legyen?- a többit meg egye fene !)
A te igazságod gyerek, nem írja felül a többiek igazságát. És a többség igazsága az, amit ténynek kell elfogadnunk.
CSAK kettő: Minden duma, és lenyúlás ellenére a Fidesz kormány alatt volt legmagasabb az államadósság ( Áll. Adósságkezelő központ üsd be ! ) !!!!
Mindegyik (!) felmérés szerint a jelenlegi kormányunk alatt került a létminimum alá több mint négymillió ember,- és szintén ennek a kormánynak köszönhetően fulladt meg a gazdaság, és meg fog fulladni a te munkáltatód, is, mert LEÜLT A GAZDASÁG, ÉS EGYRE JOBBAN LEÜL...Ki vesz manapság új járművet? Aki vesz, az meg nem Suzukit.
Ennek OKA az, hogy minden olyan utat-lehetőséget-irányt eltorlaszoltak-rombadöntöttek, ami a gazdaság fejlődését segítette volna.
Nagyon sokat kell még élned és tapasztalnod, meg főleg TANULNOD , hogy olyan magabiztos kijelentéséket tehess, mint alább megtettél.
Mivel a legkisebb fiam is közel tíz évvel idősebb nálad, -ISMEREM EZT A JELENSÉGET...
Majd, ha szerencséd is (!) lesz, és megéred a nyugdíjat, akkor ... Addig meg ne akard megtanítani az ÖREGKAKAST KUKURÍKULNI !

Válasz

Nagy Zoltán üzente 11 éve

Én jobban élek, pedig csak gyári munkás vagyok! Azelőtt 5x voltam munkanélküli, most pedig már majdnem 3 éve dolgozom ugyanott, és eddig a legjobban élek életemben. Az állásom elég stabil, inkább túl sok is a munka, mint hogy ne lenne. (autóipar) Operátorként bruttó 128.600 ft a havi alapbérem. Csak 8 általánosom van, igazán nem panaszkodhatok ugye? Havonta 20-25 ezer ft megtakarításom van, annyi mindig bent marad a számlámon. Most először foglalkozik a magyar kormány azzal, hogy ne adósodjunk tovább, sőt, cél az adósság csökkentése. De azt is érteni kell, hogy valahonnan venni kell a pénzt az államnak is. Nálunk kicsi a nemzeti jövedelem. Nincs ipar, és idegenforgalom, a mezőgazdaság sem elég erős. Túl sok a nyugdíjas, kevés a születés. Akkor mégis honnan vegyék a pénzt? Szerintem a lehető legkíméletesebben jár el a kormány. Olyan hülyeségeket meg nem kéne írni, hogy a mostani több kárt okoz, mint a Gyurcsány-féle. Náluk többet aligha lehetne okozni, egy rablóbanda "kormányozta" azt a rendőrállamot. Ha még mindig ők lennének, már csődbe mentünk volna. Soha többé nem jutnak hatalomra, ebbe jobb, ha belenyugodnak. Én újra a FIDESZre fogok szavazni, és szerintem minden szavazója. Kizárt dolog, hogy mégegyszer komcsik, vagy balliberálisok jussanak hatalomra.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Ott volt a választási lehetőség! Akkor kellett volna meghallgatni mást is.

Válasz

Valacsai Andrásné Ildikó üzente 12 éve

Kedves András! Nagyon a szívemből szól a hozzá szólása ,ezt jobban nem is lehetett volna -meg írni nagyon egyet értek önnel.

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Az ország neve : MAGYARORSZÁG ,- még. Államformája : FIDESZTÁN.
Társadalmi rendje valahol egy Délamerikában lévő Banánköztársaság, és Afganisztán között van.
Gazdasága az orbáni nomenklatúra oligarchái, és Fidesz Maffia kezében van. Azaz többszörös GAGYI.
Népessége folyamatosan csökken, mert nő a halálozás,-csökken a születésszám, és nagyfokú az elvándorlás, az egyre csökkenő "külhoniak" betelepülése mellett.
Egyenlőre még a demokrácia látszata megvan. De a gerince csigolyánként összetörve...
A Jobboldal a Római Katolikus Egyház hatalmát,- a Jobbik oldal meg az Afgán saríja-Sztálinista ötvözetű diktatúra győzelmét támogatja, akarja, várja, építi, hirdeti.
A baloldala bénult. Megdöbbent. Megosztott.
A civilek megosztottak, és egyre megosztottabbak. Kettőre meg még megosztottabbak lesznek. Már kiderült, hogy az Árok Kornél is a Jobbik felé tántorog...
Büszkék vagyunk "szabadságharcosságunkra, de "szeretjük" az ERŐS KEZET ?!? !
Egymás közt morgunk, elégedetlenkedünk, de szavazni még az időközire se megyünk el..
A munkahelyen is kuss van, mert a főnököm a "jobban jártak" közül való, amíg mi csak jól jártunk,- mármint azzal, hogy nem rúgtak ki bennünket, csak hivatalos 4 órában 10-et dogozunk. Igy nem kell a "kompenzáció" se. Túlóra, meg műszakpótlék rég "elmúlt " !
Egyre kevesebb pénzünkből egyre növekvő adó és árak mellett egyre "jobban élünk ! Még a Matolcsi és a belűgyér Pintér is megél 47ezerből, meg a miskolci polgármesterhelyettes-képviselő... persze naponta !,- míg nekünk átlag csak 25-30 jut fejenként, és havonta ! Van olyan család, aki NAPONTA 400 FORINTBÓL ÉTKEZIK !! naponta !!! (RTL klub Házon kívül 2012:02:29 !!) De rezsire már NEM MARAD !!
Büszkék vagyunk, hogy Magyarok vagyunk, de szégyelljük kormányunkat, és azt, hogy ők is Magyaroknak mondják magukat,- sőt, ők az IGAZI MAGYAROK !!
Míg mi Európába akarunk menni, addig ők a "keleti szelet " várják és fújják, de Nicaragua a kitűzött cél, vagy ami még rosszabb, 1944 ,- a II. Vh. legmocskosabb éve !!
És én nem hiszem hogy normálisok vagyunk !!

Válasz