Kné Mari üzente 12 éve

Az az ember biztosan hülye, aki más ember nevével szórakozik. Ugyan nem nekem szólt a beírása, de Nagyapám, ezáltal Édesanyám is Hedrich nevet viselte, Isten nyugosztalja őket. Kikérem magamnak, hogy "te jó ég"-ezze a nevét, vagy bárkinek a nevét. Magánál még egy általános kisiskolás is normálisabb!

Válasz

Hedrich Ernö üzente 12 éve

Józsa úr! olvasott tőlem egy sort is amiben lehülyézem?
A nevem az pedig az én nevem,ahhoz magának semmi köze.Én sem foglalkozom a magáéval,és máséval sem.Mondták már sokszor,hogy magyarosítsam,de más névvel is az
az ember lennék aki vagyok.Mint ahogy maga is az lenne más névvel mint aki.

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 12 éve

Kedves Katika!
Véleményeddel egyetértek.A Józsa Miklós és hasonló szinten megnyilatkozó urakra és hölgyekre kár egy percet is vesztegetni.Legjobb az ilyeneket figyelmen kívül hagyni.
Hogy is van a mondás?"Bolond lyukból bolond szél fúj!!!!!!!!!!!

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Kedves Katalin ! Max. egyetértek !

Válasz

hildebrand katalin üzente 12 éve

Tisztelt klubtársak a funkcionárius /tudatos az elírás / analfabétákkal nem kéne foglalkozní!!!!!

Válasz

Yosa Miklós üzente 12 éve

Hedrich Ernő úr/Micsoda magyar név, te jó ég! foglalkozzon magával, nem kéne itt mindenáron elővenni a régi komcsi technikát., miszerint a másik biztosan hülye, hogyha nem ért veletek egyet!

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Kedves Ernő. Legyünk vele türelmesek. Várjuk meg, míg felcseréli. És majd azon ül, amin mindenki más, és gondolkodásra, beszédre meg azt használja, amit mindenki más.... Bizony hosszú hosszú évek kellenek a legszélsőjobb egyes tagjainak, hogy a kommunikáció, a kulturált vita ALAPELEMEIT ELSAJÁTÍTSÁK. No meg kellene hozzá megfelelő szókincs, és kifejezőkészség, alapismeret, tudás, látókör, racionalitás, szelektáló képesség. ... Azzal a két-háromszáz-négyszáz szóval csak ennyire futja....
azt is a személyes szógyártótól, a Budaházitól, és a többiektől tanulták.

Válasz

Hedrich Ernö üzente 12 éve

De az sem hátrány,ha pár szóban leírja,mihez is szólt hozzá !

Válasz

Hedrich Ernö üzente 12 éve

Józsa úr,ha néha rákattint az írás alatt nem feleslegesen megjelenő kék jelölő sávra,akkor még azt is lehetne tudni,kihez,mihez intézi nagybecsű sorait.Igazán nem nehéz,és a szándékáról is tisztább képet adna.Vagy az ön számára ez abszolút lényegtelen?

Válasz

Yosa Miklós üzente 12 éve

Buta -. szóviccnek sem felel meg, sajnálom ez, csak propaganda, nincs valóságtartalma.

Válasz

Hedrich Ernö üzente 12 éve

Válaszolt a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) Kopits György vádjára, aki egy interjúban Matolcsy Györgyöt alkalmatlannak nevezte a minisztérium vezetésére. Az NGM szerint Kopits sértődött és hiteltelen. Két napja Járait osztotta ki Matolcsy, aki Kovács és Kopits közt volt a Költségvetési Tanács vezetője.
Járai Zsigmond után Kopits Györgyöt, a Költségvetési Tanács korábbi elnökét kritizálta a Nemzetgazdasági Minisztérium. A közleménynek azt a címet adták, hogy "ki Kopits György és miért?"
Kopits György az eheti Heti Válasznak adott interjújában azt állította, hogy Matolcsy Györgynek már nincs hitelessége sem belföldön, sem külföldön, ezért Orbán Viktornak meg kell válnia tőle. Hozzátette, hogy Naszvadi György államtitkárnak is mennie kellene, mert "a múlt rendszerben tanulta mesterségét, teljes mértékben bebizonyította alkalmatlanságát a posztra. Erre ékes példa Magyarország 2012-es költségvetése".
A minisztérium a Költségvetési Tanácsot 2009-től 2011 elejéig vezető Kopits Györgyről kijelenti, hogy "személyes felelősség terheli a 2010-es költségvetés meghamisításában". Az NGM azzal érvelt, hogy Kopits úgy hagyta jóvá a költségvetést, hogy "az abban szereplő 3,8 százalékos hiánnyal szemben ténylegesen 7 százalék felett alakult volna hiány, ha azt az Orbán-kormány erélyes intézkedésekkel nem csökkentette volna". A Naszvadi elleni támadást az NGM méltatlannak, Kopitsot pedig hiteltelennek nevezte és azt is felrótta neki, hogy az MNB Monetáris Tanácsának tagjaként engedte a devizahitelezés elterjedését.
Józsa úr elolvasná újra az N.G.M. közleményt?Nem talál benne érdekességet?

Válasz

Hedrich Ernö üzente 12 éve

A szoc-lib. szerintemi a legsötétebb még -népirtásra is képes! -Mintha előttük megtették volna mások és nem ön szerint hanem véres valóságosan.

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Bravó Józsa úr.. Írásaival alaposan lejáratja saját magát, és tárhíveit is. Igaza van. A költségvetés hiány a 2010-es évben hogy is csökkent: Mi is lett a lenyúlt pénzek sorsa ?
"Széles " mosollyal várom válaszát........amit nem hazugsággal támogat meg.

Válasz

Yosa Miklós üzente 12 éve

"Az NGM szerint "Kopits Györgyöt továbbá személyes felelősség terheli a 2010-es költségvetés meghamisításában, amelyet mint a Költségvetési Tanács elnöke úgy hagyott jóvá, hogy az abban szereplő 3,8 százalékos hiánnyal szemben ténylegesen 7 százalék felett alakult volna az államháztartási hiány, ha azt az Orbán-kormány erélyes intézkedésekkel nem csökkentette volna". "Ezért úgy gondoljuk, hogy egy hiteltelen ember ne beszéljen hitelességről" - áll az NGM közleményében."
No comment!

Válasz

Yosa Miklós üzente 12 éve

Kit érdekel Kopits úr? Menjen ahová akar és igyon amennyit akar, mi majd kikoplaljunk neki!ja.

Válasz

Hedrich Ernö üzente 12 éve

Látom elszabadultak a vitában az indulatok.

http://nyugdijas.network.hu/video/hedrich_erno_videoi/kalai_kettos

a most épen feltett videóm Orbán Viktorról, tán segít Orbán megítélésében.Addig is jó lenne,ha a vita nem indulatokkal,hanem érvekkel,tényekkel zajlana.Azokhoz jó támpontot
adhatnak a videóban elhangzó vélemények,tények

Válasz

juhász nagy sándor üzente 12 éve

Nos az is egy álláspont aki mást mond..majd eldől ki téved.Egy biztos én találok itthoni írókat akiket olvasni akarok..

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Te szent Isten, már megint itt okoskodik ez a Petráné!
Ha már ilyen nagy okosságokat ír, akkor azt tessék pontosan megindokolni. Sorolja fel a hibákat, ne általánosítson!!!!!!!
Mit szólna hozzá, ha én Önt csak úgy általában bemocskolnám, minden szemétséget Önre fognék, minden konkrérum nélkül?
Bizony azt nehéz lenne jóvá tenni, mert az emberek a rosszat inkább, mint a jót hiszik el.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Gyenge Úr irásait, kommentárjait szívesen olvasom, mert megalapozottak, megfontoltak, tárgyilagosak.
Aki mást állít, az magában keresse a hibát!

Válasz

Yosa Miklós üzente 12 éve

A szoc-libs, szerintemi a legsötétebb rozsda amely beborít mindent országunkban és talán méág -népirtásra is képes!

Válasz

Yosa Miklós üzente 12 éve

Hogyan is lehetne számokkal érvelni, mikor ön hazudik, tehát hazugságára nem is lehet csak annyit mondani, hogy - hagyjuk!

Válasz

Yosa Miklós üzente 12 éve

Engem minősít? uGYAN MÁR, mikor itt ÖNNEK CSAK EGY CÉLJA, HOGY MINDENKIT LEJÁRASSON, GYENGÉN működik ÁM A MEMÓRIÁJA, URAM!

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Józsa úr. A szavai, mondatai és az a nagyfokú és megjátszott értetlenség bizony önt minősíti.
A feltett kérdésekre ott kellene reagálni, ahol azok a blogban vannak. Azoknak az alapvető, és minimális szabályoknak megfelelően, ami alapján lehet azonosítani a megszólalás okát, tárgyát, és személyét.
Van egy minimumkövetelmény, ami alapvető vitakultúrát és korrektséget, tisztességet, és bizonyítási feltételeket állít fel. Például az, hogy nem lehet csak úgy a levegőbe mocskolódni. A számokat és tényeket hőbörgéssel, fenyegetéssel nem lehet kontrázni, cáfolni.Csak érvekkel és tényekkel és számokkal. Ilyesmit még öntől NEM tapasztalhattunk sajnos.
Akinek ez magas, az ne erőlködjön.

Válasz

Révész Árpád Rudolf üzente 12 éve

Orbán Úr ezt megúszhatja felelősségre vonás nélkül?
Ők mindenkit feljelentenek, és Ők mindent megúszhatnak?

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Józsa úr ! Miért is kell a Kopits úrnak szégyellnie magát ? Nem véletlenül önnek kellene ?
Ön azt az egyszerű kérdést NEM tudja megválaszolni szeretett közösen,-illetve ő nagyon jól tudja, csak eddig ellene dumált (!) -tehát azt az egyszerű kérdést, amit a z általános iskola ELSŐ osztályában tanítanak,- hogy melyik a több, melyik kevesebb !!
Ön szerint a 10,85 %-os kamat a több, vagy a 3 (három !9 %-os kamat ?
Mivel Kopits úr azt állítja, hogy a HÁROM kevesebb, majdnem NÉGYSZER kevesebb mint a 11,85, amiből Orbán a piacról akarja az államot finanszírozni.
Akkor most KIVÉDI a Magyar érdekeket, meg az állami vagyont,- Orbán és Ön Vagy Kopits úr? Olvasta, és gondolkodott??
Mert mit is ír a Kopits úr ? "A kormány ugyanis gúzsba kötötte magát, az államkötvények kockázati felára az egekbe szállt. "" IGAZ EZ ?? Igaz...Ön szerint?
Azt ajánlom a figyelmébe, amit már rég bebizonyítottak, : "Aki NEM TUD arabusul, -az NE BESZÉLJEN ARABUSUL.
Korrekt és értelmes OLVASÁS korrekt értelmezés, és egy kis gondolkodás, ÉS NEM csinál magából bohócot az emberfia.....
Ha ön mást olvasott ki ebből a cikkből,- szívesen olvasnám ....Persze, ahhoz korrekt és számokkal alátámasztott válasz kéne...Csupán azért, mert ez nem a "szeplőtlen fogantatás" tana...

Válasz

Yosa Miklós üzente 12 éve

Kopits szégyellje magát, ennyire a magánhatalom kezébe van ő is, hogy vakon hazudozik, ez szégyen. Hát ha ők nem, akkor ki védi meg ma Magyarország közvagyonát???

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 12 éve

Petráné!
A vakság és süketség netovábbja,ha azok sikítását sem hallják meg,akik Orbánért sikítanak.Vagy netalán hirtelen ők is "komonisták"lettek.

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Eszesné !
Lenne oly szíves elolvasni amit írt, mert azért gondolatolvasók nem vagyunk. Ha már az Eszes úrhoz ment feleségül, akkor talán kérje férje segítségét, hogy értelmezhető mondatokat írjon le....Vagy tán közösen fogalmazták a beírást ?
Egyébként a FENTI CIKKET ÍRÓ ÚR, nagyon jól ismeri Orbán Viktort. ( Ugyan ő a MINISZTERELNÖK,de nem számít...)
Kopits úr KÖZVETLEN TANÁCSADÓJA VOLT, míg elege nem lett, a JÁRAI ÚR meg pénzügyminisztere, és a Mgyar Nemzeti Bank elnöke IS volt, Orbán Viktor híveként.
Most akkor hogyisvanis ???

Válasz

hildebrand katalin üzente 12 éve

Petra Marika, a szoc-lib igyekezett az erdőben ösvényeket találni, de Orbán és csapata ott állt minden ösvény szélénél és és tüntetéssel, népszavazással igyekezett keresztbe tenni! Azért nincs türelem mert 8 évig azt szajkozták, hogy majd ők megoldják a gondot : Na tessék itt van magának a 420.-as benzin ára a kenyérben, a nemzetközi bizalmatlanság , a gőg és még sorolhatnám ,de minek ha maguk még az alant leírt kommenteket sem olvassák el, csak szajkozzák azt amit kedvenc hírládájuk a fülükbe duruzsol!! Mellesleg a fent nevezett Kopits úr Orbán tanácsadója volt és lenne most is, ha elfogadná a tanácsait, valamint ide irhatnám Járait is aki volt a pénzügyőre is és tett keresztbe Gyurcsány és Meggyesi úraknak és most ő is azt mondja " Vktor ez marhaság "Tudja nagyon sokan vagyunk úgy, hogy szeretnénk úgy leélni hátralevő éveinket, hogy azt se tudjuk ki a miniszter, de sajnos az örök kurucos csetepaténak mi egyszerű némberek vagyunk kárvallotjai és miútán gondolkodunk és nem a farkasvakság vezérli gondolatainkat itt és most füstölgünk!!! DE ADDIG JÓ AMIG CSAK FÜSTÖLGÜNK!!!!

Válasz

eszesne dobos marta üzente 12 éve

Tekintsünk már vissza felé is egy kicsit. Tudják és személyesen is ismerik a Miniszter Urat, hogy mindig olyan ocsmán véleményeket irnak róla. De akik idejében sokat haladtunk előre, azért vagyunk ott ahol vagyunk.

Válasz

Hedrich Ernö üzente 12 éve

"Az országot a szoc-lib kormány tette tönkre. "Tessen szíves nékem megmagyarázni,mit jelent a "szoc-lib" kifejezés?Az valami szitok?Nagyon csúnya?Teccen mán elmagyarázni.Ojjan kíváncsi lennék az értelmére.!

Válasz

PETRA Lászlóné Marika üzente 12 éve

Az országot a szoc-lib kormány tette tönkre. Nehéz ebből a nagyon rossz helyzetből kijönni.
Ha Te 8 évig mész befele az erdőbe, másfél év alatt nem érsz onnan vissza. Türelem.......

Válasz

Sebestyén Miklósné üzente 12 éve

Ha vissza felé néznek akkor azt is nézzék meg, hogy mint ellenzék meg tettek. e mindent ahhoz, hogy jó felé haladjunk. Ott ültek, amikor nem éppen vonulgattak, és miért nem szóltak, hogy gyerekek ez nem jó irány. Mindenbe keresztbe tettek még amiben nem kellett volna, is. Építő kritika nem hangzott el a mocskos szájukból, csak azon szurkoltak, hogy min él több hülyeség legyen. Nem érdekelte és nem is érdekli őket az ország és a nép sorsa. Alávaló gazemberek. Remélem nem marad el a büntetésük. Csak az a Bizonyos Isten malma nagyon lassan őröl.

Válasz

Ranovszky Juliana üzente 12 éve

Nem jó mindig visszafelé nézni ki,hol rontotta el.Orbán Viktornak meg kellett volna mutatni mit tud és nem visszafelé mutogatni,,a helyzetünk egyre rosszabb már az egész világ ki gunyolja és ő mindig csak makacskodik de semmit nem csinál.Bonyolitja még jobban a már igy is össze gubbancolódott helyzetett.Jó az a közmondás,hogy sokat igér a szarka de nem birja a farka! El felejtette O.V hogy az előző kormányt annyit pocskondiázta és mindig ki vonult a sleppjével eggyüt amikor valamit tenni kellett volna?Hát hagytuk hogy meg mutassa hogy kell azt csinálni de a sok igéret elszált mint a szalmaláng .Mi itt maradtunk a hamu alatt.(De a fizetést fellvette akkor is amikor kivonult és nem csinált semmit.)

Válasz

Várady Ferenc üzente 12 éve

Egyettértek az elöttem leirtakkal.Az elmúlt 8 év alatt mindent megvétóztak amit a másik kormány a gazdaságunk érdekében tett. Nagyon is ideje lenne eltünni a politikai palettáról Orbán Viktornak.A választások elött tett hamis igéreteiből eddig semmit sem valósitott meg.Akkor hol van az ő szavahihetősége??

Válasz

hildebrand katalin üzente 12 éve

Nyolc évig csak a elbaltázott gazdaságot ostorozta és tett keresztbe minden reformnak! Nyolc évig, csak azt dolgozta ki, hogy miként fogja hipp-hopp átírni , leváltani, 20 év demokratikus intézményeit, hogy tartósan hatalomba maradjon ! Szóval a zsenialitás eddig terjed! Az hogy éhendöglünk nem számít !!!

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Orbán Viktor gazdasági próbálkozása UGRÁS VOLT A SÖTÉTBE.
Kopits úr nagyon túlbecsüli Orbán V. képességeit. Az I. uralkodása alatt az első két évben könnyű doga volt. Mert pörgött a gazdaság, a kassza rendben volt.Ki is jelentette,- "Nagyon kényelmesen elkormányozgatjuk az országot "! Amellett csak a saját és a családja,valamint holdudvara, és gazdasági kapcsolatrendszerének kiépítésével foglakozott.! A második két évben a Járai úr pénzügyminisztersége alatt aztán, amikor már tenni kellett volna valamit,- a Kétéves Terv- azaz Kétéves Költségvetési Időszak (!) meg betette a kaput....
Most meg KAPUT !

Válasz