hildebrand katalin üzente 12 éve

Na összenő ami összetartozik!!!!! Bayer a Kazinczy díj tulajdonosa szervezi karöltve az uzsorából gazdagodó miskolci kalapáccsal, aki nem a dallamban gazdag zenéjéből lett a zálogház boldog tulajdonosa! Remélem nagy lesz a tömeg és mindenki ott masirozik az EU ellen aki azt hiszi, hogy nyersanyagban, iparban és felvevő piacban gazdag hazánk állampolgárai majd magyar zászlóba burkolva fenolos vizeinkben halászgatva , erdeinkben vadászgatva Árpádsávos lobogót lengetve vígan megélnek.A bunkósbotot / ej bunkócska te drága c. nóta magyarításában/ vidáman lengetik és nem egymás ellen, hanem a vadászás érdekében lóbálják,, ugyanis fegyvereink , gépalkatrészeink stb,stb, elkopnak és új magunk által húzott vasfüggönyön keresztül nem jön be utánpótlás !!!!
Na ezen a népi összejövetelen felmérhetjük hazánk IQ és gerinc állományát, !!!!

Válasz

Hedrich Ernö üzente 12 éve

Az Orbán Viktor vezette Fidesz-KDNP-s kormány intézkedéseit támogató szimpátiatüntetést szervezett három szegedi civil szervezet. Szombaton 15.30-kor a Dugonics térről indult a menet, majd a Klauzál téren tartottak nagygyűlést a szervezők, ahol Csurka István, a MIÉP elnöke is beszédet mondott a függetlenség, az új alkotmány védelme és az Orbán kormány mellett.És mint ismeretes Csurka a lelkén viseli a demokrácia és és az új Magyar alkotmány sorsát,valamint politikai irányvonala alapján a
FIDESZ kormány legfőbb támogatójaként híres MIÉP nevű párt elnöke.

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Vikike ! Mi volt a szegedi helyzet? Nem ártana, ha tudósítana róla bennünket. Én a TELEFONOS információm szerint azt tudom eddig, hogy talán az egyszáz főt érte el a hatalmas plakátozás és hírverés ellenére a ""tömeg"". lehet hogy 10fővel többen, vagy kevesebben voltak...
Volt valami furcsaság is !!
MIT KERESTEK ITT A MAGYARKANIZSAI LAKOSOK ???
Ki fizette a "révészt ?? Mármint a plakátokat, meg a külföldiek költségeit?? ÖN ? Pártpénz? Közpénz ??

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Egy demokráciában meg lehet tenni azt, hogy ha A HÍVEM annyira hű volt, hogy nem tudta magát fékezni, és élő adásban olyasmit beszélt, ami miatt sok per folyamán sok ítélet elmarasztalta,és ezért a Tv-je megszabadult tőle. Csak mert már sokkal több volt a kára, mint a haszna. És csődbe ment a Bayer úr ! Sok kártérítési ítélet lett jogerős ! Augusztus közepén jelent meg a sajtóban annak híre, hogy kitűzték az árverési időpontokat Bayer Zsolt lakására-nyaralójára-autójára, a 24 millió forintnyi kböző kártérítési tartozások miatt !
Én tettem fel a klubba a hírt !
Azt is, amiben az jelent meg aug. végén, hogy 64 millió forintos állami megbízást kapott a Bayer Zsolt kböző MEG NEM NEVEZETT (!) munka elvégzésére, amire a miniszterelnöki hivatal bízza meg, és Orbán Viktor IGAZOLJA AZ ELVÉGZÉSÉT !!! !!!
TEHÁT A KÉPLET EGYSZERŰ !!
Bayer úr HÁLÁS !! A HÁLÁJÁNAK KIFEJEZÉSRE IS KELL JUTNIA A MEGFELELŐ MÓDON !! HÁT MOST itt a lehetőség !!
MINDAZ, AKI SEGÍTENI AKAR BAYER ZSOLTNAK A HÁLÁJA KIFEJEZÉSÉNEK MEGVALÓSÍTÁSÁBAN, azért, mert KÖZPÉNZEN kihúzta őt Orbán Viktor a szarból,- AMIBE A MOCSKOLÓDÁSA VITTE BELE, - AZ MIND MENJEN EL ERRE A MENETRE !!!!
Otthon ne maradjon senki, aki azonosulni tud a Bayer Zsolt féle mocskolódásos, rágalmazásos, hamisított videókkal, meg hírekkel bizonyított "újságírói" munkásságával !!!
Legalább tisztul a kép....

Válasz

Csete Imrene Marika üzente 12 éve

A pokolba a békemenettel!!!!!!" Erőt kell adni Orbánnak és kormányának"??? az ba.... még be.??((( elnézést kérek,a szavakért nem vagyok ilyen, de ez már baromság.! Kik lehetnek azok akik a békemenetre elmennek????,Seggnyalók????Lefizetik őket,??Ki az még ez a senkiház banda mellett menetel?????Utolsó menet??:....Én csak ilyen egyszerűen tudok hozzászólni...csak azt irom le amit gondolok.

Válasz

Erzsebet Janosi üzente 12 éve

Igen lesznek !!!! ,,
mi is tehetünk érte ! MI AKIK ITT ÛLÛNK ÌRUNK VAGY CSAK NÈMÀN OLVASSUK MÀSOK hozzászólásait ... lelkiismeretttel vagy anélkül reagálva vagy nem , hogy milyen magatartást engedünk meg egymással szemben !.!akkor is ha van politikai inkább mondanám Filozófiai nézetkülönbség.
.
Mennyi,uszitás áskálás ,ocsmánykodás .. saját magunktól kellene már undorodnunk nem
egymást becsmérelni . ÛLTESSÈTEK MÀR EL AZ ORSZÀG ALMAFÀJÀT !!!! NE KIVÀGJÀTOK ..! TEGYÛK MEG EZT ITT JELKÈPESEN !!!!

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 12 éve

Erzsike!
Vér - vért fakaszt ... könny -könnyet .. a megbékélés GYümölcsöt teremt-ez nagyon is igaz,de lesz-e,lesznek -e akik ezt véghez tudják békén vinni.Nagyon szeretném.

Válasz

Erzsebet Janosi üzente 12 éve

Borika ! megnéztem a filmet ,,, sok hasonló DIKTÀTOR .. vol van lesz ? sajnos a világon . Láttam a film "eredetijét " de ennek a szöveg aládolgozása . találó .
.. nekem Szabó István Meffisto c. filmje annak idején igazi arcot mutatott erröl az elvetemült korszakról .

Sajnos a történelem kronológia ,de mindig ismétli magát.

De az ember nem tanul mindig elkötelezi magát olyan dolgok mellett amiböl aztán csak a ciános kapsula mentheti meg ,,, vagy a saját maga ellen célzott fegyver ,

De sok -sok példa volt a lincslésekre is ...

Ezért kérem itt mindazokat akik látják a végkifejletet ne engedjék majd a gyülöletüket olyan messzire engedni ami MÈLTATLAN AZ EMBERHEZ !

Vér - vért fakaszt ... könny -könnyet .. a megbékélés GYümölcsöt teremt

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 12 éve

Erszike!
"ÈRTETLENÛL ÀLLNAK ??? tátott szájjal ! mi ez ? "Ez a lényeg,mert mi is.Értetlenül fogadjuk,hogy mindaz megtörténhet amit Orbán és bandája tesz ezzel az országgal itt Európa közepén a 21.-ik században.
Ajánlom figyelmedbe az alábbi videót,talán többet megértessz!

http://indavideo.hu/video/Unnep_az_Operaban

Válasz

Erzsebet Janosi üzente 12 éve

ÈN IS JAVASOLNÈK EGY BÈKEMENETET !

Válasz

Erzsebet Janosi üzente 12 éve

Az egész kuiltúrált, művelt környezet, egész Európa röhög rajtunk !!

nem röhög !!!!

ÈRTETLENÛL ÀLLNAK ??? tátott szájjal ! mi ez ? nem hiába különleges nép vagyunk !

maradtunk volna a sztyeppéken .. MIndenkinek ez lett volna a legjobb ..

Szegény Àlmos ,, ÀRPÀD ... na most titeket szidhatunk nem jó fele jöttetek !

Válasz

Várady Ferenc üzente 12 éve

Már bocsánatot kérek 1956-ig vastaps járt ki Rákosinak még a neve emlitésekor is egy gyüllésen még inkább.Azóta eltelt 55 év és újra megértük,hogy a "kedves vezéregyéniségnek"egy fiatal miniszterelnőknek - aki az utóbbi évben éppen elég sokat ártott az országunknak - a magasztalásaként imákat mondjunk el érte.Ugyanakkor még szimpátia tüntetést és menetet szerveznek mellette. Hát hová jutunk a 20-ik században??
Ilyet még nem hallottam egy európai állam esetében sem.
Mostanában a Fidesz sokat vesztett a népszerüségéből melyet tények igazolnak.Ideje lenne a magyar embereknek szembe nézni a realitásokkal és azzal is,hogy egyre inkább butitják a népet a fidesz-kdnp ideológiával,miközben egyre jobban nővekszik az elszegényesedés.Annak idején a rendszerváltáskor nem erre vágytunk!!
Ha előbb nem,de 2014-ben más eredménye lesz a választásnak az biztos!!!

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Az egész kuiltúrált, művelt környezet, egész Európa röhög rajtunk !!
aZ ROPPANT MEGNEVETTETI ŐKET, HOGY A TEMPLOMOKBAN megimádkoztatják a híveket Orbán Viktorért !!! EZ CSAK A FEUDALIZMUSBAN VOLT SZOKÁSBAN !! Mikor a Király személyéért kellett imádkozni ! Ezt röhögik, és kérdezik hogy ez vicc, vagy komoly ! ??
Most itt a második !
A MINDENKI ELLEN HARCOLÓ MINISZTERELNÖK MELLETTI BÉKEMENET !!
Marhajó. Mert még a népének bizonyos csoportjai ellen is HÁBORÚT HIRDETETT !!Például a betegeket kikiáltotta táppénzcsalónak ! harc ellen, És most mindenorvos ARRÓL PANASZKODIK, HOGY NEM MERNEK ELMENNI A BETEGEK, KÉT-HÁROM HÉTIG SE A RENDELÉSRE, DE TÁPPÉNZRE SE !!Olyan betegségeket hordanak ki lábon, ami hrom öt nap alatt kihverheznének minden metovábbi szövődményx nélkül 4

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Látszik, hogy az egyháznak több, mint kétezer éve volt arra, hogy kidolgozza azt a legjobban ható , kábító-mozgósító, KÉNYSZERÍTŐ hatású kommunikációt., aminek mintapéldánya ez a fenti felhívás. Nem csak mondatonként, kell értelmezni, hanem mérlegre kell tenni minden szavát. Majd megnézni, kik is azok, akik et nevükkel fémjelzik....Aláírók.
Aki BAYER ZSOLTTAL egy követ fúj, és azokkal akik a 3/3as művészekből ""polgári elkötelezett"" művészek lettek, és a vonalas kommunistákból most vonalas jobbosok,és most még mindíg bizonyítani akarják, hogy ők nem is azok voltak akik,-hát akik ezek MELLÉ ODA TUDNAK ÁLLNI TELJES LELKI NYUGALOMMAL ÉS TISZTA SZÍVVEL, -azok csak menjenek el. Hajrá.
Mert : "madarat tolláról, embert barátjától. " De én ezekkel nem barátkozom, és nem vonulok....

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 12 éve

Helyeslem,hogy Viktória feltette a felhívást,mert így mód nyílik arra,hogy annak lényegét ,célját és értelmét kivesézzük azzal a céllal ,hogy az emberek szemét felnyissuk.
Habár részletesen elemeztem a felhívást ez a mondat elkerülte a figyelmemet,pedig nagyon is értelmezésre szorul.
"Kérünk minden magyart, aki szándékainkkal egyetért, akinek fontos hazánk függetlensége és fölemelkedése, aki szentnek tartja a polgári demokrácia eszményeit, csatlakozzon hozzánk és tartson velünk!"
A demokrácia hívei január 2-n tüntettek,akik valójában szentnek tartják a polgári demokrácia erényeit.Minderre azért kellett hogy sor kerüljön,mert ez a kormány felszámolta a demokrácia intézményeit,és annak visszaállítását követelték,Az "Orbán takarodj" nem azért zengett.mert a "szeretett" vezér demokrata módján viselkedik és szolgálja népét.Netán az uralkodás és a nyomorba döntés lenne a demokrácia lényege?
Kétféle DEMOKRÁCIA NINCS!!!!
AKIK ORBÁN MELLETT TÜNTETNEK A DEMOKRÁCIA ELLEN TÜNTETNEK,EZT NE TESSENEK ELFELEJTENI!!!!!!!!!!!!
Ami pedig a függetlenséget illeti :MAGYARORSZÁG FÜGGETLEN ORSZÁG!!!!!!!!!!!Csak mivel önként,népszavazással megerősítve szövetségre lépett szükségszerűen bizonyos játékszabályokat is el kellett fogadnia.
Ami pedig a "felemelkedés "irányát illeti,annak egyenlőre semmi jele sőt a "gyorsnaszád "rohan a jéghegynek,az ország népe zuhan a nyomorba.Vagy ez lenne a "felemelkedés"amit támogatni kell?

Válasz

Závodszky Zoltán üzente 12 éve

A hithűek kedvéért felhívom szíves figyelmüket ,hogy ez a tüntetés Orbán Viktorért folyik, a mellette való kiállásért.

Azt hiszem Viktória rövid időn belül kapni fog hideget meg meleget,hogy feltette,pedig gondolom nem rossz szándék vezette. Valószínű,hogy én is,mert véleményt mertem formálni, s az államadósságot folyamatnak nevezem, mert deficites volt minden év, egyetlen szufficites év nem volt. Tehát mindenki rosszul sáfárkodott az adófizetők pénzével.Már pedig csak a szufficites év az igazi mérőszám államadósság és államháztatás vonatkozásában egyaránt. Emellet egy nép annál gazdagabb, minél nagyobb a nemzeti vagyona, s akkor lesz még gazdagabb,ha azt a jó
gazda szemével gyarapítja a politikai elit,nem pedig fordítva.

Én kiemelnék e kiáltványból egy részt:
"Menjünk minél többen, gyertek az országunk másik feléből is, gyertek, hogy érezhesse ismét Orbán Viktor, hogy bízik benne a Népe. S ez még több erőt ad majd Neki és a kormánynak! Nem szabad megengedni, hogy a baloldaliak károgásával legyen tele Európa, akik csődbe vitték az országot 2008 ban eladósítottak bennünket és 1 ½ millió munkanélküli lett. A bankok nyomására azt is eltűrték, hogy uzsorakamattal fejelhessék meg államunk kölcsönét és magyar hiteleseket."

Tisztázni kell,hogy csődbe vinni nem csak a szocialisták vitték az országot.Ez egy hosszú folyamat eredménye.Nem 2008-ban hozták össze az államadósságot. Meg kell nézni,1973-tól jött össze az államadósság folyamatosan növekvő mértékben.1990-ben pedig Antall József nem kérte az államadósság elengedését, mi fizetünk mint a katonatiszt,ki fogjuk köhögni,de mindegy ,hogy hogyan.Mindenesetre rossz indulás volt egy adósságra épülő kétszintű bankrendszer bevezetésével és a külföldi tőke beengedésével.Ennek eredménye lett az állam további és folyamatos eladósodása, s ennek további eredménye lett a lakosság eladósodása a pénzgazdaság kiteljesedése,ahol a pénznek kell még több pénzt termelni.
Orbán megmondta,hogy a bankok nem mehetnek tönkre, de a bankok szándékosan a politikai elit jóváhagyásával és törvényekkel való körül bástyázásával lehetővé teszi a lakosság teljes kifosztását ,tönkretételét. Mind emellett a nemzeti vagyont is ugyanígy átjátszotta a bankok kezére minden egyes kormány.

Üzenjük Orbánnak,minden tisztességes magyar,hogy nem azért dolgozunk és dolgoztunk,hogy tönkre menjünk! Már pedig az ország java részét ő személyesen teszi és tette már tönkre.

Válasz

Závodszky Zoltán üzente 12 éve

Egy fogas kérdést tennék fel ezeknek az értelmiségieknek?

Miért békemenet? Kivel állnak háborúban?

Ha magyar néppel,akkor kivel akarnak békülni?
A magyar nép ellen már annyi gyalázatot elkövettek mindkét oldalról,hogy a hihetetlen!
Az USÁ-val, EU-val ,Bankokkal állnak harcban és ezzel minden magyart büntetnek,tönkretesznek,akkor miért akarnak békemenetet?
Valahogy nem értem magukat,már Trianonban megtanulhatták ,hogy elvesztett háború után,szabadságharc után a győztesek diktálnak diktátum alapján. Itt csak az a baj,hogy szövetségeseink és állítólagos barátaink, akik győztek és diktálnak.

Válasz

Palotai János üzente 12 éve

Brilliáns példája az igazság és hazugság keverésének és így a megtévesztett fanok hülye fáklyás mizériájának szervezése.

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 12 éve

Idézetek:
-"saját akaratunkból választottunk magunknak kormányt"

Ez igaz, csak a kormány merőben mást tesz a hatalom birtokában,mint amit ígért a kampányában,tehát a választót félrevezette.

-"a nemzetközi nyilvánosságban megjelenő félrevezető és elfogult híradások miképpen erősítenek föl egy olyan közhangulatot, amely méltatlan és igazságtalan színben tünteti fel országunkat,"

Olyat nem olvastam ahol az országot tüntették volna fel méltatlan és igazságtalan színben.ORBÁN NEM AZ ORSZÁG.Ő és kormánya méltatlanná vált tettei okán a kormányzásra,A koki jogos.

-"Magyarország népe egyszer már megismerte a világ ellenszenvének szörnyű következményeit, amikor ugyancsak elfogult híradások következtében védtelenül álltunk a trianoni ítélőszék bírái előtt."

Tanult netán belőle?
Ide kérdés kívánkozik:ki vitte bele Magyarországot az I világháborúba?A jobb oldali politika,vagy nem?Mi a sorsa a háború vesztesének,akik sok sok ember pusztulását,szenvedését okozták,ne talán jutalmat várhat?

-"Nem akarjuk, hogy ez a szörnyű pillanat megismétlődjék"

Szerencsére nem rontottunk neki fegyverekkel egyik szomszédunknak sem,csak diletáns módon a diplomácia nyelvét nem ismerve ,kuruckodva, a szavak erejével támadva veszett össze majd hogy nem mindenkivel Orbán Viktor.

-"Azt akarjuk, hogy a világ, benne Európa és az Amerikai Egyesült Államok népei is megértsék, nem óhajtunk mást, csak békében, egyetértésben, a demokrácia keretei között, másokat tisztelve szabadon élni."

Ha ez így igaz lenne,nem kellene tüntetni,mert akkor joggal mindenki csak dicsérné a kormányt és Orbánt.Csak sajnos a tettek ennek ellenkezőjét bizonyítják.

-"Mi tudjuk, milyen a diktatúra, mint ahogy azt is tudjuk, mert nem felejtettük el, hogy miképpen kell akár a túlerővel is szembeszállva az igazságért és a szabadságért harcolni, ahogy tettük azt 1956-ban, amikor Európa és Amerika népei együtt éreztek velünk."

Ez igaz,csak nem mindenkire.Úgy látom a szervezők amnéziában szenvednek,mert különben észrevennék mi történik az országban.

-"Ezért örömmel csatlakoztunk a művelt Európához, mert megtanultuk, hogy csakis a megértés, a kölcsönös tisztelet és a népek közötti harmónia ad teljes garanciát a nemzetek közötti békéhez. Mi, magyar igaz demokraták ezért békemenetet hirdetünk "

Ha valóban békét és demokráciát akarnának akkor lemondásra szólítanák fel a kormányt.
Elfelejtették,hogy mikor beszélhetünk demokráciáról?Demokratának lenni nem kinyilatkozás kérdése,hanem a cselekedeté.

-"eladósítottak bennünket és 1 ½ millió munkanélküli lett"

Az eladósításból több kormány is kivette a részét a jelenlegi is.Hiába lopta el a magánnyugdíjpénztárban felhalmozott közel 3milliárd Ft-ot-ami mégis csak a befizetőké volt- diletáns intézkedéseik okán az adósság nem ,hogy nem csökkent,hanem soha nem látott magasságokra szökött. Nem túlzás kicsit a z 1.5 millió munkanélküli?Hol van az ígért 1 millió új munkahely,még csírái sem ismerhető fel,a Fidesz hatalomra kerülése óta csak tömeges elbocsájtásokról szólnak a hírek.

-"A bankok nyomására azt is eltűrték, hogy uzsorakamattal fejelhessék meg államunk kölcsönét és magyar hiteleseket."

Ha az állam belső forrásból nem tudja finanszírozni a működését hitelhez kénytelen folyamodni.Az állampapírok értékesítési felárát az állam határozza meg,a piac dönt megveszi-e annyiért,vagy további felárat kér.Ha nem értenek egyet egymással,akkor nem jön létre az üzlet.ennyire egyszerű.Uzsora kamat ez esetben szóba sem jöhet.Ami a deviza hiteleseket illeti:a forint bedöntésében elsősorban a kormány rossz kommunikációja és tettei játszottak szerepet.Még akkor is igaz,ha ezt Orbán tagadja.

Válasz

Hedrich Ernö üzente 12 éve

"2008 ban eladósítottak bennünket és 1 ½ millió munkanélküli lett. A bankok nyomására azt is eltűrték, hogy uzsorakamattal fejelhessék meg államunk kölcsönét és magyar hiteleseket."
Magában ez a szöveg is szemenszedett hazugság!Az ipar és a mezőgazdaság szétverése után már 1992-ben sikerült 1,5 millió munkanélkülit létrehozni.Az eladósodás feltételeinek megteremtése pedig a lakásvásárlás támogatott forinthitelének megszüntetése,és a gépkocsipark a lehetőségekhez képest indokolatlanul gyors lecserélésével -főként deviza alapú hitelekből- kezdődött.

Válasz