Véghné Melinda üzente 12 éve

Tisztelt Katalin ! Abban egyetértünk, hogy a tőke oda megy ahol haszon is van, ezt mindenki tudja. A közteher 27 + 1.5 %, amit a cégek fizetnek a bérek után hát nem kevés, azt hiszem ezt is tudjuk. IGAZ ? A munkabérből levont - adón kivüli -járulékokról most ne beszéljünk, mert ennek elvileg helye volt / van. Már ne haragudjon az azért még sem mind egy, hogy pl. a minimálbér 62.550.- Ft/ hó volt 2006 -ban, 69.000.-Ft/hó 2008 -ban, miért nem lehetett volna több ? Hátt épp a nyereség miatt !! Mert ez a tétel amit kézbe lehet tartani. DE A HELYZET A RÉG MULT IDŐKBEN SEM VOLT JOBB , persze kivételek mindig is voltak, és vannak, AZ ÁTLAG számokról beszélek. Miért volt egy kezdő érettségizett fizetése 1971-72 -ben 1.100.- 1.200.- Ft /hó bruttóba. ( Mikor elmondtam a gyerekeimnek nem akarták elhinni ) Hivatkoztak akkor a szociális hálóra, ami ugye csak mese volt. Akkor sem volt igyen a tanulás stb. ENNYIRE EGYSZERÜ. A jeggyürüm - igaz vastag tipusba, de női kis méret - egy havi fizetésnek felelt meg. Egyszóval véleményem az, hogy AKKOR IS..... meg MOST IS a fejünkre ütnek, csak akkor balról, most meg jobbról. Hát nem ezt vártuk ugy gondolom. Nem véletlenül irtam, hogy nem elősször történik meg velünk. A nagypolitikát sosem mi irányitottuk, csak elszenvedtük !!

Válasz

hildebrand katalin üzente 12 éve

Simon és Józsa klubtársaknak csak azt üzenem tisztelettel, hogy olvassanak inkább Benedek Elek könyveket és huzzák ki a konnektorból kedvenc rádiójuk és Tv.-jük dugóját és akkor nem kell bajlódni a világ nehezen érthető dolgaival .

Válasz

hildebrand katalin üzente 12 éve

Tisztelt Melinda és Tiborc, amikor a tőkést szidják az éhbérért ne feledjék azt a tényt, hogy pénzt oda fektetnek be ahol haszon is van, amiből ujabb beruházásokat, találmányokat , szociális juttatásokat, kulturális célokat stb, stb tudnak támogatni. Ami a kivitt hasznot és az un, éhbért illeti, ne felejzsék el, a dolgozók béréért járulékokat fizetnek és az is egy adó fajta, a foglalkoztattotak fűtenek, világítanak, esznek és egyéb fogyasztásokat eszközölnek és ezek is az államkasszát gazdagítják az adókkal! Hát ez kérem ilyen egyszerű!!!!!Ha ezek az aljas liberálisok nem volnának, akkor természeti kincsek hiányában amit a rossz helyre vándorolt őseink okoztak / nem úgy mint az olajmágnás arabok ősei akik már akkor tudták mikor letelepedtek milyen gazdaggá teszi őket a motorizáció//akkor ma csak halászganánk, vadászgatnánk, kapálgtnánk kis kezeinkkel stb, stb, Gondolkozni- gondolkozni- gondolkozni és akkor nem fog elsűlni a kapanyél! Ami a vizből üzemanyag találmányt illeti, ha jól emlékszem egy német mérnők találmánya volt és meg is gyilkolták
érte, de nem biztos, hogy jól emlékszem!Azt viszont tudom, hogy a fogyó autóipari termelés még mindig igen sok embernek ad munkalehetőséget és lsd a fentieket.

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Tiborc uram. ! Sajnálattal értesítem önt, és a hasonló IQ-val rendelkező, alaposan retardált társait, hogy a irtózatosan nagy marhasággal tetszett kezdeni a hozzászólását.
Szomorú szívvel, és teljesen apatikusan ÉRTESÍTEM ÖNT ARRÓL A SZOMORÚ TÉNYRŐL, HOGY MA 2012:01:18.-ÁT ÍRUNK.
Ez azt jelenti hogy a XXI. század második (!) évtizedének a második évét kezdtük el. Hol tetszett lenne az elemi iskola V. osztályából ekkor, amikor ezt tanulták ?
És hogy sikerült-azaz négy középiskolát, és 5 azaz öt felsőfokú iskolát elvégeznie ? Az első évtized 210. évvel véget ért !!
Pontosan ugyanennyit ér az összes további fejtegetése a bal és jobb oldalról,- meg a pártokról. Finoman fogalmazva is marhaság.
Alapvető gazdasági törvényszerűséget sem ismer. Miből gondolja azt, hogy nyereség nélkül,- ráfizetéssel (!) lehet bármit is csinálni, előállítani, megtermelni.
Mivel az ön lelke szárnyal, ezért képtelen józanul gondolkodni. Csak az a kérdés, hogy ezt a szárnyalást mivel segíti elő? Valami tudatmódosítóval? Vagy csak egyszerűen önt már elérte az agyér elmeszesedésének az a szakasza, amikor már kezd elmenni a józanabbik fele az észnek?
Mit szól hozzá, hogy azok a lesajnált Lengyelek SZÉP KOMÓTOSA, MINDEN SZABADSÁG, MEG VILÁGMINDENSÉG ELLENI HARC HELYETT A 211-ES ÉVET 3 %-OS három százalékos GAZDASÁGI NÖVEKEDÉSSEL ZÁRTÁK !!
És ott a LEGNAGYOBB JÖVEDELEMKÜLÖNBSÉGI HÁNYADOS az 6,4 szeres !!
Mit gondol itt mennyi? csak ossza el a Szíjjártó 2milláját a 24ezer forintos leg alacsonyabbal! Mennyi?Nem tudja? Hát 83,3333... szoros !!!! Tetszik ez a szám ?? Ha igen, akkor csókoljon kezet kedves vezérének Orbán Viktornak érte, mert ö még ezek után is növelni akarja ezt a különbséget !!
Van kertje ? Mit szólna hozzá, ha a szomszédja MEGKÖVETELNÉ (!) hogy OSSZA MEG VELE annak a termését, mert neki nincs, és INGYEN ! Ez pont olyan, mint mikor ön az energia és a nyersanyag gazdasággal rendelkezőktől elvárna. Marhaság ugye ?
Biztos vagyok benne, hogy 1999-ben ön is a kapitalizmusra szavazott , SŐT MÉG AGITÁLT IS MELLETTE. Viszont fingja sincs a kapitalista gazdaság működéséről, és annak törvényeiről.
A PÉNZ is ÁRÚ !!. És ha önnek nem kell, akkor nem kell megfizetnie az árát. Én senkinek sem fizetek kamatot, mert NEM VESZEK SEMMIT SEM HITELRE.
?ár egyszer írtam önnek, hogy az indukciós áramtermelési elképzelése HATALMAS BAROMSÁG. BŐDÜLETES!!TUDJA, HOGY MÉG A KÍSÉRLETI FÁZIS SINCS MEGOLDVA? ? Perpetum - mobile meg nincsen !!
Mondjon nekem egy olyan őrültet, akim a 10millás népességével az EGÉSZ VILÁG ELLEN akar harcolni ! Orbán Viktoron kívül !!! A többi hatmilliárd kilencszázkilenvenmilló között tud még egyet ??
Már megszoktuk öntől a hasonló színvonalú ökörségeket, de ez már egy fokkal növelt értékű !!
Azon csodálkozom, hogy akad azért, aki ezt a baromságot is beszopja !!
AKKOR VISZONT MIÉRT IS CSODÁLKOZUNK EGYÁLTALÁN HOGY ITT VAGYUNK, hogyha ilyen egyszerűen megítélhető marhaságokat is elhisz a Magyar ?
Ennél sokkal bonyolultabban vezette meg az ország népét a Fidesz Kdnp....
Eddig még sose reagál semmire, csak írta-írja rendületlenül a bugyutaságokat.
Mi volna, ha MEGPRÓBÁLNA SZÁMOKAT ÉS ADATOKAT (!) KÖZÖLNI !!??!!??
Legalább egyszer !!

Válasz

Véghné Melinda üzente 12 éve

Egyrészről élvezet az itteni szócsatát, értelmes diskurzust olvasni, másrészt döbbenet a megnyilvánuló acsarkodás, sértegetés. Sajnos, hogy itt tartunk, (akkor mit várunk a politikusoktól ???) Ezek vagyunk mi magyarok ??!! Könyörgöm ne süllyedlyünk le erre a szintre !
Ebben a helyzetben összetartanunk kellene. Egyetértek Bartus Tiborcz ur közlésével, tragikus a helyzetünk. Kiegésziteném azzal, hogy nem csak a bankok hanem a multik részéről is csak a kizsákmányolás folyik. Mert behozza a tőkét, állami támogatást csikar ki, nem is egy félét, aztán ugy könyvel, hogy véletlnül sem legyen nyereségadó befizetése, s a munkavállalóját meg éhbérért foglalkoztatja. UGYE EZ ISMERŐS ?? És még örülhetünk, hogy van munkánk. Már ha épp nem az az érdeke, hogy csak mint piac kellünk. Ha meg merssz szóllalni, próbálnál egy kicsit könnyebben élni AKÁRMILYEN SZINTEN, a fejedre ütnek. Még csak az kellene, hogy járvány törjön ki, inkább PÉLDÁT STATUÁLNAK az országon. Hát ez sem elősször történne a történelmünkben sajnos. De legyünk inkább OPTIMISTÁK, csak valahogy összefogni kellene.

Válasz

Bartus Tiborcz üzente 12 éve

Nagyon csodálkozok ,hogy a XXI század első évtizedének a végén, még nagyon sokan nem ismerték fel a világ politikai helyzetet ! Minden értelmes embernek tudnia kellene, hogy a világon nem létezik többé ideológiai párt. Nincsenek bal , jobb oldali pártok sem függetlenek. Mind ez maszlag, mert az egész világon az egyéni érdek és a pénz - a meggazdagodás az elsődleges emberi ténykedés. Akik a benső energia szintjük rezonancia kisugárzásuk által fel ismerik egymást , akik nem nemzeti, vagy szakmai és tudás alapon válogatják egymást, hanem a monetáris ismerősök által szervezkednek, ki lökve a becsületes legtehetségesebb értelmiséget. Ezek a monetáris maffiához tartozóknak nincs Istene, nincs erkölcsi magatartása, mert a lelkük csak vegetál a tudatlan testükben.
Nem tudom el hinni, hogy a mai E.U. vezetői és sok- sok állam férfi nem látja, hogy az a munka megosztás téves irányba megy. Azok akik a tudás és a becsületes munka alapján dolgoznak, alkotnak , kutatnak, gyógyítanak, feltalálok nem tudnak érvényesülni a sok tudatlan vezető és kvazi politikusoktól. Az egész világon a liberalizmus kapott fel, mint egy divat az öltözködésben vagy viselkedésben. A tőkét oda irányítják, ahol a kultúra legalacsonyabb, mert ott a legkisebb fizetéseket kell adni a szerencsétlen tudatlanoknak. Míg azok az országok, akik fél évszázaddal ez előtt , legprimitívebb élet formában éltek, most a Szénhidrogének kitermelése folytán , kevés egyéni munkával, nagy jövedelemre tesznek szert, születésük által, munka nélkül az állam eltartja őket , azok rovására, akik USA- ban, Kanadában, Európában, Ausztráliában élnek és dolgoznak. Kiemelve, hogy a Lengyelek, magyarok, Csehek , Horvátok, Bolgárok éhbérért dolgoznak és ma már nélkülöznek. S mind ennek az oka , nem az Orbán Viktor és a szabadság után törekvő becsületes államférfiak, akik a nemzeti megbecsülést és szabadságot szeretnének , nemzetüknek.Tragikus, a helyeztünk, mert a magyar állampolgárok egy részének fogalma se nincs a világban történő kizsákmányolásokról, mert a legújabb kizsákmányolási forma a bankok rablása és az uzsora kamatok.Nagyon sokan nem veszik észre, hogy olyan találmányok hevernek a fiókokban, amelyek által a Hidrogén plazma - energia elő állítás, vízből majdnem ingyenes. Hogy az Indukciós áramon alapuló generátorok , majdnem Perpetu - mobile alapon legolcsóbb energiát- áramot termelnek. "S mind ezek magyar találmányok" Az államok vezetőinek ez nem kelél, mert a mai autóipar, Nafta ipar, gyógyszer ipar , másként kéri azoktól , akik hatalommal rendelkeznek, vagy rendelkezni akarnak. Ezért az egész nyugati világ a magyar szabadság harcot akarja meg törni, és a saját nemzetünk anarchistái a kommunista és liberális Isteneknek hisznek. Mert ezek a " SÁTÁN KUTYÁI. "

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Józsa Miklós úr !
Szeretném, ha reagálna arra a pár gondoltra amit önnek címezve ide alább bejegyeztem.
Csak a tanulás szándéka vezet.
Segíthetne benne a Simon Magdi is !

Válasz

Hedrich Ernö üzente 12 éve

"állítólag a II. világháború után itt volt a legtöbb névtelen feljelentés!"-Weesenmayer egykori teljhatalmú magyarországi német megbízott, írásából származik ám szándékosan meghamisítva-aki a Magyarországon működő Gestapo felügyeletét is ellátta.Ezzel nem azt mondom,hogy a rákosi éra alatt és 1956 után a névtelen feljelentők kevésbé szorgalmasak lettek volna.
Az eredeti mondat így szól:-1944- ben mikor magyarországi feladatom elláttam,egyetlen országban sem érkezett annyi névtelen feljelentés a Gestapohoz mint Magyarországon, és ugye ő csak tudta! Úgy látom, az árokásást akár tompa ásóval is szívvel végzik egyesek.

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Kedves Hölgyem. Most én is bemásolhatnék ide valamit. Igaz, azt saját fejemtől írtam, és nem más tollaival ékeskedek.
Amennyiben szatírikusnak szánta, és bírálatának, nem sikerült, mert támogatónak tűnik hozzáállása.
AZON KÍVÜL, HOGY BEMÁSOLTA, UGYAN LEGYEN MÁR OLY KEGYES, ÉS VALAMI INDOKOT, SZÁMOT, ADATOT IS összeszedni, mert ezzel a buta lózungokkal csak tovább butít mindenkit. Még saját magát is, mert oly sokszori ismétlődése már önöknél igazsággá teszi ! Amit ide bemásolt, az NEM MÁS, MINT DUMA. Melléduma, ami az igazság látszatát kelti !!! A sokszor és határozottan ismételt hazugság és féligazsághalmazt igazsággá akarják tenni? Nem más ez, min saját magug becsapása is, amellett, hogy sok embert félrevezetnek.
Ha végiggondolta volna az összes véleményt, akkor nem ismételte volna meg szó szerint a Józsa úr szövegét. Még jó, hogy az előzőt nem tette magáévá !

Válasz

simon magdi üzente 12 éve

Józsa Miklós üzente 1 napja

Világosan kéne látni, mi történik ma Magyarországon és a világban! Néhány tanulság: 1. nincs az egész világon gazdasági válság, csak az USA hatáskörébe tartozó országokban. 2. Minél nagyobb a liberális tőke és befolyás egy országban, annál nagyobb a káosz és a gazdasági válság ott. 3. Azokban az ázsiai országokban, ahová ezeket a liberális tőkéseket nem engedték be, nincs válság! 4. Magyarország tragédiája a megosztottság, az MSZP és az SZDSZ árokásó politikájának következménye, egyébként állítólag a II. világháború után itt volt a legtöbb névtelen feljelentés!..... klassz!!!! Igaz!!!

Válasz

simon magdi üzente 12 éve

frappáns vélemény. És így is van!

Válasz

Hedrich Ernö üzente 12 éve

András! Válaszával teljes mértékben egyet kel,hogy értsek.Kerestem benne a vitatható
gondolatokat,aminek alapján beköthetnék,ám sikertelenül ám ez csak hasznára vált jól összefogott írásának.Magam,bár erősen birizgálják csőrömet Józsa úr állításai melyekből
szinte fröcskölnek az indulatból át nem gondolt -és bizony finoman csak csúsztatásnak,
félretájékozottságból eredő állítások sora-este magam is többször visszakattintottam írására,hogy válaszoljak Józsa úr írására,ám ezt a választ elolvasva gondolom feleslegesen pötyögtetném a billentyűket.Pontosabb,részletesebb ellenérveket,és ilyen jól összefoglalva,és ennyire mérsékelten jelzett indulattal magam sem lennék képes most megfogalmazni.Józsa úrnak ez az állítása is"állítólag a II. világháború után itt volt a legtöbb névtelen feljelentés!"-Weesenmayer egykori teljhatalmú magyarországi megbízott, írásából származik ám szándékosan meghamisítva-aki a Magyarországon működő Gestapo felügyeletét is ellátta.Ezzel nem azt mondom,hogy a rákosi éra alatt és 1956 után a névtelen feljelentők kevésbé szorgalmasak lettek volna.
Az eredeti mondat így szól:-1944- ben mikor magyarországi feladatom elláttam,egyetlen országban sem érkezett annyi névtelen feljelentés a Gestapohoz mint Magyarországon, és ugye ő csak tudta! Úgy látom, az árokásást akár tompa ásóval is szívvel végzik egyesek.
Befejezésül,őszintén gratulálok írásához.

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Köszi a figyelmeztetést Borika. Eddig még mindig, minden alkalommal, minden kötelezettségemnek maradéktalanul eleget tettem az állami és társadalmi kötelezettségeimnek. Semmiféle hitelem nincs, csak addig nyújtózom ameddig a takaróm ér. Ezért az állam felőli retorzióra nem számíthatok, mert valós tényekről írtam. És várható következményekről.
Szélsőséges csoportok részéről itt helyben sem kell tartanom, mert itt ismernek., sok közülük a régi-régi dolgokért még talán hálás is. Remélem, még a TEK "nem lő ágyúval verébre..."!
Még abban az "átkosban" is mindig kimondtam a véleményemet, természetesen a megfelelő módon és helyen....
Aki a bírálatot el tudja viselni, az rossz ember nem lehet....Köszi !

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 12 éve

Kedves András!
Kérlek,légy kicsit óvatosabb.

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 12 éve

No csak Józsa úr!
Értelmes mondatokat is tud írni amire lehet válaszolni.
-A liberális tőkéről nem nyitunk vitát .
-A megosztottság tragédia,így igaz..Ugye az MSZP és SZDSZ bérelte fel a csőcseléket,hogy tegye vad kempingé a Kossuth teret,verje szét a TV székházat,gyújtogasson autókat,tegye csatatérré Budapest belváros utcáit?Vagy a január 2.-ai békés demonstráción próbáljanak összetűzést kiprovokálni./Jellemző szellemi színvonalukra,hogy még most is "Gyurcsány takarodj"szöveget skandálták./Arra is Ők adtak utasítást,hogy szájukat csak nyomdafestéket nem tűrő szitokszavak hagyhatják el.
-névtelen feljelentések:nem tudom,hogy jön ide.Sajnos igaz,hogy nem kis számban vannak nálunk sunyi,galád,rongy és egyúttal gyáva emberek.Tudja miről lehet felismerni őket?Nem mernek embertársaik szemébe nézni,elfedik arcukat,elhomályosítják fotóikat,hogy ne lehessen felismerni őket.

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Józsa úr . A következőt szeretném öntől megtudni.Az összes közvélemény kutató átlaga a következő ! A kormány tevékenységét negatívan értékeli 82-85 %- a az ország népének. Pozitívra 5 % (!) nyilván, aki 320ezer felett keres, és sokkal jobban jár, évente kétszer megy Hawayra, vagy malájföldre egy-egy hónapra, mert megérdemli (!) ez az a réteg. És vannak akik azt mondták nem tudják megítélni. Vagy félnek kimondani, vagy tényleg nem értik .
Akkor ön most melyik csoportba tartozik.
Jól járt. Kétszer is el tud menni "melegebb éghajlatra", Vagy NEM ÉRTI ? Vagy NEM AKARJA érteni?
Már nehogy azt mondja, hogy az ország lakosságának a 90 %-a a hülye ?
Sajnálatos módon őseink ITT telepedtek le ! Nem maradtak azon az ázsiai részen, ami most orosz befolyású...
Megvígasztalom. Minden országban VOLT 2006-al kezdődően válság.(még az Oroszoknál is). Csak a HATÁSA nem volt azonos, mert a gazdasági feltételeik sem azonosak ! És NEM MINDEN ország olyan, hogy még mélyebbre fészkelte volna bele magát, mint mi.
Melyek azok az országok Ázsiában? KÍNA? India? Kínában, mint minden állami kapitalista országban (nevezzék bárminek, az igazi gazdasági forma ez) KÉSVE hoznak intézkedéseket a bürokrácia miatt, lassabban hatnak a gazdasági következmények törvényszerűségei. Pont azért NEM kapott Orbán pénzt, csak kézfogást, és mosolyt, mert most ért oda, és most kezdődik náluk a bajság. Csak egyenlőre még mindennel ők látnak el bennünket, alapvető élelmiszereken kívül. Már ami nem kínai, az gyanús, hogy netán koreai.
Magyarország tragédiája az, hogy az orbáni FideszKdnp, a hóna alatt a Jobbikkal kikiáltotta magát HAZÁ.-nak, meg Magyarországnak.Mindenki mást meg ellenségnek és hazaárulónak. És mindent megtesz, hogy az országot kiszakítsa a modern világból, mert ha törekvéseik vége a csőd, és a kilépés lesz, akkor az ÉSZAK KOREAI BŐSÉG KÖSZÖNT AZ ORSZÁGRA !!! Van fogalma az milyen? Ilyen mint ahogy itt elkezdődött csak ezerszer rosszabb...Ha szereti a gyöpet meg a csalánt, akkor hajrá !! Mindent bele...
És ezt már az ország igen nagy része VILÁGOSAN LÁTJA, hogy itt van, itt álunk VILÁGOSNÁL,- és le kéne tenni a fegyvert, mert ez a szabdságharcnak álcázott őrült ámokfutás teljes katasztrófát okoz. Eddig is iszonyú károkat, TÖBB mint 6ezermilliárd (!) forintnyit !!! És még az ilyen önféléknek hála, nincs itt a vége, a végösszeg akár többszöröse is lehet !! Namost azt tudnia kell, hogy ennek a DUPLÁJÁT KELL minimum előteremtenünk ugye? mert amit egyszer már kifizettünk, de a hülyeségeinkkel ismét "elinfláltunk ", sőt megnöveltünk a pénzpiaci valutaárfolyam változásai miatt, azt ÚJ ÉRTÉK ELŐÁLLÍTÁSA FOLYTÁN A BŐVÍTETT ÚJRATERMELÉSBEN ISMÉT ELŐÁLLÍTVA ODA KELL ADNI A ""SEMMIÉRT ""!! Mert a valutában NEM nőtt ugyan az adósság, CSAK forintban. És ez ugye nagyon jó, nagyon helyes, csak így tovább ??
Erre szíveskedjen valahogy gombot varrni !

Válasz

Csete Imrene Marika üzente 12 éve

Ahogy beléptél! Ki is lehet törölni!!! sőt ki is kell.

Válasz

Yosa Miklós üzente 12 éve

Világosan kéne látni, mi történik ma Magyarországon és a világban! Néhány tanulság: 1. nincs az egész világon gazdasági válság, csak az USA hatáskörébe tartozó országokban. 2. Minél nagyobb a liberális tőke és befolyás egy országban, annál nagyobb a káosz és a gazdasági válság ott. 3. Azokban az ázsiai országokban, ahová ezeket a liberális tőkéseket nem engedték be, nincs válság! 4. Magyarország tragédiája a megosztottság, az MSZP és az SZDSZ árokásó politikájának következménye, egyébként állítólag a II. világháború után itt volt a legtöbb névtelen feljelentés!

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

János. Azt gondolom, hogy kissé megint sok a gőz, meg rajtad a nyomás. Most akkor azt a gyógyszert nem nekem kell keresnem, mert EGYÁLTALÁN SEMMI OLYAT NEM ÍRTAM LE, AMI ESETLEG TÉGED, VAGY MÁST GÁTOLNA ABBAN, HOGY A VÉLEMÉNYED KIFEJTSD. Nem szokott elgurulni s tablettám....
Nem is értem, hogy mi izgatott fel ennyire. De megpróbálom megfejteni, kigubancolni a madzagot.Ugye volt ez a kedves drága fütyülős köpködős nénike, aki minden tüntetésen ott van és megy a "Fidesz ródsóval" az országban mindenhová, és kapja a "költségtérítést, úgy mint a tavalyi 0315.ei szervezett klakk alkalmával. Ő áll az egyik oldalon, és a másik oldal felé köp. Akkor hol a másik oldal, hát nyilván a nénivel szemben. ! Nem ? Ott ahová ez a drága hölgy köpköd,- akik nem fizettek még soha klakkot. És nem fizettek meg Tv székházat felgyújtó, és barrikád építő "békés" tüntetőket.
Ugyí-bugyi nem érzed magad egy csapatba a horváthalbertekkel, meg a józsamiklósokkal ? mert én így gondolom, hogy nem.
Azt a beírást is olvashattad tőlem, hogy MINDENKI, AKINEK KONKRÉTUMOKKAL ALÁTÁMASZTHATÓ, ÉS ÁLTALA VÁLLALT VÉLEMÉNYE VAN, AZ a nyomdafestéket elviselő, és büntetőjogba nem ütköző módon ide beírhatja.
Még akkor is, ha ellentmond bárkinek, csakhogy ezt az ellent mondását érvekkel, meg tényekkel, meg számokkal kellenen alátámasztani,-- nem pedig vélt, és hallott, meg terjesztett mendemondák, meg sárdobálások eredményeként jelentkező "közvéleménnyel" meg "közgondolatokkal" kell megtámogatni.

Válasz

Hedrich Ernö üzente 12 éve

No ugorjunk neki a témának;indításként,melyik soromban írtam akár védő szavakat a "baloldalról"? Számomra a vitában emberileg normális ,vagy szemellenzős fejek vannak.Az előbbiek azok képesek a tárgyban tényeket érveket felsorakoztatni,és olyanok akik
a vitát,hogy aki számukra velük ellentétes véleményt ír le,azt lebuzizzák,aberráltozzák,cigányozzák,zsidózzák,büdös komcsizzák,hazaárulózzák és ugye ez a hazafias jobbik szokása -így egyben elhörögve-------"zsidócigánykomcsibuziköcsöghazátlangeci"kedvenc videó feltöltő oldalukra az SS-t Hitlert,Szálasit dicsőítő videókat raknak fel,tüntetéseiken mást sem hallasz mint mocskos zsidózást.Mintha már egyszer említettem volna,ha meg akarod ismerni a Vona
irányította jobbikot, nézzél széjjel a You-Tube és a videa.hu videói között,s találsz ott hasonlót tömegével,említett stílusú hozzászólásokkal együtt,vagy mint a fasimust nyíltan
vállaló jobbikos hozzászólását,amit idemásolok csak a szemléltetés kedvéért.Balazs82
"ANYÁDBÓL SZÍVD KI A VÍÍÍRES GECIT, AMIT 15-EN BELEVERTEK 10 PERC ALATT! KÜLDÖM A FATERT IS, ALAPOSAN SZOPASSA LE, VERJE BELE A KURVA ANYÁD POFÁJÁBA A GENYVÁT. IGAZ, EGY ÖTSZÁZASBA KERÜL ANYÁD, MERT EGY IV. OSZTÁLYÚ KURVA, DE ADOK ANNYIT A FATERNAK, ÉS MEGMONDOM NEKI, HOGY ELŐSZÖR JÓL RAKJA SEGGBE, UTÁNA SZAROS FASSZAL SZOPASSA MEG!"És ez csak egy az 1300 videómhoz írt "értelmes" hozzászólás közül.Aztán ugye Józsa Miklós hozzászólása is hasonló stílusban kezdődik.Nos mit gondolsz mi a véleményem az ilyen alakokról,és nagy vezérükről aki egyetértő mosollyal nyugtázza vezetettei baromságát,pedig hát neki igazán tudnia kéne mint történelemtanárnak,hogy hova vezetnek a hasonló értelmi szintű handabandázó alakok cselekedetei,ha a hazafiság kizárólagos képviselőinek kinevezve randalírozhatnak az utcán.Úgyhogy ne add az értetlent.

Válasz

Erzsebet Janosi üzente 12 éve

Na megint mit látok ????

Ha elsülne a szó .. az gyilkos lenne !!! ... nem lehetne már befejezni ... ki ki volt STB . meg BÛNÖZÖ ? emberek hova jutottatok ? egymás torkának estek ..

OLVASHATNÉK MÁR OLYAN HOZZÁSZÓLÁST AMI A JELEN HELYZETRE KRITIKÁT IR ÉS A MÁSIK AZ NEM AZ ÁRULÓT LÁTJA BENNE

PERSZE HA ELVONT MAGYARÁZATOT AKARNÉK AKKOR AZT KELL IRNOM , UGY LÁTOM A MÁSIK SZEMÉLYT AMI BENNEM VAN !!!!

mOST HA EGY ASZTALNÁL ÜLNÉNK UGYLÁTOM ASZTALBOROGATÁS LENNE ..


AZ AKI MEG ILYEN STILUST HASZNÁL A LEGNAGYOBB HAZAÁRULÓ MEGSZÉGYENITI NEMZETÈT !

URAM HONATYÀM ehhez mi a hozzászólása

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 12 éve

Nos Józsa!
Ha már kinyitja a száját próbálja úgy elmondani,hogy azt más is megértse!
A fénykép homálya nem számít,de az agy homálya nagy baj,orvosi segítségre szorul de gyorsan.
Felhívom figyelmét,a kijelentéseivel vigyázzon kit nevez bűnözőnek és hazaárulónak,mert ezért büntetőjogi felelősséggel tartozik,a Büntető törvénykönyv az alaptalan vádlót büntetni rendeli.

Válasz

Yosa Miklós üzente 12 éve

Látom me3gyí a kábítás, miközben az IMF-ről semmit nem képes elmondani a doktornak nevezett MSZP-lemosónénike. Ó, de hagyjuk melyik bűnöző ismerné el, hogy ő bűnöző, na és melyik hazaáruló? Egyik sem!

Válasz

Erzsebet Janosi üzente 12 éve

Kedves Borbála ! a gyülölet kiirtása a megbékéles most IRORSZÀGBAN is csak illuzórikus ?

Milyen jó , hogy NEM ,ott ahol egymást ölte a saját nemzete apraja nagyja évszázadokon át ,,,
ezt nem lehetne otthon elkezdeni ?

ezt hiányolom erre itt senki sem próbálta eddig a figyelmet felkelteni..

mivel Ön hozzáértö ? talán ennek a nagy fertözésnek a terjedését kellene megállitani ! addig mig nem jön a karantén +++

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 12 éve

Kedves Erzsike!
Az általad elmondottak nagyon szépek ,csak sajnos sok benne az illuzórikus elem.Ez működhetne egy olyan országban ahol rendben mennek a dolgok,de ott ahol nap,mint nap tapasztalják az emberek ,hogy az ország szuperszónikus sebességgel rohan a szakadékba.a jövő teljesen bizonytalanná vált,bajos rábírni az embereket,hogy tartsák oda inkább az arcuk másik felét is a pofonokért.Az ma már egy túlhaladott nézet:földi szenvedésedért a mennyben majd kárpótolnak.Itt akarunk emberi életet élni.Mint ahogyan a tüzet nem lehet a vízzel kibékíteni,úgy nem lehet a szöges ellentéteket kibékíteni egymással,ha a baj okozója a saját hibáját nem hajlandó felismerni,beismerni és korrigálni.Ezért feszülnek nagy indulatok .

Válasz

Palotai János üzente 12 éve

Mármint melyik az a másik oldal? Ezt nem ártana kifejteni, már csak, hogy észen legyünk, hogy mi legyen a véleményünk. Mielőtt más véleményünk miatt elérkeznénk egymás anyázásához. Nem ártana a bogyódhoz kapnál egy kicsit. Nem mindenki írt itt a horváth stílusában, akkor meg mire fel történik ez az idegbetegnek tűtő kirohanás? Légyszi vegyél vissza. Ezt , úgy tudom, hogy ez nyugdíjas honlap, és nem MSZP vagy GYENGE ANDRÁS honlapja. Úgy tudom, hogy tisztességes keretek között mindenkinek megengedett a hozzászólás és vélemény nyilvánítás. Vagy vannak elvi kikötések? Akkor meg le kell ide írni, hogy lássa a paraszt , hogy milyen véleményt várnak el tőle.

Válasz

Erzsebet Janosi üzente 12 éve

Ha egy csónakban evez nének az ellenségek akkor felborulna igy a csónak ! talán kevés is lenne a túlélö ... nem lehetne túlsúly sem a bal sem a jobb oldalon .. irány középre igy mindenki túléli .

nekem sokszor" ráléptek már a lábamra " !.anélkül hogy elnézést kértek volna . igy magamnak mondtam bocsika rossz helyen állhattam azért történt ...legközelebb csak mosolyogtam .. aztán megtörtént a csoda !
Nem olvastam még 1 hozzászólást sem ami arról szólna FIGYELEM ÖSSZNÈPI EGYESÛLÈS ..Valaki találjon 1 napot amit a megbékélés napjának nevezhetnénk OTTHON ... KEZDJÛK EL !!!! ha nem jó az ötlet akkor is igy gondolom ... talán egyszer sikerül .

Szeressük egymást gyerekek az élet ........

miért én miért nem ö ? magunkat fertözzük meg evvel a sok blokkoló hepciáskodással .

Válasz

Palotai János üzente 12 éve

Mi a szar bajod van neked a Vonával? A büdös életben nem látott, és nem is bántott téged. Mi a fenéért habzik a szád ha szóba kerül ez a tetű rabló banda, aki volt és aki van. Téged is fizetnek, hogy uszítsál?Ugyanazt csinálod, mint a Józsa Miklós csak te meg a másik oldalról ugatirozól. Nem veszed észre? Vagy csak ha más csinálja akkor bűn: Azt gondoltam, hogy normálisabb, vagy józanabb vagy, de így kétséges.Tudod mit? Ebben az egész csürhében, ami a mai politikai elit, és a volt ugató ,csahos bandából, még a JOBBIK a legnormálisabb. Hogy mi alapon kevered a FIDESZ fant a jobbikkal nem tudom. Csak gyanítom, hogy még téged nem ért el az igazi szegénység. És ha elér ,akkor is a bal oldalt véded majd?

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Kedves Erzsébet ! Ez kedves így igaz ! De van egy ki prücök. Hiába akarok és szeretnék én meglenni békében, meg nyugalomban, ha nem hagyják...
Az volt az egyik legrosszabb kiszólása szegény Horn Gyulának :_"már megbocsássanak... meg : elnézést kérünk...Szava járása volt, majd minden mondata ezzel kezdődött..- és engem bosszantott. Elég egyszer, na jó kétszer- háromszor. DE aki NEM HALLJA meg és nem fogadja el, és úgy tesz, mintha minden elnézéskérés sértés lenne, akkor azzal bizony kutya keményen, és határozottan kell eljárni.
Az nem megy, hogy "ne vegyünk észre"a mocskolódásokat, meg az se megy sokáig, hogy nem vesszük észre, nem reagálunk...és nem toroljuk meg ! Csak mégj jobban vérszemet kapnak ! És az irónia,meg a gúny nem hat rájuk... mert se humorérzékük, se önkorrekciós képességük az ilyen
Amint már az eddigiek alapján tapasztalhattuk, addig dobálják-dobálták a sarat, amíg aztán az végül is csak-csak ráragad az emberre.
Pl: Bajnai és sokan mások....
Nekem már oly mindegy, mint a szélső háznak, mert ki is bírom, meg el is bírom, de a fiataloknál ez nem mindegy.
És a kibéküléshez MINIMUM MINDKÉT FÉL KELL . Ez eddig sajnos egyoldalú volt...és azt ilyen horvátalberti, meg józsamiklósi megszólalások nem kis rosszindulatot mutatnak, mikor 0 konkrétum, 0 inteligencia, és 0 tolarencia van bennük...
EGYÉBKÉNT EGYETÉRTEK, JÓ VOLNA, HA VOLNA.....

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 12 éve

Kedves András! Nem fogadok, arra inkább tudnék fogadni,hogy nem cél nélkül kérte a kitiltást.Milyen jó hivatkozás lenne :Ide nézzetek !A nyugdíjas klubban nem tűrik az ellenvéleményt,bírálatot.Azt hiszi a Fideszben van.














.

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Most kapcsolok, hogy honnan ismerős a hölgyemény ! Persze! Ott volt, és van mindenkor, mindenhol. Osztán sípol ám veszettül !
Nem is olyan buta az öreglány, mint amilyennek látszik! Ha felmarkolja alkalmanként a 7-10 ezrest....Kis meló ért nem olyan rossz az... Mindennek ára van. NEKI ENNYIÉRT MEGY EL AZ ESZE ALKALMANKÉNT...vagy végleg...
Egye fene, Nem sajnálom tőle. Még akkor se, ha a közösből kapja,- MERT EZZEL A SAJÁT ÉLETÉT, MEG ISMERETEIT, ÉS CSALÁDJÁÉT (ha van) ÁLLÍTJA PELLENGÉRRE. És ha bukta lesz , Akkor ez a nő mit fog csinálni?? Elbújdosik? Vagy átpofátlankodik?
Csakhogy a másik oldalon nem szoktak az ilyesmiért fizetni....
Most már biztos vagyok benne, hogy nem fogja megtalálni a Kilépek a közösségből ablakot ! Ki fogad velem ??

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Miklós Miklós ! Ejnye-bejnye terringette , kutya meg a mája ! Ez aztán egy csodálatos írás !
Szerettem volna megismerni, azt ki írta, legalább képről. Nem sikerült,- mert van ugyan kép, olyan fiatalkori,-és életlen- de nagyon életlen ! Pontosan olyannyira életlen, mint a tulajdonosa a 74 éve dacára ÉRETLEN !!!
Vagy már talán túlérett ? Időskori agyalágyula ?
Megkérdik az öreg székelyt,- hogy van ?
Megvónék én, a csak én vónék !
Osztán mér? most mi a baj ?
Hát csak annyi, hogy a józan eszöm emönt, mikó mégházasodtam, oszt itt mardt helőtte a zasszony.... oszt az még kiöszi a lekönmet is...meg eszédi a pézemet is...
Mért nem hagyja el, válljon el...
MÉ,.- akkóse lénne jobb, mer , merami eccér emént, az má emént....
Ön hogy áll ezzel a kérdéssel?

Válasz

Hedrich Ernö üzente 12 éve

Sok a buzi, sok az aberráns ellenzéki él a mi kis hazánkban. Nézz körül, ezek hazudozó magatartása miatt, már a köztársasági elnök hírneve is veszélybe került. Vajon nem feltételezhető, hogy ezt is a bankárosok kérték a mindenre kapható baloldaltól???
Dehogy nem,én p.l.jutalékként kaptam svájci frankot egy kalappal,azért,hogy megmondjam,az írása után már nem is kell megkérdezni ötől,hogy Vona és bandája kérte e
meg,hogy zagyvaságát leírja,vagy ők diktálták a leírt sorait?Szóhasználata és "eszmefuttatása" nagyon az ő stílusukra vall.

Válasz

Erzsebet Janosi üzente 12 éve

Szép napot !!! minden kedves idelátogatónak .. meg az ide nem látogatóknak is !!!

Rég nem irtam ide az oldalra igaz régebben sem nagyon vagy csak rövöden .... de most az

itt olvasható hozzászólások miatt irnék pár rövid hozzászólást !

Verje meg a a jegesmedve , de el vagyok keseredve ..még jó hogy nem élesretöltött a fegyver itt az oldalon , mert most sok lenne az áldozat balon is meg jobbon is ,, meg alszegen meg felszegen .. borzasztó ! EMBEREK ébresztö ! Mikor lesz már ennek vége lesz itt megbékéles ... igy SOHA , még jó van azért példa amikor az utolsó csepp elött észheztérnek a halálos ellenségek is !!! OLVASSATOK MÀR IRORSZÀGRÒL : ! ott már elindult aminek el kellene, , hogy induljon . MEGBÈKÈLÈS ! ,ert igy unokáink , de dédunokáink sem állnak talpra soha .

HÀT TALPRA MAGYAR HI A HAZA ... de a kezekben ne fegyver ropogjon az agyban a józanész uralkodjon .
VIRÀG A KÈZBEN ! SZERETET A SZIVBEN ,
MINDENKI keressen egy balost vagy jobbost kössetek békét .. IGY talán el tud indulni valami odafentröl is .

A Hàz is alulról épül ..

Ne politizáljatok ilyen haraggal ... szeressetek inkább ! és bocsássatok meg !

KIvánok ehhez a NAGY FELADATHOZ ! sok türelmet .
Bizony - bizony nagyon rossz a hirünk a határokon túl is ! Igy kevés nemzet tud acsarkodni .
Ha megpróbálunk igy élni az biztos nem fog ártani .. inkább használni ..

Tisztelettel javaslom ezt a megoldást .

Válasz

Jakab Katalin üzente 12 éve

Borika bocsi a plágiumért, de az előző hozzászólást nem lehet jobban értékelni: ZÜM-ZÜM-ZÜM-ZÜM-ZÜM.

Válasz

Yosa Miklós üzente 12 éve

Sok a buzi, sok az aberráns ellenzéki él a mi kis hazánkban. Nézz körül, ezek hazudozó magatartása miatt, már a köztársasági elnök hírneve is veszélybe került. Vajon nem feltételezhető, hogy ezt is a bankárosok kérték a mindenre kapható baloldaltól???
Véleményem szerint, Orbán legalább megkísérelte az ország pénzintézeteit függetleníteni: És hiába támogatja 2/3-os többség, az ellenzék LMP=régi SZDSZ, meg a tolvajoktól hemzsegő MSZP mindent elkövetett, rágalmazásai még ide is eljutottak, azért, hogy az IMF rabszolgasága alól fel ne szabadulhassunk és mg jobban lerontsák a Forintot. Így a nagy mennyiségű Euróval rendelkező balosok most nagy mennyiségű Forint vagyonhoz juttatták önmagukat. Na, persze az egy másik kérdés, hogy mindezt a nép fogja megfizetni!

Válasz

Kné Mari üzente 12 éve

Te nagy öntudatos fidesz imádó, remélem az államadósság törlesztésébe már befizetted az Mszp kormány alatt kapott 13 havi nyugdíjat, ha úgy utálod őket, a tőlük kapott pénz se kelljen!

Válasz

Kné Mari üzente 12 éve

Ez a nő Orbánék egyik fő-fő fizetett seggnyalója /már elnézést/. Azok közé tartozik, akik követik Gyurcsányt, vagy más ellenzékit akár vidékre is, hogy ócsárolják, tojással dobálják őket.
Természetesen Orbánt is követi hazánk egész területére bárhová megy, viszik őt fizetett tapsikólónak az adófizetők pénzéből.
A napokban is láttam a képét a pár száz fős Orbán melletti tüntetésen, sajnos most nem találtam meg a cikket, hogy belinkeljem. Játssza itt az eszét, de fogadni merek az átkosban meg Orbán párttitkár papa talpnyalója volt!
Ezen túl figyeljétek az ilyen típusú cikkek képeit, ezt a nőszemélyt mindenhol megtaláljátok!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Én is ezt kérdezem. Arról nem beszélve, hogy itt alig van kommunista, csak józanul gondolkodó ember van, de ez a hölgynek nem tünik fel, mert ahhoz ugye é...is kellene.

Válasz

Sebestyén Miklósné üzente 12 éve

Arany drága virágom. Mi a fészkes fenének léptél be?

Válasz

Palotai János üzente 12 éve

Látja már az is hülyeség amit kérés gyanánt meg fogalmazott. Ha én nem akarok valamiben részt venni, nem megyek oda.A felvetése és a meg fogalmazott hülyeségek alapján amiket alá támasz az írásával is, nem létezik, hogy ön valaha is fizikai munkásként, vagy a munka bármely frontján dolgozott volna. Ha még is az nagyobb gyalázat önre nézve, hogy még ahhoz is buta volt, hogy felmérje, hogy mi zajlik ön körül. De ha csak az irigység és önzőség, leginkább a sértődöttsége miatt írta, amit írt, az még elnézhető.

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 12 éve

Kedves Petráné!
András ha maga számára nem értelmesen magyarázta el.hogy mit kell tennie,ha ki akar lépni akkor egyszerűen ne kattintson erre az oldalra,ne olvasson el egyetlen cikket se,vigyázzon nagyon,hogy az agyáig nehogy eljusson akárcsak egy értelmes mondat is.Vagy maga számítógépe úgy van programozva,hogy nem maga dönt melyik gombot nyomkodja?Nem fogom kitiltani ,mert nincs okom.Az ablak amire András hivatkozott "kék"színű mezőben fehér betű.A színt csak megismeri!A klubból való távozása miatt nem fogunk gyász napot ülni.

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Kedves Petráné ! Látszik hogy adatlapja kitöltésénél őszinte volt. Tényleg NULLA évesnek tűnik, de agyilag..... Talán már annyira leépült, hogy alatta van a 3,5 éves Alexandra unokám szintjének. Az remekül tud már bánni a számítógép egerével .
A DOLOG CSAK ENNYI ! MÁR EGYSZER leírtam magának kedves !
Ahogy belép., a klub kezdőlapján JOBB KEZÉNÉL a képernyőn a felső részén VAN EGY OLYAN ABLAK,- hogy kilépek a közösségből . CSAK ODA KELL KATTINTANI AZ EGÉR BAL GOMBJÁVAL, ÉS HA RÁKÉRDEZ A GÉP, LE KELL OK.-NI ,- osztannyi !
De maradjon ! MERT a jó pap is HÓTTIG TANUL ! Meg mondta ezt már a Smitt Pál is.. .Meg a Lenin is ! ...-(most akkor Smitt komonista ?)
Magára meg úgy látszik ráférne még egy kis tanulás . Mert olyan, mint a rossz pap,- azt hiszi, hogy mindent tud !

Válasz

PETRA Lászlóné Marika üzente 12 éve

Hogy lehet ebből a kommunista Klubból kilépni. Kérlek töröljetek innen engem!

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

"Lesznek a piacon még mindig olyanok, akik nemzeti büszkeségből akarnak nagyobb kenyeret sütni. És ha a magyarok ezt újra beszopják, akkor meg is érdemlik."
Azzal kezdem amivel a szerző a cikket befejezte. /egyébként sajnos egyet kell értenem vele./
Oka van. Az ok az, hogy sajnos vannak akik beszopják. Azt is beszopják, hogy jó nekik a 425 Ft os benzinár, a 450 ft-os gázolaj ár, mert ez az érdekük ! Meg a 320-as $, 250es $, meg a 270es CHF. Meg jó nekik a SZABADSÁGHARC, pedig még EGYET SEM NYERTÜNK, EGY ELLENSÉG ELLEN SEM, miótátul kétágúak vagyunk!! Nem hogy MINDENKI ELLEN NYERTÜNK VOLNA. -A hét vezér IS AZÉRT CSÁMBOROGTA ÖSSZE ÁZSIÁT, mert NEM HÁBORÚZNI? ÉS ELVESZNI, hanem békében és a lehetőségekhez képest JÓL ÉLNI AKARTAK. És az őket zaklató törzsek elől mindig arrébb-arrébb mentek, és így MEGMARADTAK.
DE MOST MÁR NINCS NÉPVÁNDORLÁSOK KORA,- csak munkavállalói vándorlás van a jobb és békésebb élet felé. És ezt egyre többen meg is teszik. Sokan muszályból, sokan kíváncsiságból. sokan csupán csak azért, mert nem akarnak Európa lenézett páriái lenni. A baj az, hogy már sokan vissza sem akarnak jönni. Na most ehhez az a kampány, amit nagy közröhejre a kormány sok pénzből elindított, még csak olaj a tűzre....
Azok maradnak a lehetőségek és a kényszer ellenére is akik valamiért NEM HAGYJÁK CSERBEN, PÁCBAN EZT AZ ORSZÁGOT, EZT A NÉPET.
Akik meg legjobban beszopják ezeket , amire a szerző az általam is idézett mondatban is céloz, azok meg odakintről, MINT KETTŐS ÁLLAMPOLGÁROK ugatnak át a meg sem lévő, de az orbánizmus szerint újra felállítandó kerítésen !! Akik Luganó-Szeged, Luganó-Budapest, Százsrégen, meg egyéb helyeken élvezik a bedumálásuk előnyeit, és röhögnek a mi kárunkon, hogy az ő pénzük ezzel mennyivel többet ér, és létük sokkal jobb, ha "hazajönnek."
Akik nagy szavakban, és lózungokban csodálatosan hazafiak, de amint arra lehetőségük volt, a hazát itt hagyták a szarban....Fő, hogy ŐK JÓL éljenek,- a többi nem számít...
Pedig aki tenni akart, és tudott, meg volt rá a lehetősége. Még most is mag van mindannak a nem kevésnek, akinek nem csak véleménye van, HANEM AZT VÁLLALNI IS MERI !!
Ide a klubba is MINDENKI BÁTRAN BEÍRHATNÁ VÉLEMÉNYÉT, ÉS INDOKOLHATNÁ AZT, HA VAN HOZZÁ ELÉG ÉRVE.
Az aki(K) száján csak a mocsok és pocskolódás száll szembe minden az övékével különböző véleményt alkotókkal szemben, irásaikban szintén csak azt tudják,- azok inkább alkossanak külön közösséget,- mert most már itt az ideje a nyílt, korrekt, lényegre törő véleménycserének, és tanulságainak levonásához.
Természetesen a nyomdafestéket eltűrő módon, Európai, kultúrát formában....

Válasz