Hedrich Ernö üzente 12 éve

Józsa úr! Valószínű,hogy ön még ifjabb korában sem figyelt oda az elhangzottakra,sőt Szolzsenyicin 1973-ban megjelent Kétkötetes könyvét sem olvasta "A Gulag sziget csoport"
címmel,ami itthon szamizdatként terjedt.Amihez bárki,még én is hozzájutott ha akarta,a két kötet együtesen 1000 oldal.Ha akkoriban érdekelte volna a dolog.No igen most,hogy már szabadon lehet kiabálni sületlenségeket,most már ön is tájékozott.Persze gondolom "Iván Gyenyiszin egy napja" című kötetet sem olvasta,ami 1960 ban jelent meg legálisan itthon Magyarországon,és ami szintén a gulágokról szól.Igaz mint minden vicc,minden újszülöttnek új.De hát valószínű ön nem újszülött,úgyhogy ön már elég rég kinyithatta a szemét,és így volt alkalma megismerni a világ dolgairól az igazságot.Hisz csak körül kellett volna néznie,már ha szándékában állt volna.Faludi György könyve is régen megjelent a recski rézbányákról,a hortobágyi internáló telepekről is könyvek tucatjai jelentek meg,még a '60-as évek táján,úgyhogy azoknak akik abban az időben éltek,sok mindent tudhattak a gulágról,Recskről,Hortobágyról és akiket az érzékenyen érintett felemelték a szavukat.Akiknek meg közömbös volt,azok pedig akkor sem emelték fel a szavukat az állítólag "eltitkolt dolgok,események"ellen.Most amikor szinte előírás előrángatni érvként ezeket a dolgokat,most minden hőbörgő alak ezt ordítozza,szinte számháborut játszva,hogy hol pusztítottak el több embert.Mintha a számok bizonyítanák
az elkövetett bűnök súlyát.További lelkes csontrágást.

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Bőzsöny úr. A kérdés nem az volt, hogy a médiák mit mondanak ! A kérdés valahogyan úgy hangzott, hogy szíveskedjenek önök, mint Fidesz fanok felsorolni legalább három olyan intézkedését a kormánynak, és INDOKOLNI, ami a gazdaságnak, az országnak, a népnek jót tett.... Tehát ?? NEM ÖNNEK, és a nagy jövedelemmel rendelkezőknek,- hanem a NAGY TÖBBSÉGNEK.
Nézze meg ahol ez a kérdés bővebben kifejtve olvasható....Ez a "kibúvós" technika már uncsi....meg a melléduma, meg a melléértelmezés is.
Ha ön nem tud különbséget tenni, nem tud szelektálni, az legyen az ön baja...

Válasz

Yosa Miklós üzente 12 éve

Hát én sem - mert arról soha szó nincs, hogy mekkora bűnöket követtek el a magyar nép ellen, s Gulágokról senki nem akar elismerő sorokat leírni, Mintha azok a legyilkoltak nem is emberek lettek volna!
Szégyen Ernő elvtársak, szégyen ám. Inne döntöm el, amiket eltitkolnak, azok a valós tények, uram!

Válasz

Bőzsöny Zoltán üzente 12 éve

Egyszerüen a kérdés.Egy adott eseményről külömböző médiák mind mást mondanak ez a politikusokra is vonatkozik ön honnan tudja eldönteni melyik a valós.

Válasz

Hedrich Ernö üzente 12 éve

Józsa úr! Ön még Szaniszló Ferencnél tart?Így semmin nem csodálkozom.Önön sem!

Válasz

Yosa Miklós üzente 12 éve

http://www.youtube.com/watch?v=GdYkL5e4VEI&feature=player_embedded&honnan=Nemzeti_Hirhalo

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Drága Bőzsöny úr ! A mellékes elfoglaltságai mellett nem ártana értelmezni is, amit olvas ! Annyi picinyke ideje azért csak marad.
Azt írtam, hogy a JOBBIK felé orientálódik. És nem mindegy!
Ezt semmi mással nem indokolom, csak az ön által feltett cikkekkel, amik a Jobbik szellemiségét hivatottak terjeszteni..., és minden megjegyzés nélkül volt szíves közreadni.
Ha csak megkérdőjelezte volna, az akkor más lett volna. De mintha egyetértően (!) tette volna közzé....
VISZONT volt ott KONKRÉT KÉRDÉS !! Vagy azt nem olvasta? Csak azt olvasta, amit NEM írtam le ?
Inkább a kérdésre kellene és illene válaszolnia, és nem feltételezni...
Igaz, hogy EZ is válasz.... egyfajta,- már öntől sokszor megtapasztalt válasz...
És vegye figyelembe, ha mégis rászánja magát a válasz adásra, a beírásomat követő hozzászólást IS, és a konkrétumok legyenek előtérben....

Válasz

Bőzsöny Zoltán üzente 12 éve

Kedves Gyenge úr. Valamelyik irománya végén olvastam a nevemet hogy jobbikos vagyok.Én nem tudtam róla.Amikor fociztam jobbszélső voltam ja és jobb kezes vagyok.Amit pár napja irtam arra nem tudott válaszolni de már lényegtelen.Tudja ahol orvoshoz küldött,bocsi de nem fogadtam a tanácsát Jó programokat szervezünk nyugdijas barátaimmal és fantasztikusan érezzűk magunkat,

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

János. Arra kellene valamit reagálni a Jobbik híveknek, hogy abból a GAZDASÁGI PROGRAMBÓL, ami a Heidrich Ernő által felrakott blogban van MENNYI AZ AMI MEGVALÓSÍTHATÓ, - ÉS HOGYAN. És bezony minden melléduma helyett ezt kéne számszerűsíteni, és a realitását bebizonyítani.
A többi az min kutyafüle ! LÓZUNG ! Annyi csak, mint a hős magyar huszárokon volt, amikor a világháborúkban szinte mind egy szálig legéppuskázták őket ! A lózung SEM MENTETTE MEG ŐKET, - BÁRMENNYIRE LÁTVÁNYOS VOLT.
Amennyiben első lépésként a vonai-Jobbikos kívánság,- a kilépés az Euból,- teljesül,- akkor még azon a napon ki lehet tenni a CSŐD táblát az országhatárokon, minden 10 lépésenként ! Garantáltan hatásosabb lesz, mint az aknaveszély! Mert akkor befelé (!) senki sem akar jönni. és semmi sem jön !.
Mindenki, aki teheti CSAK kifelé fog pucolni ! . De gyorsan Okait már párszor leírta, Olvasható a régebbi blogokban....
Mindaddig, amíg olyan 6000 miliió €-val több a KAPOTT lóvé, mint a befizetésünk, szerintem a Vona is csak DUMÁL róla, és hülyíti a híveit.
Azt valaki megkérdezte, hogy ő mennyi személyes hasznot remél a hülyítéséből ?
Mert az tuti, hogy a NÉPNEK csak kára lesz belőle...

Válasz

ujhelyi károly üzente 12 éve

Sajnos az ország (az emberiség) 60-70 %-a észben-viselkedésben a debilis, csőcselék kategóriába tartozik, ezért az orránál fogva vezethető. Azt hiszi el amit többen és hangosabban kiabálnak. Leninnek egyetlen jó mondása volt TANULNI, TANULNI, TANULNI ! Sokféle könyvet olvasni. Nyitottnak lenni a világ dolgaira, mindenkit meghallgatni, és azután az érvek összevetése után higgadtan kialakítani a véleményünket, vagy dönteni. És nem csőcselék módjára hőbörögni! Ha sokan így teszünk, akkor a politikusoknak sem marad más választásuk, csak mint hogy betartsák a normális értékrend szerinti politizálást. Békés napokat kívánok!

Válasz

Palotai János üzente 12 éve

Na hogy írjak valamit ezekről az agyon pocskondiázott rohadt, náci bérenc, ujfasiszta jobbikról, leírok neked egy mesét. A Vona Gábor vette a fáradságot és le jött puszta- szabolcsra, és aki akart az kérdezhetett ,amit akart tőle. Tabu téma nem volt. Bevezetőjében elmondta először is, hogy miért, miként váltak el útjaik Orbán Viktortól.El mondta, hogy miért ez lett a Jobbik programja ami, most is. Előre postázható volt Viktorunk pálya futása. Sőt előre látható volt a mai politikai és párt helyzet is. Na nem azért mert a delfi józsdába nevelkedett volna, hanem az eddig kialakult események láncolatából ,csak ez következhetett ami van ma. Mind ezek ellenére még sem állíthatom azt, hogy a jobbikért mind halálig, mert pontosan a politika és a mocsok média annyira félre vezető, hogy ember legyen a talpán aki elmeri mondani azt magáról, hogy ő a tisztán látó. Az előbb azt írtam, hogy amit ő előadott, hogy mi következhet az eddig meg volt. És amit eddigi politikusaink elő adtak abból mi volt meg? A nyomor.Apropó, ami a moderálást meg a szemetet illeti, vajon nem gazdasági cél újabban, hogy a szemétből teremtsünk energiát, és visszaforgatható értéket? Hátha lesz még a kutyából is szalonna? (ha így haladunk mi még meg kóstolhatjuk) És a bal oldali pártok vajon nem profitálni akarnak a jobboldal pocskondiázásával? Mindig fel kell tenni a kérdés fordítottját is. Tudod te is, hogy általában ellenfelet a saját módszerével lehet legyőzni.Van egy rettentő nagy baja az eddig hatalmat gyakorolt pártoknak és a jobb oldal előnyére. Ezek még nem voltak hatalmon és nem voltak tetten érhetők, ország árulásban. A többi meg úgy is nép ítélet.

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

János ! Sem személyi titkára, sem barátja nem vagyok. Csak ismerem . Lehet, hogy ő már meg sem ismerne, mert nem voltunk olyan gyakori kontaktusban. Gyerekként is kiemelkedett kortársai közül. Legutoljára akkor találkoztam vele, mikor épp érettségire készült. Akkor is csak talán 10 percet ha beszélgettünk. Akkor mondtam az idősebbik Györgynek, hogy Gyuri, ha nem vigyázol, ebből e gyerekből miniszterelnök lesz. Sajnos nem vigyázott. Sokkal könnyebb, és nyugodtabb élete lenne a Gordon gyereknek és családjának...A biztos anyagi léte sem abból az 1-azaz egy forintból valósult meg, amit a miniszterelnökségért kapott. Ausztriában volt sikeres vállalkozása, amit a kormányzásakor eladott. -Azóta csak a tvben láttam.
Nevelő apja ( édesapja korán elhunyt, közíró-újságíró volt) Bajnai György sem tartozik a barátaim közé. Egyszer kért fel, hogy menjek át a Lakber Ktszhez dolgozni közvetlen munkatársának. Ő volt az elnöke. Még több pénzt is ígért.... NEM mentem. Pont személyes okokból.... Még CSAK A CSALÁD BARÁTJA SEM VAGYOK !!
Csodálatos, hogy az emberek (nem a ZEMBEREK), milyen könnyedén manipulálhatóak.
Egy biztos. Ha akarod, keresd meg, itt van fent egy cikk, még azt hiszem szeptember elejéről. Amiben leírják azt az ítéletet, amit a film készítéséért kapott a Fideszes rendező. A filmet eltiltották, ill megsemmisíttette a bíróság ítélete. Ellenkező esetben komoly kártérítést kellett volna fizetniük.
Roppant szomorú, hogy számtalanszor, sokezer karakterben gyalázták, mocskolták a B.GY.G.-t, de csak kb ezer karakterben jelent meg a cáfolat és az ítélet. És a zemberek ( most már orbáni értelemben / a bunkómagyarok , akik csak kemény szavakból értenek,- a zemberek ( ezt azelőtt panelprolinak, Kádárék meg lumpenprolinak mondták) !)még mindig a SZEMETET ÉS MOCSKOT HISZIK, TUDJÁK, MONDJÁK, SZAJKÓZZÁK, TERJESZTIK !! Pont ez az, ami roppant jól kihasznált a Fidesz, és most a Jobbik teszi ugyan azt..Átvette a módszert... Ezt teszi a Simon László is....de bizonyítani senki sem tudott semmit !!
És a remélt sikerre is számítanak....ami ha mindenki beveszi a maszlagot, be is jöhet ...
Amúgy a Wikipédia, az amit gyakorlatilag a szerkesztők napra készen, és korrekten tisztán próbálnak tartani,. NEM HASONLÍTHATÓ ÖSSZE OLYAN OLDALAKON LEVŐ FELRAKOTT SZEMÉTTEL, AMIT SENKI SE MODERÁL.
Nem mindegy, melyik oldalon mit találsz, és mit hiszel el belőle. Sokan mindent beszopnak... Még a Gyurcsók József féle hülyeségeket, meg tvs távgyógyítást IS !!

Válasz

Palotai János üzente 12 éve

András ha nehezedre esik én megkeresem neked azokat a riportokat és felvételeket, melyek alapján libáznak az emberek.Bocs , hogy ezt írom, de nem tudtam rólad, hogy te Bajnai Gordon személyi titkára vagy(vagy is a leg illetékesebb a magán életét illetően.) Számomra ez a kirohanásod (mert nem más) nagyon azt jelzi, hogy szíven találtak.Még csak az nem világos számomra, hogy te mint személyi titkár, vagy Bajnai Gordon, mint megvádolt teszi meg a feljelentést a hozzá szólók ellen?

Válasz

SIMON LÁSZLÓ üzente 12 éve

Támogatják az amerikaiak ,mert szélhámos.(liba)

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

A ki nem tud arabusul, ne beszéljen arabusul....
Aki nem látja az uralkodó párt törekvésének irányát, az nem tudja megítélni annak célját sem, igen nagy valószínűséggel...
Mr. Kennedi,- ezen már túl vagyunk.....Még a nyáron a "vidéki birtokon" / Alcsutdoboz/ meghallgatta a képviselőit a pártvezér, és Orbán V. eldöntötte a következő országgyűlésen ki kap képviselői széket.....osztannyi.

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Baráthné ! Hogy áll anyagilag ?
Elébe tud nézni, egy személyiségi jogi pernek? Vagy egy büntetőpernek ?
Mert ha nem tudja az állítását bizonyítani, akkor előfordulhat bármi.
Felvilágosítanám, hogy tavaly év vége felé ÍTÉLTEK egy év FELFÜGGESZTETT BÖRTÖNBÜNTETÉSRE EGY FILMRENDEZŐT, MERT "libásozta" és azt a hazugságot terjesztette róla, amit a Fidesz ráfogott! Be akar állni a sorba?
Ajánltam már egyszer,- most nyomatékosan figyelmeztetem, hogy ha a következő alkalommal hasonlóan megteszi, hogy nagy nyilvánosság előtt rágalmazza a Bajnait, akkor felkészülhet egy nagyon kemény, és az ön számára keserves kimenetelű büntetőeljárásra.
Csak, "ismerem" gyerekkora óta. És tisztelem embersége, tisztessége, okossága miatt. Semmi más közöm nincs hozzá. Még csak nem is barátom... De már kezd nagyon unalmas, és nagyon elegem lenni az elbutított emberek állandóan visszaköszönő hülyeségeiből, amiket bebetonoztak buta fejükben.
Ott az internet, és annak minden szabadsága. Csak a kérdést kell tudni, beírni. És ott az összes információ a keze ügyében. Aki erre képtelen, azt sajnálom, de megérdemli a sorsát

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Szabó Lászlóné ! Bajnai SOHA SEMMILYEN PÁRTNAK NEM VOLT TAGJA. Mi az, amit ön ellentmondásosnak lát személyében ?
Jó volna, ha bővebben kifejtené, mert az a mondat, ami beírt az annyira zagyva, hogy nem érthető....
És ki a barátja ?Mert akire gondol, az nem az.

Válasz

Kennedy Stephen üzente 12 éve

Hazankba nem volt partrendszer soh'sem. Mig egy part rendszer van egy orszagban, a szethuzasok tomkeleget lathatjuk; egymast vadolva , vasvillaval dobalva egymasra a hulyesegeket. S mi tudjuk , mi tortenik ilyenkor.
Nem lenne jobb, egy-ket lepessel megtoldani a Kadar kezdte helybeli valasztasokat, megtoldva a megyei, majd a kepviseloi valasztasokat Orszagunk hazaba. Itt nem lehet megvasarolni , csak szemelyeket, mig a partrendszerbe a partok vannak felvasarolva es tudhatjuk azt, hogy kik lehetnek azok.
Hiszem, csak ez az egy ut van Hazank , Magyarorszagunk feltamadasahoz.

Válasz

Szabó Lászlóné üzente 12 éve

Bajnai Gordon nagyon ellentmondásos, ha barátjára is mondja, hogy
egyszer már elvállalta a miniszteri posztott -mert veszélybe a haza-
Pedig a kebelbeli barátját váltotta.

Válasz

baráth károlyné üzente 12 éve

Azt mondták, hogy már nem vagyunk köztársaság!
Akkor nincs szükség Köztársasági elnökre sem!
elég nagy a megszoritás és a szegénység, spóroljon a Tisztelt ház is!

Válasz

Palotai János üzente 12 éve

És azokkal mi van akiknek botránya van, ők még átmennek a szűrőjén?

Válasz

baráth károlyné üzente 12 éve

Láttam, hallottam nyilatkozni Bajnait, de sajnos ő már leszerepelt !!
Jópár évvel ezelőtt elhiresült LIBA ÜGYBEN, még mindig tart a per!!
Azok akiknek már botránya volt nem szavazunk bizalmat a választáson!!!

Válasz