Palotai János üzente 12 éve

Valamit félre értettél. Egy szem dicséretet nem írtam. Sőt egyelőre még nincs is miért dicsérni, ha csak az nem számít piros pontnak, hogy legalább eddig nem loptak bizonyíthatóan. Kekeckedni, bírálgatni, okoskodni, fikázni, nem kell diploma, azt észre veszi még a "buta jó nép is, hogy miért sz@r az élete. Előre mutató tenni valók , vagy arra való javaslat ,ötlet van?

Válasz

Hedrich Ernö üzente 12 éve

jav;-Azzal dicsérni egy pártot,amelyik még nem volt hatalmon,hogy még nem lopott,nem hazudott, nem szerencsés dolog.

Válasz

Hedrich Ernö üzente 12 éve

Palotai János úrnak.Azzal dicsérni egy pártot,amelyik még nem volt hatalmon nem szerencsés dolog.Nem biztos,hogy a hatalomra kerülés után nem fogja megtenni.Járhatunk
vele úgy,mint a kis unoka a nagypapával,akit meg akarnak választani a falu polgár mesterévé,mert eddig a faluban ő volt a legtisztességesebb ember,nem lopott,nem hazudott.Az unoka meg is kérdi tőle,papi,hogy hogy te sohasem loptál,hazudtál?-Hát tudod kis unokám azért,mert sohasem volt alkalmam rá.

Válasz

Palotai János üzente 12 éve

Meglátásom szerint, rátapintottál a lényegre. Nehogy valaki is félre értse, nem arról van szó, hogy a fidesz politikusai az erény lovagjai lennének akár egyedüli kormányzás esetén is.Piszokul tartanak attól is ha megsértődnek pap urak és elvtársak ,kihátrálnának mögülük, maradna egy még tehetetlenebb csőd tömeg. Az egyházi atyafiak meg tisztában vannak vele, hogy a kormányon lévő hatalom közelében nem maradhatnának , bármely párt kerülne is hatalomra. Mindegyik sütögeti kis pecsenyécskéjét, a nemzet rovására. Ne gondolja senki, hogy vagy az egyházakhoz, vagy a civil hatalomhoz be folyt pénzek egy percig is a gazdaság teremtésre, vagy ne adj jó Isten a szociális védőhálóba folyik. A törököt fogtam hatalmam lett, de nem enged mert vele bukom szindróma.Nem hiába a 2000 éves gyakorlattal politizáló egyház diktál, mondhatni taknyos kis kezdőknek. Akik lelki ismereti okokra hivatkozva , önként és dalolva adakozókat, úgy fejik le pénzel ahogy akarják, azzal szemben Orbán kormány féle, az egy tehetséges kezdő. Na a tehetséges az a gazemberségre értendő. Ami a káosz teremtést illeti, az aztán ragyogó stratégia, hogy aztán majd mi leszünk aki a káoszt helyre teszi alapon jogot formál a hatalomra. De még a káoszból kiút teremtést is elbaltázza, na ez ,nem tetszik a nagyhatalmaknak sem (mert a módszer szembe megy az ő terminológiájukkal) de a nemzetnek sem igen, ahogy a hozzászólásokból leszűrhető. Nem lenne már ideje annak, hogy a nemzet egy saját kizárólagosan maga érdekeit képviselő terminológiát és stratégiát dolgozzon ki?

Válasz

juhász nagy sándor üzente 12 éve

Igazad van .Valójában a jobbikkal az a baj,hogy nem tud vagy nem akar emberséges lenni.balga ember aki most akarja Görgeyt felakasztani 48-ért.Engem csak a fasiszta ideológiák a zsidó,cigány stb ellenes kirohanások gondolkodás módok zavarnak a jobbikban Valahogyan halál a nem velünkre..üzenete van.
Sokan nem is tudnak arról,hogy Izland parlament és ami fontos az embertelen jellemtelen politikus..nélkül él egy éve, kollektíven létrehoztak egy alkotmányt,nem akasztottak fel senkit,nem kellett elvenni a nyugdíjat.Élnek termelnek.Gondoljatok bele az egyházak milliárdokat nyelnek el míg az emberek az utcára kerülnek.Büszkén mondja Semjén:::MI VAGYUNK A FIDESZ HORGONYA Ma a KDNP az uralkodó párt,ma ő irányítja Orbánt aki semmit sem tehet Semjén ellen mivel nem szavaznak és már Viktor bukott is.Erről miért nem akarunk beszélni.A mai katolicizmus a spanyol inkvizició megteremtésén fáradozik.Élen jár az idősek,a hívők nyugdíj elvételének megszavazásában stb..és Orbán me, tehet velük szembe semmit,ő kényszerítve van mert a KDNP bármikor pillanatok alatt megbuktathatja.Viktor ezeket nem tudta bedarálni mint Torgyánt.A szociknál az SzDSz volt a rossz míg Orbánnál a KDNP.Nem kell ezt elhinni rájön a nép,csak nehogy késő legyen.

Friss hír:::
emcsak Hoffmann Rózsa tagadta le a 633 iskola bezárására és 8 ezer tanár elbocsátására vonatkozó kormányzati tanulmány létét, melyet később helyettese beismert, Varga László KDNP-s képviselő a Rádió alábbi hárompárti vitájában Novák Előd Jobbik-alelnökkel szemben többek közt azt hazudta, hogy a Fidesz nem akar megadóztatni semmilyen nyugdíjat.
A rádióvitára közvetlenül egy órával a négypárti kerekasztal-megbeszélés után került sor, mégis eltérően emlékezett a két képviselő, míg az LMP résztvevője nem mert állást foglalni az egy órával korábban történtekről, amit még az MTI lenti híre is egyértelművé tett: igenis nem tágított a Fidesz a nyugdíjak megadóztatásától.

Válasz

Hedrich Ernö üzente 12 éve

Tán ez lehetne a vita-"az országházba vissza vezető utat senki nem zárja le előttük semmilyen formában."-végső, nagyon jól megfogalmazott záró mondata!

Válasz

Palotai János üzente 12 éve

Ernő! Ez így nem fair. Mindig csak egy pártot kiemelni és arra kenni a köztudatban is megjelent disznóságokat. Ráadásul olyan pártra, melynek a tagjaira nem igen jellemző az anyagi károkozások olyan mértéke, mely bár mely más párt tagjaira simán rábizonyítható, köztudott. Hogy akár milyen okból is, csipi a szemed a jobbik, (vagy akárkinek bármelyik párt) észre kellene mindenkinek venni, hogy egy párt, a rendszer váltás után, az összefogásuk és közös akaratuk és tevékenységük nélkül nem tudta volna az országot jégre vinni. Ezért mondom (írom) hogy nem fair senki véleménye, aki csak egy pártban látja az ország tönkre tételének okát. Nekem legalább is nagyon szembe tűnő, hogy Horty rendszer, meg 2 év kormányzás után, meg 8 év alatt, ez valahogy nem igen kapcsolható a jobbikhoz. Az már más kérdés, hogy ott szerencsétlenkednek, meg hagyják magukat hülyíteni, mint hogy a civil szervezetek élére álla, azok problémáinak, felvetéseinek képviseletét ellátnák a kormánnyal szembe. Mivel ezt nem teszi, azért kérdéses számomra az ott létük miértje. Ennyi és nem több.

Válasz

Palotai János üzente 12 éve

Az nem baj, hogy áll ruhában, vagy gatya nélkül, vagy öltönyben kószálnak az országban. Egy de nagyon nagy baj van, hogy az országházba vissza vezető utat senki nem zárja le előttük semmilyen formában.

Válasz

Palotai János üzente 12 éve

Legalább ennyi az előnye mai 19. és nem 64 vár megyének. Elképzelhető mi lenne ha nem 19 hanem 64 vár megyében nyilvánítanának az emberek kézzel fogható véleményt. Lehet, hogy a mai kormány tagjainak a 19 vár megye is sok? Ezért igyekeznek kisebbíteni a gondjaikon tenni valóikon, mert kevesebb vár megye, kevesebb ember ,kisebb gazdaság, könnyebben kezelhető és nem haladja meg a képességeiket?

Válasz

Hedrich Ernö üzente 12 éve

Tisztelt Molnár Lajosné "Miért lennének agymosottak, a híveik.Hiszen a szocialisták jutatták hatalomra a fideszt..Mivel volt jobb az a 8.év."----" Hogy a szocialisták juttatták tetteikkel hatalomra a Fideszt nem vitás." Az miért lenne mentség a mostani kormányzatnak,hogy elődeik hasonló,hibákat,bűnöket követtek el! Hisz azért zajlott a fülkeforradalmi változás,mert sikerült elhitetni a választók 2/3 részével ők majd tűzzel vassal küzdenek az elhibázott gazdasági politikai hibák és azok elkövetői ellen.És a hirdetett célkitűzések helyességének elhitetéséhez,bizony bevetették a "Jobbik" gőzerővel
folyó agymosó technológiáját,amíg amíg azt szándékaik eléréséhez alkalmasnak találták.Ebben az országban még tán Horthy idején sem élt annyi "idegenszívű,nemzetellenes,idegenfajú"saját hibájából a mai körülmények között az ember alatti nyomor szélén élő ember mint ma,az immár közel 2 éves áldásos tevékenységük eredményeként.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Én úgy gondolom,hogy az a konc aki kapja vagy valamikor kapta,nagyon jó elvolt vele.De én midig kerültem a koncnak még a godolatát is.Hát sok embert ismerek akik azután a bizonyos konc után kapták , a jobbnál jobb lakásokat,meg bújtattot létszámban keresték a gyárakban a jól megérdemelt nyugdíjukat,Ők voltak az a bizonyos,sár és nádmunkás,majdnem mérnök.Mi meg termeltünk ,oszt kerestük a szájukba a kenyeret..Majd jött az úgynevezett renszerváltás,no mondták majd most demokrácia lesz. .Hát nem lett.Mert a becsületes ember aki hitt benne bizony az nagyot csalódott.De tessék nekem,megmondani,hogy mikor jön el az az idő,mikor a koncból nem jut senkinek.

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 12 éve

Akik még ma sem látják,hogy merre,mivégre mennek a dolgok,azok csak agymosottak lehetnek,vagy olyanok akik sokat kaptak a koncból.Hogy a szocialisták juttatták tetteikkel hatalomra a Fideszt nem vitás.Ami a politikusokat illeti,ritka a tölgy közöttük,nádszál mind,oda hajlik ahonnan több koncot remél.Együtt loptak korábban is ,most is,Egyik kutya másik eb.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Miért lennének agymosottak, a híveik.Hiszen a szocialisták jutatták hatalomra a fideszt..Mivel volt jobb az a 8.év. Tele hazugsággal, lopással, sikkasztással.Azért lettek váltó kormány,mert ez azt mondta a kétharmad,hogy élég? Mert üzentek,hogy nem is olyan böszme ám a nép.Oszt hátha ez a kormány nem Kúrja el.No ezt sem az agymosott ,hívek mondták.hanem az az ember aki Magyarország első embere volt.Oszt mondta ám azt is,húzzuk má meg a nadrágszíjat.Hát mi húztuk-húztuk,ők meg loptak.Hát én nem sírom vissza őket.

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 12 éve

Véleményem szerint úgy fogják megszervezni körútjukat.hogy a "szeretet nyilvánításra" ne kerülhessen sor.Közelükbe csak a vakon bízó,agymosott híveket engedik,s majd a papagáj elzengi a képünkbe,minden rendben van az országban,az emberek értik mi miért van és erőt egészséget kívánnak a vezérnek és minden hű alattvalójának , oszt jó napot.

Válasz

juhász nagy sándor üzente 12 éve

Kár nekik elpazarolni az időjüket.Nem hiszem ,hogy a 60 év felettieket a nyugdíj elrablása után emberi viszony minimum lángjára is tudják lobbantani.A jó lakott ember mondja az éhezőnek...tartsatok ki.

Válasz