Palotai János üzente 12 éve

Én úgy gondolom, nagyon sokan tennénk ezt, és teszik is sokan közvetlenül 50. feletti korosztályok is. És ki fog itt rendet tenni, azok a bénák akik a meggondolatlan ígéreteknek felültek ,azoknak nem kellene menniük segíteniük kéne azoknak akik maradnak. Tudom, hogy nem fognak ,mert gyávábbak és butábbak annál, hogy felvállalják, hogy mekkora hülyeségek mellett kardoskodnak még mindig, pedig már recseg a mestergerenda.

Válasz

Horváth Jutka üzente 12 éve

A Szegvári Úrtól kérdezném, hogy tényleg nyugdíjas??? Kis nyugdíjas??? Ne talán rokkant nyugdíjas! Ja, jut eszembe, hogy van még más is: NAGY nyugdíjas! Így már értem! Persze nem teljesen, pártoktól független? Ez komoly, vagy a mai vicc?? Annak igen soványka! Azt hiszem összekeverte ezt az oldalt, mondjuk a Fidesz honlapjával!!! Most szólok, ez nem az!
Azon a honlapon tessék ezt a szöveget írogatni, ne itt!!!

Válasz

Horváth Jutka üzente 12 éve

Egyetértek!!! De nagyon!

Válasz

juhász nagy sándor üzente 12 éve

Ha nem lennék már ötven felett, rég elhagytam volna ezt az országot,
Hiszen a jelenlegi kormány szerint is lehet külföldön is magyarnak lenni, viszont nem ennek a revizionista jobboldali kormánynak fizetném az adómat.

ha ismerős..

Válasz

Palotai János üzente 12 éve

Régi ismerősként üdvözlöm! Önnek hobbija, hogy egyik honlapról a másikra jár időnként köpködni. Már nem is tudom, hogy a Jobbik vagy az MSZP honlapjáról hajították ki a szintén "nívós" hozzá szólásai miatt. Csak így tovább. Örömmel tapasztalom, hogy a nyála nem fogyott el, nagy baja nem lehet. További jó egészséget : Palotai János

Válasz

Drotos Imre üzente 12 éve

Öntő - formázóként mondom, hogy vagy a negatív nem sikerült, vagy a pozitíven javítottak, csiszolták pl : a homlokon a ráncokat, éa a szájszélet . Ezzel félreveztik a az "ujjaikkal" látó embereket..

Válasz

Fridrik jozsef üzente 12 éve

No koment, Sajnálom de ennek a nevét sem ejtem ki a számon,

Válasz

Zolnay Erzsébet üzente 12 éve

Tetőtöl talpig kellene gipszbe önteni, és jó mélyen elásni, hogy soha senki ne tudja feltörni.

Válasz

SIMON LÁSZLÓ üzente 12 éve

Elég egy Orbán Viktor,nem kell belőle több.Nem azt csinálják amit ígértek,hanem az ellenkezőjét.Nincs gazdaság, mindent ba kis emberek fizetnek meg,az Ők baklövéseinek mi az árát.

Válasz

Horváth Jutka üzente 12 éve

Pedig betonba kellett volna!

Válasz

Sebestyén Miklósné üzente 12 éve

Nem dőlök a kardomba, hogy a hozzászólásomat törölté. Igen tudom, hogy kissé durva volt, de sajnos a mindennapos rossz dolgok amiket velünk művelnek ki hozza az állatot. Nem kellene, de nem szégyellem, mert rá kényszerítenek. Igen,az ilyen alakok, akik olyan fogyatékosok, hogy nem veszik észre mi történik az országban. Persze lehet, hogy nekik ez a kánaán. Nem mindenki szakad bele a munkába és cserébe dögöl éhen. Vannak szerencsés fickók aki tudják a titkot, hogyan lehet ügyesen meg élni és elégedett lenni. Jó nekik!Ezek, akik a szelídségre intenek, és magasztalják ezt a dilettáns kormányt. Jogos, mivel azt csinálhatnak amit akarnak. És végezetül azért tart itt az ország, mert még sokan azt tartják, hogy él az,hogy ha megdobnak kővel dobd vissza kenyérrel. Sok ilyen gyengénlátó ember van.

Válasz

Kerék Tibor üzente 12 éve

Szegvárival nem kell foglalkozni Ő nem párton hanem magán kívüli nyugdíjas. Erősen leépült állapotban lehet.

Válasz

Kerék Tibor üzente 12 éve

Forró aranyba kellene önteni, úgy talán érne valamit.

Válasz

Závodszky Zoltán üzente 12 éve

VANNAK JÓAKARÓK, MINDENKINEK VAN! S AZ ELLENKEZŐJE IS VAN.

A CÍM NEM SZERENCSÉS, TRÉFÁLKOZHATNÉK,DE LEHET,HOGY NEM TUDNÁK DÍJAZANI.

A CIKK CÍME:
Gipszbe öntötték Orbán Viktort

HA VALAKI CSAK A CÍMET NÉZI, AKKOR BIZTON NEM A CIKK TARTALMÁT FOGJA MEGŐRIZNI!

Válasz

Nagyné Erzsike üzente 12 éve

Kedves pártoktól független nyugdijas!!!!
Még Ön mondja,hogy ennyi rosszindulatu emberrel nem találkozott,hát az amit ön irt
az aztán tényleg csupa "jóindulat, tele van a másik ember szeretetével".Csak igy tovább,
gyülölködjön csak és ne is találjon mást a gyülöletén kivül ebben az életben. Ön mint nyugdijas biztosan sok jót kapott ettől a mostani kormánytól,hiszen Ők nem lopnak nem csalnak, a minimálbérből élnek. Példát mutatnak a magyar népnek.

Válasz

Csete Imrene Marika üzente 12 éve

Már megbocsásson!!!Nem volt egy kicsit durva????

Válasz

szabóné katalin üzente 12 éve

Remélem jó forró volt a gipsz!

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Csak nem gondoljátok, hogy megérné a 24 karátos aranyat? Azé 1036-1037 fok. csakhogy karátfüggő. Az egy karátosé épp a rézé fölött van pár fokkal. (Omach-Sárközi)
Szerintem még az un "biliarany" is sok lenne,- mert az 6 karátos....

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Mint minden,. a Vakok és Gyengénlátók Szövetségének a támogatásai is alaposan csökkent-csökken!
Most legalább kézzelfoghatóan megismerhetik, kit kell szidniuk. (Az édesanyja meg talán nem tehet róla....?)

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Szegvári Gy, úr Ismét BEJELENTKEZETT egy ARANYKÖPÉSSEL!
annyira pártoktól független ő, mint az esztergomi bíboros független a pápától !
Időnként köp egyet az úr,- és ezzel be is végzi dicső tevékenységét. Arra a sok kérdésre, amit már kapott,- persze válaszolni NEM TUD ! VAGY NEM AKAR... A JÓFENE TUDJA MI A CÉLJA EZEKKEL A BÖFFENETEKKEL. Élvezi? Provokál?Tényleg így hiszi-gondolja-érzi?
Talán utálja már saját magát, mert rossz helyre szavazott??
Ha volna benne annyi kíváncsiság, mint amennyi rosszindulat és értelmetlen gyűlölködés,- akkor igazán utána nézhetne már, hogy őfőméltóságáék CSAK ez alatt a nem egész fél ciklus alatt TÖBB kárt tettek, mint az emlegetett ""nyócév"" alatt a másikok.
DE NEM ! és NEM! Csak időnkénti böszme böffentései maradnak....
Kíváncsi vagyok, mikor esik le nála a tantusz!
És arra, hogy egyáltalán lesz e benne annyi gerinc, hogy akkor elnézést kérjen !!
Általam most már egyáltalán nem tisztelt Szegvári György ! Nézze meg visszamenőlegesen az önnek feltett kérdéseket, és a hozzáköpéseire adott válaszokat.
A kérdéseket válaszolja meg!
A válaszokat meg fontolgassa,- kóstolgassa, és gondolkozzon rajta,- ki megy egyirányú utcában forgalommal szemben ?

Válasz

Valacsai Andrásné Ildikó üzente 12 éve

Szegény világtalanok,sajnálom őket!

Válasz

juhász nagy sándor üzente 12 éve

Na végre itt egy igazi pártag. Szinte fülembe cseng a Matyi és kádereinek ugyan ez a beszéde szóról szóra.Mi itt a baj ??Hogy más a színe? Na és az irigységtől..

Válasz

Sebestyén Miklósné üzente 12 éve

Egyébbként miből gondolják azok akik ezt ki találták, hogy a vakok olyan nagyon kiváncsiak rá. Oly sokat segít nekik? ugyan már. Mindenkitől csak minden lehetséges segítséget el von, nemhogy segítene. Aki ez nem tudja, az csukott szemmel és füllel jár kel.

Válasz

Sebestyén Miklósné üzente 12 éve

Miből gondolja, hogy csak az mszp-s szimpatizánsok utálják ezt a mocsok hazudozó gazembert? És milyen többség döntött. Megbukott talán matekból? Vagy rosszat súgtak?

Válasz

Sebestyén Miklósné üzente 12 éve

Jé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ismét egy seggnyaló!

Válasz

Sebestyén Miklósné üzente 12 éve

Kedves Marika. Irigylésre méltó az ön helyzete, ha csak az hiányzik, hogy ezt a cimeres gazembert láthassa. Eleget látjuk amikor fröcsköl a pofája a sok hazug ígéreteit köpködve a tv-ben tündököl. Sokunknak vannak rém álmai. Jó magának, ha el tudja fogadni ezt a szemetet!

Válasz

gergely lajos üzente 12 éve

A fenekét nem öntik ki? Aki szereti, legalább nyalhatja.

Válasz

Szatmáriné Joó Mária üzente 12 éve

jaj én inkább megütném mint ,hogy megtapogatnám .............

Válasz

Szegvári György üzente 12 éve

Ennyi rosszindulatú ember itt egy helyen borzasztó!Lassan mondom ,hogy megértsétek (mszp szimpatizánsok)v é g e a 8 é v e s r a b l á s n a k é s h a z u d o z á s n a k !Már a többség döntött hogy nem kér belőletek!A ti kezeteket meg arcotokat kellene szarba mártani hogy észre vegyétek büdös van nálatok!Egy pártoktól független nyugdíjas!

Válasz

Szent-Királyi István üzente 12 éve

Leelőztél, János.. én is ezt akartam javasolni.. (az arany egyébként 1000 fok felett olvad, a pontos adatra nem emlékszem - van 40 éve, hogy tanultam). Szóval csatlakozom...

PS:(és hányan lehetnek, akik szilikonba öntetnék - azzal veszik a halottit.. mi lehetne egy szavazás eredménye??)

Válasz

hildebrand katalin üzente 12 éve

Nekem kedvencem volt Rákosi pajtás disznózsirból faragott portréja/, csak az volt kapható a hentesnél / főleg a tavaszi napsűtésben olvadozva a körtéri hentes kirakatában!

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Az arany csak olyan 880Celziusz fokon olvad,- amilyen vastag bőr van neki rajta,- azt kibírja.
De az acél 1250 fokon olvad .... Már volt politikus, aki kipróbálta, - beleesett a kokillába...- az acél nyert....pedig csak a kisbetűs volt....Nem akarok én neki semmi rosszat, csak annyit, mint nekünk ő....

Válasz

Palotai János üzente 12 éve

Én aranyba önteném (jó forróba) az legalább érték álló.

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 12 éve

Kedves Rozália!
Én Rákosi óta egyetlen állami vezető,pártember fényképét nem láttam kifüggesztve közintézményben,se Kádárt,se Antalt,se Meggyesit,se Gyurcsányt.Hallott már a személyi kultuszról?Ha jól simogatják Orbánt -már a maszkot-még meg is szólal,nem semmi,meg kell hagyni./ vajon mi van ha nem jól simogatják?/
Úgy gondolom,hogy kellő információt szerezhetnek a vakok és gyengén látók a tettei nyomán is.Miért,Ön csak akkor érzi tetteinek súlyát ha fizikai valójában látja?Én nem.

Válasz

Csete Imrene Marika üzente 12 éve

Le /be/ kellene betonozni!!!Pillantara sem bírok ránézni!!!!Sajnos hogy az embernek igy kell beszélnie a miniszterelnökéről../ Hát... sem a tornász, sem a másik modell nem a szívemcsücske!/

Válasz

Molnár Rozália üzente 12 éve

Végül is mi van ezen olyan kivetni való? Ő a Miniszterelnök ma Magyarországon!
Miért ne szerezhetnének információt róla ily módon azok az emberek,akiknek a kegyetlen Sors nem adta meg,hogy láthassa fizikai valójában.

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Mondjuk acélba nem lehetne?
Az kopásállóbb IS.

Válasz