Barkóczi Erzsi üzente 12 éve

No komment

Válasz

Walter István üzente 12 éve

Miért is érdekel ez minket?

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Kedves Viktória !
Ott fenn az oldal baloldalán, a Network mellett van egy olyan szó, hogy közösségek!
Ha valaki rákattint, akkor bejön rengeteg találat! Olyan is, hogy Család-Otthon. 96 közösség. Ha arra is rákattan, ott van olyan hogy - NAGYMAMÁK KLUBJA ! No! Ez az unokázós klub !
Egyébként a Nyugdíjas klub, az nyitott, Ön is azt tesz fel,- amit akar, természetesen a reklámokat RÜHELLJÜK !!
Amúgy meg báj-báj Viktória !

Válasz

Szarka Sandor üzente 12 éve

Minden jót!M V.!Részemről a Nyugdíjas klub híreihez ide tartozik ez is!
Igen itt kedves emberek,nyugdíjasok,unokások,sőt dédunokások vannak!Ha Ön nem tart minket kedvesnek,stb,szerintem jobb is ha ki lép a klubból!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Azt hiszem, a politizálás nem erre a helyre való, arra számtalan fórum kínálkozik az interneten. Ha mégis, itt is ugyanezt kell olvasni, akkor én nem vagyok erre a helyre való.
Ne értsetek félre, én nem sajnálom Deutsch Tamás leváltását, de a kommentek hangja elvette a kedvemet ettől a társaságtól.
Naívul azt gondoltam, hogy itt kedves emberek, kellemes unokás programokat szerveznek vagy ajánlgatnak egymásnak,ezrét jöttem közétek. Sajnos csalódtam.
Szomorúan búcsúzom tőletek. Üdv

Válasz

kozma gyula üzente 12 éve

"Szegénykémnek", biztos csökkent a jövedelme!!

Válasz

Palotai János üzente 12 éve

El hiszitek, hogy ez szanálás? Nehogy be dőljetek. A szanálás csakugyan időszerű de az egész politikai vonalon, bele értve a pártok összességét. Ami késik ,nem múlik.!!!!!!!!

Válasz

Kovács Rozália üzente 12 éve

Ezeknek a szemtelen embereknek titulált egyéneknek mindent lehet .Amilyen a vezér olyanok a követőik, tisztelet a kivételnek sajnos kevés köztük aki a szívére is hallgat.Lehetne már köztük is egypár olyan ember aki szólni mer a gazságok ellen.Le telik az Ő idejük is és biztos nem szavaznak rájuk a becsapott emberek.

Válasz

weppert jános üzente 12 éve

Na végre elkezdödött a szanálás. De mást is lekellene váltani a például Matolcsit is

Válasz

Smidhoffer Antal üzente 12 éve

Nagyon helyes.....

Válasz

Palotai János üzente 12 éve

Az elmúlt napokban hallgattam egy reggeli riportot a rádióban Fürtös tomival. Annak kapcsán közölte, hogy a többi labdarúgó csapat is tulajdonosi része is fel van osztva a politikusok között, különbem a clubbok becsődölnének. Nem lenne célszerűbb úgy focizni, sportolni, hogy nyereség is jöjjön és nem csak a pénzeket nyelnék? Én megértem, hogy úgy vannak megszervezve, hogy profit orientáltak legyenek, de azért ne a közösből legyenek pénznyelő béna kacsák.Főleg a klubb vezetők hatalmas jövedelme az vérlázító, és szerintem törvénytelen is valahol rejtett módon.

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Szegény Fürtöske! De sajnálnám, ha nem tudnám, hogy mint Eu-s képviselő úgy 10 milla felett(!) visz haza havonta.( hogy hova haza,- nem tudom...)
Sem tudása, sem magatartása, sem emberi és politikai tette nem emelik ki, nem teszik követendő példává !
Ennek ellenér,- most, hogy a Várszegi eladta az MTK-t, ki lett a klub elnöke?
Nem fogjátok kitalálni! Hát a DAJCS TAMÁS úr!. Hiszen ért ő ahhoz is annyira, mint bármi máshoz. Szegény mb. apja sokat panaszkodott rá, lehet, hogy most is forog a sírjában miatta..
Mindegy, az a lényeg, hogy most már az MTK is Fidesz érdekeltségű...(hogy miből vették meg? szeretném ám tudni!)
Az itt felsorolt többi "politikus meg szerintem máshol már rég bíróság előtt állna...

Válasz