Palotai János üzente 12 éve

Igazából erre a bejegyzésre gombot varrni nem lehet, de élek egy javaslattal. Talán ha ágyikóját eltolná a fal mellől és felkeléskor nem a fal felé szállna le róla, még meglehet , hogy normális dolgokat is letudna írni. Nem vagyok én fukar és elv barátai is nyugodtan élhetnek az ajánlattal.

Válasz

Palotai János üzente 12 éve

Ez aztán a faramuci helyzet. Honnan fogom tudni, hogy a vidám ifjúságom tért vissza, vagy csak az öregség kritikus korszakán léptem át, vagy az álmom, vagy a politika hülyít?

Válasz

Palotai János üzente 12 éve

A jövővel kapcsolatban, had álmodjon kicsit a nyomor. Hangsúlyozom, hogy nem vagyok egy pártnak sem tagja és nem is voltam. Így az álmaimat nagyon kevéssé(vagy csak az ígéretek szintjén befolyásolja az álmomat. Azt a furcsaságot álmodtam, hogy hamvaiból feltámadt az MSZP. Hogy, hogy nem alig hittem magamnak, mert hiába kerestem régi neveket, csak újakat láttam, és ami az álomban még csavar volt, a programjaik ismerősnek tűntek és úgy hangzottak mintha a jobbik programját hangoztatták volna. Nem győztem csodálkozni, hogy Mesterházitól olyat hallok, hogy felelősségre vonás, bíróság elé állítás, meg ,hogy a jól bevált közösség érdekeit szolgáló törvényeket meg kell hagyni. Még ilyet. Még az is elhangzott, hogy a civil szervezeteket maguk mellé állítva, azokkal megtárgyalva, egyeztetve rendbe kell tenni az eladósodott nemzet és polgárok anyagi dolgait. Még olyat is álmodtam, hogy az ellenzékkel összefogva, az utcán több millió ember állt ki az MSZP programja mellett. Hogy Viktorékkal mi lett és lett e valami az álomból nem tudom, mert a szokáshoz híven ilyenkor akarnak mindig valamit az embertől mikor a legjobb részhez ér. És megint az elvek. Fránya dolog ez. Az ember azt hinné, hogy milyen igaza van, és akaratlanul is pártokhoz próbálja kötni a megoldást. És elég egy ilyen kósza álom amiből kiderül, hogy az a jó döntés, ha odaállunk a mellé aki meg oldja, még hozzá párt állástól függetlenül. Aztán most már nem is tudom, hanyadán állok, álom és ébrenlét között, mert közben hallgattam a híreket és mintha csak álmomból jött volna, pedig határozottan emlékszem, akkor már ébren voltam.

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Állítólag minden idősödő ember eljut egyszer arra a szintre, amikor már ÚJ információ nem marad meg az agyban...Én még ezt nem tudom, de hallottam, éppen ezért igyekszem a szürkeállományomat edzeni.
Győrffy Kálmán úrnál vagy eljött ez az időszak,- vagy CSAK megakadt a tű a lemezen,- és csak papagáj módjára ismétli + a"hivatalos"Szógyártó PR. dumát.
Úgy látszik, nem olvassa a Magyar Hírlapot sem. Nyilván azt is Szocinak tartja. Pediglen már ott is (!) fel-felbukkan a kritika a kormány és Orbán tevékenységével kapcsolatban...NEM sorolom az Szocik mit fejlesztettek-építettek, újítottak fel. Sem az elmúlt ciklus önkormányzati "fejlesztéseit.. Talán észrevette, de inkább látja, de nem vesz róla tudomást...
Aszongya(!) - boszorkányok nincsenek. Akkor mi ez a boszorkányüldözés,- olyan elánnal, hogy közben csak úgy szórja a kormány a pénzt szíre-szóra-sz@rra-díszvilágításra-új autókra-új irodabútorokra. Közben meg a gazdaság EGYRE JOBBAN meg gajra !
Nézzen be (!) a Nemzeti vagyonkezelőhöz információért, és mindjárt meglátja, hogy a "nagy összegű" adósságcsökkentés az tulajdonképpen olyan adósságnövelés lett, hogy csuda! Csak július hóban 360 milliárddal(!) nőtt az államadósság, és NEM épül NEM szépül semmi.(Össz. úgy 1400 milliárd az elpocsékolt(!)eddig.) Csak az ami "felesleges,- ráért volna,-átnevezés-szoborpark-festmény beszerzések-stb. No meg OV: tartós kezenyoma az ócsai ""telep terve. Inkább a MOST történtekről szeretném ha írna valamit"" ...Mert ami elmúlt, azt megváltoztatni már nem lehet, csak a jelent és azon keresztül a jövőt befolyásolhatjuk...

Válasz

Győrffy Kálmán üzente 12 éve

Boszorkányok már nincsenek, a nemzet vagyonával elillantak. A semmiből pedig -ami MARADÉK - csak ennyi jut, bárki és bármi akar jót tenni! A fő bajunk, hogy nem a mi közös vagyonunkból "megtollasodott" milliárdosokban keressük a bajunk gyökereit. Remélem, ezután is lesz mindig elég honfitárs ahhoz, hogy védjék, éltessék tovább őket.

Válasz

Sebestyén Miklósné üzente 12 éve

Kedves Erzsébet. Ha ébren van ne álmodjon. Azt hiszi, hogy ezek az alávaló mocskok azért tülekedtek a hatalom meg szerzésére, hogy valamit pláne jót, alkossanak? Nagy ívben szarnak az emberek fejére. De ez várható volt. Csak sok sok agyament nem hitte el. Ennek a levét isszuk. Méghogy szégyelljék magukat. Ugyan már. Ezek? A leg alávalóbb förmedvények. Folyton csak hátrafelé mutogatnak. Ebből áll a tudásuk. Nincs egy épkézláb ötletük. Igaza van, hogy mindíg olyan dolgokat tesznek aminek nem sok értelme van, csak síppal dobbal lehet villogni. Nincs fontossági sorrend. De van! A saját zsebük. És még ezek mernek vádaskodni.

Válasz

Palotai János üzente 12 éve

Ami azt illeti a bizalmat megkapták, a hazudozásokat (ami ugye utólag vált nyilván valóvá) ígéretként elhitte a jó nép zöme. És ennek ellenére ,pofátlanul gátlástalanul csak lejeb kerül az életszínvonal, uraságék meg nagyon és gyorsan gazdagodnak. Ugye nem tetszik arra gondolni, hogy most ettől a figyelmeztetésből tanulnának, vagy meg ijednének? Az már világos, hogy halovány szándékuk nincsen ez irányban. Innentől kezdve finggal tojás festés.

Válasz

Deák Gyuláné Erzsébet üzente 12 éve

Igen egyet értek a Laczi Istvánnal , nem most kezdődtek itt a bajok, de ebben a fidesznek is rendesen része volt és van,hogy itt tart az ország! akkor már ha baj van? nem az lenne a legfontosabb,hogy minél előbb talpra álljon az ország? de igen! nem ezt tette az orbán és a fidesz kormánya, hanem első lépésük a maguk zsebe tömése, és az embereket mélynyomorba döntése, és hitetlenséggel megvette az orbán az embereket, amelyből semmit sem teljesitett. akkor ő és a fideszes csapata is mondjon le!! nem oda valók! nem végzik a feladatukat megfelelően! nem az embereket képviselik, csak packáznak és kiszolgáltatják az embereket szinte ingyen dolgoznak ,és igyekeznek a magyar földről eltávolitani,és minnél több vissza menőlegi dolgot meg kavarni, amihez semmi közük sincs,és nem is értenek hozzá!!! Mert temetőből halottat nem lehet újra feltámasztani! Tehát a régi törvényeket nem lehet ujra átalakitani,és minden ok nélkűl,mert a fidesz van hatalmon unalmából át alakitani! azt jól meg kell gondolni! De mit is tudnak ezek a fideszes gyerekek, hisz életükben sem dolgoztak kemény nehéz fizikai munkát, csak szövegeltek és irányitottak és képzelődtek, hangokodtak Csehszlovákiában is mit csináltak a nagy szájúak? akkor hol értenének egy komoly múltal rendelkező ország embereivel és gondjaival való helyes utba inditásával ,és rendbe tételével, illetve az Országot virágzó életre alakitani!!! Ők is tele vannak meg gondolatlan hibákkal,és hülyeségekkel! Nézzenek már a tükörbe ezek a fideszesek? Nem vagyok politika kedvelő, de ez már tűrhetetlen dolog,hogy miközben a fontos dolgokat megcsinálnák, elterelő had műveletet csinálnak és szapúlják egymást,mint egy cirkuszban! Hát micsoda dolog ez? látja és tudja a fidesz, csak az embereket is hülyének nézik,azt hiszik nem tudnak az emberek semmit sem! legyen már ebből az emberek ön kábitásából elég, és dolgozzanak az emberekért és az országért!!!

Válasz

Drotos Imre üzente 12 éve

T. Szijjártó Péter ! A KÖVETKEZŐKRŐL FELEDKEZETT EL :
- a 2001-, 2002 évekre vonatkozó költségvetést - törvénytelenűl -
Járai Zsigmond állitotta őssze és a még létező Kisgazdákkal eggyütt szavazták meg.
- 2001- 2007 -ig MNB elnöke JÁRAI zsigmond volt orbán viktor jóvoltából. Az alap kamatot
12 - 13 %- ra srófolta fel, ezzel az idegen valuta felvételére kényszerítette a hitel igénylőket.
- Nem kell sok papirt átnyálazni ahhoz hogy tudjuk KIK TŐZSDÉSZTEK A MOL. papírral ?

Válasz

Palotai János üzente 12 éve

Amit ön leírt, még hozzátartozik az is, hogy nem véletlenül így történik az elszámoltatás.( vagy is nyögve nyelve) Gondolom akik figyelemmel kísérték anno is dicső vezéreink akkori és mostani tetteit hamar kifattyazza, hogy egy rugóra járt ezek esze akkor is ,most is.Nem véletlen, hogy a kisebb kis halacskákat oda dobják (persze jó pénzért ) "áldozatnak" és az igazi gazembereknek meg megy tovább a szekér. Mi lenne itt, ha a nagyokat lekapnák? Kiderülnének olyan csodák, és olyan bizniszek, hogy a magyar nép könnye akár árvíz veszélyt is okozhatna.Összefognak az "urak" és Szíjgyártó Jankó bátran bele röhög, hazudozva a képünkbe. Elvégre Orbán Vítya megvédi, és ha nem hát ezt dobta neki a gép. Legfeljebb egy "politikai áldozattal " több.

Válasz

Laczi István üzente 12 éve

Nem vagyok semilyen pártnak a tagja, de ami itt most történik a Magyar emberekkel ez borzasztó. Az embereket rabszolgává tették!! Lésd a munkatörvénykönyv módosítását. Milyen hatalmat adtak a multi cégeknek, hogyan kell embereket elzavarni büntetni kzsákmányolni. Szeretném meg érdekéődni, Hamár ilyen részletes elszámoltatás vam akkpor miért nem 1990-től van az elszámoltatás és mindenkit elkell számoltatni.Sajnos azok az emberek kérik számon és csunálják az új munkatörvénykönyvet! Azok sürgetik akik még az asztalra egy fillért nem tettekle csak ingyem tanultak diplomát szereztek és most a llegtöbb fizetést kapják. Szeretné, megkérdezni Szijjártó Úrtól hol dolgozott eddig hol dolgozott 80-90 ezerért éjjel nappal?? Mennyit tett le az asztalra most meg 2000000 ft a havi bevétele. Ő meg a többi akik most nagyon a fenn vannak miért nem átlag fizetésért dolgoznak, hisz nekik is érdekük az ordszág stabilitása, vagy nem??? Merft szerintem nem a dolgozó emberek teték ilyenné az országot. Könnyű volt a Fidesznek csökkenteni az államadóságot mikor a Bokroscsomag. Tette lehetővé nem modják , hogy Rogán és kósa úrak vezeteték be a Svájci Frant ugye??? Szijjártó az nem szavahihető!!! Rengeteget hazudik igaz csak addig amig hatalmon van. Az Országot ugyan úgy ők is eladtaák kiszolgáltatták a nagytőkének. Én az Ő helyében nem mernék ilyen kijelentéseket tenni. Honnan van a vagyona?? Hisz életében nem dolgozott!! Most élősködik!! Miért csinálják, hogy ha idejön egy tőkés akkor még mi adunk milliárdokat neki, hogy jobban sanyargassa a magyarnépet. Milyen jogon?? Mertr ha kedvetertja akkor elküld mindenkia vagyon meg viszi haza, adt nem fizetnek stb. jóvan ez így SZIJJÁRTÓ ÚR??? Szeretném látni, hogy kétkezi munkával mennyije lenne!! Én az ő helyábenm szégyelnék kiállni az emberek elé.. De mit is csináltak ők mikor ellenzékiek voltak?, A Miniszterelnők 8-évig nerm jáért a parlamentbe de a fizetést felvette ugye?? vagy ez nem bűn!! Akkor lehetett. Rengeteg hason ló dolopg van. Ezt kell utológ is elszámoltaTNI

Válasz

simon erzsébet üzente 12 éve

Szerintem-mindenkinek vállalni kell döntésének,cselekedeteinek következményét!Ideje lenne,ha nem csak a "kisember" bűnhődne mindenért! A vezetőket és annak csatlósait is büntetni kellene a hibás döntésekért!(NEM CSAK POLITIKAILAG)

Válasz

Sebő Géza Zoltán üzente 12 éve

Szijjártó mondhat amit akar, már értelmes ember nem veszi komolyan. Ellenzékben egészen mást szajkóztak, mint amit most tesznek. Ha a Gy.F. valamiben hibás az az hogy hallgatott a belső ellenzékére és nemte tette, mert nem tehjette, meg amit megkellet volna tennie. Az MSzP ezért is megérdemelné ha eltünne. Szijjártó meg akkor is hazudik ha kérdez! Nem szavahihető és főleg már komolytalan lett sokaka szemében, És ez szomorú. Ezzel nem csak a pártját, de az országot is veszélyezteti. Eltüntették a nemzetközi hitelünket és becsületünket. Talán Őket kellene, a főnökével együtt, a vádlottak padjára ülteteni az ország folyamatos leépítése és tönkretétele miatt. Szinte a sárba tiporja az országot a nagy "igyekezetével". Az olcsó IMF hitel helyett most a Szaudi hitel után kuncsorognak, ez nem tűnik fel a NÉPNEK??? Ki fogja ezt visszafizetni??? Talán a nagyfőnők??? Annyi vagyont még talán Ő sem hordott össze magának és a pereputtyának!

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

A PR. tevékenységgel kapcsolatos ismeretek, taktikája-technikája megismerésének érdekében mindenkinek javaslom az alábbi linken található írást, egy PR szakértő tollából...

http://hirszerzo.hu/publicisztika/20110816_orban_marka

Válasz