Gyenge András üzente 12 éve

Aki a kommentálást és a vitát nem tudja megkülönböztetni, az azt sem érti meg, hogy HIÁBA VAN A MOLNÁL A RÉSZVÉNYCSOMAG ,- nagy ráfizetéssel (!), attól még sem több olajunk,sem több gázunk NINCS!!!!! SEM OLCSÓBB !!! A CSAPOK továbbra is máshol vannak, - azokat mások kezelik, és akkor zárják el, amikor akarják !!!! ( ha a szomszéd kertjében van a kút, és én is szeretnék belőle locsolni, mert szárazság van, akkor jobb, ha nem baszakodok a szomszéddal! Talán így érti? )
Az energiabiztonságunk semmit sem változott! Csak megmutattuk a világnak, hogy van kidobni való pénzük, ( amit a kormány azemberektől lopott!!) és ami tovább fogy a tőzsdén.(érdemesebb lett volna munkahelyteremtésre fordítani !!!) -(vagy többirányú energia beszerzési lehetőség megteremtésére!) Ráadásul megindítottak egy lavinát......(ki tudja hol áll meg, és mennyibe kerül majd megállítani!)
.- Sajnálom, hogy le kellett mennem az Ön szintjére,- mert csak így ért meg egyes dolgokat. ( sajnos csak keveset. No comment !)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Kedves András.Ön válaszait nem gondolja át. Meggondolatlanul írja válaszait. A Mol részvényeinek sorsát az Orosz kormány határozta meg.Miért nem olvas újságokat? miért nem tájékozódik? Megfigyeltem, minden hozzászólásomat , még a kérdéseimet is oppozícióban fogadja.Ráadásul minden esetben ostoba és neveletlen stílusban.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Kedves András. Ön valóban gyenge, nemcsak a neve. Pár nappal ezelőtt megfogadta, nem foglalkozik véleményeimmel. Miért csinál segget a szájából? Eddigi írásai alapján tételezem fel, hogy a parlamentből kibukott szdsz pártkatonája.Hogy lehet, hogy akinek véleménye nem találkozik az Önével, azzal szemben nem tud tisztességes hangnemet használni? Végtelenül erőszakos és tisztességtelen jellemmel rendelkezik.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Tisztelt Palotai János úr
A politikában soha sem szerepelt az erkölcs, mint követendő etalon. És azt hiszem nem is fog. Mindíg a logikáját kell keresni egy-egy politikai eseménynek.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Tisztelt Palotai János úr.
Kérdéseimet mindíg az motíválja, hogy elgondolkodtassam az embereket. Kb. 6napja írtam, hogy jelenleg sem vagyunk függetlenek. Továbbra is mások érdekei alapján KELL meghoznia kormányainknak felelős döntéseiket. Csak összehasonlítani lehet melyik kormány szolgálja/szolgáltatja ki hazánkat idegen érdekeknek. Én azt hiszem, a jelenlegi Orbán kormány -hibái ellenére is- kevésbbé teszi, mint a szoclib kormányok tették.

Válasz

Palotai János üzente 12 éve

Az alant megfogalmazott válaszokhoz még anyit, hogy mit keres a kérdésben a logika és az erkölcs. Mert nagyon úgy fest a dolog, hogy a mostani helyzetünkben, logikája csak annak van a vezetést illetően aki a hatalomban van (vagy is logikusan kizsákmányolni, kifosztani és átverni mindenkit) ez is logika de gondolom velem együtt ez sok embernek nem tetszik és nem is fogjuk tűrni sokáig. Ami meg ehhez a logikához kapcsolódik az az erkölccsel köszönő viszonyban sincs.

Válasz

Palotai János üzente 12 éve

Tisztelet Nagy Miklós úr!
Ön a bevezetőben feltett kérdéseire próbálok választ adni, anélkül, hogy megjátszanám az eszemet, mert csak egyszerű proliból leszármazott nyugdíjaska vagyok. Vegye úgy, hogy nem ismerek sem különleges elveket és pártok demagóg önfényező dumáját és hazudozásait sem. Ez az alap állás nálam. Nem kérdezek, mert a kérdés lehet hülyeség, főleg ha nem tudom az előzményeket vagy hozzáállásokat a különböző elkötelezettségek miatt.Egy dolog azért biztos. Senki józan ember nem gondolt arra, hogy 8-20 év hülyeségeit ,rossz indulatát és szemétségét Orbán majd megoldja, vagy a fidesz. /főleg annak fényében, hogy most már nehezen határozható meg, hogy a fidesz van Orbánért, vagy Orbán a fideszért, vagy csak úgy összeálltak mint a túros tészta mert a céljuk az biztos viszont, hogy közös/ mivel módjukban lett volna gátat szabni a folyamatnak de nem tették (esetleg reklamáltak, vagy kivonultak ha netán valami jó üzletből kimaradtak) és ez már maga egy magyarázatra okot adó tény. A második kérdéssel kapcsolatban valami idő rendi zavart érzek a kérdésben. Most mikor is kelett volna reklamálni? mikor mint ellenzék kivonultak és semmi érdemlegeset nem tettek a helyzet javítása érdekében? És az akkori fidesznél? Ugye nem gondolja komolyan, ha erre vonatkozik a kérdés.Most amikor a kormánynak kutya kötelessége lenne a hatalom lévén, hogy szaktárcákkal ,szakmai szervezetekkel és egyeltalán az ország lakosságával egyeztessen nem teszi, sőt kategorikusan ettől elzárkózik és a párt hatalmára (na meg bugyuta szavazókra hivatkozva)meg 2/3-os többségre hivatkozva tovább rontja a rosszat.Most ennek fényében engedtessék meg a kérdés, hogy mi végre is lett feldobva a kérdés?

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Ön politikai analfabéta, és amellett iszonyatosan sok ismerethiánnyal küzd. Putyin nem visszaadta, hanem a Szurgut Nyeftyegaz keresett az üzleten hatalmas kalap pénzt. Mi meg buktunk, és buktunk a MOL részvényeken a tőzsdén is egy nagy kalappal, és még fogunk !
(azért nem írok számokat, mert az állandóan változik, sajnos NŐ )
A kínai Elnök látogatása már kb. három (vagy több) éves egyeztetés eredménye. (nem OV.-é)
Akit NEM hívnak meg az NEM jelenhet meg.......Pl: a LENGYEL CSÚCS ! is.....
sajnos az Usában az elnök előtt OV persona non grata......

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Egyszer már beírtam ide, de vagy kimoderálták, vagy csak nem találom.Talleyrand márkitól ( Napoleon kül.min-e volt ) kérdezték egy fogadáson, hogy mi is a politika? Szellemesen azt válaszolta : a politika nem más, mint az elhallgatás művészete.Vajon mit hallgatnak el az alábbi politikai események kapcsán? Putyin visszaadja a Mol részvényeket, holott stratégiai érdeke fűződik tulajdonlásához
A kínai min.eln.európai látogatása során hazánkba jön először, és csak utána London, Berlin az úticél.
Távozása után 1-2 napra megjelenik az usa két (régi, és a jelenlegi)
külügy min.-e
Tiszteletükre adott díszvacsorán Orbán V. nem jelenik meg.
A nemzetközi dipl. protokoll szerint, ez sértésként is értelmezhető

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Miklós, ha valaki annyira sötét, mint Ön, a kérdés feltevésében- gondolatai kifejezésében korlátozott. PÁRTTITKÁRI a viselkedése.Sajátmaga gyártotta kérdését NEM TUDJA ELEMEZNI! ( Kiváló értelemre vall!!). A megkontrázott és elfogott rebetlijére ( remélem ismeri az ultit? intelligencia mérő kártyajáték.) nem "fizet", (Na hogy állnak a vonalak ?? előre? hátra??),-azt sem mondja "BOCS",- akkor azzal a továbbiakban NEM VAGYOK HAJLANDÓ szóbaállni ! Javaslom, maradjon a Viki szintjén....( Talán amire Ön próbált a TENG példával célozni, az a KÍNAI NAGY UGRÁS elmélete. De amint tudjuk, annak a gyakorlatban KATASZTRÓFÁLIS VÉGE LETT, ÉS TÖBB MILLIÓ KÍNAI HALÁLA. !! meg MAÓNÉ akasztása. ) !!!!!!!
Önnek ismeretei sekélyesek, intelligencia kvóciense alacsony,- nem baj,- ezért volt Ön jó párttitkáranyag......és ez volt az Mszmp egyik nagyon nagy hibája......- de ezt már Ön úgysem érti meg. Le merem fogadni

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Kedves András. Már 1X felhívtam a figyelmét, ha nem tudja értelmezni az írást, csak olvasni, akkor diszfunkcionálisan analfabéta. Hányszor kell még leírnom, hogy megértse? Nem a probléma kiváltó okáról tettem megjegyzést, hanem, ne lehessen a hatalommal visszaélni még sok pénz, és sajtó orgánumok tulajdonlásával sem. Ismét kérem, ha nem tudja értelmezni az írást, kérdezzen. A nem tudás nem bűn. Viszont bűn, ha állandóan és tudatosan félre értelmenek valamit, és ebből vitákat provokálnak.

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Miklós ! Maga egy nagyon- nagyon elbutult, és hatalomból kicsöppent párttitkárra hasonlítóan mindenféle katyvaszt összehord.
Üljön le egy asztalhoz. Vegyen maga elé egy papírt, meg egy kék-piros "postairónt", és vonalzót is ! Húzzon két centi kéket,majd a végpontból vissza egy centi pirosat! És ezt tegye meg egy jó párszor!! DE NE FORDÍTVA !!!!
Amikor a papír szélére ér meglátja a TÁRSADALMI FEJLŐDÉS SZAKASZOSSÁGÁT !
És ha szerencséje van, és semmi tudatmódosító szert nem vett magához, akkor meg is tetszik érteni !!!
DE EHHEZ NEM DUMÁLNI KELL ! HA NEM érti, AKKOR RAJZOLJON ! ÉS MEGÉRTI !!!
MÉG AZT IS LETAGADJA, A VÉGÉN, HOGY DERÜLT IDŐBEN LÁTSZANAK A CSILLAGOK. Látom már,csak tőmondatokat ért meg. De akkor miért nem olvassa el, amit ír,-és írt?
Megint bemásolom "Most , hogy a londoni sajtóbotrány kirobbant felmerült....!!!!!""( egyébiránt a "kirobbant" után kéne egy vessző....)
Maga szerint ez nem a kislány, a királyi család, az alkalmazottaik, és egyéb celebek lehallgatásáról szól ?????
Uram, ha ön tényleg az lenne, ami, - nem férne be a szobája ajtaján......
Ha az Ön szintjére le kell mennem,- akkor megírom azt is .....
Ha centiben lehetne az ostobaságot mérni,- Ön lenne a világ legjobb kosarasa.....
És kérem, saját magát legalább NE akarja MINDENÁRON meghazudtolni......

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Kedves András. Ön 1 szófosó. Ha azt mondjuk, hogy 2lépés hátra, 1 lépés előre, - ahogy Ön állítja - az a lemaradást okozza. Teng az ellenkezőjét mondta. Meg is látszik Kína gazd.-i erején. Lehallgatásról ki beszélt? nem tudom honnan vette.Olyan dolgokkal hoz kapcsolatba -nem először - amihez semmi közöm. Aludja ki magát. És azt kifogásoltam, hogy akinek pénze van ne szólhasson bele a politikába. Akármilyen sok is az.Nem lehet, hogy kiskorában rossz gyerek volt és az édesapja mindíg a fejét ütötte?

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Kedves Nagy Miklós Úr. Én el szoktam olvasni mindig az összes írást.
Éppen ezért bátorkodom kérdezni, hogy mielőtt a gép mellé ül, és belecsap a klaviatúrába, - milyen tudatmódosító szert szokott fogyasztani. Frissen fort meggybort, avagy szabadfőzésű házit, amiben egy kis rézeleje is benn maradt??? Már csak azért, nehogy más is így járjon....-sajna, én nem iszom.....
Závodszki úrnak akkora blődlit írt, hogy csak na. Ismét a hobbitörténészi vénája csalta meg. És ráadásul pontatlanul- fordítva idézett! Klasszikustól pedig csak pontosan, szépen,..... Nekem szigorlatozni kellett filozófiából,...is. És nem "pöcsöltek", ilyesmiért páros lábbal rúgtak volna ki........és sokat ki is rúgtak UV-ra.
Mert amit Teng elvtársra fogott,- az megint nem igaz! Ha mondta is ő volt olyan korrekt, hogy az eredeti forrást Is megjelölte.
Konkrétan ! 1870. 03.22. Valdimir Iljics Uljanov Továbbikban Lenin- megszületett, és 1924.01.21.--éig tartó életében TÖBB meghatározó filozófiai-társadalomtudományi könyvet írt.
Többek között: Az imperializmus mint a kapitalizmus legfelsőbb foka (1915) művének "mellékterméke" de fontos(!) az Egy lépés előre, két lépés hátra c műve. ( ennek viszont van értelme, és logikája is ! ) Ekkor Teng et. csak 11 éves volt vala! Majd, miután kiverik Csag-Kai Seket,közben is, de inkább utána kezdik el tanulni a Marxizmust-Leninizmust,- miből aztán kínaira "ferdítve" lett a MAO féle "piros" könyv !
Nem "jólértesült" vagyok, hanem józan és ismeretekkel is rendelkező.
Mivel kérdése így szól :(hivatkozik először a lehallgatásra!) . "Ezzel kapcsolatban lenne ismét kérdésemJogos e megengedni, hogy egyes emberek olyan vagyon felett rendelkezzenek,""" stb (beillesztés öntöl !) .........Ki a KUTYA TÖKE ENGEDI VAGY NEM ENGEDI MEG?,-és ki az aki a kapitalista gazdaságban meghatározhatja, hogy pl Bill Gatesnak mekkora lehet a vagyona? VAGY ÉPPEN A SOROS GYÖRGYNEK? Azt írja ön "öreg komcsi",- de nem volt véletlenül függetlenített párttitkár ?? Vagy csak simán? Mert ezt a fajta kérdésfeltevést-MEGFOGALMAZÁST számtalan vállalati, vagy városi ünnepség párttitkári hablatyában hallottam már,- onnan ismerős. ÉS SZERINTEM MÁSOKNAK IS.
De ! ÉSZREVEHETTE VOLNA, HOGY nem A RÁKOSI KORBAN VAGYUNK MÁR, VAGY még, per pillanat, ( de az irány nálunk ...) Így hát nincs vagyoni felső határ a NAGYVILÁGBAN !! Ha valaki betartja a törvényeket, és az adóhatóság felé is eleget tesz, akkora vagyont halmozhat fel, amennyit csak bír !
A világ leggazdagabbjai között vannak kiknek nem volna nehéz mellényzsebből tisztázni a Magyar államadósságot, és még nehezükre sem esne ! (És harc nélkül !!!)
És ezzel NEM azt mondom, hogy ezt helyeslem! NEM helyeselem,- ellenzem !
DE ! Tudomásul kell venni, hogy "az első szabad választáskor" a kapitalizmusra szavazott az ország nagy része ! Talán Ön is? Én nem. ÉS EZEK AZ EMBEREK NEM BELESZÓLNAK- HANEM ők határozzák meg !!!!! mi legyen a politika !!! MERT MEGTEHETIK !
És ezt tessék tudomásul venni, mert ez EGY AXIÓMA ! (ha tudja mi az.)
És annyi "bakot" lőtt már, hogy mindre nincs is elég karakterhely reagálni !
Megint rengeteg kósza elektront elpocsékoltam, és félek, eredménye megint nem lesz ! Sajnálom ! ( az elektronokat jobban....)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Kedves András. Ön szeretNE jól értesült és tájékozott színben feltűnni. Sajnos, csak az arroganciáját sikerült megmutatni. A hidegháborúval kapcsolatos véleményemet Több forrás is megszellőztette már. " Pl. Jim Marrs: Titkos Uralom " c. munkája.Továbbá, ha értelmezni is akarná, esetleg tudná a II. vil. h. utáni politikai, gazdasági átalakulást , ettől még cifrább összefüggéseket is felismerhetne. Nem köntörfalazok, és nem kerülgetem korábbi véleményemet. Hogy mi az összefüggés a sajtó botrány, és O.B.Láden között leírtam. Csak szokása szerint nem figyelt. Az, hogy gazdagsága révén indolatlanul és megengedhetetlenül beleszólhatnak, alakíthatják akár a politikát is ezek az emberek. De nyugodtan kérdezzen máskor is, ismereteim alapján válaszolni fogok Önnek. Persze kultúrált hangú kérdésekre !!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Kedves Zoltán. Válaszában megfogalmazottknak az első felével 1-et értek. A második felével vitatkoznék. Talleyrand márkitől kérdezték ( Napoleon külügy min.-e volt ) egy fogadáson mi is a politika? Ő szellemesen válaszolta : apolitika nem más, mint az elhallgatás művészete. Ennek ismeretében érdemes elgondolkodni azon, hogy O.V. mond valamit, ami az ország érdeke szempontjából jó, majd pár nap múlva visszavonja. Vagy részlegesen, vagy teljesen. Az is ide tartozik, hogy Ö a Soros alapítvány pénzén tanult ny.-on. És az is, hogy hazánk ma sem független. Csak azt terjesztik a tömegek félrevezetésére. BANKDIKTATÚRÁK VANNAK, SZERENCSÉRE MÁRA MÁR CSAK AZ EU-RA KORLÁTOZÓDIK. Tehát, ha mindezeketr tudjuk, akkor azt is tudnunk kell, hogy kormányaink bábkormányok!! Az utóbbi 20-22 év kormányai közül Orbán az egyetlen, aki ki akar törni ebből a szerepből. L. bankok, multik megadóztatása amit már az eu több országa követett, és még követni fognak mások is.Teng Hsziao Ping mondta annak idején 2.-t előre, 1.-et hátra. És most Kína ott van, ahol látjuk.

Válasz

Závodszki Zoltán üzente 12 éve

Kedves Miklós!

Most itt lehet reklamálni.A szocializmusban(kommunizmusban) nagyon nem lehetett reklamálni.
Orbán Viktoron valóban nem lehet számon kérni, hogy az 1989-től alapjaiban elrontott rendszerváltás = módszerváltás napjaikig felhalmozott lépései azonnali érezhető megoldása miatt. Az 1945-1989-ig felhalmozott nemzeti vagyont és állami ipari és mezőgazdasági potenciált teljesen elherdálták.Az elherdálási folyamat 1989 óta a napjainkig tart és a napjainkban is folyik. Ezt a hibát , amit 22 év alatt elkövettek, még 100 év múlva sem fogják tudni pótolni. Orbán Viktor pedig 1990 óta van a parlamentben. Ma sem látja még a folyamatok megoldásának helyes lépéseit. A rövidlátáséért, amelyet 22 éve élesítget a parlamentben, még mindig nem alakult ki egy oknál fogva, nem képes rá.
Ugyanis ő sem különb,mint az elődei, még túltesz rajtuk is.Van jó néhány ilyen bűn a számláján.De mivel ő személy szerint semmilyen cselekedetéért nem tartozik semmilyen felelősséggel a magyar nép felé, ezért nem is törekszik az ígéreteit betartani.Neki kellene látni a legjobban,meg néhány mellette lévő embernek, hogy 89-től milyen folyamatok játszódtak le,mi hová vezetett, tehát ugyanazt folytatni nem szabad,mert tovább romlik a helyzet. Tévedés elkerülése érdekében a nyolc évben neki kellett volna reklamálni minden szinten,nem tette, környezet sem tette. Voltak , akik helyette megtették,de úgy , ahogy most jár el, a nép szava nem ér az égig, ugyanúgy most sem ér el az égig.Ellentétes törvényeket alkot, mint amit a nép várt tőle. De páncélautóból nézve a népet és nyomorát megtapasztalni nem lehet.Ő nagyon jól tudja,hogy egy pár év kell,míg a nép újra ráeszmél,hogy átverték, de akkor keserű lesz az ébredés, úgy ahogy keserű volt 2002-ben a számára.

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Kedves Miklós ! Csudálatos dolgokat állít, mint már írtam remekül köntörfalaz,- kerülget,- menekül ki már megcáfolt állításai mögül. Volt vala 1.-2.-3.- számozott kérdése. Mind megcáfolva! Már írtam, süketek párbeszéde nem érdekel.
Velem NEM kell egyetértenie sem Önnek, sem másnak! Még csak nem is célozgattam ilyesmire. Nem csak hazai sajtó az aki szerint Chavez az, ami, és azt teszi, amit tesz. Nem is értem, hogy ez a piszik nemzetközi sajtó miért nem az ön álláspontját erősíti, és miért diktátorozza le! Erről meg kellene kérdeznie A Tóásó urat is! ( a többiekett lemészárolták..vagy az se igaz?......)
Egyébként hidegháborúval kapcsolatos információi személyesen Ronald Reagentől, vagy valamelyik elődjétől származnak, vagy Vorosilov Marsalltól?
Egyébként a kirobbant sajtóbotrány és Bin Laden (egyébként már halott) terrorista között mi az összefüggés? Az, hogy őt is lehallgatták??? Logikai bakugrásai figyelemreméltóak. Összeesküvés elméletekkel hogy áll? Van az is bőven?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Most , hogy a londoni sajtóbotrány kirobbant felmerült nem kellene olyan hatalmat adni a sajtó kezébe, mint amilyen van, és vissza élhet vele. Ezzel kapcsolatban lenne ismét kérdésemJogos e megengedni, hogy egyes emberek olyan vagyon felett rendelkezzenek, amivel földünk legerősebb katonai hatalmával szemben magán háborút vívjon? ( Pl. Oszama B. Láden )

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Kedves András. Ha valaki a leírt szöveget csak olvasni tudja, de értelmezni már nem, azt hívják " diszfunkcionális analfabétának. " Ezt azért tartottam fontosnak előre bocsátani, mert kérdést tettem fel, amire választ illene adni ( de nem muszáj ) és nem kötekedni. Különben miből gondolja, hogy Chavez elnök úr ellopja államának pénzét? Csak azért, mert 1-es hazai újságok ezt terjesztik? Ha már annyira tájékozottnak akar látszani segítek. Soha nem volt " hidegháború " a ny.-i társadalmak és a szoc. tábor között!!!!Bizonyíték erre a koeai háború, ahol az usa hadserege ensz egyenruhában, de szovjet vezérkar alatt (Vasziljevszkij táb. és vezérkara ) harcolt. Ez az egész hidegháb. csak félrevezetése volt a tömegeknek. És még valami: a mai világban tisztességes ember nem megy el politikusnak Alig pár éve az Eu vezérkara került milliárdos gazdasági visszaélés gyanújába. A szavazóknak azt kell felmérni melyik fog kevesebbet lopni. Hát erről ennyit. És még valamit, ha valakinek nem azonos a véleménye az Önével, az még nem jogosítja fel arra a hangnemre amit idáig tapasztaltam az Ön részéről. Nem tudható, hogy kinek milyen ( akár politikai ) múltja van, ahonnan mélyebb és szerteágazóbb, részletesebb infókkal tud szolgálni itteni közösségünknek.

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Nagy Miklós Úr ! Olyan ember,- aki egy Chavez féle diktatúrát lát követendőnek,( aztán nehogy már azt is letagadja, mert be tudom másolni!)- ahol az Állam az államfő, az "Állami tulajdon" az államfő családjának tulajdona, az nézzen bele a tükörbe, és ott látja azt, amit rám akar kenni.
És a János NEM elfogult. Sokat vitatkoztunk, és valószínű még fogunk is, de vele a vita értelmi,- és nem érzelmi szinten van!) és Ő ugyan nem "hobbitörténész",- de önhöz képest mindenben sokkal jobban látja, és érti a dolgokat.
Évei száma helyett esetleg az IQ-tesztje eredményét tüntette fel? Egyébként már látom, hogy kár minden kósza elektronért, amit arra pazarolok, hogy kis világosságot próbáljak gyújtani önnél.
Mivel a megcáfolt állításai után sem vezetett elő semmi eredeti és konkrét bizonyítékot kérdései alátámasztására,- csak tovább erőlteti mániákusan a rosszul feltett kérdését. - melynek fogalmazását biztos a "nemzeti Konzultáció " ihlette. Egyenlőre még nem kötelező egyetérteni sem önnel, sem a NK.-val.
Nem is pazarolom tovább a hiábavalóságra az elektromos energiát.....

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Tisztelt Palotai János. Véleménye igazán akkor lehetne elfogadható, ha nem lenne elfogult az iránt, akit Viki megbírált. Ő egy hangnemet kifogásolt, ha jól olvastam az írást.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Kedves András. Önnek már megüzenték, hogy egy BUNKÓ. Ráadásul még ostoba is. Vélemény nyilvánításai az egykori marxista - szenilista tanfolyamokat idézi. Szálasira gondolt ugye, Hát, kérem a google keresőjébe pötyögtesse be Szálasi Ferenc. Meg fog lepődni azon, amit ott olvasni fog. Ön előszeretettel hivatkozik az internetre. Én is ezt teszem .

Válasz

Palotai János üzente 12 éve

Kedves VIKI! Had ne csalódjak már benned. Én a blogodból sok mindent elolvastam és reálisnak tartom sok írásodat.(na azért ott majd közlöm ami gyantás kicsit) de lebunkózni bárkit , főleg nyilvánosan és nem is biztos, hogy igazad van, az cinkes nem kéne.Mit gondolsz, hogy alakulnának a dolgaink ha mindenki csak az érzelmeire és önzőségére alapozva, csak az egójára hallgatva hozna döntéseket. Mindenki számára az az igaz amit a saját tapasztalatára hivatkozva megélt. Ez miatt bárki lebunkózható lenne ezek szerint, mert csupán mást tapasztal , él meg mint én?

Válasz

Palotai János üzente 12 éve

Kedves Fülöp úr! Én nem akarom önt bántani, minősíteni mert nem az én dolgom. De azért lenne egy kérdésem. Ön szerint mikor volt az, hogy valami (netán egy ország) elvek alapján csupán munka nélkül felépült volna? Nem gondolja ugye komolyan?Engem nem zavar, hogy ön O:V-hez hasonlóan gondolkodik, hanem az, hogy a hülyeségeinek és a ganéságainak , sajnos maga nem issza a levét. Innentől kezdve szokták azt mondani, (normális magyarsággal(ha már szóba került) A kibicnek coki, mert neki semmi nem drága, főleg a mi sorsunk.Na ennek alapján tartjuk hülyeségnek, hogy kormányunk hibbant tagjai megengedik, hogy a kibic dumáljon a kártya asztalnál. Csak, hogy ne értetlenül kelljen majd távoznia ha itt az idő, nem kellene összekeverni a rendszerváltás előtti dolgainkat a rendszer meglopása utáni dolgainkkal.Ugyan is a rendszer váltás előtti dolgainkra nyugodtan rálehet fogni a mai életszínvonalunk fényében, hogy az az etalon és attól csak jobb életet és színvonalat várt a magyar nép.És a többi az csak mellé beszélés vagy is politika. Van önöknek egy EU-s képviselőjük , arról miért nem ír, hogy van mit csinál és egyeltalán maguknak ettől most jobb- az életük, hogy a lelkész úr Brüsszelben tengődik? Van min önöknek is elgondolkodni azon, hogy hány részre szakadt az a hazaszerető de egymást nyüstölő magyar székely országban?Vagy csak önök is a rizsát élvezik.? Hát ezért ilyen bátrak? (igaz a kínaiak is bátrak) egy marék rizsától tisztességesen még becsinálni sem lehet.

Válasz

Molnár Jutka üzente 12 éve

Kedves Fülöp Úr!!!!!!
Szeretnénk ha ott osztaná az észt ,ahol él!! Itt majd eldöntjük mi,amit el akarunk dönteni.
Jó lenne,ha nem szólnának bele a dolgainkba,még akkor sem,ha van egy olyan h........e kormányunk aki ezt megengedte. SAJNOS!!!!!!!!!!!!!!!!!

Válasz

klencsár irén üzente 12 éve

Kedves Fülöp Ur! Én nem válogatnám szét az elmult 22 évet. Én ugy jellemezném, hogy a folyamatosan elkövetett hibák sora. És én sem szeretném, ha a partvonalon kivülről kiabálnának be. Szerintem ez inkább jobban szétválasztana, mint összeforrasztana bennünket. Ezt meg nem is értem, hogy sok nyugdijas, meg KGST, meg előjogok. Én ilyen felfogással még nem találkoztam. Nem tudom ezt honnan meritette!
A magyar nép eddig is sokat dolgozott, de a munkája gyümölcse más országokat gazdagitott. Azok az anyagi javak amit az Ön által emlitett kommunista elvek alapján az ország létrehozott, ez a 22 év eltüntette, de csak a közösség számára, mert a magánvagyonokban megjelent. És ez alól az Ön által etalonként megjelőlt párt sem volt kivétel. A pápai kölyök embertelen, kommunista megcimkézése, kimondottan barátságtalan beleszólás a hazánk ügyeibe. Nem tudom Ön a vasárnapi templom helyett milyen gyülekezetbe jár informálódni. A nemzettárs szótól a hátamon felállt a szőr. Ugy emlékszem, hogy a magyar vérről bebizonyosodott, hogy egy kevert vér. A török a tatár, stb mind beletette lábanyomát, én ezt nem szoktam ennyire felértékelni.
Arra kérem, hogy ne legyen elfogult, egyik politikai oldallal szemben sem. Én majd az eredmény alapján fogok dönteni. Önök határontuliak jó lenne ha a döntéstől tartózkodnának. Az itt élők bizonyára el fogják tudni dönteni maguk is, hogy hova akarják majd az X-et rakni.
A jókivánságait köszönjük, ez bizonyitja, hogy Ön egy becsületes, de valamilyen csatornán félreinformált ember. Üdv.

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Bocsi, de majdnem elfelejtettem Fülöp József Úr !!....... Nem szeretjük azt a szót, hogy NEMZETTÁRS !! Már volt egy NEMZETVEZETŐNK, kinek csicskásai ennek a szónak örve alatt "csak" olyan 680 000 embert koncoltak fel, lőttek bele a Dunába.Ezek mind Magyar állampolgárok voltak,- és nem a FRONTON !!! Nagyon NECCES a kifejezés,ez a szó, a szó! Nagyon be lett mocskolva..... (.... és 'nemzetvezetőnk' már van...)

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Fülöp József Úr! Ugye a ""szomszéd kertje mindig zöldebb"" tartja a mondás. A miénk 1990 előtt SOKKAL zöldebb, és virágosabb IS volt , mint az Önöké odaát. És ezt a nép RENGETEG munkával (!) érte el. De én nem szoktam sem itt Baján beleszólni a szomszéd dolgaiba,- sem országon kívülre nem osztok ítéletet.
Hadd válasszuk meg mi, akik viseljük terheit,,- hogy milyen igát hordunk a nyakunkban. Mi se szólunk bele, hogy a derék Székely nemzetség kit válasszon vezetőjéül. Mi nem. De Orbán igen csak beleszól ! És a "nemzetmegosztást" már ott is magas szinten műveli. (hát nem érdekes? Nem gondolkoztak még el az északi-keleti-déli határon kívül élő Magyarok, hogy ezt miért tesz OV.? Ideje lenne ! )
Jó az a Székelyeknek, ha többfelé megosztottak ? Ráadásul mindezt CSAK saját céljaihoz , saját érdekében teszi,- használja ki a határon túliakat. És ezt észre sem veszik ?? . Ha nem vették még észre ,- eszköznek kellenek !!!! (dividee et impera).
Mivel én (MI) nem akarom(juk) megválasztani Önök helyett, hogy ""milyen méretű-színű-fazonú cipőt viseljenek,- ezért nekem(ünk) se akarja megmondani 1000 kilóméterről senki ugyanezt ! Majd ha a TERHEKET EGYENLŐEN OSZTJÁK EL MINDEN BELESZÓLÁSI JOGGAL BÍRÓ EMBERKE VÁLLAIN,- majd akkor lesz jogos. Egyébként tanácsait megköszönve, azt szeretném inkább a határon túli ,- magukat magyarnak (is) vallóktól megtudni, hogy ott, náluk, nekik milyen gondokkal-problémákkal kell nap mint nap megküzdeni.
Itt. a sajátomat, sajátunkat tudjuk mi. (még ha vannak még Vikik.)
Ott az internet. Szabadon tájékozódhatnak,- nem?
Egyébként szívesen megválna az ország ma már szeretett VEZÉRÉTŐL.

Válasz

Fülöp József üzente 12 éve

Gyenge András nemzettársamnak. Már előttem ís igen-igen valoságosan jellemeztek eszmefutatásaid miatt.Ezt már feleslegesnek tartom én ís így tegyem,de természetesen eggyet értek Czihaki Viktoria véleményével,csupán ezt még szeretném kíbővítteni.Ez az utóbbi 22 év, amit Anyaországiak megéltetek,ebből 12 év volt komunista elvekszerinti vezetés,de a Horn Gy 4-évét lezsámitom,mert nem volt annyira durva,de a pápai kölyök,embertelen komunista modra viselkedett a nemzettel,ugy a határon kívüliekkel,mint az Anyaországiakkal.A komunista elv az 1917 ota bizonyitott,csak az ellenzőkkel járok nem ísmerik el.A sok nyugdijas a mainapig azt gondolja,hogy a KGST orzságok most ís előjogokat biztosittanak a Magyarországnak,amit 1956-ban harcoltak kí a komunista elvet nemtürő lakosság,hát ez már lejárt,bekellene látni,most a munkája után kellene megéljen az ország,nem a hazug elvek alapján.Azok akikben magyar vér folyik,és hüek az emberi mivoltukhoz,és a nemzet tulajdonságaihoz Orbánnqal hasonlóképpen gondolkodnak,őssze fognak,hogy közösen taszitcsák kí az országot a slamasztikából,amit hazugság,lopás árán jutattak ide.Minden Anyaországi nyugdijasfigyelmébe ajánlom az összetartást.Dióhéjban ezt kívántam leírni.Minden jóhiszemü becsületes nemzettársamnak eggy szebb, boldogabb jővőt kívánok!!!

Válasz

Szatmáriné Joó Mária üzente 12 éve

Köszönöm ! Gazdagabb lettem egy éménnyel ! jó lenne több ilyet látni hallani . Üdvözletem !

Válasz

Szömöreiné Huszár Erzsébet üzente 12 éve

Sajnos nem csodálkozom hogy a mostani fiatalok ezt a kérdést teszik fel.
Hogy miért? Mert nem hallanak mást csak ezt TV- ben rádióban, újságban
is csak ezt szajkózzák. Az iskolában is nagyon kiment a divatból hogy
nagyon szép " néha siralmas " történelmünk van. Nagyon okos, tanult
gyerekeink vannak és rájuk kellene bízni hogy mit hisznek el vagy miben
kételkednek. Nem kellene beléjük nevelni / tanítani a gyűlöletet.

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Viktória ! Látom filozófiából doktorált! Ott is talál, ahol nincs. Amiben nincs logika,- ott azt hiába keresi. DE!
Aki megtalálja, az pont olyan. Logikátlan.
Hölgyeknek szépet,- kedveset, vagy semmit. Most inkább semmit.

Válasz

czihaki viktoria üzente 12 éve

A kérdés azért nem értelmetlen és nem logikátlan, mert az emberek tudatába ez fészkelte be magát a kilátástalan helyzete miatt amibe nagyon sokan kerültek. De ez fogalmazódik meg az unokám korosztályának gondolataikban is, amikor a jövőjüket szeretnék jobban látni...

De válaszolni nem lehet csak két mondatban mert ennek szerteágazó okozatai vannak és számtalan jövőbeni változtatást tesz szükségessé amit igyekeztem megfogalmazni, összevonni a blogomba ime a blog egy fejezete; 50.f. Amit nem értenek sokan... - Tervszerűen–nyitottan-egyszerűen ..

Te pedig András egy faragatlan tuskó vagy, kiemelt soraidból ítélve--"És utána buta, "parasztvakító" kérdéseit már nem is kell feltennie. (Kérdései alapján ismerszik meg az ember!- " --mennyire igaz amit írtál tényleg egy bunkó vagy.

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Nagy Miklós Úr.
Kérdése teljesen logikátlan. Mikor a logikát keresi,- AKKOR POLITIKAI ÉRZÉSEIT,- ELLENÉRZÉSEIT SZÍVESKEDJEN FÉLRERAKNI. Mert ez esetben kérdése nem ész alapú, hanem ÉRZELEM alapú.
Az ész alapú gondolatokban lehet logikát keresni. Az érzelemben NINCSEN LOGIKA. Ott első-másod...és utolsó sorban is az érzelem áll előtérben. Úgy látom, érzelmei miatt politikai látóköre horizontálisan, és vertikálisan is nagyon korlátozott. A 0-hoz konvergál,- hogy ezzel a matematikai kifejezéssel finoman megfogalmazhassam a tényállást.
Ha VIZSGÁLÓDNI AKAR,- ÖN, ÉS BÁRKI, akkor ezt az egész 21-22 évet (1999-2011) kell mérlegre tenni,- ha csak nem különösebben pártszimpátiából teszi valaki. Úgy meg mi a fészkes fenének? Csak felesleges léggömbhámozás,(ha így nem érthető, tudom vulgárisabban is leírni).
Már az a hírhedt öszödi beszéd, melynek szerintem Ön csak azt a pár mondatát ismeri, amit az akkori politika érdek ISMERTTÉ AKART TENNI,- már abban az 1999-óta eltelt időszak MINDEN POLITIKÁSÁNAK A MINŐSÍTÉSE BENNE VOLT ! ( megtalálhatja a TELJES szöveget is, ha akarja. Aztán ha érti, jó, ha nem, nekem akkor is jó.) - Egyébként jó, ha emlékezetében tartja a hazudozással kapcsolatosa azt,- hogy BÍRÓSÁGI VÉGZÉS-ÍTÉLET ALAPJÁN csak OV.- nak van papírja arról, hogy hazug ember.
Részletes vizsgálódásához minden szükséges adatot, grafikont, táblázatot- értékelést megtalál a neten. Csak keresni kell, megfelelő helyen, és keresőszavakkal.
Elég nagy kisfiú már, remélem önállóan is elboldogul. És utána buta, "parasztvakító" kérdéseit már nem is kell feltennie. (Kérdései alapján ismerszik meg az ember!- Önnek még gyakorolnia kell ahhoz, hogy "csak "a Szógyártói szintet elérje.- mert ő már kérdéseiben sem mond igazat,- ha jól odafigyelünk, észrevehetjük).

Válasz

Szömöreiné Huszár Erzsébet üzente 12 éve

Ez egy nagyon érdekes kérdés és esetleg nem 8 évet
hanem 12 évet nézünk? Vagy nem így lenne igazságos?

Válasz