[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Így igaz !

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

köszönjük pontosan .

Válasz

Erdei Lászlóné Anikó üzente 12 éve

Egyetértek ezzel a cikkel is.Teljesen átgondolatlan, minden szakmai hozzáértést, és emberséget nélkülöző törvényi javaslatokról hallok, a már megszerzett jogok elvételéről,amihez többségünk teljesen törvényesen jutott.Módosítani utólag és visszamenőleg csak a törvénytelen dolgokat lehet. Azt viszont soha nem szavazták meg a Parlamentben,hogy a PARLAMENTI KÉPVISELŐ AZONNAL VISSZAHÍVHATÓ LEGYEN,ha történetesen kiderül,hogy nem csinál semmit a választókörzetében élők érdekében, vagy ne adj isten köztörvényes bűnöző. Ez utóbbiakat védi a saját maguk által megszavazott , és felelősségre vonás alól is mentességet biztosító törvény.Még senki nem terjesztette elő ezek azonnali módosítását? Mégis hogyan gondolják?

Válasz

Bujtor Gyöngyi üzente 12 éve

Kedves Géza!
Írásának utolsó két sorával egyetértek (természetesen az előtte írtakkal is!), ugyanakkor annak ellent is kell mondanom. Emlékeztetni szeretnék a 2006-2010. években történtekre, amikor a Orbán minden eszközt megragadott annak érdekében, hogy véget vessen az MSZP által vezetett kormányzásnak. Nem sorolom az összeset, de ami a legbotrányosabb volt: mtv székház, Kossuth téri, szinte életvitelszerű tartózkodással egybekötött tüntetések, népszavazások és a többi. Mindez nem volt elég ahhoz, hogy új választások legyenek és az akkor ellenzékhez húzó köztársasági elnök feloszlassa a parlamentet.
Most túl van Orbán az összes hatalomban érdekelt és a hatalmi rendszert befolyásolni tudó személy cseréjén, tehát még az is kétséges, hogy a majdani választási eredmény a valóságot tükrözi-e. Ezért kérdeztem az előző hozzászólásomban, hogy "mi lesz ennek a vége?"

Válasz

Demjén Géza üzente 12 éve

Ez a mocskos banda azt se tudja hogy a munkát mikor kell kezdeni,miből lett a vagyonuk az egészet el kell tőlük lopni mint a magán nyugdíjat ellopták tőlünk sőt még azoktól is akik 1o ezren vannak dollár milliomosok az országban és milliárdosok ,mert ezt tisztességes munkával nem lehet elérni.Mert ezek az ország érdekét ,hogy talpra álljon nagy ívben leszarják csak nekik jó legyen ettől a birka néptől meg azt csinál amit akar,össze kell fognunk és az utcára vonulni a többi tüntető mellé mert ezeket csak így tudjuk hatalomból elűzni,és nem hagyni a Nemzet ellen bűntettet hajtsanak végre.

Válasz

Bujtor Gyöngyi üzente 12 éve

Amit ezek csinálnak, már szadizmus. A nyomorgókat méginkább nyomorítani, amíg el nem pusztul. Hitler vallási alapon tisztogatott, ezek pedig úgy, ahogy Lázár is mondta, mindenki annyit ér ... Aki pedig nem ér annyit mint az ő mércéjük, az pusztuljon. A rokkanttól a rokkantságiját, nyugdíjastól a nyugdíját, a hajléktalantól az "otthonát"(aluljáró), a betegtől a gyógyszerét, a közalkalmazottól a munkáját, politikai ellenfeleinek tisztességét és szabadságát, és így tovább ...
Amit meghagy: gazdagok adókedvezményét és vagyonát, fidesz kiemelt támogatóinak és besúgóinak ad: munkát, támogatást, kedvezményt.
Felmerül a kérdés: mi lesz ennek a vége? Meddig tűr a nép?

Válasz

Palotai János üzente 12 éve

Nem is olyan nagy dolog ez a ki zsákmányolás. Igaz, hogy csak egy haszna van. Megtanulják fideszes szavazók, hogy a többivel együtt ők is vödörbe kerültek. El hitték talán, hogy mert fideszre szavaznak nekik kiváltság jár? Majd most fidesz megtanítja saját szavazóival, hogy nem addig a.Abban azért bízom,hogy lesz annyi szégyen érzet bennük, hogy ősszel vagy tavasszal az urnáktól nagyon messze maradnak.

Válasz

Sebő Géza Zoltán üzente 12 éve

A környezetemben éppen most mondtak föl egy ismerősömnek, akinek 41 év munkaviszonya van és 59 éves. Vele most mi legyen??? Hová veszik fel? Hol dolgozzon, mert szeretne. Ez Nógrád megyében van! Ő is a Fideszre szavazott, de most már köp egyet ha meglátja a TV-ben. Ez a kormány és pribékjei tudják hogy mit és miről is beszélnek? Aki tud és lenne hol az szívesen dolgozna, nem olyanok mint Ők, akik csak a pénzért és a szavazógomb nyomkodásáért járnak a parlamentbe. Ha ezek kibuknak a parlamenti védőháló alól, Őket kell majd számonkérni a NÉPNYÚZÁSÉRT!!! Ők miiliókat, - de nem pénzt, hanem EMBEREKET - tettek tönkre! Ez már nem mérhető pénzzel, ez a Nemzet elleni bűntett!!!

Válasz

Pribitek József üzente 12 éve

Nincs munkája erős,egészséges,30éves fiataloknak ! Lesz a beteg rokkant embereknek ?Felelőtlen nem hozzáértő,kapkodó,meggondolatlan emberek irányítják az országunkat !

Válasz

Burjánné Ari üzente 12 éve

Igazad van,de sajnos hiába lázongunk.Gyűlöletes banda ül a kormányban,harácsolnak,lopnak és megölik az embereket.Közben pedig ájtatosan azt beszélik,hogy Orbán a megváltó. Emlékeztek Rákosi Mátyásra? A nagyszüleim mindig suttogva beszéltek róla,mikor kicsi voltam.Meg fogjuk érni,hogy a lesötétített autókban elhurcolnak bennünket.Már a takarékbetétekre is szemet vetett,jó lesz figyelni.Mocskos sakál banda!

Válasz

Molnár Jutka üzente 12 éve

Ilyen mocskos alakulatot még nem hordott a hátán a Föld. Könnyen ugat a Lázár,meg a többi okostojás,mert őnekik már 30-40 évesen meg van alapozva az öreg koruk. Nem számit,hogy nem dolgoztak meg érte,anélkül is milliomosok. És ezek akarják elvenni az olyan 62 éves ember nyugdiját,aki 44 évet húzott le,egy munkahelyen,végig folyamatos 4 műszakban (ez az én férjem) Na és hova megyünk dolgozni 62 évesen??? Ha meg nem dolgozunk,kapjuk a szociális járadékot, amiből éhen lehet halni. Ezt nem hiszem el,hogy ezt meg lehet csinálni. Akkor ez volt a törvény,nyilván azért mehettünk el nyugdijba. Ezek a mocskok mindent viszamenőlegesen akarnak elvenni. De arról nem pofáznak,hogy aSzijjártó még mindig kapja a milliókat, (ami nem járna) mert még nem értek rá törvényt hozni rá. Na ez sem semmi!! Szerintetek ez a nép akarat?? Ahogy vezíííírünk szokta emlegetni. Na most pofázzanak a fülkeforradalmár nyuggerek!! Ezt akartátok???

Válasz

hildebrand katalin üzente 12 éve

Kedves Sándor, nagyon egyetértek Önnel, csak a helyesírással van gondom: a harmadik sor utolsó szavától számított negyedik negyedik szó két g.-vel írandó!!!! Ez humor akar lenni!!!, de sajnos a Fidesz komolyan gondolja két g.-vel.

Válasz

Sebestyén Miklósné üzente 12 éve

Nem létezik. Itt márt csak Orbán királyság van. Legalább is ez lehet le szűrni minden mozzanatból. Nincs apelláta semmi ellen ahogy a fénylő csillagunk ki talál valamit éjjel álmában majd rögtön papírra veti(ezt ő nyilatkozta) az azonnalihatállyal törvény erőre emelkedett. Ezt akarta 2.7 millió agyament barom és ezért a csendes többségnek is szenvedni kell. Persze a csendes többség keze is benne van., mert meg lehetett volna fordítani a választási eredményeket, de a kényelem az nagy úr. Most van a cumi ideje. Jól írja le minden el fog következni amit írt. Azt csinálnak amit akarnak, lehet elégedetlenkedni pofázni attól nem változik semmi. Ami a tetves Eut illeti azok nem fognak ránk figyelni, mert összemosnak Orbánnal, és mint tudjuk ott is bemutatkozott már rendesen. Amíg ez a pojáca és tetves bandája ül a trónon addig csak napról napra rosszabb lesz.

Válasz

juhász nagy sándor üzente 12 éve

A Magyar állam már mint olyan nem létezik??Itt mindenki Orbán Viktor cselédje ??vagy felügyelete alá tartozó személy.A Tetves EURÓPA unió hol van ???Holnap már kimondják az iskolai bizonyítvány semmire sem jó,mindenki segmunkás lesz ,a házasságkötések érvénytelenek lesznek, a lakás vásárlások érvénytelenek lesznek minden ház a fideszé lesz:: Nincsenek törvények amelyek a stabil állam alapjai??Egy már törvényesen megszerzett jogot elvenni az egyenlő a feudal rabló lovag világgal.
Fájó,de törvényes lenne,ha azt mondja holnaptól ez és ez a törvény,de azt ,hogy évekre visszamenőleges jogokat egyszerűen megsemmisít,ez a legvéresebb Sztálini diktatúrára mutat.

Válasz

Bujtor Gyöngyi üzente 12 éve

Úgy látszik nem térnek észhez, mindenáron visszamenőleges törvénykezést akarnak alkalmazni. A nyugdíj jogszabályok visszamenőleges hatályú megszüntetését hajtanák ezzel végre.

Válasz