Gyenge András üzente 12 éve

EGYÁLTALÁN NEM TARTOZIK A TÉMAKÖRHÖZ ! Ezért nagyon nem szívesen reagálok ! Az sem tartozik ide, amit egy hete beírt !
Hölgyem ! Amibe beleszólt,- anno,- ahhoz aztán igazán semmiköze nem volt, és most sincs- csak éppen bele...... (piszkított),- anélkül, hogy halvány kisegítő pótsegéd fogalma is lett volna, hogy mibe avatkozik bele,-milyen előzmények voltak vala anno...... Mivel a régebbi előzményeket NEM ismeri ! (nem ismerheti)
Absolute !...ismerős?
Remélem elfogadja, hogy az itt véleményt nyilvánító 60-80 évesek már felnőttek.
Ebből kifolyólag ha akarják-és tudják,- akkor megalapozott (!) álláspontjukat megvédik.
Úgy gondolom, nem szorulnak az Ön védelmére.
Amennyiben Ön úgy gondolja, hogy igen,- akkor alaposan leminősíti őket. Amit NEM illik!
Elképzelhető lenne az Ön számára, hogy a jövőben csak abba szól bele, - amiben Ön is érdekelt? Már csak a súrlódási felületetek csökkentése, és a témáknál maradások érdekében is....
Ezen kívül : Kinek nem inge,- ne vegye magára ! (mert még a végén passzol?)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Kedves András!

Hát most már velem nem tud a hölgy impertinenskedni, így keres egy új áldozatot.
Annak, aki neki ellent mer mondani, soha nem lesz nyugta, mert csak egy igazság lehet, az övé.
Legjobb, ha ignorálja.

Válasz

Barótfi Edit üzente 12 éve

És Ön?

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Akkor miért tetszik hablatyolni?

Válasz

Barótfi Edit üzente 12 éve

Uram! Az ilyen jellegű értelmetlen hablatyok nem érvek, és nem cáfolatok. Amiket én írtam, az ok nem érvek, hanem tények. Amelyeket elég nehéz cáfolni, csak az előzményeket kell valakinek elolvasni.

Válasz

Szabó Pál üzente 12 éve

Kedves Dr.Bakai Borbála!!
Írásával Csaba Lászlóval kapcsolatban teljes mértékben egyet értek!! Sőt elolvasva az egész írását,mindenben igaza van.Bár lehet hogy ezt Ön!ármánykodásnak,veszi! Mivel előző írásaimban igencsak az Orbán kormányt, pártoltam.Sok dologban most is egyet étek velük,
de Csaba Lászlót tisztelem!!és egyet értek vele a gazdasági politikáját illetően!
Igencsak egy nagy tudású ember!!

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Kedves Barótfi Edit !
Vitatkozni CSAK AZZAL LEHET, akinek vannak érvei.
Aki(k) hosszú idő óta csak - mint a szajkó- hadarják a semmit, -azokkal miről lehetne vitatkozni?
Mondandójuk cáfolatát meg sem hallva-értve, ismétlik a " szógyártó-ha-kérdez-sem-igaz-péteri " sablonszövegeket.
A semmiről ?? ( azt úgy hívják,- barátnői csacsogás...) Igaz, az is egy kategória.

Válasz

Barótfi Edit üzente 12 éve

Minden sorával megerősíti bennem a felismerést, hogy a köztudattal ellentétben, a bölcsesség, a megfontoltság, de leginkább a vitastílus semmit sem javul az idő múlásával, sőt!

Válasz

Barótfi Edit üzente 12 éve

Teljesen egyetértek! Ébredjetek fel magyarok végre! A skálán nem csak Orbán-imádat vagy Gyurcsány-imádat létezik, vagy épp az ellenkezője. Ami pedig az elvesztegetett 8 évet illeti, az Orbán kormány is pont annyit fog elvesztegetni (remélem) és abból már négy év eltelt korábban. Orbán soha el nem múló hálával tartozik az MSzP-nek, mert ha ők nem tesznek meg mindent a romlásért, Orbánék nem jutottak volna hatalomra. Lehet készíteni a vizes borogatást az ébredés utáni fejfájás kezelésére!

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Jenő úr !
Amit itt ír, AKKORA MARHASÁG, mint az előző írásai. Most is CSAK a butaságát bizonyítgatja! HA A BUTASÁG NÖVEKEDÉSI HORMON LENNE, -ön ülve nyalhatná a holdat !
És ez a duma IS csak KÖLCSÖNZÖTT! ! Mondja,- saját szöveg,-mondjuk észérvekkel alátámasztva- az nincs???
Ennyi telik csak?? Egyébként Izsákon vannak ismerőseim IS ! Hát mit is mondjak? -inkább semmit.......
Aki,- mint ön,- sosem ad érvekkel alátámasztott és konkrétumokkal megtámogatott választ semmire,- ráadásul HALVÁNY KISEGÍTŐ PÓTSEGÉD FOGALMA SINCS ARRÓL, HOGY KI IS AZ A CSABA LÁSZLÓ professzor,- csak úgy lemarhaságozza írását,- hát az ilyen ember még egyéb aljasságokra is képes. És ha jól emlékszem a t9örténelemre, Izsák környékén a múlt században elég sok aljas dolog történt....
Lehet, -hogy ragályos ?

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 12 éve

Bajnóczi!
Ha valakinek ébredni kellene az ön.Csaba László professzor úr közismerten jobboldali beállítottságú közgazdász aki mindig is a Fideszt támogatta.Hogy Gyurcsány imádó lenne?Látszik ,hogy az orrán nem lát túl csak a szajkózott népbutító szöveget ismeri.Ha nem tévedek Önnek többen konkrét kérdéseket tettünk fel korábban arra nem válaszolt ugye,csak ilyen általános butaságokat tud szajkózni.Jellemző az Orbán imádókra nem látnak túl az orrukon.Ha Orbán okos lenne hallgatna a megalapozott bírálatokra.Hallott már a Salamoni bölcsességekről az Ótestamentumból?":Aki szívesen veszi az intelmet az szeret tanulni,aki haragszik hogyha dorgálják az buta,"" A bolond egyenesnek véli útját,az okos ember hallgat a tanácsra".Vagy úgy gondolja Ön is,hogy tévedhetetlenül okos Orbán?Vagy a 160 négyzetméteres irodában az iroda méretéhez igazodó kolosszális ötletei támadnak?Még hogy tisztelet ,hogy vállalta a kormányzást?Majd meg döglött a hatalomért,egy beteges hatalomimádó akit az ország sorsa a legkevésbé érdekel.Ha annyira érdekelte volna ahogy Ön hiszi kész programjuk lett volna nem csak ötletek halmaza amibe belepusztul az ország.No de kár minden szóért az ilyen agymosott emberek
képtelenek reálisan gondolkodni

Válasz

Bajnóczi Jenő üzente 12 éve

Hál Istennek egy újabb marhasággal etetik az igen hiszékeny és befolyásolható magyar embereket! Nyolc esztendő veszett el, amíg az MSZP volt a kormányzó párt. Sajnos ezt az elvesztegetett időt nagyon nehéz lesz helyre állítani. Tisztelet övezze az Orbán Kormányt, mert vállalta a lehetetlent,és visszairányítja országunkat a helyes mederbe!! Csak ne lennének ezek a hátramozdító erők, melyek hisznek még Gyurcsányban, és fennen dicsőítik a magyarok kárára. Ébredj magyar, le a Gyurcsány, és társai romboló politikájával!

Válasz