Kerék Tibor üzente 12 éve

Érdekes, hogy jobboldali beíróinknak csak a gyalázkodásra futja képességükből. Tényeket nem tudnak felhozni üdvöskéjük 13 havi dilettáns tombolásának védelmében. A kormány hülyeségeinek felsorolása már korábban is téma volt. Hónapok óta kérem. hogy "tisztelt" jobbos beírogatók legalább egy olyan intézkedést soroljanak fel amelyet ez a kormány a kisemberek, vagy a nyugdíjasok (az ő fogalmuk szerint PANELPROLIK és NYUGGEREK) érdekében hozott. Sajnos még egyet sem kaptam. Lehet, hogy nincs is ilyen???

Válasz

Jánosné Daragó üzente 12 éve

Ön okos ember!!!!! Gratulálok............

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Kedves Szepesi Zoltánné ! A Networkon megszámlálhatatlanul sok klub van ! Olyanok is, amit itt hiányol....Sőt, akár saját klubja is lehet !Cak a megfelelő egérkezelés kérdése az egész....
Egy nyugdíjasnak,- ha már van egy kis élettapasztalat, akkor azt nem árt mondjuk megosztani,- reklámújságot meg bedobálják a ládákba, abból meg lehet tudni, mi-hol olcsóbb. A cikkek meg tényleg tényszerűek.

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 12 éve

Kedves Kati!
Igen ez NYUGDÍJAS KLUB,és olyan témákról esik szó,amit a nyugdíjas társak indítanak,hozzászólásra érdemesnek tartanak.Mindenkinek szabad a vásár,olyan témát indít,amit érdemesnek tar,olyan cikket tesz fel amit akar.Senki nem korlátoz senkit.Tényszerű cikkeket kérsz,a feltett cikkek nagyon is tényszerűek legyen szó nyugdíjról,gyógyszerárról vagy vírtuális túráról stb.Javasolom indíts újszerű ,neked tetsző fórumtémát,vagy tegyél fel neked tetsző cikkeket.Akit politikai kérdés nem érdekel egyszerű:katt és már ott sincs.

Válasz

Szepesi Zoltánné üzente 12 éve

Kedves Elvtársak, Elvtársnők!
Kedves Hölgyeim és Uraim, Barátaim!
Mindenki kedve szerint válasszon a megszólításból.
Ennek a klubnak a neve NYUGDÍJAS KLUB. Hiába olvasgatom a cikkeket, hozzászólásokat, csak a politikáról szólnak. A jobboldali a közép és a baloldali gyalázkodást, köpködést, sértegetést olvasom.
Ébresztő emberek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A mindenkori hatalomnak ez az eszköze arra, hogy az általa elkövetett hibákról elterelje a figyelmünket. " oszd meg és uralkodj"
Hagyjuk magunkat olcsó szólamokkal befolyásolni, egymásnak ugrasztani, főleg a választásokat megelőzően.
Társadalmi igazságtalanságok mindig voltak, vannak és lesznek is, DE olyan rövid az életünk. Miért nem a szépről, a jóról, az unokákról, a főzésről, kertészkedésről, kirándulásról beszélgetünk.
A gyűlölet gyűlöletet szül és megmérgez mindent maga körül.
Ha továbbra is politikai adok-kapok hozzászólásokat szeretnétek, miért nem nevezitek át Pl. POLITIKAI VITAFÓRUMRA, persze akkor érveket kellene felsorolni és nem vagdalkozni.
Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc is nagyon rendes emberek, családapák, de ha politikáról van szó "egyik kutya, másik eb". Hagyjuk a mocskolódást a parlamentre.
Tényszerű cikkek kellenének a nyugdíjváltozásról, a gyógyszerár változásról stb. Ki, mit , hol talált olcsóbban, hol lesznek elérhető árú programok, ki milyen kirándulóhelyet fedezett fel stb. Üdv. Kati

Válasz

Sebestyén Miklósné üzente 12 éve

Lehet, hogy magának nem kell a gyurcsány, de sokunknak kell! Ezt nem maga és a hasonló agymosott fogja el dönteni. Nyaljanak nyugodtan az IGAZMONDÓ Viktornak és biztosan majd meg fogja érni Ha nem akkor tévedtek. Őszintén remélem, hogy a cikk utolsó mondata igaz lesz. Sokunk kívánságát fogja valóra váltani.

Válasz

Barótfi Edit üzente 12 éve

Lehet,hogy azok vagyunk! Vagy Petráné érzelműnek kellene lennie a világnak?!

Válasz

Barótfi Edit üzente 12 éve

Igen, ha valaki képes három szóból álló meghatározást megtanulni.

Válasz

Barótfi Edit üzente 12 éve

Igaza van! Sokkal kellemesebb amikor O.V. és "munkatársai" hazudnak. Persze csak annak, akinek lehet. Belátom, a korral romlik az emlékezőképesség, azonban sebaj! Amiről el tetszenek feledkezni az első uralomról, az majd most, másodszorra kamatostól visszatér! Csak aztán majd ne tessenek panaszkodni kedves "nyugger" (elnevezés a Fidesztől) sorstársaink, és főként ne tessenek megint Gyurcsányra hivatkozni! Mellesleg ez a vérbenforgó szemekkel előadott vélemény az igazán magyarellenes!

Válasz

Barótfi Edit üzente 12 éve

Komolyan mondom, vérfagyasztó, ahogyan egy paranoiás személyiség és a genetikai selejtből álló bandája mindent felszámol ami még a "zembereknek" azt az érzést adta, hogy tényleg emberek. De bármilyen közönyösen nézi is a sok tanulatlan, szűklátókörű polgár a rombolást, egyszer vége lesz. És akkor vajon kit fognak hibáztatni a rossz emlékezetükért?

Válasz

Kozma Sándorné Irén üzente 12 éve

FÁJ AZ IGASZSÁG AKKOR NEKED NAGYON JÓ SOROD LEHET NEM ÚGY MINT SOK EMBERNEK AKITŐL NEM CSAK AZ OTTHONÁT DE A MUNKÁJÁT IS ELVETTÉK ÉS HAJLÉKTALANKÉT TENGETI AZ ÉLETÉT HA ANNAK LEHET NEVEZNI EZ A DEMOKRÁCIA A KÉPVISELÖKNEK DUPLA FIZETÉS A MÁSIK EMBER MEG ÉHEZIK

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

Bajnóczi Úr ! Az észhez térés jó ötlet ! Mindjárt el is lehet kezdeni ! Nem volt Ön akkor már kisgyerek, talán már hallott is róla, hogy jelenleg KI AZ, AKINEK HIVATALOS,- BÍRÓSÁGI ÍTÉLETTEL, ÉS PECSÉTTEL ELLÁTOTT PAPÍRJA VAN ARRÓL, HOGY HAZUG EMBER ? ??
Nos, ugyan ki lehet ez a miniszterelnök? Nem talált ! ORBÁN VIKTORRÓL VAN SZÓ !!! Csak, és csak egyedül neki van ilyen papírja ! ( Volt ugye az a megfigyelési ügy, ami akkora hazugság volt,- mint a Himalája !)
Igen ! NEM KELL A HAZUDOZÁS ! Már 13 hónapja mást sem hallunk ! ( a senki sem jár rosszultól, a megtámadták hazánkat, a "sikeres" , és hazug média tv. fordításon keresztül a "nemzeti" konzultációig ! - Persze,- most kecelen hivatalosan lehet csinálni a mérgező pálinkát Is( akár fagyállóból is ),- meg a bort is! Nos, NEM AZÉRT, MERT JÓ,- hanem azért, hogy az Önhöz hasonló gondolkodásúak kapjanak valamit....
Vagy talán a múlt ciklusban Önhöz is bejáratos volt keceli látogatásai alkalmával a belügyér Úr ? Ön is benne volt a csapatban ? Azt ne mondja, hogy nem is járt a Pintér Kecelen,- mert Ő nem látta magát !

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 12 éve

Kedves Bajnóczi Jenő!
Ha szabadna kérnem lenne szíves kifejteni,hogy mi a cikkben a magyarellenes?Én ilyet nem olvastam.Talán az,hogy nevén nevezi azokat a vérlázító intézkedéseket,amelyeket ez a kormány egy éves regnálása alatt hozott?Cáfolja ha nem igazak!Lehet hogy önnek nem kell baloldali politizálás,-ezt tudomásul is veszem-ettől függetlenül sokan nem így gondoljuk,és attól még legalább olyan jó magyarnak tartjuk magunkat,mint ön,hanem jobbnak.Természetesen attól,hogy valaki baloldali beállítottságú nem feltétlenül Gyurcsány párti is de azt mindenesetre minden demokrata elutasítja,hogy bárkivel szemben is látszatpereket folytassanak le tartozzon bármely politikai oldalhoz.Jó lenne ha maga térne észhez és belátná,hogy az emberek sokféleképpen gondolkodnak,sokszínű a társadalom és ez így van rendjén,senkinek sincs joga kizárólagosságot hangoztatni.A különféle politikai irányzatok nem ellenségei egymásnak,csupán ellenfelei ,és szemben a Fidesz állításával,nem megsemmisíteni,csupán legyőzni kell őket..Győzzön a jobbik a 4 évenkénti választáson,így volna rendjén.A hiba hiba, a bűn bűn,a hazugság hazugság bárki követi is el,igaz,hogy a Fidesz hívek úgy gondolják csak mások bűne bűn,lásd pl.: Meggyes Tamás Esztergom ex polgármesterének viselt dolgait..Ami a hazugságot illeti a Fidesznek sem kell a szomszédba menni,mert csak akkor mondanak igazat,ha megtévednek.Nagyon sokan vannak ebben az országban akiknek ORBÁN ÉS LAKÁJAI hazugságából van elege.Ami pedig mindennek a teteje,hogy nem csak az ország lakosságát etetik,hanem rendre megpróbálják
külfölddel is,nem véletlen,hogy lassan mindenütt kiutálják a magyarokat.
Azt meg engedje meg,hogy mindenki maga döntse el ,hogy melyik pártot akarja elfelejteni.

Válasz

Bajnóczi Jenő üzente 12 éve

Ez a cikk vérlázító! A teljes magyarellenesség tükröződik benne! Mindenki vegye tudomásul, hogy többé nem kell a GYURCSÁNY , ÉS TÁRSAI HAZUDOZÁSAIBÓL!!!
Mindenki térjen észhez és felejtsük az MSZP-t !!!!

Válasz

Kovács Imre üzente 12 éve

Petráné Te drága!! Nem" Komonista" Hanem Baloldali normális gondolkodásu!!!!

Válasz

Gyenge András üzente 12 éve

A Petráné drága valószínűleg összetévesztette a rublikákat a profillapján, és a kora rovarba az IQ-ját tüntette fel....

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Hát igen, helyesírni nem tudnak, de kommunistázni azt igen!
Van ám itt intelligencia!

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 12 éve

Petráné!
Ha már mást nem tud mint rendre le kommunistázni -igazán nem tudom kiket-illene legalább megtanulni hogyan kell írni,mert "komonista" mint olyan nincs.Tudja egyáltalán mit jelent?Van egy gyanúm,hogy fogalma sincs,csak szajkózza gondolkodás nélkül.

Válasz

PETRA Lászlóné Marika üzente 12 éve

Komonista érzelműek vagytok!

Válasz