vida éva üzente 13 éve

Kedves Hozzászólok!
Minden politikus "ma, tegnap, tegnapelőtt és holnap" a saját bendőjét, bankszámláját tartotta, tartja és fogja tartani a legfontosabbnak. Nem az úgy nevezett "NÉPNEK" kell itt a fórumon egymást ócsárolni! Nézzetek körül nyitott szemmel és lássátok meg a valóságot!
Gyermekek halnak éhen, apák lesznek gyilkosok és öngyilkosok, családok lesznek földönfutók, több már a kukából "élő" ember mint a kuka. Az is igaz, hogy aki teheti elmenekül ebből a hontalan hazából. Az urak a politikában egymást marják, mint a vesztett kutyák és azt figyelik, hogy hol lehet a másikba harapni, és marakodnak a koncon, kinek jusson nagyobb falat. A hatalom és a pénz az ő Istenük.
Nagyon aktuálissá vált Arany János :A WALESI BÁRDOK c. költeménye. ----csak egy kis részlet belőle----de az egészet érdemes elolvasni!

"S a nép, az istenadta nép,
Ha oly boldog-e rajt’
Mint akarom, s mint a barom,
Melyet igába hajt? "

Kedves Levelező Társak , sajnos ez a valóság!!!
Üdv:balog jeva

Válasz

Fekete Éva üzente 13 éve

Sajnos ennek a magyar virtuskodásnak amit T. miniszterelnökünk müvel mi mindnyájan isszuk meg a levét, sajnos.Fekete Éva

Válasz

juhász nagy sándor üzente 13 éve

Nem hit...politikus,hanem komoly szakemberek mondják.Az eladósodás a hat párt műve, nem lehet belőlük kiemelni senkit.A Fidesz felelőssége nagyon is benne van az adósodásba,,És ha ilyen rosszul áll az állam,miért is bérel az állam 200 e/hó-ért az államtitkároknak lakást::és nekünk??.

Válasz

juhász nagy sándor üzente 13 éve

Én úgy gondolom,hogy a népnek ez a baja.Ha ma a szívem csücske kilopta az utolsó falatomat is akkor én felcsattanok..ugyan már,ez semmi ezelőtt is loptak..érdekes Magyar betegség.
Én inkább valami megrendelt írást látok..

Válasz

Gyenge András üzente 13 éve

De nagyon fel tetszett húzni az orrát ! a "kisnaccsádnak "! Ez bezony sokkal könnyebb, mint érveket felsorakoztatva, tényeket beírva kiállni az álláspontja, a meggyőződése mellett Békésiné asszony !
A "kis hisztis csajszi" szokott így csinálni csak. Nem nőtt még ki abból a korból eddigre?
És egy kicsit tanulhatna is a Bernadettől , -szerintem kegyedre férne ! De nagyon !

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Egy demokráciában elmondom a véleményem,de Önnel nem vitázom!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Nem az miniszterről beszéltem!!!! Hanem a jóval alatta levő beosztottakról.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Látom nem tudja abbahagyni.
Tudja miért kellett adóságot csinálni? Azért, mert a spekulánsok tönkre akarták tenni országunkat!!!
Ha nem vesznek fel akkor kölcsönt, akkor ma megnézhetnénk magunkat. Ott tartanánk ahol Görögország vagy Portugália ma. Az € árfolyama már közel állt 1:400-hoz.
El tudja képzelni, hogy milyen áremelések lettek volna ebből? Hiszen az üzletekben már jobbára csak német, meg osztrák áru kapható.
Nincstelenek lennénk, de nem abban az értelemben, amire gondol, hanem nem tudnának fizetni az állami alkalmazottaknak, mint pld. a kórházi alkalmazottaknak, a rendőröknek, a kukásoknak, a tűzoltóknak stb., de még a nyugdíjasoknak sem!. Ha most az alkalmazásban állók elmennek máshova dolgozni, mert nem tudnak megélni fizetés nélkül, akkor mi megnézhetjük magunkat.
Kérem Asszonyom, ne itélkezzen, ha nem ismeri a közvetlen okokat.
Egyébként értem én, hogy miért ilyen fusztrált. Talán jobb lenne abba a másik klubba , amelynek szintén tagja, irogatni.

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 13 éve

A hozzászólások igencsak félresiklottak.Arról egy szó sem esett,hogy miniszterelnökünk viselkedése egyre inkább elszigeteli az országot s ez gazdasági szempontból igen hátrányos nekünk.Szomorú.hogy ennyire nincs diplomáciai érzéke,hívei is dögös magatartásnak tartják,hogy mindenkinek odamondogat,Eu-nak .Németországnak,a szomszéd államoknak.Mintha egy nagyhatalom lennénk,aki gazdaságilag senkitől se függ.Akik helyeselik ezt a magatartást belegondoltak,hogy gazdasági helyzetünk főleg a német gazdaságtól függ,miért kell őket sértegetni?Az Eu-tól még mindig többet kapunk,mint adunk.
Akik bírálják Orbánt igenis jogosan teszik.Ennek semmi köze nincs az elmúlt 8 évhez.Ha sok volt is a hiba,de az országot az akkori vezetők nem szigetelték el,vendégül látták őket a Fehér háztól Moszkváig s ezek a látogatások sokat hoztak a konyhára,nem úgy Orbán akivel lassan szóba sem állnak,és ami a szomorú nem fogad el semmi bírálatot
Pedig szívesen ajánlanám a Salamoni bölcsességeket a bibliából.Pl.:"Aki szívesen veszi,ha dorgálják az szeret tanulni,aki haragszik .ha dorgálják az buta"vagy a "Bolond egyenesnek véli útját ,az okos ember hallgat a tanácsra,"
Békési- nének is ezt üzenem.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Ez oda-vissza alapon működik,mert most pedig ők nem vesznek részt a PARLAMENT munkájában,és eladósították az országot is! Gondoljon az óriási államadósságra!Ezt
nyögi most az ország,mert ezt ki kell fizetni!!!

Válasz

Gyenge András üzente 13 éve

Kedves Bernadette. Az első mondatom igaz hogy nem a Békésinének szól , de a többi annál inkább !!
Kedves Békésiné asszonyság !
Ha lett volna ideje elolvasni amit írtam, talán még a válaszra is futotta volna ! Meg még gondolkozni is ! Ugyebár, az ősszel, és januárban is az a "csúnya" Gyurcsány lopta meg a nyugdíjunkat, ahelyett, hogy még 13-14. havit is adott volna? Van egy kereszt kérdésem : KIK LETTEK MILLIOMOSOK - MILLIÁRDOSOK mint politikusok, és ki , (kik) vették fel úgy a fizetéseiket és számla nélküli költségtérítéseiket, hogy be sem mentek a munkahelyükre , legalább két évig? És mennyi fizetést vett fel Gyurcsány, és Bajnai Gordon ÖSSZESEN ? EZT ELÁRULOM ! Mindösszesen 1 ft.-ot azaz Egyforintot. !
Erre varrjon gombot! Ha tud !, drága Békésiné !

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

A szolgálati autókat minden kormány minisztere stb.igénybe veszi,és vette.Nem is ezzel van baj,hanem a korábban felsoroltakkal.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Nem visz semmire ez az egymásra való mutogatás.
Sorolhatnán még én is, hogy az egyik FIDESZ-es képviselő kétszer kapott ugyanazon munkáért fizetést. Ez már meghaladta a 2 millió Ft-t. Elmondása szerint ezt észre sem vette. Persze, hogy nem, mert már azt sem tudja, hogy mennyi pénze van. Megszámlálhatatlanul sok!!!
Na meg az sem kutya, hogy egy szolgálati kocsiért, amit egyik-másik feneke alá adnak 600.000 -900.000 Ft.-ig terjedő összeget fizetnek havonta. Tudja kinek a pénzéből, az adófizetőkéből.
Óhajt Asszonyom még néhány példát?
Kár, hogy kevés az időm, mert lenne még mit irnom.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Az is benne van az újságokban,rádióban,TV-ben,hogy az elmúlt időszakban mennyi bűncselekmény volt minden területen,PL 50-100 milliós végkielégítések, MÁV botrányok,
visszaélések a FŐVÁROSI ÖNKORMÁNYZATNÁL,HONVÉDSÉGNÉL....stb

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Ezt én is tudom, s ez igaz is, de az is igaz, hogy Orbán V. volt az, aki ezen felháborodott, s megigérte a 13., de még a 14. havi pénzt is, ha hatalomra került.
Hát erre aztán várhatunk!
Ezzt nyilvánosan a TV-ben mondta annak idején. Lehet Asszonyom, hogy Ön ezt nem látta? Az újságokban is benne volt!.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Kedves András!
Nem véletlenül kértem, hogy a hölgy bizonyítsa be, amit mond, mert nem szeretem, ha valaki csak úgy handabandázik, ráadásul mások sértegetésével, s teljesen megalapozatlanul.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

A 13.havi nyugdíjat sem a FIDESZ kormány vette el a nyugdíjasoktól,hanem az előző.

Válasz

Gyenge András üzente 13 éve

Kedves Bernadette ! Szerintem akkor hosszú életű lesz e földön ha derék Békési Lászlóné konkrét és bizonyított tényeit megéri !
Még annyit tennék hozzá , és ezt Békésiné, -az Ön figyelmébe ajánlom (!) _szépen kérném, hogy névvel, és idézett mondattal, mondatokkal szíveskedjék a ""SZIDNI, GYALÁZNI"" állítását is alátámasztani. Mert bár ilyet még nem tett (!), -de én is állíthatom, hogy jóanyámat tetszett gyalázni, szidni ! Ehhez mit tetszik szólani ??
Egyébiránt Ön összekeveri a Gizikét a gőzekével a szezont a fazonnal....
A BÍRÁLAT az nem az amit ön állít !
Én viszont ÁLLÍTOM, hogy minden PÁRT, és azok tagjai- Fanjai legjobb minősítője az, ahogyan a bírálathoz viszonyulnak !
Reagálást igazán nagy tisztelettel, és nyugalommal várom Remélem -megérem !
(Bár gondolom Ön nem szeretné ....)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Kedves Hölgyem!
Mielőtt másokat lopással, csalással stb. gyanúsítgat, megkérdem, hogy be tudje-e ezt bizonyítani, avagy csak azt szajkózza amit imitt-amott hallott. Ha nem tudja bebizonyítani, akkor az rágalmazás, ami büntetendő!!
Ismert az Ön előtt, hogy Orbán úr támogatni akarta a kisvállalkozókat. Tudja mi lett a vége? Pld. majd duplájára megemelte az általunk fizetendő egészségügyi támogatást.
Tudja azt, hogy a nyugdíjasoknak megigérte, nekik nem emelik meg a gáz árát?
Bizony ugyanúgy megemelték, mint bárki másnak.
Tudja azt, hogy 13. havi nyugdíjat igért? Az hol van?
Folytassam?
Várom az Ön által leírt tények bizonyítását!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Miért kell a FIDESZT,és O.Viktort állandóan szidni,gyalázni?Nem ők tették tönkre az országot,nem ők kormányoztak az elmúlt 8 évben,nem ők loptak,csaltak,hazudtak 8 éven
keresztül!Ezek tények!!

Válasz

Jakab Katalin üzente 13 éve

Orbán Viktor egy hatalommániás, eszelős megszállott, egyetlen dolog érdekli, és az Orbán Viktor maga. Teljes egyetértéssel és szomorúan olvasom a véleményeket, de felmerül bennem a kérdés, hogyan kaptak ezek abszolút parlamenti többséget? Van ugyan egy fanatikus tábor, akit a földbe lehet taposni, akkor is "Viktor"-t kiállt, de ezek 59 % -ot tennének ki? Nagyon szomorú napok várnak ránk, nincs olyan politikai erő, amely igazi alternatívát, európai megoldást kínálna.

Válasz

Palotai János üzente 13 éve

Ami azt illeti ,hogy 3-évig a nyakunkon lesznek én nem tenném a rezsdás bökőt a nyakamhoz.Amilyen vehemensek, és hülyék, lehet megteszik azt a szívességet, hogy saját demonstráló rendőreiknek, tűzoltóiknak, vámosaiknak, (a fáma szerint kb 30 ezer fő) akik április .16-ra bejelentették demonstráló szándékukat.Az egy nagy dobás lesz ha a készenléti rendőrséget neki parancsolja a kollégáknak.Vajon lesz-e pintér úr és társai ekkora barom?Mert, hogy szétrombolja a közrendet és közbiztonságot Címeres gazember elődeivel egyetemben az egy dolog.De hogy össze ugrassza őket (és nagy szégyen lesz a készenlétiekre nézve, ha meg is teszik) nyilvánosan ,nem létezik, hogy következmény nélkül maradjon.Akik ennek örülnének, vagy az idegen beavatkozásra ürügyet keressenek páholyból, otthon a tévén nézhetik, mint anno a vezírkar.

Válasz

weppert jános üzente 13 éve

Én nem értem az embereket hogy lehet ilyen kormánynak hinni mikor mindenkit csak hitegetnek BECSAPJÁK. A nagy képüségtöl a gögtöl és saját hasznukat nézik.Saját hibájukat amit elrontottak nem ismerik el

Válasz

Háló Lénárdné üzente 13 éve

Oka lehet /sőt !! / az is ,hogy kijelentette: "nem engedjük, hogy bárki is beleszóljon M.o. ügyeibe" , - beleértve a médiatörvény megvalósítását is......../már csak 1 mondat hiányzott a kijelentéséhez: - AZ ÁLLAM ÉN VAGYOK::::" - hát ezt is jól "elkúrta" !!!!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Döbbenten látom, hogy a háború máshol, a naponta sokasodó halottak száma senkit nem érdekel. Lényeg az, hogy az nem nálunk van, s nem mi vagyunk az áldozatok?

Válasz

Kovács Rozália üzente 13 éve

Ő nem tudja hogy a kisembereknek nem hoz semmi jót,a hülyesége.Ez a csoport eddig legalábbis úgy érzem semmi jót nem hozott nekünk .Sajnos ezt csak mi érezzük mert ők azt hiszik minden jó és szép az irányításuk alatt .Nagyképű az egész társaság ,és a nyakunkon lesznek még 3évig sajnos.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Hát azóta azért már a hibákból tanulni kellett volna valamit.

Válasz

Sebestyén Miklósné üzente 13 éve

Ez ugyan egy nagyon silány össze hasonlítás, de ma mindeki lehet szinész végzettség nélkül. Itt nálunk a feje tetejére állt az egész ország. Ezt hozta a nagy szabadság. Szabadosság lett az eredmény. Ami a felcsúti zsebdiktátort illeti, annyira hülye, hogy képtelen felfogni, hogy vele törlik fel az EU-s székházat, mert ennyi a tekintélye. A marha! Nem volna baj, ha nem rántana magával mindnyájunkat. Majd addig addig ugrál, a szemét tetű, amíg meg elégelik és ide csapnak. El fogy a türelmük és annyi.

Válasz

juhász nagy sándor üzente 13 éve

Kultúr- országban van diplomácia. Nézzétek meg a Római köztársaság végnapjaiban is aki bírta marta..volt a módi. Ma a hűség a párthoz a jelszó.Emlékezzetek csak a Rákosi korszakban is béresből lett az elnök a Tsz-ben.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

A baj az, hogy ma mindenki lehet diplomata, csak legyen annyira ügyes, hogy megválasszák. Emlékszem én még arra, hogy a szocializmusban az egy külön szak volt az egyetemeken, ennek elvégzése nélkül senki nem lehetett diplomata. Ott pld. a viselkedést is a "diplomáciai protokol" címen tanították.
Ma "jobb" világ van, ma ez nem érvényes. Elég nagy baj ez, szerintem.

Válasz

Gyuricza Marika üzente 13 éve

Sajnos igy igaz, mi isszuk meg a levét az alcsuti király modortalan, ki ha nem én viselkedésének. Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy megnézhettem a brüsszeli plenáris ülést.Kikérte magának a nemzet nevében a kritikákat, erre a válasz volt, hogy nem a magar nemzet, hanem a kabinet kapta a jogos kritikát.Érthetetlen a viselkedése, nem egy országvezető politikushoz illik, egyáltalán nem való diplomatának.

Válasz

Gyenge András üzente 13 éve

Kedves Bernadette !
Megpróbáltam a hozzám küldött levelére válaszolni, de valamiért azt az oldal nem engedi.
Véletlenül letiltott? Nem értem... A levelet mentettem, nem ide akarom beilleszteni.
Egyébként NEM bántott meg. Az egészségére meg kérem, vigyázzon, nekünk is hiányozna !

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Kedves András!
Lehet, hogy Svájccal kapcsolatosan igaza van.
Ennek ellenére azt mondom, hogy más ország ügyeibe, akár így, akár úgy, beleavatkozni nem szabad. Különösen nem agresszióval!! Sok ártatlan ember pusztul el a visszásságok miatt. Mint azt egy német internetes újságban is olvastam, nem csak katonai célpontokat bombáztak, hanem egy kórházat is.
Egyébként is teljesen mindegy, emberek az áldozatok!
Hogy merészelnek idegenek Libiában itélkezni? Mi közük hozzá? Ez az ország belügye.
Értem én! Olaj!
A dolgot leegyszerűsítve azt mondom, ha az én, illetve a családom életébe idegen beavatkozna, azért, mert az életvitelem neki - jogosan, jogtalanul - nem tetszik. Azt hiszem én is minden eszközt megragadnék családom, magam megvédése érdekében.
Ma délben a német hirekben a német külügyminiszter embargóra hivta fel az illetékes országokat.
Ha ez megvalósul, akkor az mindenkit érint. A civileket, a gyerekeket, az asszonyokat, öregeket stb. Nem csak a forradalamárokat!
Micsoda dolog ez?
Volt már erre példa Irakban is. Több százezren halltak meg (gyerekek, öregek stb.) azért, mert az embargó miatt nem kapták meg a megfelelő gyógyszer!
Nem folytatom, mert ha így megy még agyvérzést kapok, pedig a kisunokámnak még szüksége van rám.

Válasz

Gyenge András üzente 13 éve

Orbánt a saját módszerével "szopatják" A Viktorunk azonban igen nehezen tanul.....
A Martonyi meg, aki a segélyezést ajánlotta fel, -próbálta "simizni" a dolgokat... sak nehezen megy, mert kisgazdája állandóan ad neki ilyen munkát.
Svájc könnyen zárkózik el....Évszázadok alatt lerakódott milliárdok, mint az évgyűrűk az ősöreg tölgyet,- tartják meg .
Egyenlőre, eddig, és még egy jó darab ideig SOKKAL többet kapunk az Uniótól, min amit nekünk adni kell(ett)
A Baj az, hogy "majmindig" a lehető legrosszabban használtuk fel a pénzeket.
( a majmindig = majommódra, -felét a kajának az is elszórja...)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Pontosan ezek voltak a gondolataim, amikor a március 15-i beszédet hallgattam. Mit mondjak, a hajam égnek állt.
Ami pedig Libiát illeti, katonákat nem küldünk ugyan, de támogatjuk Libia lerohanását, karitativ intézkedésekkel!!???
Szerintem magyarul ez annyit jelent, hogy nagyon sok pénzbe fog ez ennek az országnak kerülni, ami további komoly megszorításokat vonz maga után. Nem elég szegény ez az ország, hát még ez is? Muszáj nekünk minden lében kanálnak lennünk?
Tanulhatnánk Svájctól. Kis ország, kisebb, mint Magyarország, mégsem rohant hanyatt-homlok az EU-ba. Megvolt az okuk rá, na meg az eszük.

Válasz