KISS LÁSZLÓ üzente 13 éve

Lám -lám az Állat világban Egy szerűbb a meg oldás No politika .
Magyarul Honnan Jöttünk Merre Tartunk Ki az okosabb.

Válasz

Gyenge András üzente 13 éve

Igen nagy valószínűséggel feltételezhető, hogy ezek a versszakok NEM véletlenül maradtak ki.
Sajnos nem láttam-hallottam , s így nem is tudom ki mondta "'művészeink" közül el a verset, de szégyelheti magát Ő is, meg aki meghúzta a verset, - az is.

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 13 éve

Bocsánat Géza de ez a szakasz is kimaradt!

Egy ilyen nap vezérsége,
S díjazva van az élet...
Napoleon dicsősége,
Teveled sem cserélek!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Szervusztok!

A március 15-i ünnepségen a Petőfi Sándor: 15-DIK MÁRCIUS, 1848 című versből kimaradt szakaszok.

Hozzászólok: Hm

.


Szabad sajtó!... már ezentul
Nem féltelek, nemzetem,
Szívedben a vér megindul,
S éled a félholt tetem.

.

Ott áll majd a krónikákban
Neved, pesti ifjuság,
A hon a halálórában
Benned lelte orvosát.

.

Míg az országgyülés ott fenn,
Mint szokása régóta,
Csak beszélt nagy sikeretlen:
Itt megkondult az óra!

.

Tettre, ifjak, tettre végre,
Verjük le a lakatot,
Mit sajtónkra, e szentségre,
Istentelen kéz rakott.

.

Válasz

hildebrand katalin üzente 13 éve

Kedves Borbála! Aki nem amnéziás az emlékezik a Fidesz pályafutására. Kezdetben a székházügyig még én is lelkes hivő voltam. Ma azok a rajongói akik annó a plakátjukra ZSIDESZ feliratot pingálltak.
Mire épül a mai lelkes tábor? : HÁT A GYÜLŐLKÖDÉSRE !!!
Ezeket a zembereket az élteti- gondolom a Te környezetedben is van jó néhány aki egész héten árt és bánt és gyülől mindenkit , azt hiszi a hétvégi gyónás és áldozás megtisztitja !
Na ilyenek, meg volt párt titkárok akik a vörös tagkönyveikkel nem érvényesültek, mert ahhoz is hülyék voltak... Sorolhatnám, de ugyis tudod.
Legvégén ott van aJosip Toth és Kaya Ibrahim nevében ELSIMICSKÁZOTT TV, ahol a pogácsafejü / nem tudom milyen izlésficam szerint válogatják őket, de mind lapitott arcú/
bemondógatónő aki szerkesztőként sz..ik az ártatlanság vélelmére, mikor már képtelen ész érveket felhozni, akkor gúnyos félmosolyával igyekszik szitani az örök harci kedvet,

Válasz

Gyenge András üzente 13 éve

Lehet ám, hogy amit mondott, -azt NEM is Ő írta! Ha így van, akkor még annyi fáradtságot sem vett magának, hogy előtte egyszer elolvassa ! A KLAKKOT meg a seggnyalói rendelték, és közpénzből fizették.
Benne van Vikike a 22-es csapdájában, s ezt valószínű tudja is ! (vagy csak érzi). Most ott tipródik a saját maguk dagasztotta dágványban, és NEM veszi észre, hogy azt csak mind mélyebbre dagasztják ! Nehogy a végén még kátránytó legyen belőle, hova az egész ország beragad!
Nem látja, -vagy nem akarja látni, hogy a felvert sár bemocskolja a Magyar népet. Az Angol-Német-Francia stb népek polgárai nemsokára már egyenlőségi jelet tesznek ? OV.=Magyar nép? Hiszen ezt már Őkelme sokadszor kijelentette. Népszónoknak rossz, hordószónoknak még elmegy, ha a hallgatói eleget ittak,-vagy hülye dumával el vannak kábítva, vagy- megfizetve, de jól, mert már ezerötért-kettőezerért sem érdekli az ifjúságot , hogy mit is beszél a szájával.

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 13 éve

Kedves Katalin!
Igazat adok neked,nem az a fő gond ,hogy fizetett tapsolókat fogadtak,hanem az amit mondott.Az Unio soros elnökeként ,az Európai Néppárt elnökeként támadta az Uniót,párhuzamot vonva Bécs,Moszkva és Brüsszel között.Nem normális és nincs aki ezt megmondja neki..Csak azt ki ne találja,hogy ki akarunk lépni az Unióból,milyen sors várna az országra?Egyenlőre még mindig többet kapunk,mint adunk.A németeket is jól megsértette,nem tudom pontosan idézni,de valami ilyent mondott,hogy a nemzeti szocialisták között egy magyar nevet sem találni,ne oktassanak minket.Hogy a hívei józanodnának?Nem tudom elhinni,ezek nem hisznek sem a saját szemüknek,sem a saját fülüknek .Hogy mivel bűvöli el őket fel nem foghatom,mert még csak nem is jó szónok,szabadon beszélni sem tud csak papírról és a mondat első szavát rendre ismétli.

Válasz

hildebrand katalin üzente 13 éve

Kedves András ! Legkisebb gond az, hogy fekete klakk volt.-e,tőlem vastapsolhatnának is, de ami tragikus volt ,hogy Pomádé királyunk úgy megsértödött az Unió-ra ,hogy még saját
táborában is ledöbbentek. Elkeseritő !!! Kórkép a javából amit művel, gőgjében nem látja a térképen most mekkora pötty a mi kis országunk , bárhogy álmodozik nagy Magyar országról, most aztán pláne csak álmodozhat... De mi lesz miből fizetjük vissza az UNIÓ.-s pénzeket, a hiteleket, , miből lesz ipar, mezőgazdaság, piac , munkahely , energia , ,,,, stb
Mikor fogja a letelepedésért biróság elé citálni honfoglaló apáinkat? és lesz.-e klakk hozzá !!!
UI: ma egy igazi rajongója azt mondta , hogy ez a pasi hülyeséget beszélt. Lehet hogy kezdenek gyógyulni ?Bár igy lenne , imádkozzunk , hogy észretérjenek mielőtt teljesen tönkreteszik tönkreteszik ezt a kis országot.

Válasz

Molnár Jutka üzente 13 éve

Undoritónak azt nevezném,amit ön irt kedves Viczián. Azért klub vezető,hogy az ilyen,és hasonló irásokat feltegye,és tudassa velünk, a kedves Mészárosné Margitka! Mi szeretjük őt,önnek pedig nem itt,hanem a viktorja hátsó felénél van a helye.
Bocsánat mindenkitől,de ez a nőt nem tudtam másként lereagálni..

Válasz

Palotai János üzente 13 éve

Hogy őszinte legyek én már teszek arra, hogy ki pénzelte újjonan sült márciusi ifjakat vagy ,hogy milyen magas Viktor lova. Én már csak azt várom valaki ijesze meg már azt a lovat, az sem baj ha Viktor sz@rrá töri magát. Nem fog neki problémát okozni a betegállományi pénz. Ezért nem is aggódnék érte.

Válasz

Sebő Géza Zoltán üzente 13 éve

Szerintem itt az a gond, ki és miért fizette le/ki ezeket az egyetemistákat. Aki látta a videót, hallhatta, hogy a fiatalokat nem érdekelte az Orbán beszéd, csak a zsenpénzzért vállalták. Igenám, de ki fizeti a révészt?? Kinek van/lehet ennyi pénze erre?? Biztos hogy nem egy nyugdíjas klubnak. Aki ezt finanszírozta bővan van mit a tejbe aprítania. Miért nem mondják meg a bőkezű "adakozó nevét", ha ennyire "tiszták". Mert biztos kap(ott) már egy pár jófizető munkát, esetleg abból a pénzből ami megmaradt az új adórendszerből a zsebébe. Ez nyalás a javából a kormányfő felé.
Más, a vezér kereste az esernyőt a felszólalása elött, csak azt felejtették neki megsúgni, hogy "EMBEREK" vannak az ellenzékiek között és nem csőcselék, mint akkor amikor még Ők voltak ellenzékben. Lehett volna szervezni ellentábort, mint ahogy Ők csinálták, de akkor előjöttek volna a terrorelháratók! Álságos volt a szöveg. Sajnálom a vezért, mert minél magasabb lóra ül annál nagyobbat fog esni!

Válasz

Palotai János üzente 13 éve

Hááát Azért megcsinálta mindegyik a maga kis mixét ami azt illeti. Ennek ellenére amondó vagyok egyforma rugóra jár itt mind egyik esze és zsebe. Vajon ki fizeti a révészt kedves Ili?Ha azonban csak olyan szocializmusban termett 7. szilvafás nemesnek tetszik lenni, csoda, hogy nem lát át a narancs sárga ködön. Erre lenne egy javaslatom, vagy legyezgessen maga körül, vagy netán olvasgasson a neten széles tartományban.Legnagyobb tisztelettel.

Válasz

Bujtor Gyöngyi üzente 13 éve

Kedves Viczián Ili!
Meg kell valljam, hogy nem irigylem Önt. Biztosan rendkívül szomorú érzés és csalódottság szembe találni Magát azzal, hogy becsapták azok a vezetők, akikben eddig hitt. Nem akarom még jobban kiábrándítani, de amit itt írt a buszos tömegszállításról sajnos nem teljesen igaz, ugyanis a fidesz lényegesen több alkalommal vitte Budapestre a demonstrációira az embereket. Az MSZP-nek és Gyurcsánynak nem sok alkalma és oka volt eddig rá. Ha egy kicsit elgondolkodik ezen, igazat kell adnia. Természetesen ez csak úgy megy, ha reálisan próbálja nézni a körülötte lévő világot. Sok sikert kívánok hozzá.

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 13 éve

Kedves Viczián Ili!
Mielőtt leírta véleményét,tanácsos lett volna végigolvasni a cikket,akkor tudná,hogy Havasi Bertalan Miniszterelnökségi sajtófőnök és Nagy Anna kormányszóvivő elismerték a tényt,ergo nem annak kell szégyellnie magát aki ide felrakta .Ami pedig a tiszteletet illeti,minden ember annyit kap amennyit érdemel.Szerencse ,hogy az idősek is használják az eszüket és gondolkodnak,
nem borítja agyukat narancssárga köd.Ha valami undorító akkor az az ,amikor hajbókolva,tátott szájjal,gondolkodás nélkül imádják a nagy vezírt.
Különben is szólás szabadság van-még-,mindenki elmondhatja gondolatát,mint Ön is.

Válasz

Viczián Ili üzente 13 éve

Még annyit szeretnék megirni, ennek a létrejöttéért Mészáros Istvánné felelős, mivel
ő nevetve hirdeti magát, hogy a Klubb vezetője, undoritó....

Válasz

Viczián Ili üzente 13 éve

Nagyon jó lett volna, ha ezt fel sem teszik. Mind hazugság a bukott kommunisták nyilatkoznak igy, mert anno Gyursány is ahol beszélt, oda busszal hordták mindig az embereket ez tény és való, de ezt Orbán Viktor nem teszi és a kormány tagjai is. Hatalmas
tömeg van mindig bármilyen rendezvényen van ezzel azt gondolják hogy megalázzák. Szégyelje magát aki ide is felrakta. Már több esetben véleményezték itt a Nyugdijasok
oldalán az Orbán Viktor. Én mikor ide beléptem ugy gondoltam, hogy idősebb emberek
talán tudnak tiszteletet adni, de sajnos nem....szégyelje magát, aki ennek a csoportnak a
vezetője.....

Válasz

Gyenge András üzente 13 éve

Majdnem elfelejtettem a lényeg egy részét ! Régen, aki rendelte a KLAKKOT,- az azt magánpénzből fizette! Ugye ezzel semmi gond, -saját pénze, költse arra, amire akarja...
Ez a tegnapi KLAKK azonban ÁLLAMI PÉNZBŐL, SZÁMLA NÉLKÜL-ÁFA NÉLKÜL - SVARCBA lett kifizetve! /ennyit a fekete-szürke gazdaság elleni küzdelemről.....!/

Válasz

Gyenge András üzente 13 éve

Színházi körökben a fizetett tapsolók réges-régi elnevezése: KLAKK. Akkoriban gazdag üzletemberek, arisztokraták fizettek jó napidíjat a az akkori munkanélküli értelmiség azon részénak, aki rákényszerült erre a csöppet sem dicsőséges tettre, és elment KLAKKOLNI, -valami kis szini növendéknek.
Egész szervezőgárdája volt a klakkok szervezőinek, és az nekik is jó üzlet volt.
Úgy látszik, - bebizonyosodik a mondás: Színház az egész világ.... és a mostani politika is !
A különbség azonban nagy. Akkoriban, és ma is, az megy színházba, aki akar, - és fizet az előadásért, de manapság - nem mindnyájan akarunk színielőadást, de mégis bőségesen megfizettetik velünk azt, hogy politikai gengszterek,""fülkeforradalmárok""nézetik velünk az egyre rosszabb színjátékaikat.
A Binder úr meg hozza a szokásos Fidesz FANOK formáját, - még azt sem hiszi el , amit a hivatalos kormányszóvivő mond,.- mert imádott"istenére" rossz fényt vet.

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 13 éve

dr.Bakai Borbála üzente 10 órája

törlés

Binder Úr!
Ön szerint kicsoda Havasi Bertalan és Nagy Anna?Legalább elolvasná mielőtt kinyitja a száját!

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 13 éve

Binder László üzente 11 órája

felhasználó blokkolása

törlés

Gondolom, valamennyien MSZP-aktivisták, akik ezt állítják. Ez egyébként is köztudottan régóta balliberális szavazatszerző módszer a lumpenproletárság és a cigányság körében. Az MSZP-nél régóta bevált módszer, hogy politikai ellenfeleiket vádolják a saját praktikáikkal, törvénytelenségeikkel. Már illet volna vörös szekfűsen szabadalmaztatni ezeket a módszereket, sokszor bejött nekik 1946.óta. (Azért ebbe az utóbbi 20 évben az SzDSz is besegített).

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 13 éve

Bujtor Gyöngyi üzente 17 órája

felhasználó blokkolása

törlés

Igen, én is olvastam. Így már értem, hogy mi volt az oka annak, hogy a szónokló Orbán Viktor miniszterelnöknek hátat fordítva álltak főleg fiatalok és az előttük lévő tömeget nézték. Ez véleményem szerint magáért beszél. Ha sejtésem nem csal, attól félt a rendezőség, hogy nem lesznek elegen és főleg nem lesz egyöntetű a tetszés nyilvánítás. Jobbnak látták ezek szerint így biztosítani a "kirakatot".
Egyébként szerintem (bár a napnak még nincs vége) ez a békés rendezvény is azt igazolja, hogy a fideszesek "csinálták a műsort" az elmúlt években valamennyi állami rendezvényen, amikor az MSZP-SZDSZ kormány rendezte azokat.
Úgy hallottam, hogy a Hősök terén akart a Gárda eskütételt rendezni, de azt feloszlatta a rendőrség.

Válasz