Demjén Géza üzente 13 éve

Gyurcsány és Orbán urak miért nem az Ország nehéz helyzetével foglalkoznak ,miért egy másra mutogatnak ,mikor nagyon jól tudják ,hogy maguk által jutottunk ide ahol most állunk. Remélem hogy már azzal is el kezdenek foglalkozni mert ami itt megyen az már undoritó a maguk részéről is..!!!

Válasz

Bujtor Gyöngyi üzente 13 éve

Ha a pártok támogatását és a pártokhoz való viszonyulást a szerelemhez hasonlítjuk akkor azt is el kell mondani - mivel az igazsághoz tartozik -, hogy amikor a nagy szerelem valamilyen ok miatt elmúlik nem biztos, hogy szeretetté válik. Lehet belőle megszokásból együttélés, de lehet belőle a csalódottság miatt harag, sőt bosszú is. Visszatérve az eredeti képletre: az MSZP szerintem abban a stádiumban van, amit a választások igazolnak, hogy a csalódottság miatt bosszút álltak a volt hívei közül nagyon sokan. A Fidesz Orbán Viktorral az élen tudja, hogy a dolgok így működnek, ezért volt az első teendője megakadályozni a bosszú lehetőségét, s ha ezen túl van, akkor hozza meg azokat az intézkedéseket, amelyek a bosszút kiválthatják.

Válasz

Palotai János üzente 13 éve

Még annyit azért szeretnék megjegyezni, annak ellenére, hogy valóban a szerelem vak is lehet , de egyszer eljön az idő mikor szeretetté válik, ahol már nem biztos, hogy vak is. Vagy megszűnik és azt mondjuk ,hogy vesszük a kalapot és éljük külön az életünket. Ha úgy vesszük, hogy a pártolók jó része, csak SPAN vagy is pénzért segítők, hát az sem ideális dolog. A vak imádat valóban tökéletesen kifejezi a viszonyulást, mert lehetne akár (eszetlen lihegés is) vakegér,vagy bármilyen vak szóval kezdődő jelző.

Válasz

Palotai János üzente 13 éve

Én egyet értek az ön által leírtakban, abban az esetben persze, ha nem lenne igaz a törvény szerűség, hogy ugyanabba a folyóba kétszer nem léphetünk, még akkor sem ha a meder ugyanaz marad. A másik nem csak az ember, a pártok is követhetnek el hibákat, a legjobb szándékaik ellenére is. Mikor már ugyanazokat a hibákat követik el, de még mint ellenzék is, szerintem ott már nem az elmével, hanem a szándékkal van a gond, ami törvény szerint is "ha ugyan még van hitele ennek a szónak"bűntetendö.Biztos tudja, hogy a csoportosan, szándékosan, (netán aljas szándékkal) szavak azt jelentik, hogy súlyosbító minősítés.És a történések lehet alá is támasztják a minősítés eseteit.

Válasz

Palotai János üzente 13 éve

Kedves Gyöngyi! Ez így működik ám a bal oldalon is. Kormányzásuk idején ott is nagyon eldugta valaki a bölcsek kövét, nem csak a jobb oldalon. Lehet , hogy csak kísértet história mindkét oldalon, no de ennyire hasonló kísértet sztorit ki fene látott még.Lehet, hogy azok az uralmon lévő pártokban jelenlévő fránya ejtőernyősök eldugták a sokszínü köpenyük alá és távoztuk után meg kihajították, hogy ellenzéki munka idején megtalálható legyen?Ami meg a pártok magjait illeti ,mindegyiknek meg van a saját erős eszetlen magja akik jó pénzért miért ne lennének pártolók. Elvégre pénz beszél, kutya ugat, a karaván meg szépen halad, szép hazánk meg le van sz...va.

Válasz

Gyenge András üzente 13 éve

Furcsa dolog az elme,- a hit legtöbbször háttérbe szorítja a józan észt is, valahogyan olyan, mint a szerelem. Aki nagyon akarja párját, pártját szeretni, az még a szeme előtti történéseket sem veszi "észre".... mostanság ezeket FAN-oknak (?) hívják, talán "vakimádat"nak lehetne nevezni a magyar nyelvben.....

Válasz

Bujtor Gyöngyi üzente 13 éve

A Facebook-on olvastam a levélre írt reagálásokból néhány fideszes véleményt. Siralmas, hogy milyen reagálásra képesek. Ezek az elvakult emberek véleményem szerint soha semmit nem fognak elismerni sikerként amit a baloldal ért el, és a vezérük sikertelenségét sem fogják meglátni még akkor sem, ha önmaguknak kell a legnagyobb áldozatot hozni. Ez már a vég ...

Válasz

Molnár Jutka üzente 13 éve

Ez a levél hűen tükrözi a teljes valóságot!! Ki kellene tenni minden nagyszájú fideszes orra elé,mert ez tényleg a valóság. Főként a vezíííííírnek,és csatlósainak kellene elolvasnia. Szerintem nagyon jól tudják ők,csak már miért is ne az ellenkezőjét állitsák?? Hiszen igy tudják az embereket meghülyiteni nem??

Válasz

Gyenge András üzente 13 éve

Az a véletlen bentmaradt 8-as az zárójel ( lenne. Bocs...

Válasz

Gyenge András üzente 13 éve

János ! Talán azért, mert akkor A Gyurcsány F. az összes politikosz közül először, és egyedül IGAZAT mondott, de mind a többi ezt ellene fordította. A POLITIKA már az ókori görögök szerint is a CSALÁS ÉS A HAZUGSÁG MAGASISKOLÁJA. 8 talán mégma is érintik az állt.isk.-i tanulmányokban Arisztotelészt...) És az öszödi szavak az előző 20 évet értékelték, - és nem egyedül azt, -aki mondta azokat.- Ha valaki egészében meghallgatja, és értékeli azt. CSAK amit kihangsúlyoznak ma is, az az a bizonyos pár mondat, a környezetéből kiragadva. Nehéztűzérségi össztűz elől még a bolond is fedezékbe vonul.....

Válasz

Palotai János üzente 13 éve

Egy szerény megjegyzés! Az Öszödi beszéd után Gyurcsány ezzel a beszéddel folytatja, talán Viktornak esélye nem lett volna a királyi székre. Egy kérdés maradt . Miért kellett megvárni, hogy lecsússzunk a lejtőn?

Válasz