Gál Irén üzente 13 éve

András nem baj, de leirtam:) szerintem pedig jó lenne. Mert tudod azért választunk meg min,elnököt, hogy utána kiutáljuk. Ez igy volt, meg igy is lesz, csak a Kádár korm. nem igy volt, mert akkor 1 párt rendszer volt. Nem lenne mit letagdni, mert most, balhé van a Fidesz körül, és az emberek, nyugd. rájöttek, hogy csak a szavazatuk kell, mivel ők vannak a legtöbben, nem az aktiv dolgozók. Majd az jön vissza, hogy én nem őrájuk szavaztam! akkor, hogy lett meg a 2/3-os! Namármost ha név szerint lenne, akkor nem lenne mit letagadni:) A Fidesz szavazóknak kellene eltartani odafönt a kormányt + a fideszes képviselőket + polgármestereket:) Mint irtam 4 év mulva ha csere, Mszp győz, akkor az Mszp szavazók tartsák el a kormányt + a képviselőket + a polgármestereket, Ahogy irod akkor senki nem szavazna! bizony, az előfordulhat. Nem vagyok politizálós tipus, de már az őrületbe kerget, hogy én dolgozok, még sem haladok sehová sem, mert eddig szegény voltam most már koldus leszek, maholnap 6o évesen:(

Válasz

Gyenge András üzente 13 éve

Irénke Drága, ez,- így ahogyan leírtad teljes lehetetlenség, viccnek talán elmegy.
- nem lehet névszerinti szavazólapon szavazni, mert akkor a jó fene se szavazna.
-ebből következően nem is lenne választás. /tudniillik, akkor név szerinti retorzió is lenne.
Abszolút korrekt választások csak akkor lennének, ha a szavazólapokat egy olyan rendszer dolgozná fel, mint a Szterencsejáték Zrt lottó rendszere.
A beixelt szavazólapot a fülkében a szavazó betenné a szkennerbe, és az Országos Választási Bizottság szerverében rögtön belekerülne a szavazat.
Amint kijött a scannerből, egy iratmegsemmisítő azonnal ledarálná.
A rendszer müködését minden párt élőben a képernyőkön ellenőrizhetné.
Mivel ez a rendszer a totó-lottók terén már bizonyított, a szavazás sem bonyolultabb, mint egy variációs totó szelvény.
Garantálom,nem lett volna "fülkeforradalom", mert itt Baján is pont annyi lett az érvénytelen szavazat, amennyi a Fideszes polgármajszter nyeréséhez kellett., amit nem csak én furcsálltam, furcsállok.
A világ legegyszerűbb dolga "érvénytelen" szavazatot csinálni.
Ez esetben garantáltan nagyobb lett volna a szavazási résztvétel.

Válasz

Molnár Jutka üzente 13 éve

Mikor a Gyurcsány-Bajnai kormány idején emelkedett a benzin, azt pofázták állandóan Navracsicsék, hogy a kormány avatkozzon be. Akkor most ők miért nem avatkoznak be?, A jövedéki adót kellene csökkenteni,de arra azt mondták nem lehet,mert minden fillérre szükség van. Na ezek ilyen pofátlanok.

Válasz

Fischer Ilona üzente 13 éve

AZ ELŐZŐ ÍRÁSODBAN TÖKÉLETESEN RÁ MUTATTÁL A HIÁNYOSSÁGOKRA ÉS A NYUGGEREK HOZZÁ ÁLLÁSÁRA:!
SAJNOS DE IGAZ.

Válasz

Bujtor Gyöngyi üzente 13 éve

Valóban, csak az a baj, hogy szijgyártónak és a klikkjükbe tartozóknak teljesen mindegy mennyibe kerül, mert azt is mi fizetjük meg. Az ilyen beszólások pedig már olyan bosszantóak, hogy kinyílik a nemlétező bicska a nemlétező zsebében a "zembereknek".

Válasz

Fischer Ilona üzente 13 éve

SZIJÁRTÓ SZERINT A GYURCSÁNY ÉS A BAJNAI MIATT DRÁGUL A BENZIN!!
EZ OLYAN MINT A KABARÉ!!

Válasz

Bujtor Gyöngyi üzente 13 éve

Remélem a következő taxis blokádban vagy a jövőben szerveződő tüntetéseken résztvevők közül azokat nem ítélik el akik a fülkeforradalom aktív résztvevői voltak.

Válasz

Fischer Ilona üzente 13 éve

EGÉSZEN MÁS!! OLYAT HALLOTTAM,HOGY FIDESZ BONUSSZAL OLCSOBBAN LEHET TANKOLNI?

Válasz

Szömöreiné Huszár Erzsébet üzente 13 éve

De még mennyire meg vagyunk elégedve a " nyugellátással" igaz nem elég
még a hideg vízre sem lassan. Ezért fagynak meg sokan a saját házukba.
Miért kérdeznek meg valamit, ha utána meg sem nézik ki mit válaszolt.
Mert Novemberben még az első válaszokat sem számolták össze és
akkor miről is beszélünk..

Válasz

Bujtor Gyöngyi üzente 13 éve

A nyugdíjasokat érintő intézkedések közül talán a legfontosabb az volt, amikor a "zemberek" pénzéből minden nyugdíjas (hogy honnan tudták, hogy ki az és ki nem arról nem szól a fáma) véleményét írásban kérdezték meg arról, hogy mit szeretne. Arról a FIDESZ nem tehet, így számon sem lehet tőlük kérni, hogy a nyuggerek tökéletesen elégedettek, minden vágyuk teljesült a fülkeforradalomkor, vagyis nem jelent számukra problémát az árak emelkedése, a nyugdíjak reálértékének csökkenése, gyermekeik jövőjének aláásása.
Nyilván ez az oka annak, hogy a nyugdíjasok érdekében nem hoztak pozitív intézkedéseket, hisz szükség sem volt rá.

Válasz

Kerék Tibor üzente 13 éve

Nem kaptam még egyetlen jelzést sem az orbán kormány nyugdíjasok érdekében hozott pozitív intézkedéséről. Lehet, hogy nem is volt ilyen? Ismételten kérem (bele értve a FIDESZ nyugdíjas szekcióját is), ha tud ilyet írja meg. Én csak nyugdíj csökkentésről tudok (9+0,6% elvonás).

Válasz

Gál Irén üzente 13 éve

Legközelebb, lehet idén is 2011-ben, arról kell szavazni, hogy akik a Fideszre szavaztak, azok tartsák el őket, tőlük vonják le a Parlament dolgozóinak a bérét, + az ország képiselőit is. Villanyt, gáz, vizet, ennivalót 5* kaját, üdülésüket, külföldre való utazásukat, kocsit, mobilt, laptopot, ruhát, fodrászt, kozmetikust, mert eddig az emberek adójából ment, most a Fidesz szavazóké legyen. 4 év mulva, ha az MSZP nyer akkor azok fogják fizetni a Parlament dolgozóit+ az ország képviselőit is. Szerintem ez igy lenne a fair. Ja és név szerint, a szavazó cédulát.

Válasz

Molnár Jutka üzente 13 éve

Egyetértek kedves Gyöngyi!!

Válasz

Bujtor Gyöngyi üzente 13 éve

A szocik 8 év alatt tömték a zsebüket? Lehetséges, de érdekes módon jogerős ítélet erről nem nagyon született. Állítás annál több. Ez viszont nagyon sok esetben rágalmazás. A média bekebelezése ezért nagyon fontos, hisz a közhangulatot ezzel tudják formálni. Vagyis fontos számukra azt a hamis állítást világgá kürtölni, hogy a szocik loptak, lopnak, csaltak, csalnak. Ez is igazolja, hogy a legjobb védekezés a támadás.
Ezt a célt szolgálta az adótörvény is, melyből az látható, hogy a haverok akik nyilván milliókat keresnek a 4-5 munkahelyükön ezután alig kell hozzájárulni a költségvetéshez, hisz az adójukból havonta több megmarad, mint a nyugdíj minimum 1 éves összege. Legfontosabb elvük: fizessenek csak a szegények, nekik úgyis mindegy. Ez a mi bősz kormányunk az okos és előrelátó miniszterelnökkel az élen. Erre szavazott a nyuggerek egy jelentős része is. Sajnos.

Válasz

Molnár Jutka üzente 13 éve

Nem hinném hogy Navracsics lenne a politikusok példaképe. Hogy beszélt,mennyire csunyán szitkozódott még 2009-10-ben a Parlamentben,ország világ előtt. Egyetemi tanár (még akkor) létére.Igaz,mostmár tudjuk azért tette,hogy ők legyenek ott,ahol most vannak.
És ez lenne a példakép?,, nem csoda,ha a fiataljaink is elég trágárul viselkednek,beszélnek,((tisztelet a kivételnek)) amikor ilyen ember tanította.

Válasz

beres san dorne üzente 13 éve

Ez nagy szégyen ilyenekkel etetni másokat mindég magunkat vizsgáljuk mit nemtetünk még meg hogy jobblegyen a sorsunk . Mindenki önvizsgálatott tegyen Szücs Erika is . A munkáját végezze el neijen badarsággal foglalkozon. Családok éheznek az utcán Erikám oda figyelj picinyem ha jo szocialista akarsz lenni. köszönöm ha megfogadod a szavam

Válasz

beres san dorne üzente 13 éve

Navracsics Tibor a politikusok példaképe nagykár ezzel etetni az embereket talán azt kellene megirni mennyi pénz tünt el az elmult 8 évben mikkor lesz visza fizetve, Tiszteletem

Válasz

Fischer Ilona üzente 13 éve

EZ NEM RÁGALOM EZ SAJNOS TÉNY........

Válasz

Kerék Tibor üzente 13 éve

Kedves Eichkner Ferencné! Az Orbán kormány elvett 9%-ot 1999-ben a nyugdíjamból. Amennyiben a következő emelések a nem csonkított összegre jöttek volna akkor 1 millió Ft-al többet kapok a mai napig.
Nem kell megvárni a jelenlegi kormány 1-2 éves regnálását, mert 8 hónap alatt annyi ártottak ennek az országnak amennyit eddig egyetlen kormánynak sem sikerült évek hosszú során. Kétszer is a csőd szélére vitték a Ft-ot. MAGYARORSZÁGOT az egész világ előtt lejáratták, nevetségessé tették a Köztársasági Elnök funkcióját. Folyamatosan számolják fel a demokrácia intézményeit (vagy lehetetlenné teszik munkájukat) Életfogytiglanra bebetonozzák kádereiket, hogy esetleges bukás után is kezükben tartsák az irányítást. Sok csökött agyú nyugdíjas (lásd FIDESZ nyugdíjas szekció) Iványival az élen hallelujázik nekik pedig az ő zsebükben is kotorásznak. Legutóbb megkaptuk az utólagos kiegészítést, de nem építették bele a nyugdíjba, így 0,6%-ot megint lecsaptak az amúgy sem magas nyugdíjból. Aki az Orbán kormányok nyugdíjasok érdekében tett pozitív intézkedéséről (akár egyről is) tud szíveskedjék megírni, mert én szenilis vagyok egyre sem emlékszem. Éljen Orbán Viktor AZ ÉN NYUGDÍJAMBÓL!

Válasz

papp imre üzente 13 éve

KEZDIK MÁR A FIDESZESEK IS A GYÜJTÖGETÉST, A SEMIT MONDÓ CÉGEIKKEL!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Nekem az a véleményem hogy egyik kutya másik eb. .Egyébként emlékezteteném az előttem szólót/ Dr. Bakai Borbála /hogy a 13. havi nyugdíjat adták - de el is vették. Egyébként a 8 év mégsem 7hónap. Ebben Eichkern Ferencnének igaza van.

Válasz

Molnár Jutka üzente 13 éve

Eichkern Ferencné,nem látja a fától az erdőt!!
Én is csak azt kívánom,mint Szarka Sándor. Úgy tapsoljon a fideszének,hogy sosem tudja abbahagyni.

Válasz

oberlander julianna üzente 13 éve

Hadd figyeljen , valakinek figyelniis kell ,

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 13 éve

Kedves Eichkern Ferencné!
Csak hogy emlékeztessem az előző kormányok mit csináltak 8 évig? Teljesség igénye nélkül :
-50%-al megemelték a közalkalmazottak és köztisztviselők bérét.
-bevezették a 13. havi nyugdíjat.
-egyszeri juttatással pótolták az előző Orbán kormány által ki nem fizetett nyugdíjemelést.
-több lépcsőben,több éven keresztül az 1990-es években nyugdíjazottaknál -akik nyugdíját kedvezőtlen feltételekkel állapították meg- korrekciós nyugdíjemelést hajtottak végre.
-minden évben hiánytalanul végrehajtották a nyugdíjak emelését.
-megemelték az özvegyi nyugdíjak összegét.
Ami nagy hiba volt,hogy elhitették az emberekkel,hogy jobban élhetnek,mint amit a gazdaság helyzete megenged,nem akadályozták meg hogy a lakosság mérhetetlenül eladósodjon s főleg valutában,Az ingyen hitelek árát most kell megfizetni!S hogy voltak akik loptak?Úgy tapasztaltam azt nem akadályozták meg,hogy velük szemben büntetőeljárást folytassanak le,egymás után kerültek börtönbe s ma is ott vannak ahová valók.
Mit tett a Fidesz kormány a 7 hónap alatt?
-Kósa és Szijjártó felelőtlen kijelentése okán júniusban a Ft.bedőlt,s a felelőtlen gazdaságpolitika miatt máig nem tért észhez jelentősen növelve a devizahitelesek terheit.
Mellesleg ez a bankoknak becslések szerint 800 milliárd Ft.hasznot hozott.
-A magánnyugdíjpénztár tagok megtakarításait elvették.
-2010-ben a nyugdíjakat nem emelték a törvényben előírt mértékben,0.5 %-ot a nyugdíjasoktól elvettek.
-5 millió Ft éves jövedelemig a személyi jövedelemadót 0.5-%-al csökkentették ugyan,de aki 300 ezer Ft.alatt keres annak nettó bére nem éri el a 2010 -s szintet.5 millió felett viszont 20 %-al csökkent az adó.
-a köztisztviselőket indokolás nélkül ki lehet rúgni,s meg is teszik,s pályakezdőket neveznek ki vezető beosztásba.
-A demokratikus rendet biztosítani hívatott független intézeteket egymás után vonják pártirányítás alá.
Hogy is áll a mérleg?
Igaz,nagyon fontos :lehet otthon pálinkát főzni.






,


á.

Válasz

Bujtor Gyöngyi üzente 13 éve

Rendkívül érdekesnek tartanám ha kivitelezhető lenne, hogy aki ahova szavazott, azoknak a rendelkezései vonatkoznának rá. Jelen esetben a média törvénnyel a fideszre szavazók száját foghatnák csak be, csak a fideszre szavazók nyugdíj befizetéseit vihetnék el, csak nekik kellene a minimálbér után is adózni, stb. A másik oldalon pedig csak az MSZP-re szavazók kapták volna meg az 50 %-os béremelést, a nyugdíjkiegészítést, nekik maradna a valuták árfolyama az áprilisi szinten, stb.
Lehet, hogy el kellene azon is gondolkodni, hogy miért nem a gazdaság rendbetételére vonatkozó intézkedéseket hozták meg kormányra lépésük után, miért a hatalom megszilárdítása, a tömegek megfélemlítése volt olyan sürgős?
A jó szakemberek helyett azokat tűrik meg maguk mellett, akikben vakon megbízhatnak. Ezért fordulhat elő olyan botrány, mint a Köztársasági Elnök beszédének írásos rögzítése, majd - ami már közröhej tárgya lett - a helyreigazítás ugyanolyan botrányosra sikeredése, mint az eredeti szöveg. Könyörgöm: még a hibátlan magyar helyesírás sem követelmény egy ilyen helyen? Akkor mit várhatunk?
Kedves nyugdíjas barátaim. Tudjunk még gondolkodni, vagy ha már nehezen megy, a józan eszünkkel a saját körülményeinket mérjük fel.

Válasz

Szarka Sandor üzente 13 éve

Ezekre vársz akkor még egy életed sem lesz elég!A "TIEIDBEN"meg te fogsz csalódni,és pofára esni,és azt kívánom hogy aki még nekik tapsol igya is meg a levét!Különben a 8 évben ti semmiben nem vettetek részt,mert kivonultatok és mégis felvettétek a magas fizetést,és a különböző pénzt a semmit tevésért!Pofátlan az egész tábor!Nem tudom hogy nyugdíjas vagy-e,de ha a nyugdíjhoz hozzányúlnak akkor úgy tapsolj,hogy sose tudd abbahagyni!

Válasz

Sebő Géza Zoltán üzente 13 éve

Itt az a gáz, hogy amikor az ellentábort gyanusították meg azt nem tudták bebizonyítani. Ez a botrány meg a saját kormányzásuk alatt derült ki. Ez azért mégisd csak jelent valamit. Mégpedig azt, hogy már olyan gátlástalanok, hogy semmi és sekii nem érdekli őket, még a törvények, demokrácia alapelvei, a "BECSÜLTET" sem. Már nem fontos a "nemzet", a "nép", az "ember".
ELŐRE AZ ORBÁNI ÚTON, RENDÜLETLENÜL! Ugye van akinek ez a mondás mond valamit?

Válasz

Eichkern Ferencné üzente 13 éve

Jó lenne ha alptalanul nem rágalmaznátok senkit ! Egyébként mit csináltak 8 évig azok, a Tieitek ? Várjatok 1-2 évig, aztán lehet itélkezni.

Válasz

Fischer Ilona üzente 13 éve

VÁRHATÓ ,ELŐRE NEM LÁTHATÓ DOLGOK EZEK. MIRE SZÁMITOTTATOK VELÜK KAPCSOLATBAN: TÚL NAIVAK AZ EMBEREK ÉS MEG LEHET VEZETNI ŐKET:
LESSZ EZ MÉG CSÚNYÁBB IS!!

Válasz

Balázs Istvánné üzente 13 éve

Ezért volt a nagycsend eddig Navracsics mindig a közponba volt ugylátszik
most már valamennyire megtelt a zsebe és huzza lefele.
Sajnos kezdek csalódni a fideszbe.

Válasz

Bujtor Gyöngyi üzente 13 éve

Támadás a legjobb védekezés. Azt hiszik ha lopással és korrupcióval vádolják ellenfeleiket akkor senki nem gondolja, hogy a saját zsebüket tömik.

Válasz

Molnár Jutka üzente 13 éve

És ezek a mocskok pofáznak !!!!!!!!!!!! (bocsánat)

Válasz