Molnár Rozália üzente 12 éve

Puszi Neked!
Attól még nem aktuális már ez a téma!

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 12 éve

Kedves Rozália!
A friss adatok 2 napja kerültek fel,nem az egy évvel ezelőttit kell nézni!

Válasz

Molnár Rozália üzente 12 éve

Ezt a témát már le kellene venni?!

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 13 éve

Kedves Erzsike!
Félre értetted a dolgot.Nem a nyugdíjat emelték 7,2% százalékkal.A havi emelés mértéke 0.6%.ezt szorozva 12 -vel, -mert januárig visszamenőleg jár,- a havi nyugdíj 7.2%-át kapta meg minden nyugdíjas egy összegben kiegészítésként.A nyugdíja senkinek sem emelkedett.

Válasz

Balázs Erzsike üzente 13 éve

Ez a "HÍR"felháborító! Vagy úgy gondolja a kedves közre adó, hogy mi nyugdíjasok, teljesen szenilisek vagyunk????Mészáros Istvánné talán 7,2% nyugdíjkiegészítést kapott? Nem sajnálom tőle.

Válasz

Balázs Erzsike üzente 13 éve

Ezt valószínűleg nem csak én nem értem,kinek fizettek ?7,2% nyugdíj kiegészítést????Az idén biztos,hogy nem!Miért lehet ilyen kábító hírt közre adni?Azonnali kijavítást kérünk!!!!!

Válasz

Horváth Ilona üzente 13 éve

Ezt találtam a törvényben


Ha a tervtől a várható adatok eltérnek, és emiatt legalább 1 %-kal nagyobb mértékben kellett volna a nyugdíjakat emelni, novemberben - januárig visszamenőleg - kiegészítő emelést kell nyújtani a nyugdíjasoknak. Ha egy százaléknál alacsonyabb emelés jár, egy összegben kell novemberben kifizetni a 12 havi különbözetet. A következő évben a januári nyugdíjemelés előtt a novemberben kifizetett különbözet 1/12-ével növelni kell a nyugdíj összegét, s az így kapott összegre kell a nyugdíjemelést végrehajtani.
/Tny. 62. §/

Válasz

Molnár Jutka üzente 13 éve

Hogyha Humayer Károly is Bolgár György emlőin táplálkozna,nem írna hülyeséget.
Igaza van Bakónénak. Orbán nemcsak reggel,délben,és este hazudik, hanem a nap 24 órájában.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Kedves Zoltán.Én négy éve mentem nyugdijba Én sem kaptam abban az évbe nyugdij emelést,de még a 13.havi nyugdij időarányost sem.Akkor miről beszélünk.?Üdv.Ági

Válasz

Humayer Károly üzente 13 éve

Nagyon félre tájékozott, kedves Bakóné! Ön Bolgár György emlőin táplálkozik szerintem!

Válasz

Bakó Istvánné üzente 13 éve

Nem szeretem Orbánt, mert mindíg hazudik! Neki csak a hatalom kell és nem az ország sorsa és főleg nem a nyugdíjasok érdeklik. Ő vajjon, hogy lett egy 2 szobás önkormányzati lakással kezdő milliomos?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Felelőtlen a cim megadása!! Hogy lehet ilyen megtévesztő cimet adni!???

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Hogy lehet egy ilyen megtévesztő cimet adni?7,2%!!!!!????Felelőtlenség!

Válasz

Bernathné julianna üzente 13 éve

Az én nyugdíjam meg mindég kevesebb lesz ,mint a gyapju ha kimossuk.

Válasz

Kozma Sándorné Irén üzente 13 éve

Én nem vettem észre a nyugdijamon

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 13 éve

Tökéletesen igaza van,folytatják a hagyományt,Belegondolt,hogy gyakorlatilag az akkor 30 ezer Ft.feletti nyugdíjasoktól egy havi nyugdíjat vett el éves viszonylatban ami máig hiányzik.A Meggyesi kormány egyszeri juttatása ezt nem pótolta csak a 13.havi,az meg megszünt.De szerinte a nyugdíjasok akkor is és most is jól jártak.

Válasz

Koleszár József üzente 13 éve

1,1% helyett 0.6. Nem az első eset hogy az Orbán kormány megrövidít bennünket. 1999-ben
17.1% helyett csak 8%-ot emelt a 30 ezer ft feletti nyugdíjak esetén azzal az indokkal, hogy a különbözetet az alacsony nyugdíjak kapják. Nos nem kapták meg, 50 milliárdot spórolt rajtunk az első Orbán kormány. Folytatják a "hagyományt"!

Válasz

Kőszegi Györgyné üzente 13 éve

Elvették tőlünk, elveszik a dolgozóktól az egykulcsos SZJA-val,minden kisembertől, nekik meg duzzad a zsebük, számlájuk a több milliók-kal. Vizet prédikálnak, s bort isznak.Mi a kicsik értsük meg, hogy az ország érdeke ezt kívánja, és ők mikor fogják megérteni, s úgy dönteni, hogy ők is hozzájáruljanak mindehhez

Válasz

nagy zoltán üzente 13 éve

Kedves Mészárosné! Az a 7,2 % csak 0,6 % havi szintre lebontva, ami azt jelenti hogy a januári emelést toldják meg ennyivel visszamenőlegesen. Az év első felében nyugdijba menők pedig nem kaptak semmit.

Válasz

Strommer Magdi üzente 13 éve

Milyen 7,2 százalékos emelésről
beszélnek?
Ez valami megtévesztés már megint?

Válasz

Borbély Miklós üzente 13 éve

Tisztelt Mészárosné!! a 7,2 megfelel a 0,6 % os kiegészítésnek Sok nyugdíjas csak a számokat nézi .,és ezek egyike sem a bejelentett emelés ..Évek óta a decemberi nyugdíjat a hónap elején adják

Válasz

Novák Gézáné üzente 13 éve

Én idén május 31.-én,mentem nyugdíjba,akkor nekem nem jár?
idáig leg alább is 12-én szokták a számlámra küldeni,de semmi változást,nem vettem észre!Pedig nagyon kevés a nyugdíjam és majdnem 20000 Ft a gyógyszereim.
A nyugdíjam meg 55 ezer!

Válasz

Szömöreiné Huszár Erzsébet üzente 13 éve

Kedves Várady Attila !
Az akkor volt és az akkori vezetőkkel, ez meg most van és a mostani "vezetőnkkel."

Válasz

Várady Attila üzente 13 éve

Tisztelt Dr.Bakai borbála! Ma vettem fel a nyugdíjamat és az 1,1%-os emelés 0,6% -ra inflálódott.!! Én régen vagyis nyugdíjazásom előtt közép vezető voltam és több szerződést úgy kötöttünk,hogy egy kézfogással hagytuk jóvá és az be is volt tartva az utolsó pontjáig.

Válasz

dr.Bakai Borbála üzente 13 éve

Kedves Várady úr!
Az a kicsi nem is olyan kicsi.Ha maradt volna az 1.1%-os emelés akkor azt be kellett volna építeni a havi járandóságba,nem csak egyszeri utalással letudni.2010-ben az átlag nyugdíjat 90 ezer Ft-nak véve mindenkin spóroltak havi 450,évi 5400 Ft-ot,a 3 milió nyugdíjason 16 milliárdot.Ha beépül a nyugdíjba ez havi átlag 1000 Ft,évi 12000 Ft.emelést jelentett volna.Ez már 36 milliárdra rúg:összesen tehát 52 milliárdot spóroltak rajtunk.S ha meggondolom ez tovább gyűrűzik,mert az elkövetkezendő évek nyugdíjából is hiányozni fog.

Válasz

Demjén Géza üzente 13 éve

Azért veszik el mert nekik akkor nem jut a zsebükbe !!!! Sajnálni kell őket nehogy éhen haljanak a koldus majd eltartja őket!!!!!!!!!!!!

Válasz

Várady Ferenc üzente 13 éve

Ennél egy kicsivel többről volt eredetileg szó!!
Megint a nyugdijasoktól kell elvenni,mégha nem is sokat!?

Válasz