[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Köszönöm !Én a másik oldalnak is utána néztem és sajnálom ,majdnem 70 éves a néni és én szeretek idősekkel lenni !Már ez is külön dícséretes az ő korában,hogy ennyi áldozatot hozott és pellengérre nincs miért állítani őt sem én úgy látom !Úgy szoktuk a barátnőimmel az egész hasonló beszélgetést kivesszük mert lehet megvitatni dolgokat de az kevésbé történhetett volna meg,hogy mások csámcsoghassanak rajta!Én tudom mi a hivatali titok és minden mást de sokan-mégha most nem is szólnak hozzá-olyanok olvassák akik kifordíthatják,besározhatják,hálátlanul rágni fogják mint a dögevők a -pl.-madarakat ezt pedig semmi esetre sem érdemelte meg !Szerintem !De Margit néni barátnőm se aki klubját tettétek közszemlére...kár ezért a szép klubbért!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

"Nevezett hölgyet én nem ismerem, de azt nem szeretem, ha egy országos hatáskörű szervezetben sok-sok évig dolgozónak szakmai véleményét megkérdőjelezi egy nem hozzáértő. Ahelyett, hogy elfogadja a véleményem, inkább lemondott a moderálásról, s kilépett a klubból."

Ennyire ne legyen öntelt,nem Ön miatt mondtam le és léptem ki a közösségből.Ha megkérhetem olvassa el még egyszer hozzászólásomat.Üdv.

Válasz

Zentai Ferenc üzente 13 éve

Kedves Gabriella!

Köszönöm, hogy egy hasonló szakterületű végzettséggel rendelkező támogatja véleményemet. Nevezett hölgyet én nem ismerem, de azt nem szeretem, ha egy országos hatáskörű szervezetben sok-sok évig dolgozónak szakmai véleményét megkérdőjelezi egy nem hozzáértő. Ahelyett, hogy elfogadja a véleményem, inkább lemondott a moderálásról, s kilépett a klubból.
Természetesen szívesen elfogadom, megkösözönöm a felajánlott tegeződési lehetőséget.

Üdvözöl egy nyugdíjas volt reklámfőnök.

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 13 éve

Kedves Gabriella! Köszönöm a felajánlott segítséget.

El tudnád vállalni a moderátor teendőket:

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Neked,vagy Önnek pedig igaza van miután figyelmesen elolvastam a hsz-ét!Szabad tegeződnünk?Mert szívesen tenném.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Sok szeretettel,úgy is én is tag vagyok drága Margit néni klubjában ,kínálom segítségemet!Ez a szakmám és nagyon szeretem !Van amiben tudok segíteni?

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 13 éve

Tisztelt Nemecz Vera!


Személyes találkozó feltételeit a "Nyugdíjas találkozó"-ra való meghívással mindenki számára lehetővé tettem. Te nem voltál azok között akik éltek-e lehetőséggel.

Köszönöm eddigi munkádat, moderátori lemondások elfogadom, a klubból való kilépésed sajnálom, de tudomásul veszem.

Mészáros Istvánné

Válasz

Zentai Ferenc üzente 13 éve

Tisztelt Nemecz Vera!

Nem tegeződve írom a válaszom, mert én úgy tanultam, hogy a tegeződést a hölgy kezdeményezi, s Ön nekem ezt még nem engedte meg. Nálam ez alapvető udvariassági szabály.

Én nem kioktatni akartam, hanem a tagság, az olvasók tájékoztatása érdekében írtam meg saját tapasztalataim a masszázs ággyal kapcsolatban. Az Ön hibás, egyoldalú információit akartam helyreigazítani.

Úgy látszik, még mindig tartja hibás nézeteit. A tagság érdekében elmondom, hogy nem igazak levele utolsó előtti bekezdésében írt állítások:

- a kezelés előtt nincs semmiféle előadás, "beetetés", kizárólag 10-15 perces bemelegítő, izomlazító torna van;
- a kezelés ideje 40 perc, melyet kizárólag naponta egyszer lehet felvenni;
- semmit nem árulnak, így nem is lehet venni semmit.

A kezelésen részvétel érkezési sorrendben történik. Minden órában új csoport kerül kezelésre. A csoportok létszáma az ágyak számától függ. Budapesten több keröletben is található ilyen lehetőség.

Tisztelettel:

Zentai Ferenc

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Tisztelt Mészáros Istvánné Margit és Zentai Ferenc!

-Diploma nélkül is lehet valaki művelt, intelligens,tájékozott,ne adjisten idegenszavakat értő,széles szókinccsel rendelkező emberek./ azért arra kíváncsi lennék, hogy Fesztiválok között eseményeken fellépő együttesek nevét hányan ismerik,és hányan szeretik a jazz-t ?!?,nem mellékesen nem mindegyik ingyenes/.

-Reklámügyekben nem vagyok járatos,és egyáltalán nem akartam kioktatni/ nem tudtam, hogy Ön szakember/ csak azt tudom van jó ,hasznos,számos embert érdeklő figyelemfelkeltés,amely nem elsősorban gazdasági célokat szolgál,ilyenek tekintettem a szóban forgó eseményt, azért bátorkodtam feltenni,mint tag és nem mint moderátor!
Jómagam sok olyan reklámot töröltem, amely tényleg nem idevaló,és berakó ember hasznára szolgált!!!!

-Ha jól érzékelem inkább az Ön hozzászólása támadó,már-már kioktató,kissé imperativus stílusban,én nem érzem hogy hibáztam volna, így nincs is mit megfogadnom.

-Igyekeztem tevékenységemet mindenki megelégedésére végezni,lehet hogy nem 100%-os ,mindenesetre Mészárosnétól az év eleje óta nem kaptam semmi jelzést,de másoktól se nagyon.Egyébként moderátori szerepkörömről lemondok, valamint az Ön hozzászólása mint "egy utolsó csepp a pohárban" elhatározásomba megerősített, hogy kilépjek a közösségből.De erről bővebben máshol.

-Az a nagy baj, hogy nem ismerjük egymást,és ennek hiányában kritizált ,minősített./Különben a neten a tegeződési forma szokásos,nemtől, kortól függetlenül /

-Az a feltételezés,hogy nem ismerem a masszás ágy hatását, használatának körülményeit meg egyenesen sértő!/ De azt maga gondolja komolyan, hogy az ingyenes kezelések nem valamiféle "beetetés",előtte 40 perces előadást kell,ügyesen manipulált fejtágító kell meghallgatni,melynek hatására előbb-utóbb valamit vesznek a kínált árukból,nem beszélve arról,hogy ezek az eszközök igazán akkor hatásos, ha napjában többször használják vagyis jó ha van egy háznál/
Az én véleményem,aki úgy érzi, hogy segít betegségén használja,szó se volt leszólásról!!!

Tisztelettel Nemecz Vera,a továbbiakban passzolom a témát,szívesebben beszélnék zenéről, táncról!

Válasz

Mészáros Istvánné Margit üzente 13 éve

Kedves Ferenc! Köszönöm véleményét.

Válasz

Zentai Ferenc üzente 13 éve

Tisztelt Nemecz Vera!

Véleményem szerint akkor sérti meg az átlag nyugdíjas önérzetét, ha számára érthetetlen szöveget ír le információként. Rendszeresen olvasva a hozzászólásokat megállapítható, hogy a többség szókincse nem azonos a diplomások szókincsével. Talán ezt célszerű lenne figyelembe venni. Mondjuk meg lehetne kérdezni az olvasóktól, hányan értik mit jelent a popularitás, vagy a nonverbális. Ön szerint ezt mindenki természetesen azonnal érti. Én kételkedem benne.
Köszönöm, hogy 30 éves tapasztalattal rendelkező 2 diplomás reklámszakembernek megmagyarázza a reklám fogalmát. Én is magyarázzam Önnek a gyógyítás művészetét?
Nem teszem, mert tisztelem az Ön tudását.
Valahonnan ismét másolt. Kimásolta a reklám definícióját. Csak azt már nem olvasta, hogy a reklám egyik legfontosabb eszköze a plakát. Ez a fotó itt egy plakát, mely az utcára is kikerült, gazdasági reklámnak minősül. Hiszen egy táncrendezvényre invitál, melynek a haszna a rendező szervé. Az ismertető szöveg a plakát után számomra a korábban felsorolt problémákon kívül nem gond, de a plakát szerintem fizetett reklámnak minősül, mivel még a szponzorokat és azok logóit is reklámozza. Ezért már a Táncszinháznak közzététli díjat kellene fizetni az oldal tulajdonosának.
A Mészárosné által feltett anyag hasznos nekünk nyugdíjasoknak, mivel ingyenes szolgáltatást ismertet. A Táncszinház előadása nem ingyenes, hanem belépődíjas. Ezért a kettő nem azonos.
Nem igaz, hogy a kezelésért fizetni kell. Feleségem második éve rendszeresen felkeresi ezt az egészségügyi centrumot és közel a 200. kezelésnél tart. Egy fillér költsége sincs a kezelésre, díjmentes. Nem csak kipróbálni lehet, de nem akarják megvásároltatni a masszázságyat sem. Ha Ön ismerné a körülményeket, nem írt volna ilyen valótlanságot. Lehet, hogy Ön szerint nem használ, viszont biztosan nem is árt. Ezért talán nem kellene leszólni.
Szerintem, ha valamit elrontunk, s más azt észreveszi, nem támadni kellene, hanem megköszönni, hogy odafigyeltek tevékenységére.

Zentai Ferenc

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Tisztelt Zentai Ferenc!

A" nyugdíjas átlag embert" ne becsülje le,elég bölcsek, tapasztaltak ahhoz hogy értsék, felfogják az esetleges "bonyolultabb" szöveget.
Másolás helyett leírhattam volna saját szavaimmal, kb. ugyan azt írtam volna,de ha kell "lefordítom",viszont ezzel megsérthetem az átlag nyugdíjas önérzetét -én így gondolom.

Határozottan tiltakozom, hogy ez reklám lenne,ugyan olyan figyelem felhívás mint közösségünk vezetőjének számtalan esemény beírása,lásd fesztiválok, eseménynaptár...

Reklám:"A reklám olyan tájékoztató tevékenység, amelyet kifejezetten gazdasági célból egy vagy több cég a potenciális fogyasztók befolyásolására meghatározott eszközökkel és hatékonyságra törekedve végez."

Egy 10 éves jubileumát ünneplő Művészegyüttes HIRDETÉSE miért reklám????

Mint moderátor számtalan valódi reklámot töröltem ki,amely az illető, ill cége gazdasági hasznát ,sokszor megtévesztő módon hirdette.
/ A csoda masszás ágy több százezer forintért ,a több ezer forintos csodaszerek és számtalan hasonló reklámok/

Jelenleg Mészárosné Margit által feltett "Gyógyító Nuga Best " vajon minek számít?!?
Utolsó mondata :"A masszázságyat ingyen és korlátlanul bárki bármeddig igénybe veheti. Nincs semmi korlátozás, itt mindent a gyógyítás szándéka vezérel."
Persze mindenki kipróbálhatja,de hogy tartós hatása legyen ahhoz meg kell venni ,potom 800 ezer forintért.!!!!!

Visszatérve a "reklámra":
Ha az átlag nyugdíjas megnézi egy ilyen előadást,rögtön érteni fogja,az együttes célja:a magyar népi hagyományok őrzése,megmutatása a klasszikus balett és kortárs táncművészet ötvözésével,úgy hogy az milliók számára élvezhető,szórakoztató legyen,összegezve :TÁNC, KOREOGRÁFIA,JELMEZ,FÉNY,HANG eszközeivel.
/a feltett videó is ezt hívatott illusztrálni/

Válasz

Zentai Ferenc üzente 13 éve

Tisztelt Nemecz Vera!

Az ExperiDance Tánctársulatot, melyet Román Sándor alapított én is kedvelem. A táncosok tánctudása átlagon felüli, valóban a magyar tánc "utazó nagykövetei".
Azonban a weboldalukról kimásolt ismertető a Nyugdíjas Klub átlag emberének már nem mond semmit. Ilyenek:
"Struktúrájukat ha valaki megismeri, rájön, hogy rendszerük működtető szerkezete mindig is a kreativitás, a hit és a szakértelem volt..."
"Fő profiljuk a tánc nonverbális formanyelve."
"céljuk egészségesen ötvözni a minőséget a popularitással"
Ilyen szöveget szerintem a Nyugdíjas Klub tagjai az átlagos általános- vagy középfokú végzettségükkel nem tudnak megérteni. Gondolom a klub nem csak a diplomásoknak alakult. Ha már másolunk, igyekezzünk mindenki részére érthetően írni.
A moderátortól az lenne elvárható, hogy az ilyen szövegekre felhívja a figyelmet, esetleg javítsa, s ne önmaga írjon ilyen bejegyzést.
Ugyancsak nem értem, hogy ha másnál a reklámot moderálják, ez a plakát miért jelenhetett meg. Mert a moderátor tette fel? Szerintem ez a plakát 100 %-osan reklámnak minősül!

Zentai Ferenc

Válasz